Aşılama Mart da aşılama yaptıracak olan arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım daha önce de söylemiştim bunu bu bir belirti olabilir mi bilmiyorum ama bende de inanılmaz gaz olmuştu ve bu yüzden de karnımda çok fazla ağrı ve şişlik oluştu gazdan dolayı tabi.ama sanırım bu başlarda oluyor ki şimdi geçti benim .yani benim fikrim eğer bu aşılama için kullanılan ilaçların bir etkisi değilse bir belirti sayılabilir diye düşünüyorum ben...................ve inşallah da öyledir.......................

canım benım asılamam cok farklı oldu oyuzden ılaclara yoramıyorum
ben gun asırı 3 kere asılama oldum klomen kullandım sadece yumurtalarımda kendınden catladı
gazım asılama oldugumdan berı gecmedı sureklı var
bıde boyle sankı akıntı gelıyormus gıbı bırseyler oluyor ara ra kasık batmalarım oluyor ıhsallah gelmıstır melegım 4 sene dır beklıyorum

canım inşallah bebeğin seninledir...............çok az kaldı inşallah alacağız ayırlı haberini bebişinin................kaydirigubbakcemile5:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar bende 4.aşılamamı olcam .allah izin verirse pazartesi.3.aşılama sonrası bir ay sonra hamiş kalmıştım amam bebeğimi kaybettim.bu aşılamada ilk kez österejen içeren ilaç verdi dr .bakalım haırlısı olur inşallah.

arkadaşlar 07 hs 07 , ALİN,Balsurat, Özlem3355, Sehrinaz ve simgewvyz sonuççalrınız ne oldu yada yazdınız benmi atladım.bizi haberdar edermisiniz merak ediyoruz...en azından ben çok merak ediyorum.geçmiş sayfalarda belki yazmışta olabilirsiniz baktım ama göremedim .....................

Evet boncukx Çok haklısın arkdaŞım bende 07 hs07 Çok merak edıyorum sonucu bıldırmedı

kan testi yaptırdım sonuca bakın 0,1...klava: Allahım hep negatif,pozitifide göster beni listeden çıkarabilirsiniz moralim 0,1 oldu çooook üzgünüm :çok üzgünüm:

selam kızlar a.s ben çok yeniyim bayılıyorum hepinize yeni üyeyim mart 23 te aşılamam oldu.7 nisan test günüm çok korkuyorum inş.Allah bana ve hepize tattırır annelik duygusunu aşılaması tutanlar belirtileriniz nelerdi acaba???

merhaba maviumutolsun inşallah sonuç olumlu olur ben de 18 martta yaptırdım test günüm sanırım 1 nisan.ama bugün dayanamadım idrarla test denedim hafif silik çizgi oluştu ama pazartesi kan tahlili yaptırcam.Fena halde gaz sancısı, kasıklarda ağrı,bel ağrısı yaşıyorum.devamlı yatmak istiyorum tabi bunlar ilaçların etkisi mi yoksa birşey varmı bilemiyorum.

kan testi yaptırdım sonuca bakın 0,1...klava: Allahım hep negatif,pozitifide göster beni listeden çıkarabilirsiniz moralim 0,1 oldu çooook üzgünüm :çok üzgünüm:

canım yaa çok üzüldüm.üzülme noolurrrrrrr....bak sonra benin gibi olursun kalamadım stresten kendime yaptım hasta oldum .şimdi kaldım bu seferde evham yaptım günlerdir yine hastayım.......daha hiç birşeyin tadına varamadım o kadar ağrı ve sancım varki hamilelikle alakası olmayan...lütfen stres yapma nolur önce senin sağlığın................

sevgili zero55 benim aşılamamın 8.günü bugün tst günüm 8-9 nisan gibi.bende de acayip gaz sancısı,kasıklarımda ağrı,özellikle sol kasığım ve aşağılara doğru,bel ağrısı,ve uyku hali...canımm silik çıkmış inşallah hamilesindir...haberini bekliyoruz....bize bir ışıkda sen yak inşallah....allah yardımcın olsun arkadaşım....:CüvCüv:

merhaba maalesef sonuç negatif kan tahlili yaptırdım 1,73 çıktı.test çubuğunda doğru sonuç almak ilk 5 dak.içinde olurmuş bende bir süre sonra belirdi.birde yumurta çatlatma iğnesi vücuttaki beta hcg sayısını yükseltiyormuş bu nedenle silik çizgi çıkabileceğini söylediler.inşallah bu belirtiler hamilelik belirtileridir sen bizlere ışık yakarsın.bu sendeki belirtiler aşılama olan herkeste olmuştur bende yaşadım bu durumlar seni korkutmasın canım.Allah yardımcın olsun

asilamani nerde hangi kilinikte yaptirdin bende arastirma yapiyorum asilama yaptirmak icin

merhaba ben 26 sında yaptırdım bu ayın fakat doktorum adetını bekle dedı adet tarıhı 14 nısan ben bu tarıhı beklemedede tahlıl yapabılırmıyım cıkarmı acaba ılk asılamam umıtsızım ama ne bılıyım yaaa eger yapılıyorsa kacıncı gununde yaptırmam gerekıyor.su anda yaptıralı o gunude sayarsak 4 gun oldu.ayyy benım hıc bı bılgım yok arkadaslar yardımcı olursanız sevınırım

bildiğim kadarıyla 14 gün beklemen gerek önce yaparsan testini olumsuz çıkar moralin bozulur.. sabret.. allah hayırlısını versin...

mrb keşke daha önce öğrenmenin bi yolu olsa di mi?ben de 23 ünde yaptırdım 7 nisan adet günüm eğer testi erken yaparsan yanılabilirsin çünkü çatlatma iğnesinde beta hcg var vücut en erken 12.günde atabiliyomuş.yani en erken aşılamadan 12 gün sonra net sonuç alırsın erken yapıp telaş yapma boşuna biliyorum zor ama sabretmemiz lazım bol şanslar

ya ınanın ben sımdı heyecan yapmaya basladım su saate kadar aklımda bıle degıldı calısıyorum cunku sımdı bı ara verdım aklıma geldı en ıyısı ben sabaha kadar calısıyım 12 gun daha :)) ve aynı zamanda sunuda merak ettım asılmayı yaptırdıgım gunude sayıyormuyum arkadaslar??

maviumut olsun sanada bol sans canım desene ınsallah ıkımız aynı zamanlarda mutlu heber verıcez tabı ınsallahhhh

merhaba bence de arkadaşların dediğini yap sabret bekle.ben sabredemeyenlerdenim 18 martta aşılama yaptırdım 11.gün kan tahlili negatif çıktı 1,73.zaten bugün 13.günüm hasta oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…