Mart ayında tüp bebek tedavisine başlayacak arkadaşlar!!

kızlar bir de geçen gün hatırladım, ben progestan yumuşak kapsül kullanıyorum vajinal yolla. Çok sinir bir şey, çıkıyor ediyordu filan. transferden sonraki 7. gün daha kolay yerleştiğini ve hiç değilse ben yerleştirmeye çalışırken dışarıya fırlamadığını farkettim. Bir yerlerde de hamilelik başında rahim ağzı yumuşar diye birşey okumuştum. Rahat yerleştiğini görünce kendi kendime "acaba" demiştim. Bunu da bir belirti olarak görebiliriz herhalde...

ahhh ahhh bu öyle bir süreç ki insan en ufak şeyden bile umut etmeye başlıyor rabbim umutlarını boşa çıkarmasın ve o belirtin olumlu sonuçlansın inşallah kızlar benimde yarın sabah transferim var...birinci kalite embriyom olmadığı için çok endişeliyim ya o kadar korkuyorum ki karnım yumurta toplandığından beri davul gibi sanki gaz var ve çıkmıyo gibi...devamlı tuvalate çıkıyorum..bakalım bu ağrılarla yarın nasıl olacak transfer...kızlar 2. kalite ya öle üzülüyorum ki dün gece hep labratuvar gördüm rüyamda devamlı uyandım aklımda hep embriyolar vardı...rahat olamıyorum bi türlü napıcam bilmem

arkadaşlar

ben de sonucumu aldım, 5. gün transferi - 10. gün bu gün beta-hcg 72,90

hamileyim çok şükür

Rabbim tamamına erdirsin inşallah

darısı hepimizin başına

arladaşım kaliteye aldanma önemli olan genetiği

benim 2 denememde 1.kalite konuldu tutmadı

arkadaşım38 yaşında 3. ve 2. kalite kondu ikizleri doğdu şimdi

inşallah genetik problem yoktur.

ayrıca rahat ol bebeleri korkutma,

annemiz çok sinirli nereye tutuncaz demesinler:asigim:

arkadaşlar

ben de sonucumu aldım, 5. gün transferi - 10. gün bu gün beta-hcg 72,90

hamileyim çok şükür

Rabbim tamamına erdirsin inşallah

darısı hepimizin başına

:teytey::teytey::teytey: çoook sevindim canım hayırlısıylada kucağına almak nasip olur inşallah
kaç embriyo kondu kaçıncı kaliteydi seninki canım ve ayrıca kaçıncı denemendi

doğru haklısın geri kaçıcak bebişlerim hem ikinci kalite hemde bi tane konunca insanın akılna takılıyo ama dediğin gibi önemli olan nasibim .....senin için çok sevindim ya bi daha kan testin ne zaman

çok teşekkür ederim canım

canım 1. ve 2. yi gürgan da yaptık olmadı, üçüncü denemem mayada yaptık bunu

2 embriyo-1.kalite- PGT de normal çıktı

bende kan pıhtılaşması+ endometriozis+ kanallarda hidro+ yumurta yetersizliği var

Allah tamamına erdirsin inşallah

ay canım bak herşeye rağmen rabbim nasip etmiş inşallah kalbinin sesinide duyarsın ve hayırlıyla kucağına alırsın canım bol bol şükret...bende yumurtalık kanseriyim sol yumurtalığım yok tekrar eder diye bir an önce anne olmam gerekiyor...bakalım yarın transfer olacak 12 gün sonrada akibetim belli olur artık.sana birşey soracağım 5. gün transferi olacak benimde öle olduğu zaman 10 gün mü test istiyorlar..bu arada yasa gereği tek embriyoya iyi bari arada 2 embriyoda koyuyolar demek bende duydum yardım ediyolar insanlara

meralun tebrik ederim canım çok sevindim sonucuna :)
beni hatırladın mı bilmem ben de endoluyum.galiba çiderde görüşüyoduk seninle yada burda hatırlayamadım.ben de 2.tedaviye başladım genartta.ilki gürganda olmuştu benimde.

