hala inanamıyorum .............allahım inşallah aynı heyecanı size tattırsın bu mutluluğu hepinizin yaşamasını istiyorum diliyorum rabbimden.............sizin için de dua ediyorum.
gözün aydınnn
inanki çok çok sevindim canım
benim oğlanda böyle sürprizle gelmişti
hemde ne sürpriz
önümüzdeki hafta dr git kesesine görünür canım
allah sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah
hayırlşı olsun canım ya bende bugün yarın adet bekliyorum ağrılarım var adet ağrısı gibi çokta akıntım var bende hamileliğe hiç ihtimal vermiyorum bakalım seninde akıntın varmı
canım benim hiç akıntım yok.olmadı da .dedim ya sadce adet dünümde hafif khverengi oldu biraz.bide iki gün sonra aynısı bi daha ama sonra hiç birşey olmadı............
Inşallah sende çok güzel sonuç alırsın canım yaaaa................adet günün ne zaman .............:saruboceq:
sevgili arkadaşım ne kadar sevindim anlatamam...Allahım inşallah hayırlı güzel kolay bir hamilelik gerçirmeni ve bebişini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...evet hamileyim arkadaşlar yaaaaaaaaaaaaaaaa.:CüvCüv:
Boncukx canım Öncelİkle senİ bÜtÜn yÜreĞİmle tebrİk ederİm allah tamamına erdİrsİn İnŞallah.bende bu ay aŞılamamı hİÇ dÜŞÜnemedİm malum krİz ortamı ve ÇalıŞtıĞım Şİrket bu yÖnde tedbİrler almaya baŞladı yanİ endİŞelerİm boyut deĞİŞtİrdİ.Öyle anlar oldu kİ aŞılamayı unuttum.ama beklİyorum hala adet olmadım.İnŞallah olmamda.
canım ya benim ade günüm yarın ama kaç gündür akıntım oluyo ağrıyla birlikte of ya desene tutmadı gene umutsuzları oynuyorum benyaaaaaa adet olmayı bekliyorum sabah akşam anlıcağın canım allah kucağına sağlıkla verir inşallah
sevgili arkadaşım ne kadar sevindim anlatamam...Allahım inşallah hayırlı güzel kolay bir hamilelik gerçirmeni ve bebişini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...
boncukx çok sevindim canım ya yeni gördüm dün girmemişdim nete çok sevindim allahım tammına erdirsin bizlerede dua et hamilelerin duası kabul olurmuş canım benimde aşılmam yarım kaldı tek yumurtam oluşmuş doktor bir ay sonra yapalım dedi çatlatma iğnesi verdi hlbuki ilk aşılamada 7 tane olmuşdu olmadımı olmuyo yıkılmış haldeyim niye bitane oldu acaba hiç ümidim klamadı birgün benimde olacakmı bebeğim hayal bile kuramıyorum
boncukx cum senin aşılamadan sonra gazın oldumu benim acayip gazım var karnım patlıycak gibi göğüslerimde şişti ama onlar iğneleri yaptıktan birkaç gün sonra acımaya başladı senin nasıldı bu arada çok çok tebrik ederim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?