Aşılama Mart da aşılama yaptıracak olan arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın kızlarr...ya düne kadar çok rahattım ama dünden beri sabırsızlanıyorum, bu gidişle dayanamayıp cuma günü test yapıcam ama adet günüm daaaaa çarşamba günü : (( üff uyusak da test günü uyansak ne güzel olur dimi???

günaydın arkadaşım
ayın 6 sında aşılamamı yaptırdıgımda nasıl gececek gunler dıyordum, ama bak hıc anlamadan 6 gun gectı bile ınsallah 6 gun daha gececek...
o test gunu uyanmaının tılsımını bulursan bana da gönder

Merhaba kızlar. Eğer test günü uyanmanın tılsımını bulursanız bana da gönderin. Dayanamıyorum bu bekleyişe. Daha 5 gün geçti yaaa...

siz ne zaman test yapmayı düşünüyosunuz kızlar??? aşılamadan beri hiç sigara içmeyen ben dün de bugün de 1 tane sigara içtim...üfffffff

siz ne zaman test yapmayı düşünüyosunuz kızlar??? aşılamadan beri hiç sigara içmeyen ben dün de bugün de 1 tane sigara içtim...üfffffff
aşkolsun şimaaallllll
bana demiştin bebeğini düşün içme diyeeeee....bana bunu nasıl yaptın bak şimdi ben de gidip alıcam sigarakaydirigubbakcemile

arkadaşlar özel hayatınıza karışmak gibi olmasın ama ne güzel aşılama yaptırmışsınız sağlıklı bir şekilde hamile kalırsınız inşallah ama sigarayı artık silin hayatınızdan sigara bebeğinizden daha mı önemli?????

bende 9 yıllık evliyim 5 yıl önce aşılamayla bir oğlum oldu şimdi ikincisi için bu ay aşılama yapılacak inşallah olur .rabbim tüm dileyip isteyenlere versin.annelik duygusunu herkese taddırsın çok güzel hiç birşeye değişilmeyecek bir duygu.

kızlar bende pazar günü oldum ilk aşılamamı bakalım valla bende sabırsızlanıyorum git gide nasıl geçicek yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aşkolsun şimaaallllll
bana demiştin bebeğini düşün içme diyeeeee....bana bunu nasıl yaptın bak şimdi ben de gidip alıcam sigarakaydirigubbakcemile

yaaaa yapma böylee : ((( inan hiç istemedim ama geceden beri deliricem yaaa..sakın içme sen, ben bi daha içmicem söz!! rüyamda sağlık ocağına gidiyorum test yaptırmaya, biri daha var benim gibi test yaptıracak olan ama test yaptıramadan sonucu alamadan uyandım!!! nasıl sinir oldum yaaaaaaaa!!!!

hayır olsun inşallah...
ama kabus görmüşün heralde...
ne zaman test yaptırıcaktın sen,
daha doğrusu idrar testi düşünüyor musun gününden önce

idrar testi hiç düşünmüyorum ama eğer cesaretim kırılmazsa cuma kan testi yaptırmak istiyorum..sen ne zaman test yapmayı düşünüyosun?

idrar testi hiç düşünmüyorum ama eğer cesaretim kırılmazsa cuma kan testi yaptırmak istiyorum..sen ne zaman test yapmayı düşünüyosun?
ben de idrar testi düşünüyorum kan testini günüm 3-4 gün geçerse....neden mi
idrar testi negatif çıkarsa kendimi umutlu umutsuz kan testine kadar hazırlıyorum...böylece daha az hayal kırıklığıyla bir ayımı daha atlatmış oluyorum....
normalde 19 mart kan testi günüm....
bundan 1 sene kadar önceydi, çalışmalarımızın yeni zamanları...adetim normalde her ay zamanında gelir, nasıl olduysa tam 8 gün geciktim, nasılsa hamileyimdir diye test yaptırmıyorum beklıyorum...
eşim dedi gel test yapalım, uçuyorum kendimi resmen hamile yerine koymuşum...testi yaptırdım sonucu alıcam kalbim yerinden çıkacak ama pozitifdir kesin dedim....
KOCA BıR NEGATıF ÇIKTI.....HEM DE 0,1 FELAN.. en düşüğünden yani....kendime gelemedim...ilk aşılamamda kan testini yaptırdım çünkü umutlu değildim, içimde hamile olduğuma dair en ufak bir his yoktu, eşime de söylemiştim...dolayısıyla O KOCA NEGATıF BU SEFER GÖZÜME KÜÇÜCÜK GELMıŞTı...
şimdi idrar testi yapıcam pozitif çıkarsa ancak kan testi
çok uzun oldu ama mesajım kusura bakma