çok geçmiş olsun arkadaşım benim de tek yumurtalığım çalışıyor, diğeri amelyattan sonra durdu,üzülme canım Rabbim verecekse olur inşallah
3. denemede 2 embriyo konuluyor

hatırladım canım çok sağol. hayırlı olsun tedavin. inşallah Rabbim kavuşturur meleklerimize hepimizi:Saruboceq::Saruboceq:

inşallah canım amin :) bu sefer transferden sonrasını nasıl geçirdin meraluncum?biraz anlatır mısın?

Kızlar 10. bitiminde değerim 19.92... hamileyim..ama korkulu,endişeli biraz..ilki kimysaldı gebelik oldu ama tutunamadı..inşallah iki gün sonraki değerim artar da sağlıklı bi gebelik olur bu..dua edin nolur..

anlatayım evoevocum :)
iki gün ankarada akrabalarımızda kaldık. sulu yemekler yemeye ve gaz yapmayan şeyler yemeye çalıştım. bol su içtim tv+ uyku yatakta geçti
kabız için mag. calsilin diye bir tozu su ile karıştırıpher gün bir bardak içtim, hiç kabız olmadım hala şükür
yemekler ve wc için kalktım mutfakta 1 saat felan kaldım

3. gün eve geldim
4. gün 2 -3 saat eşime ağladım yine olmadı bi belirti yok diye--baya güldü bana, çünkü ben pek ağlamam öyle de---
5. gün ağrılarım başladı gel-gitli şekilde
teste yakın bir belirti kalmadı pek
genelde evde uzandım pek bi iş yapmadım , hep tesbih çektim(El Mübdiü(herşeyi örneksiz yaratan) El Mucib (duaları kabul eden).....)

oturduğum yerde bol bol örgü yaptım, küçük bir battaniye bitirdim, artık iplerden yoksa çıldırırdım

ama 4.5. günlerde çok stresliydim , sonra salakmıyım dedim şansımı böyle yaparak azaltmayayım dedim. sakinledim

bol su önemli hücre yenilenmlesine yardımcı oluyormuş

işte öyle Rabbim herkeze nasip etsin tamamına erdirsin inşallah.
her zaman böyle dua ederim inşallah Rabbim isteyen herkeze verir. (Amiiiiiiiiiiiiiiiin)

Kızlar 10. bitiminde değerim 19.92... hamileyim..ama korkulu,endişeli biraz..ilki kimysaldı gebelik oldu ama tutunamadı..inşallah iki gün sonraki değerim artar da sağlıklı bi gebelik olur bu..dua edin nolur..

canım sen devamlı yat uzan stres yapmazemuszemus

bazı kişilerde böyle olabiliyor

inşallah artacaktır, bebişin sana tutunacaktır

bazı arkadaşlar ananas faydalı diyorlar , birer dilim ye

benim yaşadığım ilçede yok malesef

Tebrik ederim tamamına erer inşallah :Saruboceq::Saruboceq::teytey::teytey::teytey:
a.s.:asigim::1hug:

canııım Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah :)
çok saol anlattıkların için benim de kabızlık sorunum var endodan sanırım.
dediklerini ben de uygulayım bari :) darısı başımıza inş :)

dilancım tebrik ederim canım.inşallah değerin katlar tatlım.dualarımız seninle..:Saruboceq:

saolun..teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..sağlıkla,hayırla tüm isteyenlerin başına darısı

Trasferleri tutan arkadaşlar saglıklı bir şekilde kucaklarını almayı nasip eder inşallah bende nisan sonu başlıyorum fsh kaçlardaydı tüpe başladıgınzıda ve kaç yumurtanız oluştu 20 olup fsh tüpe başlayan varmı cevap yazarsanzı sevinirim endişeliyimde sevgiler

gunaydin kizlar
yarin gebelik testi yaptircam
benim icin dua edin ne olur dun gece cok fena bel ve karin agrim oldu adet olcak gibi , zaten yarin ayni zaman da adet tarihim allahim hayirlisi neyse onu gostersin

kızlar transferimin 8. günü son 2 gündür kahverengi lekeler geliyo çok korkuyorum adet belirtisimi bu ya yoksa başka bişeymi sizdede oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…