Ya bugün yapmadan önce oturdum ağladım bi güzel aşıya giden çocuklar gibi tabii ne zamandır gerginlik de var bahanesi oldusenağlamaLucrin 10 ünite yaptım(16 tanesini)Şimdi 4 tane daha Lucrin yap (5 ünite) 4 tane de Puregon dedi Salı günü gittiğimde.Bende 5 kutu Puregon var İnşallah 4 tane yeter de diğerini yapmazlar.Yer kalmadı göbeğimde yaww:bbo:
ay korkutuyorsunuz beni ya... bu puregon çok mu yakıyor arkadaşlar.... bişey sorucam benim uzun protokol ya.. bu sefer dr lucrin yerine burun spreyi verdi. reglimin 2. gün puregona başlıycam. ama benim reçetede puregonla beraber kullanıcağım başka iğne yazmamış... yani benim anladığım kadarıyla hergün sadece pregonu vurucam... bu normalmi sizce... ben en son 2 yıl önce denemiştim. unutmuşum herşeyi... bir de o zaman koldan yapmıştım iğneyi... şimdi göbekten korkuyorummirmirmirmir
canım 2009 anne adayları listesine ismini yazdırıp kayboldun 1 mart test günündü bizde kaç gündür senden güzel haber bekliyoruz senin tedavin iptalmi oldu[/QUO
canım kim adını listeye yazdırmış kaybolmuş.belirtirmisin.anlayamdık.
canim özel mesajini yeni okudum 2 gündür giremedim nete....
ayin 3 ünde kontrole gittim maalesef rahmim gene yeterince kalinlasmamis transferim gene ertelendi bu sefer kalcama yapisacak bant verdi bakalim ayin 10 unda tekrar randevum var o zaman ne olacak ben sizleri her zaman okuyorum tedavide olan arkadaslara basarilar......birbirimizden dualarimizi eksik etmeyelim......
canım 2009 anne adayları listesine ismini yazdırıp kayboldun 1 mart test günündü bizde kaç gündür senden güzel haber bekliyoruz senin tedavin iptalmi oldu
senin ne zaman transfer olcak benim tahmini 14 martta olcak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?