Mart ayında tüp bebek tedavisine başlayacak arkadaşlar!!

çok kolay bir araştırma hastahanesine gidiyorsun ya da tıp fakültesine infeltilite raporu alıyorsun o kadar üç doktorun imzası gerekiyor bütün tahlillerini görmeleri gerekiyor imza için

ben ayrı ayrı verildiğini bilmiyodum, bilsem alırdım bu tedavimde.. insallah dondurulmuslarımla olur da gerek kalmaz ama oğrendiğim iyi oldu... esim kaynaklı olduu için urolojiyee mi gitcek

karyotip analizi panel istendi bu benim 4 denemem olacak çünkü

hayırlısı olsun canım benim de 3. denemem. 2. dondurulmuşlarla oldu. negatifti. 1. hamile kaldım maalesef düştü.ben ınternatıonal hospıtal de denedim sen nerde yaptırdın canım....

senin kaçıncı denemen canım...[/QUOTE]

benim ilki ohss nedeniyle yarım kaldı, ikincisi negtif, dondurulmuslar var iste...

hayırlısı olsun canım benim de 3. denemem. 2. dondurulmuşlarla oldu. negatifti. 1. hamile kaldım maalesef düştü.ben ınternatıonal hospıtal de denedim sen nerde yaptırdın canım....

2kez kadıköy şifada ve acıbademde imd umut tüp bebek merkezinde denemeyi düşünüyorum

2kez kadıköy şifada ve acıbademde imd umut tüp bebek merkezinde denemeyi düünüyorum

geçen sene benden 1 ay önce tedaviye başlayan bir arkadaşım vardı.. o da umut ta yaptırdı. şimdi ikiz oğlanlarını büyütüyo. doktoru enver kurt tu..

bende anadolu yakasında oturuyorum bu yüzden karşıya gidip gelmek zor oluyo.bu yüzden bende umut u düşünüyordum, eşim kendi doktorumuza devam edelim dedi..

ben ayrı ayrı verildiğini bilmiyodum, bilsem alırdım bu tedavimde.. insallah dondurulmuslarımla olur da gerek kalmaz ama oğrendiğim iyi oldu... esim kaynaklı olduu için urolojiyee mi gitcek
yok tatlım normal tüp bebekle ilgili rapor veren bölüme gidersin hastahande yönlendirirler seni

iyi geceler arkadaşlar . sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum. yarın akşam yine toplanalım canlarım....opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…