Mart ayında tüp bebek tedavisine başlayacak arkadaşlar!!

ayın 8 testgünüm dediler ama öncesi nezaman yapsam çıkabilir kızlar birde tekembriyo tutanvarmı yaaaa beklemek zorrrr

evet asmincim tek embriyo hayırlısı bakalım, 6. gün erken bence belirti için, dinleme kendini dua et bol bol şu saatten sonra tek yapabileceğimiz o çünkü ama içime doğuyo sen hamile kalacaksın canım. işe başladınmı nelere dikkat ediyosun transferden sonra.

bol bol su iciyorum
2 gun yattim sadece 2 gun de gezindim evde bahcede ise geldim ama oturuyom surekli bilg basindayim mecburen
hayirlisi guzelim ya
sabah idrar testi yaptim tek cizgi cikti saliyi bekliyorum kan testi icin

kızlar ben bugun sabahtan beta hcg baktırdım..7.günün bitiminde 9.24 çıktı moralim çok bozuldu baktırmasaydım keşke..bu sayı çok az değil mi ??
asmin sen çok erken bakmışsın idrarda..moralini bozma..sen e2 hormonu baktırıyor musun? ve iğne oluyor musun pregnyl vs?

Canım hemen moralini bozma, 7. gün için o kadar da az değil. Geç tutunma da olabiliyor. Bir de kaçıncı gün embriyosuydu?

haymatlos senin belirtilerin var mıydı ?? benim opu ve transfer çok ağrılı geçti..ama transferden 3 gün sonra kasık ağrılarım başladı.bunu başta belirti olur diye yorumladım hep onunla umutlandım,moral buldum ağrıdan bile :)) cumartesi belli oluyor kesin inşl sizler gibi iyi haber veririz bizler de

Hamile haberleri beni müthiş heyecanlandırıyoorr..
Ayyy darısı olmayanlara inşallah hayırlısıyla...ümidim kocaman..

insallah canim benim umitsiz olma olacagina varir hersey
ben crinone jel , coraspin , estrafem hap kullaniyorum 3.gun transferi benim de

insallah canim benim umitsiz olma olacagina varir hersey
ben crinone jel , coraspin , estrafem hap kullaniyorum 3.gun transferi benim de

e2 baktırıyor musun?? benden 3 gün arayla bu tahlili istiyor dr..ilk denemem kimyasaldı..bu da öyle olacak diye korkuyorum..korktuklarımıza uğramayız inşl..hayırlısı olsun

Canım benim de kasık ağrım oluyordu. Rahmimi tam olarak hissediyordum. Hala da aynı şeyler oluyor birşey değişmedi. Yalnız negatif sonuçlanan ilk denememde de karın ve kasık ağrılarını hissetmiştim. Sanıyorum Yumurta toplamanın sonrasındaki ağrılar ile aynı türde ağrılar bunlar.

e2 baktırıyor musun?? benden 3 gün arayla bu tahlili istiyor dr..ilk denemem kimyasaldı..bu da öyle olacak diye korkuyorum..korktuklarımıza uğramayız inşl..hayırlısı olsun

hayir guzelim benim ilk denemem , hormon duzeylerim normal dedi dr e2 falan istemedi 6 nisanda teste gel dedi sadece

selam kızlarr...nasılsınız?? benim yarın sonuç günüm 11.günde istedi dr beta hcg bakalım hayırlısı neyse onu görücez inşl..

dilancım merakla bekliyorum bende sonucunu.inş.güzel hayırlı haberlerini alırız canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…