ha bu arada bu ay içinde his var mı diye sorarsan
evet bu ay umutluyum inşallah

hımmm anladım canım..ben de tam tersini düşünüyorum işte, kan testi negatif çıkarsa dediğin gibi çok üzülücem ama 5-6 gün stres içinde kalmıcam, gelecek mi gelmicek mi derdinden kurtulucam diye düşünüyorum..ben de senin o ilk yaşadığın hüsranı yaşamıştım, 3 gün geçmişti günüm ve kesin hamileyim gözüyle bakıyorum, eşime nasıl söyleyeceğimi bile planlıyorum sonra kan testi yaptırdım ve seninki gibi koca bir sıfır sonuç..

inşaallah içindeki hisler doğru çıkar canım, tüm bekleyenlerle beraber pozitif sonucu alırız hayırlısıyla..

ben çok karmakarışığım bazen ewet olucak inş diyorum bazen de yok boşuna ümitlenme diyorum.. ama olursa ikiz olcak gibi geliyo nedense : ) cuma günü son bulacak inş bu durum, az önce eşimi de aradım cuma yaptıralım dedim. aşılamanın yapıldığı günle 11. gün olacak cuma günü, olsa çıkar dimi?

Bu konuda sana katılıyorum canım. Ben de bir önceki aşılamada benzer bi durum yaşadım. Doktoru değiştirmiştik. Çok başarılı bir doktor. Aşılama yapılırken bir takım şeyler farklı yapılmıştı. İlk defa 6 yumurtam oluşmuştu spermler çok iyiydi. Aşılamadan sonra kasığımız üzerinde bebeğimin oturduğunu hissediyordum resmen. Ama asıl bomba rüyam dı tabi. Yeni doğum yapmışım bebeği emziriyodum rüyamda.Gögsüm bile sızlamıştı o kadar gerçekçiydi yani. Sonra ertesi sabah burdan hamile kalmadan önce rüyasını görenlerin topiğini okudum. Nerdeyse herkes hamile olduğunu öğrenmeden önce bebek emzirdiğini görmüş rüyasında. Tamam dedim hamileyim kesin. Uçuyorum havalarda. Sonra dayanamayıp 11. gün falan idrar testi yaptım negatif. Bu çok iyi geldi bana. Ağladım zırladım... Sonuca hem inanmadım hem de umudum kırıldı. Adet olmayı beklemeye başladım ve adet oldum... İyi mi oldu; çoğuna göre hayır bana göre evet. Beklemeye devam etseydim her geçen gün umutlanacaktım iyice. Sonrası daha da kötü olacaktı.

canım her yaşadığımız malesef tecrübe bize işte...
ama ne kadar tecrübe de etsek her defasında adet olunca ağlıyoruz değil mi...bazen diyorum bu kadar sıkmasan kendini olacak ama kendimi kendime bırakmıyorum ki...aslında hepimizin sorunu da bu.,
inançlı insanım çok şükür ve şunun da farkındayım...insan sevdiği,çok istediği şeyle imtihan olurmuş...bu bir yaradılış gerçeği...etrafımıza bakarsak çok isteyenin bebeği olmuyor, istemeyenin hemen oluyor.sen bunu nasıl açıklarsın...bir mtopikde kumdeniz diye bir arkadaş hamile kalmış korunurken, aldırmak istiyormuş, bakamazmış, kilo vermeliymiş, falanda filanda....4 ablam var 4 üde evlenince 2 sene çocuk yapmayacağım dediler hemen hamile kaldılar, 2 şer çocukları var...ya ben hemen çocuk yapacaktım güya...yumurta takibinden, vücut ısısından,cinsel perhizden, aşılamadan,aşılamamadan,hormon haplarından, kürlerden bööö geldi artık...ama tabi kestirip atamıyorsun da....ne yapalım bizim de kader böyleymiş..

bu arada ben bir şey daha tecrübe ettim sanırım...
hani hep diyorlar ya adet 1 hafta geçmeden idrar testinde çıkmaz....çıkacak arkadaşım bal gibi de çıkacak....silik de olsa donuk da olsa çıkacak emin ol...ve biz koşarak gideceğiz kan testine, negatif de bizi bulamayınca görecek gününü:içelim:

ay canım yaaaa inşallah
Allah sana ikiz bebişler nasip etsin.. bu rahat günlerini çok özle arkadaşım tamam mı, benim de bu duam aklına gelsin bebişler kudururken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…