ahhh ahhh bu öyle bir süreç ki insan en ufak şeyden bile umut etmeye başlıyor rabbim umutlarını boşa çıkarmasın ve o belirtin olumlu sonuçlansın inşallah kızlar benimde yarın sabah transferim var...birinci kalite embriyom olmadığı için çok endişeliyim ya o kadar korkuyorum ki karnım yumurta toplandığından beri davul gibi sanki gaz var ve çıkmıyo gibi...devamlı tuvalate çıkıyorum..bakalım bu ağrılarla yarın nasıl olacak transfer...kızlar 2. kalite ya öle üzülüyorum ki dün gece hep labratuvar gördüm rüyamda devamlı uyandım aklımda hep embriyolar vardı...rahat olamıyorum bi türlü napıcam bilmem
arkadaşlar
ben de sonucumu aldım, 5. gün transferi - 10. gün bu gün beta-hcg 72,90
hamileyim çok şükür
Rabbim tamamına erdirsin inşallah
darısı hepimizin başına
arladaşım kaliteye aldanma önemli olan genetiği
benim 2 denememde 1.kalite konuldu tutmadı
arkadaşım38 yaşında 3. ve 2. kalite kondu ikizleri doğdu şimdi
inşallah genetik problem yoktur.
ayrıca rahat ol bebeleri korkutma,
annemiz çok sinirli nereye tutuncaz demesinler:asigim:
çok teşekkür ederim canım
canım 1. ve 2. yi gürgan da yaptık olmadı, üçüncü denemem mayada yaptık bunu
2 embriyo-1.kalite- PGT de normal çıktı
bende kan pıhtılaşması+ endometriozis+ kanallarda hidro+ yumurta yetersizliği var
Allah tamamına erdirsin inşallah
çok teşekkür ederim canım
canım 1. ve 2. yi gürgan da yaptık olmadı, üçüncü denemem mayada yaptık bunu
2 embriyo-1.kalite- PGT de normal çıktı
bende kan pıhtılaşması+ endometriozis+ kanallarda hidro+ yumurta yetersizliği var
Allah tamamına erdirsin inşallah
ay canım bak herşeye rağmen rabbim nasip etmiş inşallah kalbinin sesinide duyarsın ve hayırlıyla kucağına alırsın canım bol bol şükret...bende yumurtalık kanseriyim sol yumurtalığım yok tekrar eder diye bir an önce anne olmam gerekiyor...bakalım yarın transfer olacak 12 gün sonrada akibetim belli olur artık.sana birşey soracağım 5. gün transferi olacak benimde öle olduğu zaman 10 gün mü test istiyorlar..bu arada yasa gereği tek embriyoya iyi bari arada 2 embriyoda koyuyolar demek bende duydum yardım ediyolar insanlara
meralun tebrik ederim canım çok sevindim sonucuna :)
beni hatırladın mı bilmem ben de endoluyum.galiba çiderde görüşüyoduk seninle yada burda hatırlayamadım.ben de 2.tedaviye başladım genartta.ilki gürganda olmuştu benimde.
çok geçmiş olsun arkadaşım benim de tek yumurtalığım çalışıyor, diğeri amelyattan sonra durdu,üzülme canım Rabbim verecekse olur inşallah
3. denemede 2 embriyo konuluyor
hatırladım canım çok sağol. hayırlı olsun tedavin. inşallah Rabbim kavuşturur meleklerimize hepimizi:Saruboceq::Saruboceq:
Kızlar 10. bitiminde değerim 19.92... hamileyim..ama korkulu,endişeli biraz..ilki kimysaldı gebelik oldu ama tutunamadı..inşallah iki gün sonraki değerim artar da sağlıklı bi gebelik olur bu..dua edin nolur..
anlatayım evoevocum :)
iki gün ankarada akrabalarımızda kaldık. sulu yemekler yemeye ve gaz yapmayan şeyler yemeye çalıştım. bol su içtim tv+ uyku yatakta geçti
kabız için mag. calsilin diye bir tozu su ile karıştırıpher gün bir bardak içtim, hiç kabız olmadım hala şükür
yemekler ve wc için kalktım mutfakta 1 saat felan kaldım
3. gün eve geldim
4. gün 2 -3 saat eşime ağladım yine olmadı bi belirti yok diye--baya güldü bana, çünkü ben pek ağlamam öyle de---
5. gün ağrılarım başladı gel-gitli şekilde
teste yakın bir belirti kalmadı pek
genelde evde uzandım pek bi iş yapmadım , hep tesbih çektim(El Mübdiü(herşeyi örneksiz yaratan) El Mucib (duaları kabul eden).....)
oturduğum yerde bol bol örgü yaptım, küçük bir battaniye bitirdim, artık iplerden yoksa çıldırırdım
ama 4.5. günlerde çok stresliydim , sonra salakmıyım dedim şansımı böyle yaparak azaltmayayım dedim. sakinledim
bol su önemli hücre yenilenmlesine yardımcı oluyormuş
işte öyle Rabbim herkeze nasip etsin tamamına erdirsin inşallah.
her zaman böyle dua ederim inşallah Rabbim isteyen herkeze verir. (Amiiiiiiiiiiiiiiiin)
Kızlar 10. bitiminde değerim 19.92... hamileyim..ama korkulu,endişeli biraz..ilki kimysaldı gebelik oldu ama tutunamadı..inşallah iki gün sonraki değerim artar da sağlıklı bi gebelik olur bu..dua edin nolur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?