Aşılama Mart da aşılama yaptıracak olan arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
listeye beni de ekleyin arkadaşlar aranıza yeni katıldım.27.03.yaptırdım.

bende aynı tarıhte yaptırdım sımdı nısanın 10 beklıorum ne kadar zor beklemek eger olursa bebeklerımız aynı gunde dogarlar cuddlys heheee ıns darısı basımıza hadı bakalım:1hug:

kıslar ben hala adet olmadım test yapmaya korkuyorum bugun cok kasık agrım ve akıntım geldımı sızce melegım

:
kıslar ben hala adet olmadım test yapmaya korkuyorum bugun cok kasık agrım ve akıntım geldımı sızce melegım

canım benim aşılamamın 12.günü bende de bel ve kasık ağrısı var bide bgn vajinamın içi ağırmaya başladı sanki içinde tuhaf bişeyler oluyo anlamadım sende oluıyomu böle şeyler:sm_confused:

evet canım bendede oluyor karnım çok şiş baskı yapıyor sureklı wc ye kosuyorum adet oldum sanıyorum ıhsallah gelmıstır melegımız

arkadaşlar sizi unutmuş değilim ama 2 gündür çok hastaydım.yeni yeni toparlanıyorum..sizinde hayırlı haberlerinizle mutlu olacağım inşallah merakla bekliyorum............

sanırım benim aşılama tutmadı hafif lekelenme var .böyle olup hamile kalan var mı
canım bana doktor dedıkı pembe yada kırmızı bı leke gelebılır sakın merak etme bunlar olur dedı.bozma moralını hatta benım gıbı yap umutsuz ol :)) hanı tutarsa suprız olur dımı :))sırnaşık şey

kızlar benim 1.aşılamam olmadı beklayen herkese bol şans diliyorum Allah yardımcımız olsun

maviumutolsun sıkma canını Allah ın dediği olur...ben daha kan testi yapmadım ama bnmki de tutmadı galiba..sabah idrar testi yaptım 2.çizgi belli belirsiz çıktı rengi çok açıktı ancak dikkat edilirse görülüyodu...bakalım..lütfen moralini yüksek tut...yeni denemelere şans ver...gülümse....

bende 18 martta 3. aşılamam olmuştu ama maalesef 3.de de bebişim gelmedi.Üstelik eşimde de bende de Allah'a şükür sorun yok ama olmadı işte.Hayırlısı diyoruz.İnşallah diğerlerininki tutar.

Üzülme balcım,ben de seni merak ediyorum,bak ben de adet oldum hem de erken...ıkinciyi hemen yaptırmayı düşünüyor musun?Allah tez zamanda hepimize bu duyguyu tattırsın hayırlısıyla.

Üzülme balcım,ben de seni merak ediyorum,bak ben de adet oldum hem de erken...İkinciyi hemen yaptırmayı düşünüyor musun?Allah tez zamanda hepimize bu duyguyu tattırsın hayırlısıyla.

:lepi:Sağlık olsun canımm yola devam üzülmekk yok.Ben unuttum bilee tutmadı diyede üzülmedim :) biliyodum zaten ..2.aşılama yaza doğru şimdilik yumurta takibine dogal yoldan devam dedı doktorum :)Sen 2. ne zaman düşünüyorsun :Saruboceq:

Ben de ara verdim.Annemin rahatsızlığı girdi araya.Normal sürecinde deneyeceğim.Olmazsa gelecek ay başlarım.ınşallah gerek kalmaz.Stres yokkkk kafaya takmak yok,yola devam.

ŞÜkÜrler olsun hamıleyyyyyıııııııııııımm arkadaŞlar...2 haftalık..darısı baŞınızaa ınŞallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…