Mart ayında tüp bebek tedavisine başlayacak arkadaşlar!!

kızlar transferimin 8. günü son 2 gündür kahverengi lekeler geliyo çok korkuyorum adet belirtisimi bu ya yoksa başka bişeymi sizdede oldumu

ebrucum tutunma kanamasi olabilir , benim hicbir sey gelmedi dunden beri belim cok agriyor sabah kan testi yaptircaz idrar testi negative cikti dun , hayirlisi bakalim ,

idrara güvenme asmin hemşireler özellikle uyardı sakın ha idrar testi yapma dediler moralini bozmaktan başka bi işe yaramaz diyolar ama işte insan duramıyo bende zor tutuyorum kendimi yapmamak için ne iğneler ne ilaçlar ultrasonlar hiçbiri bu bekleyiş kadar zor olamaz. sende unut lütfen o negatif sonucu moralini yüksek tut canım az kaldı kavuşcaz bebişlerimize inşallah

ebrucum tutunma kanamasi olabilir , benim hicbir sey gelmedi dunden beri belim cok agriyor sabah kan testi yaptircaz idrar testi negative cikti dun , hayirlisi bakalim ,

asmincim sonucunu merakla bekliyorum canım.inşallah hayırlı haberlerle gelirsin.dua ediyorum bol bol :Saruboceq:

asmincim sonucunu merakla bekliyorum canım.inşallah hayırlı haberlerle gelirsin.dua ediyorum bol bol :Saruboceq:

tesekkur ederim canim
muminin baska bir mumin icin yaptigi dua kabul olurmus yuce rabbim muradimizi tez zaman da gondersin
benim bugun adet gunum normal de o yuzden midir bilmiyorum cok sirtim agriyor , her dk wc ye gidiyorum

tesekkur ederim canim
muminin baska bir mumin icin yaptigi dua kabul olurmus yuce rabbim muradimizi tez zaman da gondersin
benim bugun adet gunum normal de o yuzden midir bilmiyorum cok sirtim agriyor , her dk wc ye gidiyorum

inşallah tutunma ağrılarıdır canım :)

İnş.hayırlı haberlerle gelirsin asmin herkes mutlu olsun çok stresli, çok sıkıcı, çok karmaşık bir dönem allahım sabır versin sonu mutluluk olsun

Slm kızlar bende uzun sÜredır takıp edıyorum bu sıteyı her zaman gıremıyorum ama moral olsun dıye sızlere yzmak ıstedım bu gÜn 12 .gÜnÜm test sonucum 29.71 Çıktı pozıtıf dedıler ama 2 gÜn arayla tekrarlıycaz testlerı.
ılk tÜp bebek denememdı 5 defa aŞılamadan sonra allah yÜzÜmÜzÜ gÜldÜrdÜ benım ıÇın de dua edın ben herkes ıÇın edıyorum rabbım tÜm bebek ısteyenlerın yÜzÜnÜ gÜldÜrsÜn tavsıyem herzaman olumlu dÜŞÜnÜn

Canım çok sevindim hayırlı olsun benimde 7.günüm bugün transfer yapılalı belirti oluyor mu şuan hiçbir belirti yok benimde ilk denemem çok korkuyorum acayip bir duygu

merhaba nazan benimde 8.günüm ve ilk denemem peşpeşe alıcaz haberleri umarım hepimizin yüzü güler

Ya kızlar benmı yanlıŞ hıssedıyorum yoksa gerÇektenmı Öyle mıdem sankı kaynıyor gıbı buĞÜn trasferden sonra 9. GÜnÜm hıÇ bÖyle olan varmı

Ya kızlar benmİ yanlıŞ hİssedİyorum yoksa gerÇektenmİ Öyle mİdem sankİ kaynıyor gİbİ buĞÜn trasferden sonra 9. GÜnÜm hİÇ bÖyle olan varmı
selam
benim 11.gunum ilk 5-6 gun benim de istahim acayip artmisti her dk bisii yiyodum, herkes farkli seyleri hissediyor psikolojin mideni etkiliyor olabilir , ilaci tok icmekte fayda var

burdayım meralun şimdi geldim..değerim düşmüş maalesef..yine kimyasal gebelik ( umutlar başka bahara..hayırlısı böyleymiş..tam onu hissetmişken kaybettim yine, böylesi çok acı ama daha kötüsünden korusun Allah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…