selam kızlar dün transferim oldu, 5.gün transferiydi ayın 8 i test günüm seboo senle aynı gün öğenicez inş hepimizin yüzü güler
kızlar ben bugun sabahtan beta hcg baktırdım..7.günün bitiminde 9.24 çıktı moralim çok bozuldu baktırmasaydım keşke..bu sayı çok az değil mi ??
asmin sen çok erken bakmışsın idrarda..moralini bozma..sen e2 hormonu baktırıyor musun? ve iğne oluyor musun pregnyl vs?
Canım hemen moralini bozma, 7. gün için o kadar da az değil. Geç tutunma da olabiliyor. Bir de kaçıncı gün embriyosuydu?
3.gün embriyosuydu..hayırlısı
Canım 3.gün embriyosu ise çok normal, hamilesin inşallah:)))
haymatlos senin belirtilerin var mıydı ?? benim opu ve transfer çok ağrılı geçti..ama transferden 3 gün sonra kasık ağrılarım başladı.bunu başta belirti olur diye yorumladım hep onunla umutlandım,moral buldum ağrıdan bile :)) cumartesi belli oluyor kesin inşl sizler gibi iyi haber veririz bizler de
insallah canim benim umitsiz olma olacagina varir hersey
ben crinone jel , coraspin , estrafem hap kullaniyorum 3.gun transferi benim de
haymatlos senin belirtilerin var mıydı ?? benim opu ve transfer çok ağrılı geçti..ama transferden 3 gün sonra kasık ağrılarım başladı.bunu başta belirti olur diye yorumladım hep onunla umutlandım,moral buldum ağrıdan bile :)) cumartesi belli oluyor kesin inşl sizler gibi iyi haber veririz bizler de
e2 baktırıyor musun?? benden 3 gün arayla bu tahlili istiyor dr..ilk denemem kimyasaldı..bu da öyle olacak diye korkuyorum..korktuklarımıza uğramayız inşl..hayırlısı olsun
dilancım merakla bekliyorum bende sonucunu.inş.güzel hayırlı haberlerini alırız canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?