MART BENİM AYIM DİYENLER.Tedavisi martta başlayıp martta bitenlerrrrrrrr

yolu yarılamışsın canımne kalmışki geriye hem bu günlerin iyi beklemek daha zor artık sende tutturursun 8. gün test yapsam çıkarmı diye gerçi büyük bi ihtimal ben de öyle olcamya neyse hayırlısı

Yok canım o kadar korkulacak bişey yok iğnenin ucu çok ince zaten benim de ilk deneme olunca kastım galiba kendimi biraz.Dün kendimi fazla kasmamaya çalıştım pek acımadı bir de iğneyi yapmadan önce buzdolabından çıkardıktan sonra 2 dak normal oda sıcaklığında beklet dün öyle yaptım daha kolaydı.Tedavi kişiye göre değişiyordur doktor kontrolünü yapıp ona göre söylüyor sonuçta bak spreyi ilk defa duyuyoruma.s

Orası kesin Elifçimyerimsenibenİnşallah birlikte yaparız testleri yada hemen arka arkaya pozitifffff diye çığlık atarız....Benim zaten normalde saat sekmezdi bi gidip test falan alıym..

senin ne zaman transfer olcak benim tahmini 14 martta olcak gibi

kadrish28,hoşbuldum,sağol.bakalım geciktirecek mi lucrin,ilk denemem ondan pek tecrübem yok,adana özel ankara tüp bebek merkezinde yaptırıyorum canım,başkent değil.orda olsa kesin denk gelirdi.

sadecebu.. aramıza hoşgeldin canım.tedavin hayırlı olsun.pozitif sonuçlar olsun inşallah hepimize

mrb arkadaşlar hepinizin tedavisi hayırlı olsun inşallada son olur hayırlı bir şekilde benimde ikinci denemem 7 martda lucrine başlıyorum.martın sonuna dogruda tarnsfer yapılacak inşallah hepimiz için güzel sonuçlar alır ve hep beraber hamileyiz diye yazarızzzzz inşallah allahın izniyle.

arkadaşlar acaba aranızda mart başı uzun protokol başlayan arkadaş yokmu?? ben lucrin yerine burun spreyi kullanıyorum benim gibi başka sprey kullananda yok herhalde?? allahallah yawhu!!!!! peki bir soru daha şimdi bu puregonu son güne kadar vuruluyoruz ya diyelim en son salı günü vurulduk çatlatma iğnesini ne zaman vuruluyoruz ve yumurta yoplama işlemi ne zaman oluyor?? çok mu soru oldu :)))-tatlicadiarzu-

salı son lucrini kullanırsan çarşamba sadece çatlatma iğnesi kullanacaksın.36 saat içinde de ani perşembede yumurta toplama işlemi olacak.umarım anlamışsındır.

canım 2009 anne adayları listesine ismini yazdırıp kayboldun 1 mart test günündü bizde kaç gündür senden güzel haber bekliyoruz senin tedavin iptalmi oldu

kamile için yazdım canım

hata cım bu arada ilk sayfadaki liste için yazayım dedim 1.denemem olacak.yeni başladım sayılır 10 güne kadar lucrine başlayacağım.

kızlar daha adetim başlamadı tedaviye başlayamadım sabırsızlıkla bekliyorum çok heyecanlıyım şimdiden böyleyim sonunu nasıl getiririm bilmiyorum hepinizin tedavileri hayırlı olur inşallah

senin ne zaman transfer olcak benim tahmini 14 martta olcak gibi

Elifçim en son salı günü gittiğimde çok kalabalıktı bişey demediler yumurta toplamayla ilgili sadece ilaçları tarif etti hemşireler C.tesi tekrar gelin dediler(4 tane Puregon bitmiş olacak o güne kadar)Yarından çıkıcaz bakalım C.tesi kontrolden sonra sorucam hepsini hayırlı olsun İnşallah bol bol olur yumişlerin...

sadecebu senin de tedavin hayırlı olsun canım.Adana'da olmasa da Mersin'de görüşürüz belki bu yıl tayin istiycez olursa Mersin'de beraber götürürüz bebişlerimizi parka:))

Son düzenleme:
ko kültürle ilgili bilgisi olan var mı?
ankara hrs hakkında görüşü olan var mı?
teşekkürler

günaydınnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrr ne haberler.nasılsınız bakim bugün.herşey yolundadır umarım.
yehare,sadece bu ,bende adanada hoşgeldiniz.listeye ekledim sizide.su 33 senide yazdım listeye canımcım.çaykolik heyecanını anlıyorum güzelim.hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz.aslında yapmamız gerekir.biz ne yaparsak yapalım herşey olacağına varıyor.neyse güzelim herkes hissettiklerini yazsın işte böyle.okucunca yalnız olmadığımızı.herkesin bizim gibi olduğunu anlayıp sakinleşiriz biraz.bende iğnelerimi kullanıyorum şimdiden yer kalmamaya başladı günde 4 tane vuruyorum.bu arada sinüzitüm vardı oda başladı.faranjit.yutkunamıyorum.sol böbreğim çok ağrıyor.neden böyle üstüetüne oldu anlamıyorum.o kadar da dikkat ediyorum.inş tedavimi engellemez veye kötü bir etki yapmaz. bundan çok korkuyorum.işte böyleeeeeeeeeeeee.yazın kızlar duygularınızı.hergün neler yaşadığınızı.bekliyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…