arkadaşlar malasef benim 2. aşılamada tutmadı 4 gündür ancak kendime gelebildim birde kistlerim oluştu ilacın yan etkisi şuanda iki dr. birden gidiyorum biri özel biri tıp fak. tıptaki dr um doğum kontrol hapı verdi kistlerin erimesi için özeldeki ise buna gerek yok onun yerine kendi kendine erimesini bekle dedi hem buarada hamile kalma şansında oluşur dedi napıcağımı şaşırdım kullansam mı kullanmasam mı bana bir akıl verin zamanda benim için önemli çünkü buda tutmazsa tüp bebeğe geçeceğim ve bunun yazın olmasını istiyorum kistlerim erken erimezse tüp bebek olayı eylüle kalacak bu ilacı kullanan arkadaşlar ra sormak istiyorum nekadar sürede eriyor bunlar bana en az ilki ay dedi drlar öylemi çok uzun süre benim için soğan suyuyla halledebilirmiyim acaba ilaç kullanmadan lütfen acele cevap yazarsanız sevineceğim
canım benim fikrimi sorarsan kullanma çünki bu kistler önemli ve kalıcı kistler değil bende de oluştu ilaçtan hemde 5 cm kadar büyüdü ama benim dr. ilaç vermedi çünki 1 bilemedin en geç iki adet döneminde kendiliğinden geçiyor bunlar.ve ben iyikide ilaç kullanmamışım .birinci ay değil ikinci ay aşılamamya hazırlarken kendimi kendiliğinden kaldım.bana sorarsan hap kullanma kendi haline bırak.
mrb keşke daha önce öğrenmenin bi yolu olsa di mi?ben de 23 ünde yaptırdım 7 nisan adet günüm eğer testi erken yaparsan yanılabilirsin çünkü çatlatma iğnesinde beta hcg var vücut en erken 12.günde atabiliyomuş.yani en erken aşılamadan 12 gün sonra net sonuç alırsın erken yapıp telaş yapma boşuna biliyorum zor ama sabretmemiz lazım bol şanslar
sevgili zero55 benim aşılamamın 8.günü bugün tst günüm 8-9 nisan gibi.bende de acayip gaz sancısı,kasıklarımda ağrı,özellikle sol kasığım ve aşağılara doğru,bel ağrısı,ve uyku hali...canımm silik çıkmış inşallah hamilesindir...haberini bekliyoruz....bize bir ışıkda sen yak inşallah....allah yardımcın olsun arkadaşım....:CüvCüv:
Maviumutolsun Canım merhaba seninle aynı gün olmuş aşılamamız bende pazartesi yada salı düşünüyorum kan testini,inşallah güzel haberler veririz birbirimize.
canım yaa çok üzüldüm.üzülme noolurrrrrrr....bak sonra benin gibi olursun kalamadım stresten kendime yaptım hasta oldum .şimdi kaldım bu seferde evham yaptım günlerdir yine hastayım.......daha hiç birşeyin tadına varamadım o kadar ağrı ve sancım varki hamilelikle alakası olmayan...lütfen stres yapma nolur önce senin sağlığın................
Lacivertyaz canım sanada merhaba sen ben ve maviumutolsun üçümüzünde aşılaması aynı gün olmuş,hayırlı ve mutlu haberler alırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?