Aşılama Mart da aşılama yaptıracak olan arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yoo hiç önemli değil arkadaşım...keşke etrafımda örneklerim olsa da seninle paylaşsaydım...
aslında benim de takıntım olsa şimdi bir ansiklopedi dolusu bilgiye sahip olabilirdim ama yeter ki olsun da diyorum kız erkek farketmez

arkadaşlar merhaba bugün doktora gidiyorum ikinxi aşılama için iyşallah bi aksilik çıkmaz aşılama yapılır of tükendim artık allahım ikinci aşılamam tutsun hayırlısıyla arkadaşlar bana dua edin çok yoruldum

hayırlı olsun inşallah bu kez tuttururuz....
ben de 2. aşılamamı oldum bekliyorum 1 haftam kaldı....

yalnız değilsin ki bu sorunu yaşayan bak ben de seninle aynı kaderi paylaşıyorum ben de salı günü aşılama yaptıracağım aynı senin gibi 2. aşılamam olacak hepimizin gönlüne göre olur inşallah

arkdaşlar dün doktora gittim bana yumurta oluşsun diye klomen hapı verirdi busefer iğne verdi koldan yada göbekden dedi hemşire koldn vurdu dün sizde bu iğnelerden yaptırdınızmı hangiis dah iyi koldan mı yoksa göbekmi bilgi verirseniz sevinirim allah hepimizin yardımcısı olsun

sinir oldum.................. ya başka zaman beklemezsin bir gün sektirmez gelir, şimdi de tedaviye başlayacağım ya gelmeyeceği tuttu....................

merhaba kıslar nasılsınız
sonunda sukur yumurtalarım buyudu yarın asılamam olucak dualarınızı eksık etmeyın olurmu

canım gobekten yaparsan daha ıyı olur

sinir oldum.................. ya başka zaman beklemezsin bir gün sektirmez gelir, şimdi de tedaviye başlayacağım ya gelmeyeceği tuttu....................
ay çok güldüm boncuk
bu sitede böyle bir dua edeceğim aklımdan geçmezdi canım
inşallah en kısa zamanda adet olursun
olursun ki yola devam edesin

merhaba kıslar nasılsınız
sonunda sukur yumurtalarım buyudu yarın asılamam olucak dualarınızı eksık etmeyın olurmu
Allah yardımcın olsun
murad ettiğine de en kısa zamanda seni de bizi de kavuştursun

ay çok güldüm boncuk
bu sitede böyle bir dua edeceğim aklımdan geçmezdi canım
inşallah en kısa zamanda adet olursun
olursun ki yola devam edesin

canım teşekkür ederim.....bak şu stresli günlerinde sana biraz neşe kaynağı olabilmişsem ne mutlu banakaydirigubbakcemile5

Arkadaşlar benide ekleyin listeye,ilk aşılamam 11 gün sonra olacak,şu an iğneleri kullanıyorum,hepimizin şansı açık olsun..

merhaba kıslar benım gunu asılamam oldu test tarıhım 30 mart ıhsallah hayırlı haberler alırız hepımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…