günaydın arkadaşımgünaydın kızlarr...ya düne kadar çok rahattım ama dünden beri sabırsızlanıyorum, bu gidişle dayanamayıp cuma günü test yapıcam ama adet günüm daaaaa çarşamba günü : (( üff uyusak da test günü uyansak ne güzel olur dimi???
aşkolsun şimaaallllllsiz ne zaman test yapmayı düşünüyosunuz kızlar??? aşılamadan beri hiç sigara içmeyen ben dün de bugün de 1 tane sigara içtim...üfffffff
arkadaşlar özel hayatınıza karışmak gibi olmasın ama ne güzel aşılama yaptırmışsınız sağlıklı bir şekilde hamile kalırsınız inşallah ama sigarayı artık silin hayatınızdan sigara bebeğinizden daha mı önemli?????
aşkolsun şimaaallllll
bana demiştin bebeğini düşün içme diyeeeee....bana bunu nasıl yaptın bak şimdi ben de gidip alıcam sigarakaydirigubbakcemile
ben de idrar testi düşünüyorum kan testini günüm 3-4 gün geçerse....neden miidrar testi hiç düşünmüyorum ama eğer cesaretim kırılmazsa cuma kan testi yaptırmak istiyorum..sen ne zaman test yapmayı düşünüyosun?
ha bu arada bu ay içinde his var mı diye sorarsanidrar testi hiç düşünmüyorum ama eğer cesaretim kırılmazsa cuma kan testi yaptırmak istiyorum..sen ne zaman test yapmayı düşünüyosun?
ben de idrar testi düşünüyorum kan testini günüm 3-4 gün geçerse....neden mi
idrar testi negatif çıkarsa kendimi umutlu umutsuz kan testine kadar hazırlıyorum...böylece daha az hayal kırıklığıyla bir ayımı daha atlatmış oluyorum....
normalde 19 mart kan testi günüm....
bundan 1 sene kadar önceydi, çalışmalarımızın yeni zamanları...adetim normalde her ay zamanında gelir, nasıl olduysa tam 8 gün geciktim, nasılsa hamileyimdir diye test yaptırmıyorum beklıyorum...
eşim dedi gel test yapalım, uçuyorum kendimi resmen hamile yerine koymuşum...testi yaptırdım sonucu alıcam kalbim yerinden çıkacak ama pozitifdir kesin dedim....
KOCA BİR NEGATİF ÇIKTI.....HEM DE 0,1 FELAN.. en düşüğünden yani....kendime gelemedim...ilk aşılamamda kan testini yaptırdım çünkü umutlu değildim, içimde hamile olduğuma dair en ufak bir his yoktu, eşime de söylemiştim...dolayısıyla O KOCA NEGATİF BU SEFER GÖZÜME KÜÇÜCÜK GELMİŞTİ...
şimdi idrar testi yapıcam pozitif çıkarsa ancak kan testi
çok uzun oldu ama mesajım kusura bakma
canım her yaşadığımız malesef tecrübe bize işte...Bu konuda sana katılıyorum canım. Ben de bir önceki aşılamada benzer bi durum yaşadım. Doktoru değiştirmiştik. Çok başarılı bir doktor. Aşılama yapılırken bir takım şeyler farklı yapılmıştı. İlk defa 6 yumurtam oluşmuştu spermler çok iyiydi. Aşılamadan sonra kasığımız üzerinde bebeğimin oturduğunu hissediyordum resmen. Ama asıl bomba rüyam dı tabi. Yeni doğum yapmışım bebeği emziriyodum rüyamda.Gögsüm bile sızlamıştı o kadar gerçekçiydi yani. Sonra ertesi sabah burdan hamile kalmadan önce rüyasını görenlerin topiğini okudum. Nerdeyse herkes hamile olduğunu öğrenmeden önce bebek emzirdiğini görmüş rüyasında. Tamam dedim hamileyim kesin. Uçuyorum havalarda. Sonra dayanamayıp 11. gün falan idrar testi yaptım negatif. Bu çok iyi geldi bana. Ağladım zırladım... Sonuca hem inanmadım hem de umudum kırıldı. Adet olmayı beklemeye başladım ve adet oldum... İyi mi oldu; çoğuna göre hayır bana göre evet. Beklemeye devam etseydim her geçen gün umutlanacaktım iyice. Sonrası daha da kötü olacaktı.
bu arada ben bir şey daha tecrübe ettim sanırım...Bu konuda sana katılıyorum canım. Ben de bir önceki aşılamada benzer bi durum yaşadım. Doktoru değiştirmiştik. Çok başarılı bir doktor. Aşılama yapılırken bir takım şeyler farklı yapılmıştı. İlk defa 6 yumurtam oluşmuştu spermler çok iyiydi. Aşılamadan sonra kasığımız üzerinde bebeğimin oturduğunu hissediyordum resmen. Ama asıl bomba rüyam dı tabi. Yeni doğum yapmışım bebeği emziriyodum rüyamda.Gögsüm bile sızlamıştı o kadar gerçekçiydi yani. Sonra ertesi sabah burdan hamile kalmadan önce rüyasını görenlerin topiğini okudum. Nerdeyse herkes hamile olduğunu öğrenmeden önce bebek emzirdiğini görmüş rüyasında. Tamam dedim hamileyim kesin. Uçuyorum havalarda. Sonra dayanamayıp 11. gün falan idrar testi yaptım negatif. Bu çok iyi geldi bana. Ağladım zırladım... Sonuca hem inanmadım hem de umudum kırıldı. Adet olmayı beklemeye başladım ve adet oldum... İyi mi oldu; çoğuna göre hayır bana göre evet. Beklemeye devam etseydim her geçen gün umutlanacaktım iyice. Sonrası daha da kötü olacaktı.
ay canım yaaaa inşallahhımmm anladım canım..ben de tam tersini düşünüyorum işte, kan testi negatif çıkarsa dediğin gibi çok üzülücem ama 5-6 gün stres içinde kalmıcam, gelecek mi gelmicek mi derdinden kurtulucam diye düşünüyorum..ben de senin o ilk yaşadığın hüsranı yaşamıştım, 3 gün geçmişti günüm ve kesin hamileyim gözüyle bakıyorum, eşime nasıl söyleyeceğimi bile planlıyorum sonra kan testi yaptırdım ve seninki gibi koca bir sıfır sonuç..
inşaallah içindeki hisler doğru çıkar canım, tüm bekleyenlerle beraber pozitif sonucu alırız hayırlısıyla..
ben çok karmakarışığım bazen ewet olucak inş diyorum bazen de yok boşuna ümitlenme diyorum.. ama olursa ikiz olcak gibi geliyo nedense : ) cuma günü son bulacak inş bu durum, az önce eşimi de aradım cuma yaptıralım dedim. aşılamanın yapıldığı günle 11. gün olacak cuma günü, olsa çıkar dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?