Aşılama Mart da aşılama yaptıracak olan arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben de bugün doktora gideceğim yumurtaların boyutlarına bakacak bugün 10. günüm belki büyümüşlerdir de bugün çatlatma iğnesi yapılır bekleyen tüm arkadaşlara sabır diliyorum

biricik mericik nerelerdesin....................

arkadaşlar ben hala regl olamadım ayın 12 sinde olacaktım.acaba bekliyorum diye stresten mi gecikti yaaaaaaaaaaaa ooooofffffffffffffffff.ama ayın 12 sinde çok hafif kahverengi lekelenmem oldu bide iki gün sonra aynısından bi daha oldu bu konu ile ilgili bir bilgisi olan varmı............mevsimsel bi gecikme de olabilirmi.........yada zayıflamak için bu ay şu lahana suyunu içiyorum acaba o yapmış olabilir mi..........lütfen bi fikir verin..............

boncukx canım bi test yapsana şimdi bende merak ettim seni buarada bana dua edin arkadaşlar yarın doktor gidyorum iyşallah yumurtam çok oluşur geeçn aşılmamda 7 taneydi ama olmadı of of allahım yrdim et bizlere

canım seni dinledim hemen şimdi bi test alıp yaptım biri silik çıktı ama çift çizgi çok heyecanlandım.lütfen yazın yaa ben çok panikledim ne yapsam bilemiyorum.acaba test yanılmış olabilirmi yada silik ne anlama gelir....

Allahın izniyle hamilesin işte arkadaşım....
hayırlısı olsun...Darısı bizim de başımıza

benim aşılamam yarın olacak dün gece çatlatma iğnemi oldum yumurtalardan bir tane 18mm olmuş 2 tane 11 bi tane 10 offffff ya geçen aşılamamda 20,17,13 vardı doktor diğerlerini bekleyemeyiz yoksa 18mm olan çatlarsa aşılama yatar dedi umudum tek yumurtada yani ama arkadaşlar tutarsa ben onu taa yumurtayken görmüş olacağım yaaa inşallah tutar tabi hayırlısıyla

hadi hayırlısı bakalım mavioje.....allah kalbine göre versin canım...hayırlı haberler yazarsın inşallah...

canım adetim 5 gün gecikmişti.ama benim aralıkta da 15 gün geciktiği için hiç ihtimal vermemiştim.

canım benim test yaptırdın mı senden haber baktım dün bulamadım
ama bence hamilesin tatlımkaydirigubbakcemile5
kanda baktır bence hemen
aayyy çok heyacanlı

arkadaşlar dün kan testi yaptırdım hcg 665 çıktı yaa gözlerime inanamadım bu tamamen süpriz oldu.öyle aman aman hiçbir belirtide yoktu şüphe uyandıran sadece karnım çok ağrıyordu gaz sancısı gibi.........hepsi bu.bide adet olmam gereken gün yani ayın 12 sinde küçücük kahverengi bi akıntı oldu bide iki gün sonra oldu ama benim adet normaldede öyle gelir zaten bi gün öncesi öyle olur du yani.fakat ben bu aya lahana suyu içiyordum kilo vermek için belki ondan kaynaklı bir gecikme olabilir diye düşünüştüm.inanılmaz bir süprüiz oldu.

hala inanamıyorum .............allahım inşallah aynı heyecanı size tattırsın bu mutluluğu hepinizin yaşamasını istiyorum diliyorum rabbimden.............sizin için de dua ediyorum.

boncukx canım adına çok sevindim inan rabbim ol desin yeter herşey bahane....sağlıkla huzurla kucanada alırısn bebeğini inşallah.....
söyliyecek bişey bulamıyorum inanın...bugün ard arda böyle güzel böyle insanı şaşkına uğratan haberler almak nasıl mutlu ediyor insanı .....moral oluyor bizlerede...:asigim:

gözün aydınnn
inanki çok çok sevindim canım
benim oğlanda böyle sürprizle gelmişti
hemde ne sürpriz
önümüzdeki hafta dr git kesesine görünür canım
allah sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…