bocukx cim canım tebrik ederim, hakkaten maaşallahı var bu listenin yaa, bi bana yaramadı ama inşaallah diğer tüm arkadaşlara bebişlerini getirir..
canım teşekkür ederim. allahım inşallah en kısa zamanda seninde güzel haberlerini bize vermeyi nasip etsin............seni bekliyoruz unutma...........bu ay tekrar yaptıracakmısın.bide ben ne düşünüyorum biliyormusun bu benimki süprüz olmuştu ya ben aralıkta yumurta gonaaphone kullandım sonra çatlatma iğnesi falan işte.olmadı tutmadı yani hatta çatlatma iğnesinden sonra kontrole gittim yumurtalar çatlamamıştı yani sorunlu oldu biraz.sonra yumurtalardan biri 50 mm oldu kiste döndü falan.sonra bu ayda böyle bir süpriz oldu.bu ialçların birkaç ay etkisini sürdürdüğünü söylüyorlar bazı sitelerde yani yumurta gelişimi için.ben ocak ve şubatta dinlenip mart da aşılama yaptıracaktım.ama oda böyle oldu ben biraz ona bağlıyorum.bilmiyorum doğrumudur.......
biricik mericik......16 mart
ESRACAĞ..........17 mart
sissem................19 mart
07HS07...............19 mart
bernareco............19 mart
demet_yaren....... 20 mart
ALİN...................20 mart
Balsurat..............21 mart
Pıtırcık................23 mart
sehrinaz..............24 mart
simgewxyz..........26 mart
Özlem1415..........29 mart
naz1982...............30 mart
gorken..................31 mart
boncukx ..............:CüvCüv:
geve ...................hihoyyyt
reno....................hihoyyyt
cemre18..............hihoyyyt
papatyaaaa..........hihoyyyt
sude.nl................hihoyyyt
canzi3445............hihoyyyt
gel_bebek_gel......hihoyyyt
mehtap09.............hihoyyyt
mavioje.................hihoyyyt
AYSEBIR..............hihoyyyt
xmaryyx...............hihoyyyt
abiley_47.............hihoyyyt
Kuzummmmm......hihoyyyt
oneminute............hihoyyyt
nevaa...................hihoyyyt
iyşallah öyle olur arkadaşım ya etrafımda herkes hamile bukadar kolaysa hamile kalmk bize niye zor anlamadım
canım bende senle ocak ayında senle aynı listedeydik malesef seninde tutmamış 2aşılamaya geçtim 1 nisan beli olaca sen neler yaptın ben bi ey era verdim ve bu ay başladım
boncukx sen aşılamadan kaç gün sonra test yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?