Aşılama Mart da aşılama yaptıracak olan arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar bende öğlen 13.30da oldum ilk aşılamamı çok cnm yandı(dr.um çok başarılı geçtiğini söyledi.kasıklarım çok fena ağırıyor şuanda.özelikle sol tarafım..yumişlerde soldaydı acaba tutunmuşlar mıdır..inşallah..moralimizi bozmayalım kızlar..ne gelirse yaradandan...:CüvCüv:

arkadaşlar bende bugün 12.00 da oldum ilk aşılamamı,fakat ne canım yandı ne kanamam nede ağrım var,herşey normal seyrinde devam ediyor.sizlerin yazılarınıda okuyunca ağrı sızı falan moralim bozuluyor,herhalde benimki baştan tutmadı olmadı diye düşünüyorum,ne düşüneceğimi şaşırdım zaten de..allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inşallah..

ben bazen güsel şeyler hissederim ve senin adına bu kez bebişin gelicekmiş gibi hissediyorum temenni etiiğim içinmi bilmiyorum ama ben öyle hissediyorum bu 2 gün geçmez dimi bana öyle oluyordu benim aşılamamın tutmamasının sebebi rahim ağzımın sürekli kapanması. dr.um her aşılamada rahmimi açmak için zaman kaybetti tutmamasını ben ona bağlıyorum.inşallah güzel haberler verip bizleri mutlu edersin.umarım burdaki arkadaşların anne olma haberini en kısa zmanda alırız allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.

kızlar göbekten iğnemin bugün 4. ve son günü.. sağ ve sol yumurtalıklarımda hafif ağrı var...yarın doktora gidecem ultrasonla bakacak....hayırlısı artık..

inş.hepimiz anne oluruz.canım ağrının olmaması tutmaması anlamına gelmez.herkesin bünyesi farklı.bnm sol kasığımda hala ğrı var...niş.ay sonu hepimiz müjdeli haberlerimizi bir bir veririz.

slm gruba yeni katılan biri olarak sormak istediklerim var, bende mart ayı sonunda aşılama yaptırıcam daha doğrusu regl tarihinin önemli olduğunu biliyorum kaçıncı gün başlanıyor ayrıca evde dinlenmek gerekiyomu yani rapor mu alınıyor aşılama yapıldığında falan bilgilendirirseniz çok sevinirim. Heyecanla beklemedeyim

kızlar benim 12. günüm ve idrarda bu gün sabah yaptım negatif çıktı sizce gerçekten negafif midir moralim çok bozuk yarın kanda baktıracağım sizde hiç böyle oldumu nolur hatalı olsun

özlemciim idrarda 14.günden önce bazı bünyelerde çıkmaz die bilirim üzme kendini kan tahlili yaptır.inşallah yarın güzel haberler verirsin beklioruzstres yapma herşeyin hayırlısı.

özlemciim idrarda 14.günden önce bazı bünyelerde çıkmaz die bilirim üzme kendini kan tahlili yaptır.inşallah yarın güzel haberler verirsin beklioruzstres yapma herşeyin hayırlısı.

inşallah canım eğer haber olumlu olursa hemen yazarım sizlere yazmamışsam kesin negatiftir dua edin nolur

canım bende yeni başladım....adetin 2. ya da 3. günü sabahtan çağırıyorlar...muayene oluyosun belki kan tahlili isterler...muayene sonunda ilaç veriyor.bana göbekten iğne verdi..korkma sakın acımıyor....yumurtalarının büyüyüp büyümediğine bakıyor..sonra çatlatma iğnesi yapılıyor..aşılama günü eşinle gidiyosun sanırım yarım saat 45 dk dinleniyosun.... normal günlük hayatına dönüyosun canım...

boncuk mrb banada aşılama yapılacak ama mayısta senin yazdıklarını takip edicem inşlh herşey gönlünce olurr...

canım ben aşılama yaptıracağım ay kendiliğinden kalmışım.yani aşılama için adet günümü beklerken süpriz oldu yani aşılama yaptıramadım.ama sormak istediğin bişey varsa yardımcı olmaya çalışırım............

biricik mericik......:1no2:
ESRACAĞ..........:1no2:
sissem................:1no2:
07HS07...............19 mart
bernareco............:1no2:
demet_yaren....... :1no2:
ALİN...................20 mart
Balsurat
..............21 mart
Pıtırcık................:1no2:
özlem3355...........23 mart
sehrinaz..............:1no2:
simgewxyz..........26 mart
Özlem1415..........29 mart

naz1982..............30 mart
gorken.................31 mart
boncukx ..............:CüvCüv:
lacivertyaz............5 nisan
nevaa...................5 nisan
geve ...................hihoyyyt
reno....................:1no2:
cemre18..............hihoyyyt
papatyaaaa..........hihoyyyt
sude.nl................hihoyyyt
canzi3445............hihoyyyt
gel_bebek_gel......
:1no2:
mehtap09.............hihoyyyt
mavioje.................hihoyyyt
AYSEBIR..............hihoyyyt
xmaryyx...............hihoyyyt
abiley_47.............hihoyyyt
Kuzummmmm......hihoyyyt
oneminute............hihoyyyt
BTRKLC...............hihoyyyt
durualya...............hihoyyyt
junior...................hihoyyyt

arkadaşlar listemizi güncelledim.....................atladığım birşey varsa kusura bakmayın.......

Son düzenleme:
bu arada ben uzun süredir giremiyorum kusura bakmayın.çok hastayım..kendimi hiç iyi hissetmiyorum.ama mümkün olduğunca sizi takip ediyorum............

merhaba kıslar test gunume cok az kaldı ara ara kasık agrılarım var bıde afedersınız cok gazım var bunlar belırtı olabılırmı
asılaması tutan arkdaslar teste 4 5 gun kala bı belırtı hıssettınızmı yardımcı olursanız sevınırım tşkler

bu arada ben uzun süredir giremiyorum kusura bakmayın.çok hastayım..kendimi hiç iyi hissetmiyorum.ama mümkün olduğunca sizi takip ediyorum............

Kendine dikkat et yorucu şeyler yapma bolbol dinlenmeye çalış emi :CüvCüv:.a.s.liste için ellerine sağlıka.s.a.s.:lepi:

Kendine dikkat et yorucu şeyler yapma bolbol dinlenmeye çalış emi :CüvCüv:.a.s.liste için ellerine sağlıka.s.a.s.:lepi:

canım teşekkür ederim.sizlerinde güzel haberlerini almak istiyorum en kısa zamanda..............sizin için dua ediyorum inşallah hepimizin hakkımızda hayırlısı olur.............:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…