canım benım asılamam cok farklı oldu oyuzden ılaclara yoramıyorum
ben gun asırı 3 kere asılama oldum klomen kullandım sadece yumurtalarımda kendınden catladı
gazım asılama oldugumdan berı gecmedı sureklı var
bıde boyle sankı akıntı gelıyormus gıbı bırseyler oluyor ara ra kasık batmalarım oluyor ıhsallah gelmıstır melegım 4 sene dır beklıyorum
kan testi yaptırdım sonuca bakın 0,1...klava: Allahım hep negatif,pozitifide göster beni listeden çıkarabilirsiniz moralim 0,1 oldu çooook üzgünüm :çok üzgünüm:
merhaba maviumutolsun inşallah sonuç olumlu olur ben de 18 martta yaptırdım test günüm sanırım 1 nisan.ama bugün dayanamadım idrarla test denedim hafif silik çizgi oluştu ama pazartesi kan tahlili yaptırcam.Fena halde gaz sancısı, kasıklarda ağrı,bel ağrısı yaşıyorum.devamlı yatmak istiyorum tabi bunlar ilaçların etkisi mi yoksa birşey varmı bilemiyorum.
sevgili zero55 benim aşılamamın 8.günü bugün tst günüm 8-9 nisan gibi.bende de acayip gaz sancısı,kasıklarımda ağrı,özellikle sol kasığım ve aşağılara doğru,bel ağrısı,ve uyku hali...canımm silik çıkmış inşallah hamilesindir...haberini bekliyoruz....bize bir ışıkda sen yak inşallah....allah yardımcın olsun arkadaşım....:CüvCüv:
sevgili zero55 benim aşılamamın 8.günü bugün tst günüm 8-9 nisan gibi.bende de acayip gaz sancısı,kasıklarımda ağrı,özellikle sol kasığım ve aşağılara doğru,bel ağrısı,ve uyku hali...canımm silik çıkmış inşallah hamilesindir...haberini bekliyoruz....bize bir ışıkda sen yak inşallah....allah yardımcın olsun arkadaşım....:CüvCüv:
merhaba ben 26 sında yaptırdım bu ayın fakat doktorum adetını bekle dedı adet tarıhı 14 nısan ben bu tarıhı beklemedede tahlıl yapabılırmıyım cıkarmı acaba ılk asılamam umıtsızım ama ne bılıyım yaaa eger yapılıyorsa kacıncı gununde yaptırmam gerekıyor.su anda yaptıralı o gunude sayarsak 4 gun oldu.ayyy benım hıc bı bılgım yok arkadaslar yardımcı olursanız sevınırım
merhaba ben 26 sında yaptırdım bu ayın fakat doktorum adetını bekle dedı adet tarıhı 14 nısan ben bu tarıhı beklemedede tahlıl yapabılırmıyım cıkarmı acaba ılk asılamam umıtsızım ama ne bılıyım yaaa eger yapılıyorsa kacıncı gununde yaptırmam gerekıyor.su anda yaptıralı o gunude sayarsak 4 gun oldu.ayyy benım hıc bı bılgım yok arkadaslar yardımcı olursanız sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?