canım teşekkür ederim , doğru söylüyorsun olumlu düşünelim olumlu olsun herşey gönlümüzce olsun di mi?
iyi akşamlar bende mart ayında tüp bebek tedavisini düünüyorum eğer tahlillerim temiz çıkarsa:uhm:
iyi akşamlar bende mart ayında tüp bebek tedavisini düünüyorum eğer tahlillerim temiz çıkarsa:uhm:
hayırlı olsun canım sende aramıza hoşgeldin... kalbini temiz tut... temiz çıkacak inş....
çok kolay bir araştırma hastahanesine gidiyorsun ya da tıp fakültesine infeltilite raporu alıyorsun o kadar üç doktorun imzası gerekiyor bütün tahlillerini görmeleri gerekiyor imza için
hadi bakalım fatmma hayırlısı olsun canım, benim de ilk denemem olacak
hangi tahlilleri yaptırdın?
evet canım eş faktörü..... maalasef.... benden hiç tahlil istemedi doktorum. bu normal mi sizce sadece eşimden istedi. yine aynı doktora gidicem galiba...........
karyotip analizi panel istendi bu benim 4 denemem olacak çünkü
senin bir dusuk var ya ondan istedi herhalde, benden istemedi daha, benim tutmadı ya, benim de eş faktörü...[/QUOTE
senin kaçıncı denemen canım...
hayırlısı olsun canım benim de 3. denemem. 2. dondurulmuşlarla oldu. negatifti. 1. hamile kaldım maalesef düştü.ben ınternatıonal hospıtal de denedim sen nerde yaptırdın canım....
ben de yaptırdım karyotip analizi , 9 martta çıkacak sonuçlar
inşallah ikimizinki de temiz çıkar canım
2kez kadıköy şifada ve acıbademde imd umut tüp bebek merkezinde denemeyi düünüyorum
geçen sene benden 1 ay önce tedaviye başlayan bir arkadaşım vardı.. o da umut ta yaptırdı. şimdi ikiz oğlanlarını büyütüyo. doktoru enver kurt tu..
yok tatlım normal tüp bebekle ilgili rapor veren bölüme gidersin hastahande yönlendirirler seniben ayrı ayrı verildiğini bilmiyodum, bilsem alırdım bu tedavimde.. insallah dondurulmuslarımla olur da gerek kalmaz ama oğrendiğim iyi oldu... esim kaynaklı olduu için urolojiyee mi gitcek
yok tatlım normal tüp bebekle ilgili rapor veren bölüme gidersin hastahande yönlendirirler seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?