Aşılama Mart da aşılama yaptıracak olan arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tab bilmitorum sayılacakmı diye ama ben tam gününü beklicem inşallah daha erken gelmez adet hatta 9 ay gelmez de bebiş gelir tabi yalnız benim değil herkesin bebişi gelir ama ben de çok umutlu değilim yine de insan tamamen umudunu kesemiyo

zerocum hadi hayırlısı adet olup birinci adımı attın çorap söküğü gibi çabucak geçer ve olumlu sonuç alırsın inşallah

arkadaşlar malasef benim 2. aşılamada tutmadı 4 gündür ancak kendime gelebildim birde kistlerim oluştu ilacın yan etkisi şuanda iki dr. birden gidiyorum biri özel biri tıp fak. tıptaki dr um doğum kontrol hapı verdi kistlerin erimesi için özeldeki ise buna gerek yok onun yerine kendi kendine erimesini bekle dedi hem buarada hamile kalma şansında oluşur dedi napıcağımı şaşırdım kullansam mı kullanmasam mı bana bir akıl verin zamanda benim için önemli çünkü buda tutmazsa tüp bebeğe geçeceğim ve bunun yazın olmasını istiyorum kistlerim erken erimezse tüp bebek olayı eylüle kalacak bu ilacı kullanan arkadaşlar ra sormak istiyorum nekadar sürede eriyor bunlar bana en az ilki ay dedi drlar öylemi çok uzun süre benim için soğan suyuyla halledebilirmiyim acaba ilaç kullanmadan lütfen acele cevap yazarsanız sevineceğim

slm bende senin gibi mart 26 da yaptırdım ve lacivertbeyazın şikayetlerinin aynısı bendede var. beyaz bi akıntı geldi aşılamanın 2. günü ddr normal dedi.benide bilgilendiriseniz sevinirim.

slm bende mihri gibi mart 26 da yaptırdım ve lacivertbeyazın şikayetlerinin aynısı bendede var. beyaz bi akıntı geldi aşılamanın 2. günü ddr normal dedi.benide bilgilendiriseniz sevinirim.

canım benim fikrimi sorarsan kullanma çünki bu kistler önemli ve kalıcı kistler değil bende de oluştu ilaçtan hemde 5 cm kadar büyüdü ama benim dr. ilaç vermedi çünki 1 bilemedin en geç iki adet döneminde kendiliğinden geçiyor bunlar.ve ben iyikide ilaç kullanmamışım .birinci ay değil ikinci ay aşılamamya hazırlarken kendimi kendiliğinden kaldım.bana sorarsan hap kullanma kendi haline bırak.

boncukx;5852182]biricik mericik......:1no2:
ESRACAĞ..........:1no2:
sissem................:1no2:
07HS07...............19 mart
bernareco............:1no2:
demet_yaren....... :1no2:
ALİN...................20 mart
Balsurat
..............21 mart
Pıtırcık................:1no2:
özlem3355...........23 mart
sehrinaz..............:1no2:
Özlem1415..........:1no2:

naz1982..............30 mart
gorken.................31 mart
boncukx .............. :CüvCüv:
nevaa....................7 nisan
lacivertyaz............. :CüvCüv:
maviumutolsun.......7 nisan
armila85...............10 nisan
mihri44................ 14 nisan
Cuddlys................15 nisan
geve ...................hihoyyyt
reno...................... :1no2:
papatyaaaa..........hihoyyyt
gel_bebek_gel........ :1no2:
mavioje...................:1no2:
AYSEBIR..............hihoyyyt
Kuzummmmm......hihoyyyt
BTRKLC...............hihoyyyt
durualya...............hihoyyyt

Lacivertyaz canım hayırlı olsun.allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah....

Son düzenleme:

gerçekten mi inşallah dediğin gibi olur tamam ozaman kullanmayacağım inşallah sonum sana benzer

Maviumutolsun Canım merhaba seninle aynı gün olmuş aşılamamız bende pazartesi yada salı düşünüyorum kan testini,inşallah güzel haberler veririz birbirimize.

Lacivertyaz canım sanada merhaba sen ben ve maviumutolsun üçümüzünde aşılaması aynı gün olmuş,hayırlı ve mutlu haberler alırız inşallah

kızlarrrr ben dün aşılamamı oldum akşama doğru her iki yumurtalığımda şişmiş gibi hissettim...bugün azaldı ama karnım şiş gibi ....acaba normal mi dir ?

Maviumutolsun Canım merhaba seninle aynı gün olmuş aşılamamız bende pazartesi yada salı düşünüyorum kan testini,inşallah güzel haberler veririz birbirimize.

merhaba canım inşallah aynı gün uğur getirir bize da başarırız .ben pek umutlu değilim olsa hissederdim diyorum test yapmadan adet olurum belkisenağlama

teşekkürler canım stres herşeyi etkiliyo biliyorum ama insanın elinde değil ki.. sana acil şifalar dilerim senin kesinlikle kendine dikkat etmen lazım biliyosun canıııım hasta olmaaaaa.s

Lacivertyaz canım sanada merhaba sen ben ve maviumutolsun üçümüzünde aşılaması aynı gün olmuş,hayırlı ve mutlu haberler alırız inşallah

nevaacım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...ben zor tutuyorum kendimi test yapmamak için..bel ve sol kasık ağrım devam ediyor,ağız kuruluğu oluyo su içip duruyorum..her tarafım dökülüyo sanki bakalımm inş..hamiş oluruz.....:CüvCüv:

selamlar. Boncukx oncelıkle benım ılk asılamam tutmadı ıstersen benı lısteden sıl arkadasım . bendede asılama oncesı kullandıgım ıgnelerden dolayı aynen senın gıbı 5er santım ıkı kıst olustu ve dogum kontrol hapına baslattı doktor benıde . ama bugun doktoru arayıp konusacagım kullanmamak ıcın . sen hamılelıgın tadını henuz cıkaramadıgını yazmıssın , olumlu ve guzel seylerle ugrassan aslında cok daha ıyı olur senın ıcın hatta burada bızım yazdıklarımızı bıle okuma moralın bozulmasın arkadasım . sana hayırlı hamılelık olsun bızede hamılelık kısmet olsun ınsallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…