- Konu Sahibi yazkizim88
-
Buğün transfer oldum ben kızlar. Umarım her şey iyi olur. İnşallah. Ama aynı anda kalbimi fazla kırmamak için çok da umutlu değilim. İçimi rahat tutmaya çalışıyorum
evet canım 4 gün...5 ten daha zayıf 3ten daha iyi ...bakalım nasıl olacak tek Allah bilir.Cnm 4.günde transfer oldun demek.hayırlısı olsun.gönlünü ferah tutmaya çalış Cnm yoksa test gününe kadar Zaman geçmez.
Cnm ben de günde bir crinone jel,2estrofem,1 folio devamevet canım 4 gün...5 ten daha zayıf 3ten daha iyi ...bakalım nasıl olacak tek Allah bilir.
Zeynepçım sana kaç tane Krinone yazdılar günde 1 mi 2 mi alıyorsun?
bende günde 1 tane Krinone 2 tane estrofem. az sanki..
Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın sımsıkı tutunsun kucağınızı doldursun içinizi ferah tutun düşünmeyin lütfenBuğün transfer oldum ben kızlar. Umarım her şey iyi olur. İnşallah. Ama aynı anda kalbimi fazla kırmamak için çok da umutlu değilim. İçimi rahat tutmaya çalışıyorum
Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın sımsıkı tutunsun kucağınızı doldursun içinizi ferah tutun düşünmeyin lütfen
Hadi hayirlisi... Kac embriyo kacinci gun embriyosu... Gerci onemli degil de... Tutunsun yeter..Buğün transfer oldum ben kızlar. Umarım her şey iyi olur. İnşallah. Ama aynı anda kalbimi fazla kırmamak için çok da umutlu değilim. İçimi rahat tutmaya çalışıyorum
Hayırlısı olsun. Benim bir arkadaşın 3. gün embriyosu konuldu. Tek embriyo kalmıştı. Tutmuş. Hamilelik haberini aldı bu hafta. Bol su tüketmiş. İnşallah sizin de hayırlısı ile olur.evet canım 4 gün...5 ten daha zayıf 3ten daha iyi ...bakalım nasıl olacak tek Allah bilir.
Zeynepçım sana kaç tane Krinone yazdılar günde 1 mi 2 mi alıyorsun?
bende günde 1 tane Krinone 2 tane estrofem. az sanki..
Hadi hayirlisi... Kac embriyo kacinci gun embriyosu... Gerci onemli degil de... Tutunsun yeter..
peki sen tedaviyi devam ediyor musun? ne diyo doktor?Ay boyle haberler aldikca umutlaniyorum. Benim de yine tek sansim var. Cok endiseliyim...
Gunaydiinn... Bebeklerin hep seninle olsun. 3.gun 4.gun,kaliteli kalitesiz , A tup bebek merkezi B tup bebek merkezi hic farketmiyor bence. Yapilan islem ayni. Bi noktadan sonra Allaha kalmis. Bu yuzden icini ferah tutmaya calis.. Coklu dogumlarda nufus planlamasi icin belli bir yas siniri kanunla sabit. 35 yasindan kucuklere tek embriyo transferi yapilabiliyor. Kanunlara tamamen uyulmadigi bir gercek. Fakat ucuz icin bir kanun duymadim.peki sen tedaviyi devam ediyor musun? ne diyo doktor?
Aynen öyle cnm. Tüm merkezlerin stratejisi aynı. Herkese de ayni işlemler aynı ilaçlar veriyorlar.Gunaydiinn... Bebeklerin hep seninle olsun. 3.gun 4.gun,kaliteli kalitesiz , A tup bebek merkezi B tup bebek merkezi hic farketmiyor bence. Yapilan islem ayni. Bi noktadan sonra Allaha kalmis.
aslında evet. tek olan sağlıklı yumurta bu bizim için dünyalar. mucizeyı inanalım pes etmeyelim değil mi? ve biz daha gençiz nasıl olasa çok yaşlı değiliz daha şansımız var diye düşünüyorumBenim bu sabah kontrolum var. Su asamada durdurmak pek mantikli degil. Toplandiktan sonra yumurtanin durumuna gore karar verilecek. Ancak mecburen onceki fikrim degisti. Senin de dedigin gibi tek yumurta da bir sans. Ve gittikce bu sansim azalacak. Bu yuzden saglikli devam ederse tek olsun bizim olsun diycez....
Test tarihin ne zaman? Heyecanina ortak olayim. Olumlu dusunelim olumlu olsun...Aynen öyle cnm. Tüm merkezlerin stratejisi aynı. Herkese de ayni işlemler aynı ilaçlar veriyorlar.
aslında evet. tek olan sağlıklı yumurta bu bizim için dünyalar. mucizeyı inanalım pes etmeyelim değil mi? ve biz daha gençiz nasıl olasa çok yaşlı değiliz daha şansımız var diye düşünüyorum
test günüm 16 nisan ama cumartesiye çıkıyor o yuzden perşembe ya da cuma günü yaptıracam. gebelik varsa kanda gösterir.Test tarihin ne zaman? Heyecanina ortak olayim. Olumlu dusunelim olumlu olsun...
Benim de bu cumartesi test günüm.yarın da doğum günüm en büyük hediyem cennet yaşıma girerken cennet kokulum gelsin annesinetest günüm 16 nisan ama cumartesiye çıkıyor o yuzden perşembe ya da cuma günü yaptıracam. gebelik varsa kanda gösterir.
bi de önümüzdeki hafta benim doğum günüm )) Allahtan bi hediye olsun nolur )
3 embiryo konmaması bence iyi olmuş 3 de tutabilir sonuçta ve çok riskli bir gebelik olur hepsini kaybetme riskiyle karşılaşırsın allah hayırlısını versin arkadaşlar eğer sağlıkla kucağımıza almak nasip olmayacaksa pozitifi bize göstermesin.. amaç onu kucağımıza almak gerisi fasafiso...test günüm 16 nisan ama cumartesiye çıkıyor o yuzden perşembe ya da cuma günü yaptıracam. gebelik varsa kanda gösterir.
bi de önümüzdeki hafta benim doğum günüm )) Allahtan bi hediye olsun nolur )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?