Aşılama Mart da aşılama yaptıracak olan arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hala inanamıyorum .............allahım inşallah aynı heyecanı size tattırsın bu mutluluğu hepinizin yaşamasını istiyorum diliyorum rabbimden.............sizin için de dua ediyorum.

2009 kasım annesi oluyorsun inşallah canım
o topic e git ordaki arkadaşlarla paylaşabilirsin herşeyi
ne de olsa hepiniz aynı dönemde olacaksınız

07 canım teşekkür ederim rabbim ol deyince oluyor evet...hala inanamıyorum şokdayım.canım yanlız bildiğim birşey varsa kendi ahline bırakmak galiba yani aşılama olsa biek benim bu ay kayın validemler misafir gelmişti ankaradan.misafir ağırladım bol bol onların burada akrabaları var git gel derken hiç düşünecek vaktim olmamıştı .sanırım bunun çok etkisi oldu bide ben zaten aşılama yaptıracağım diye mart da hiç ihtimalde vermemiştim.

canım çok teşekkür ederim............iyi dileklerin için allah kimseyi çok fazla aratmasın herkese bu duyguyu tatdırsın dilerim....

arkadaşlar sizleride çok merak edeceğim takipde edeceğim.bu liste sanırım bana uğurlu geldi inşallah hepinize de uğurlu gelsin.

hayırlşı olsun canım ya bende bugün yarın adet bekliyorum ağrılarım var adet ağrısı gibi çokta akıntım var bende hamileliğe hiç ihtimal vermiyorum bakalım seninde akıntın varmı

hayırlşı olsun canım ya bende bugün yarın adet bekliyorum ağrılarım var adet ağrısı gibi çokta akıntım var bende hamileliğe hiç ihtimal vermiyorum bakalım seninde akıntın varmı

canım benim hiç akıntım yok.olmadı da .dedim ya sadce adet dünümde hafif khverengi oldu biraz.bide iki gün sonra aynısı bi daha ama sonra hiç birşey olmadı............
inşallah sende çok güzel sonuç alırsın canım yaaaa................adet günün ne zaman .............:Saruboceq:

Boncukx canım Öncelıkle senı bÜtÜn yÜreĞımle tebrık ederım allah tamamına erdırsın ınŞallah.bende bu ay aŞılamamı hıÇ dÜŞÜnemedım malum krız ortamı ve ÇalıŞtıĞım Şırket bu yÖnde tedbırler almaya baŞladı yanı endıŞelerım boyut deĞıŞtırdı.Öyle anlar oldu kı aŞılamayı unuttum.ama beklıyorum hala adet olmadım.ınŞallah olmamda.

canım ya benim ade günüm yarın ama kaç gündür akıntım oluyo ağrıyla birlikte of ya desene tutmadı gene umutsuzları oynuyorum benyaaaaaa adet olmayı bekliyorum sabah akşam anlıcağın canım allah kucağına sağlıkla verir inşallah

evet hamileyim arkadaşlar yaaaaaaaaaaaaaaaa.:CüvCüv:
sevgili arkadaşım ne kadar sevindim anlatamam...Allahım inşallah hayırlı güzel kolay bir hamilelik gerçirmeni ve bebişini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...

bocukx cim canım tebrik ederim, hakkaten maaşallahı var bu listenin yaa, bi bana yaramadı ama inşaallah diğer tüm arkadaşlara bebişlerini getirir..

canım inşallah adet olmazsın merakla bekliyor takip ediyorum.allahım inşallah gönlüne göre versin..........................

canım lütfen böyle umutsuz olma ve olumsuz düşünme çünki herkesin vücut yapısı farklı dedim ya benim bütün belirtilerim adet olacak gibiydi farklı hiçbirşey hissedemedim yani belirti falan .bu kişiden kişiye değişebilen birşey bekleyelim bakalım inşallah olmazsın................

sevgili arkadaşım ne kadar sevindim anlatamam...Allahım inşallah hayırlı güzel kolay bir hamilelik gerçirmeni ve bebişini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...

canım en kısa zamanda sizlerden de iyi haberler bekliyorum inşallah .......................dualarım sizinle ...............iyi haberlerinizi sakın esirgemeyin bizden..................:Saruboceq:

boncukx cum senin aşılamadan sonra gazın oldumu benim acayip gazım var karnım patlıycak gibi göğüslerimde şişti ama onlar iğneleri yaptıktan birkaç gün sonra acımaya başladı senin nasıldı bu arada çok çok tebrik ederim seni

boncukx çok sevindim canım ya yeni gördüm dün girmemişdim nete çok sevindim allahım tammına erdirsin bizlerede dua et hamilelerin duası kabul olurmuş canım benimde aşılmam yarım kaldı tek yumurtam oluşmuş doktor bir ay sonra yapalım dedi çatlatma iğnesi verdi hlbuki ilk aşılamada 7 tane olmuşdu olmadımı olmuyo yıkılmış haldeyim niye bitane oldu acaba hiç ümidim klamadı birgün benimde olacakmı bebeğim hayal bile kuramıyorum

canım emin ol seni çok iyi anlıyorum.çünki bende aynı şeyleri düşünüyordum bana ulaşması çok zor bir hayal gibi geliyordu.ama bak benim tam aşılamaya hazırlandığım ay kendiliğinden oldu.yani ilaç kullanacaktım adet olduğumda aşılama yaptırabilmek için tam o an da oldu.allahatan ümidini hiçö yitirme nolur.hep pozitif bak benim içinde hayl gibiydi ama ben hep birgün olacak biliyorum çünki sağlıklıyım dedim.....lütfen olumsuz bakma biliyorum çok zor ama yapma olurmu.....emin ol bu topikdeki tüm arkadaşlar için dua ediyorum daha dün akşam yine konusu açıldı evde annemle eşimlede konuşuyorum sizler için onlarda allah inşallah sizlerede bu mutluluğu nasip etsin diye onlarda dua etti ve ben hep ediyorum ..............hepiğniz adına çok heyecanlanıyorum...hem belki bu ay seninde kendiliğinden olur.......................:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

özlemcim ben aşılama olamadım.tam bu ay olmaya hazırlanıyordum adet günümü bekliyordum tedaviye başlamak için böyle bir süpriz oldu............ama benimde karnım patlayacak gibi oldu göğüslerim zaten şişer benim hep bunları ben adet belirtisi sandım bende ki tek değişiklik acayip gaz oldu.eğer bu iğnenin tesiri ile olan birşey değilse sendeki büyük ihtimalle kalmış olabilirsin diye düşünüyorum.bide benim adet günümde kahverengi çok az mikltarda bi parça denecek şekilde bir akıntı oldu ben onu netten araştırdım.o yerleşirken kazırmış rahimi ve orada kılcal damara denk gelirmiş bu onun kanamasıymış.iki gün sonra aynısından bi daha geldi.bide yine aynısından dün geldi yani iki gün arayla.şu an ne olduğunu bende anlamış değilim henüz doktora gitmedim.ama inşallah sendende güzel bi haber alırız.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…