Mart ayında tüp bebek tedavisine başlayacak arkadaşlar!!

Dün trensferim oldu; 8 Nisan Test tarihim.Gece uyuyamadım karnm sürekli şişti düz yatmaktan belim ağrıdı. Nasıl geçecek günler bilemiyorum.

Merhaba arkadaşlar dün transferim oldu blast 5.gün yani biraz kasık ağrım var sizdede oldumu çok korkuyorum sürekli dua ediyorum inannın tek kendime değil hepimize inş hamiş olup kavuşuruz bebişlerimize 8 nisan test tarihim

hayırlı olsun hepiniziin tedavisi :) inşl haftaya birer birer hayırlı haberlerimizi veririzkaydirigubbakcemile2

dilancım sen nasılsın
benim adet olacak gibi ağrılarım var

sabredemiyorum bir türlü

sen nasıl sabrediyorsun?

acaba yarın rapor için hastaneye gidicem, kan versem çıkar mı?-tatlicadiarzu-

kizlar bende hicbir belirti yok bol bol su iciyorum ve bol bol wc gidiyorum o kadar , sizler nasilsiniz
bugun ise geldim

selam kızlar..
ben de yarın ilk olarak doktora gidiyorum..reglimin 2. günü..bu süreçten nefret ediyorum ama sonucunda müjde duyma ihtimali beni müthiş heycanlandırıyor..hepimiz için hayırlısı olur inşallah hihoyyyt

dilancım sen nasılsın
benim adet olacak gibi ağrılarım var

sabredemiyorum bir türlü

sen nasıl sabrediyorsun?

acaba yarın rapor için hastaneye gidicem, kan versem çıkar mı?-tatlicadiarzu-

bnim karnımda transferden beri ağrı var onu belirtiye yorup boşa umutlanmaktan da korkuyorum,ama umut olmadan da olmuyo..benim bugun 6. günüm zor sabrediyorum..10.gün baktırmayı düşünüyorum

hayırlı olsun tedavin...Rabbim yüzünüzü güldürsün inşl..a.s

hayamatlos tebrik ederim canım hemşom :)
valla seni merak ediyodum bende.çok şükür Allah tamamına erdirsin a.s.

haymatlos tebriklr...çok sevindim,hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin işl..bizlerde dua et olur mu :) kaçıncı günündü 12 mi_? darısı bizlere olsun

tebrikler haymatlos burda isteyen herkese allahım nasip eder işallah...ben de hamileyim hamilelerin duaları kabul olurmuş işallah hepiniz olumlu sonucu alırsınız...dilan asmin .........herkes

tebrikler haymatlos burda isteyen herkese allahım nasip eder işallah...ben de hamileyim hamilelerin duaları kabul olurmuş işallah hepiniz olumlu sonucu alırsınız...dilan asmin .........herkes

Ben de seni tebrik ederim Serraxi, Allah hepimizin muradini zamani geldiginde bizlere dagitsin insallah:))

selam kızlar dün transferim oldu, 5.gün transferiydi ayın 8 i test günüm seboo senle aynı gün öğenicez inş hepimizin yüzü güler

Allah razı olsun dualarınızdan eksik etmeyin bizleride..hafta sonu sonuç alıyorum hayırlısıyla inşl..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…