MART BENİM AYIM DİYENLER.Tedavisi martta başlayıp martta bitenlerrrrrrrr

evet canım ilginç ve güzel bir tesadüf ama umarım sonu sizin gibi olmaz.....

slm arkadaslar.yeniyim bu sitedde.1 haftadır ole yazdıklarınızı okuyorum.banada umut kapısı oldu.sorunlarımı paylasacak birileri vardır dıye dusundum
tup bebek için tedevıye basladık.2 yıldır evlıyız
lucrinle tedevıye basladık bugun 9. ıgnemı oldum.ortalama kacıncı ıgnede regl oldunuz cok stres yapıyorum sımdıden yardımlaınız ıcın tsk ederım

Hayırlısı olsun canım İnşallah pozitif sonuç alırsın ben 12. iğneden sonra olmuştum zaten 12den sonra olmazsan araman gerekiyo doktorunu ona göre yönlendiriyolar.O iğne çok önemli sakın aksatma benim tedavimde doğru kullandığım halde yumurtaları baskılamadığı için kontrolsüz çatlama oldu ve tedavim iptal olmuştu bu arada sters yapma fazla umarım herşey yolunda gidera.s.

günaydınnnnnnnnnnnnnnn kızlar.ne haberler.nasılsınız bakimmmmmmm.ben idare ederim.iğnelerime sabah akşam devam ediyorum.bugün saat 10 koluma bandımı da yapıştırdım.hadi bakalım hayırlısı.bu tedavim çok değişik oldu.inşallah olumluda olmuştur.sonuda iyi olur inşallah canlarımmmmmmmmmmm.
bu kadar iğne ilaça kimse dayanamaz artık. bizim bebişlerde dayanamamışlardır sanırım.artık gelelim biz bu dünyaya diyorlardır.yoksa bu işkence devam edecek ve şiddetini biz gelmedikçe artıracak demişlerdir.onlarda umarım bıkmışlardır.hadi gelin bari bebişler.bekliyoruz dört gözle sizleri..............

hatacim benim dün kanamam geldi...biranda birsey bosaldigini hissettim ve sora tuvalete gitdim kipkirmizi kan ve simdi ara ara leke geliyor....cok korkuyorum gece hic uyumadim....eger fazla adet kanamasi gibi gelirse doktorum gel dedi.....cok dualariniza ihtiyacim var

canım benim çok üzüldüm.ama henüz korkmak için erken diyorum.hamile kalan arkadşlarda böyle olduklarını bahsediyorlar.inşallah yerleşme kanamasıdır.büyüklerimiz bana bebek yerini hazırlıyor.temizliyor derler.inşallah öyledir canım.senin bebeklerinde temizlik yapıyorlardır inşallah.eee tabiki temizlik yapmaları lazım.orada 9 ayları geçesek.onlarda haklı.pispis mi yatsınlar.dimi güzelim.sen moralini yüksek tut yeter.pozitif düşün pozitif olsun birtanem.........dualarım hepimize.....hı bide mesela ne kadar geldi kanama.çok mu fazla.bir pedi doldurur mu

ikkbahar ve hata yolun sonundasınız lütfen üzülmek yok inşallah ikinizde hamilesiniz emeginizin sonucu alacaksın allahın izniyle baharı getireceksiniz ben buna canı gönülde inanıyorum sabır kızlar....Bebişlerinizi üzmeyinnnnnnnnn...
Allahım lütfen bekleyen arkadaşlar hamile olsun tüm biz tedavidekiler yardım et allahım emeklerimiz boşa gitmesin herkese tüm isteyenlere anneligi nasip et lütfen. AMıNNNNNNNNNNNNNNNNNN
YAŞASIN TÜP ANNELERıııııııııııııı:CüvCüv:

ilkbahar20 ay bende çok geldi diye üzülmüştüm.benide boşuna üzdün canım.aşkolsun sana.korkacak birşey yok.olabilir böyle kanamalar.biz hastaneden çıkmadan önce böyle az ve koyu kanamaların olabileceğini.panik yapmamamız gerektiğini söylediler.eğer kanama çok ve kırmızı olursa yani regl kanaması gibi o zaman bizi arayın dediler canım.yani olabilirmiş üzülme canım bol bol dua et.bende adanada verdiğin destek için teşekkür ederim canım allah seninde gönüne göre versin. sen ne yaptın.

MERHABALAR..hatacım hadi hayırlısı inş bebiş geliyordur..ilkbahar regli kanaması bile olsa bebiş olabiliyormuş ümit kesmek yok:)

ben geçen ay ki negatif sonucumdan sonra Eylül ayına kadar dogal bırakmaya karar verdim.şimdi bitki kürleri bir de preseed diye bir ürün ile denemelerdeyim bakalım ne olacak:)

hata ben yumurtaları büyütüyom canım 12,5 10 9 8 7 diye gideyorlar bakalım bende yolun sonundayım sayılır hayırlısıyla bu bahar hepimiz hamile kalacaz öyle hissediyorum son tedaviler olur inşallah allahın izniyleeeee....allahım hepimizin yüzünü güldürecekkkk...inşallahhhh...

canım preseedle ilgili topiği baştan sona okudum ben de 2,3 gündür bu ürünü araştırıyorum sen nerden aldın?Amerika'dan mı getirttin?Anlatılanlara göre ben de ümitlendim sonuçlarını paylaşırsan sevinirimyerimseniben

Hatacım senin test günün ne zamandı?Heyecanla bekliyoz iyi haberlerinizi bizim negatif sonuçların yanına bütün sonuçların POZıTıFFF olması için dua ediyorum Allah kimseyi yarı yolda bırakmasın

kizlar yarin 14. günüm ve test günüm insallah pozitif sonuclarla gelirim hic bir belirtim yok ya hala acaba olmadimi diyorum bazen birde geceleri sicriyorum kizlar ya 2 3 gündür sicriyacagim diye de uyuyamiyorum sonra varsa eger sicramakla gider diye de korkuyorum dualariniz benimle olsun kizlar yarin güzel haberlerle gelebileyim buraya.............

inşallah kamılecım allah yardımcın olsun inşallah benım gibi güzel haberlerle gelırsın arkadasım haberını beklıyoz inşallah

kamilie seni bekliyeceğiz pozitif sonuçlarla dönersin inşallah bize..dualarım hepimize.rabbim bu bahar bizede çiçek açmayı nasip etsin........................aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr herkese merhabalar.nasılsınız bakimmmmmmmmmmmm.kamilie hala sonucu yazmamışın.seni bekliyoruz canım.yoksa sevinçten bizi unuttun mu.hıııııııı

kızlar merhaba, ilkbaharcım sakın panik yapma canım... hamilaliği boyunca sürekli kanaması olan kişiler ver... kesin senin bebiş yerleşmeye çalışıyor ondandır canım... bu arada hata ve senin ne zamandı sonuçlarınız?

bu arada kızlar benimde yarın yumoşlar toplanacak allahın izniyle... umarım sorunsuz bir şekilde atlatırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…