biricik mericik......16 mart
ESRACAĞ..........17 mart
sissem................19 mart
07HS07...............19 mart
bernareco............19 mart
demet_yaren....... 20 mart
ALİN...................20 mart
Balsurat..............21 mart
Pıtırcık................23 mart
sehrinaz..............24 mart
simgewxyz..........26 mart
Özlem1415..........29 mart
naz1982...............30 mart
boncukx ..............hihoyyyt
geve ...................hihoyyyt
reno....................hihoyyyt
cemre18..............hihoyyyt
papatyaaaa..........hihoyyyt
sude.nl................hihoyyyt
canzi3445............hihoyyyt
gel_bebek_gel......hihoyyyt
mehtap09.............hihoyyyt
mavioje.................hihoyyyt
AYSEBIR..............hihoyyyt
xmaryyx...............hihoyyyt
abiley_47.............hihoyyyt
Kuzummmmm......hihoyyyt
oneminute............hihoyyyt
nevaa...................hihoyyyt
boncukx canım bi test yapsana şimdi bende merak ettim seni buarada bana dua edin arkadaşlar yarın doktor gidyorum iyşallah yumurtam çok oluşur geeçn aşılmamda 7 taneydi ama olmadı of of allahım yrdim et bizlere
Allahın izniyle hamilesin işte arkadaşım....canım seni dinledim hemen şimdi bi test alıp yaptım biri silik çıktı ama çift çizgi çok heyecanlandım.lütfen yazın yaa ben çok panikledim ne yapsam bilemiyorum.acaba test yanılmış olabilirmi yada silik ne anlama gelir....
kaçıncı günündü
canım adetim 5 gün gecikmişti.ama benim aralıkta da 15 gün geciktiği için hiç ihtimal vermemiştim.
arkadaşlar dün kan testi yaptırdım hcg 665 çıktı yaa gözlerime inanamadım bu tamamen süpriz oldu.öyle aman aman hiçbir belirtide yoktu şüphe uyandıran sadece karnım çok ağrıyordu gaz sancısı gibi.........hepsi bu.bide adet olmam gereken gün yani ayın 12 sinde küçücük kahverengi bi akıntı oldu bide iki gün sonra oldu ama benim adet normaldede öyle gelir zaten bi gün öncesi öyle olur du yani.fakat ben bu aya lahana suyu içiyordum kilo vermek için belki ondan kaynaklı bir gecikme olabilir diye düşünüştüm.inanılmaz bir süprüiz oldu.
arkadaşlar dün kan testi yaptırdım hcg 665 çıktı yaa gözlerime inanamadım bu tamamen süpriz oldu.öyle aman aman hiçbir belirtide yoktu şüphe uyandıran sadece karnım çok ağrıyordu gaz sancısı gibi.........hepsi bu.bide adet olmam gereken gün yani ayın 12 sinde küçücük kahverengi bi akıntı oldu bide iki gün sonra oldu ama benim adet normaldede öyle gelir zaten bi gün öncesi öyle olur du yani.fakat ben bu aya lahana suyu içiyordum kilo vermek için belki ondan kaynaklı bir gecikme olabilir diye düşünüştüm.inanılmaz bir süprüiz oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?