Aşılama Mart da aşılama yaptıracak olan arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

gorkencim, senide listeye ekliyorum şimdi inşallah rabbim senin gönlünün muradını verir arkadaşım...........

biricik mericik......:1no2:
ESRACAĞ..........:1no2:
sissem................:1no2:
07HS07...............19 mart
bernareco............:1no2:
demet_yaren....... :1no2:
ALıN...................20 mart
Balsurat
..............21 mart
Pıtırcık................:1no2:
sehrinaz..............24 mart
simgewxyz..........26 mart
Özlem1415..........29 mart

naz1982...............30 mart
gorken..................31 mart
boncukx ..............:CüvCüv:
geve ...................hihoyyyt
reno....................hihoyyyt
cemre18..............hihoyyyt
papatyaaaa..........hihoyyyt
sude.nl................hihoyyyt
canzi3445............hihoyyyt
gel_bebek_gel......
:1no2:
mehtap09.............hihoyyyt
mavioje.................hihoyyyt
AYSEBIR..............hihoyyyt
xmaryyx...............hihoyyyt
abiley_47.............hihoyyyt
Kuzummmmm......24 mart
oneminute............hihoyyyt
nevaa...................hihoyyyt

Son düzenleme:

arkadaşlar biran önce sizinde müjdeli haberlerinizi bekliyoruz............

kızlar merhaba ben hala bekliyorum henüz adet olmadım test yapmamaya karalıyım olumsuz bişey görmekten kaçıyorum.karnımın alt kısımlarında baskı hissediyorum ara ara ağrılar oluyor acaba bebek varda yerleşiyormu? göğüslerim zaten son haddinde ama sanki adet olcam, gibime geliyor çok umutlanmak istemiyorum. bu benim 2. aşılamam ilk aşılamada daha az göğüs ağrısı vardı karnımda bu ağrılar yoktu .bunlar acaba bu neyin belirtisi? ben 2 martta aşılama oldum sizce beklenen tarihi geçtimmi? siz ne dersiniz?

canım o bahsettiğin kartın ağrılarından bendede çok oldu gaz gibi böyle sıkıştırıyor...............

seni çok merak ediyor ve dua ediyorum inşallah adet olmazsın yaa......... lütfennnnnnnnnnnnnnn..........

yaaaaaaaaaaa sen delimisin niye hala duruyorsun şimdi takvime baktım..bugün tam16. gün yaaa.ben çok heyecanlandım bi test yap bence .....................hemde hemen.........

yaaaaaaaaaaaa arkadaşım delimisin dedim ama bak sakın kızma çok heyecanlandım kendimi kaybetmişim valla..................

bak bence önce bi adrar testi yap belki onda bile çıkabilir kan testi biraz uzun sürüyor ya.........bende senin gibi yazmıştım geçen gün bana da reno demişti daha hala ne bekliyorsun diye olumsuz çıkabilir diye kendimi hazırlayarak gidip hemen bir test aldım ama pozitif çıktı..............hiç belli olmaz .genelde aşılamadan sonra gecikme olmuyor diye biliyorum ben .( eğer gebelik yoksa)

canım işteyim nasıl gideyim öyle şehir merkezinde falan da değiliz ben beklesem daha iyi olur diye düşünüyorum ayyy bilmiyorum sabretmeyi öğrenmeliyim ALLAH 'ım benimde yüzümü güldürür inşallah.

iyşallah öyle olur arkadaşım ya etrafımda herkes hamile bukadar kolaysa hamile kalmk bize niye zor anlamadım

canım bende senle ocak ayında senle aynı listedeydik malesef seninde tutmamış 2aşılamaya geçtim 1 nisan beli olaca sen neler yaptın ben bi ey era verdim ve bu ay başladım

canım bende senle ocak ayında senle aynı listedeydik malesef seninde tutmamış 2aşılamaya geçtim 1 nisan beli olaca sen neler yaptın ben bi ey era verdim ve bu ay başladım

canım benimde aşılamam tutmamışdı biray ara verdim martta tekrar yapılacakdı cuma günü ama yumurtam 1 tane oluşmuş busfer doktorum hap yerine iğne vermişdi daha fazla yumurta elde etmek için maeflesef tek oluşdu ilk aşılmmada 7 tane oluşmuşdu nasip olmayınca olmuyo ovittirel iğne verdi çatlatmak için yarın onu yaptırcam böyle işde arkadaşım hiç ümidim kalmadı sen neler yaptın

ESRACAG arkadaşım drma al bi test yap bak gör nasıl rahatlıycaksın....bu kadar zaman iyi beklemişsin valla bravo...inşallah hayırlı haber verirsin bizlere...

kızlar bende dayanamıyorum yarın kan testi vericem ama testin sonucu akşama anca elime ulaşıcak aceba diyorum sabah evede idrar testi yapsammı...ne dersiniz...çatlıycam meraktan...

canım ben zaten aşılamayı yaptırmadan kendi kendime söz verdim bekleyeceğime dair olacaksa olur zaten dedim.Aşılama olduğumu bile unuttum cuma günü öğlen tatilinde idrar testi yapmaya karar verdim inşallah adet olmamda çift çizgiyi görürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…