yoo hiç önemli değil arkadaşım...keşke etrafımda örneklerim olsa da seninle paylaşsaydım...bernacım ben onları biliyorum zaten çok okudum araştırdım.sadece çevrende bunu hiç deneyen uygulayan olmuşmu başarı oranı nedir biliyormusun demek istemiştim ama anlatamamışım.seni de uğraştırdım boşuna arkadaşım kusura bakma.yani ben bu konuya biraz takıntılıyım da etrafında deneyen varmı diye merak ettimn.ben şu zamana kadar kime baktıysam hep tutmuş..........................
hayırlı olsun inşallah bu kez tuttururuz....arkadaşlar merhaba bugün doktora gidiyorum ikinxi aşılama için iyşallah bi aksilik çıkmaz aşılama yapılır of tükendim artık allahım ikinci aşılamam tutsun hayırlısıyla arkadaşlar bana dua edin çok yoruldum
arkadaşlar merhaba bugün doktora gidiyorum ikinxi aşılama için iyşallah bi aksilik çıkmaz aşılama yapılır of tükendim artık allahım ikinci aşılamam tutsun hayırlısıyla arkadaşlar bana dua edin çok yoruldum
arkdaşlar dün doktora gittim bana yumurta oluşsun diye klomen hapı verirdi busefer iğne verdi koldan yada göbekden dedi hemşire koldn vurdu dün sizde bu iğnelerden yaptırdınızmı hangiis dah iyi koldan mı yoksa göbekmi bilgi verirseniz sevinirim allah hepimizin yardımcısı olsun
ay çok güldüm boncuksinir oldum.................. ya başka zaman beklemezsin bir gün sektirmez gelir, şimdi de tedaviye başlayacağım ya gelmeyeceği tuttu....................
Allah yardımcın olsunmerhaba kıslar nasılsınız
sonunda sukur yumurtalarım buyudu yarın asılamam olucak dualarınızı eksık etmeyın olurmu
ay çok güldüm boncuk
bu sitede böyle bir dua edeceğim aklımdan geçmezdi canım
inşallah en kısa zamanda adet olursun
olursun ki yola devam edesin
Allah yardımcın olsun
murad ettiğine de en kısa zamanda seni de bizi de kavuştursun
doktorum bana sağda 3 solda dört tane yumurtadan bahsetti... boyutlarını ben hıc sormadım...ınsallah tutar beklıyorumarkadaşlar yarın aşılamam var merak ettim sizlerin yumurtalar nekadarken aşılama aoldunuz
hayırlı uğurlu olsun inşallahArkadaşlar benide ekleyin listeye,ilk aşılamam 11 gün sonra olacak,şu an iğneleri kullanıyorum,hepimizin şansı açık olsun..
arkadaşlar yarın aşılamam var merak ettim sizlerin yumurtalar nekadarken aşılama aoldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?