kızlar transferimin 8. günü son 2 gündür kahverengi lekeler geliyo çok korkuyorum adet belirtisimi bu ya yoksa başka bişeymi sizdede oldumu
ebrucum tutunma kanamasi olabilir , benim hicbir sey gelmedi dunden beri belim cok agriyor sabah kan testi yaptircaz idrar testi negative cikti dun , hayirlisi bakalim ,
arkadaşlar
ben de sonucumu aldım, 5. gün transferi - 10. gün bu gün beta-hcg 72,90
hamileyim çok şükür
Rabbim tamamına erdirsin inşallah
darısı hepimizin başına
asmincim sonucunu merakla bekliyorum canım.inşallah hayırlı haberlerle gelirsin.dua ediyorum bol bol :Saruboceq:
tesekkur ederim canim
muminin baska bir mumin icin yaptigi dua kabul olurmus yuce rabbim muradimizi tez zaman da gondersin
benim bugun adet gunum normal de o yuzden midir bilmiyorum cok sirtim agriyor , her dk wc ye gidiyorum
merhaba nazan benimde 8.günüm ve ilk denemem peşpeşe alıcaz haberleri umarım hepimizin yüzü güler
selamYa kızlar benmİ yanlıŞ hİssedİyorum yoksa gerÇektenmİ Öyle mİdem sankİ kaynıyor gİbİ buĞÜn trasferden sonra 9. GÜnÜm hİÇ bÖyle olan varmı
Ya kızlar benmİ yanlıŞ hİssedİyorum yoksa gerÇektenmİ Öyle mİdem sankİ kaynıyor gİbİ buĞÜn trasferden sonra 9. GÜnÜm hİÇ bÖyle olan varmı
ben mayada yaptırdım nazancım merkezden memnunum şuana kadar ama önemli olan sonuç tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?