Aşılama Mart da aşılama yaptıracak olan arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar merhaba bugün ikinci aşılama için start verdik gonol-f kullanmaya başladım ilkinde klomen tek doz hap kullandım ve tek yumurtam gelişti ama aşılamadan sonra hasta oldum ve büyük ihtimalle ondan tutmadı ama bundan umutluyum size bişey soracağım 75 ml kullanmaya başladım daha önce iğne yaptırmadığım için bilmiyorum doz nasıl az gibi geldi bana sizinkiler nasıldı bilgi verirseniz gerçi 4 gün sonra kontrole gideceğiz yeterli olup olmadığına bakacağız

arkadaşlar merhaba
beni de ekler misiniz listeye
ikinci aşılamam 6 mart ta olacak inşallah
herkese hayırlı bebişler dilerim Allahtan.inşallah hepimize gönlümüzdekini verir

benimde yarın 2.aşılama tarihim belli olacak iğnelerimde bitti sadece çatlama iğnesinin tarihini doktor söyliyecek.Ancak benim 1.aşılama için iğnleri kullanırken benim kasık ağrılarım çok olmuştu vucutum balon gibi idi şimdi ise manşallah çok iyiyim.Daha önceki tedavim sırasında çok kilo aldım dr.sorduğumda bu ilaçlar kilo yapmaz ancak yalancı gebelik hissi verdiğinden daha fazla yendiği için kilo alınır dedi.Bende şimdi yediklerimi çok dikkat ediyorum.gerçekden kilolarda beni çok geriyodu hergören hamilemisin diye sorunca?neyse oralara hiç girmiyeyim ne kadar zor olduğunu ancak sizler bilirsiniz
şimdide 2.korkum ya buda tutmazsa inan dua etmekden bile korkuyorum her han aklımda ve ben sürekli ağlıyorum sanırım depresyona girdim haa bide çevremdeki insanlarada belli etmemek için uğraşıyorum benim iş yeride bayanlar dolu odada tam 5 bayanız ne kadar zor durumda olduğumu artık size bırakıyorum
Allahım bizim gibi çocuk isteyen herkese bu duyguyu nasip et ne olur ellerimizi boş bırakma

sissem
bunun bir imtihan olduğunu sakın ama sakın aklından cıkarma...depresyona zayıf ınsanlar gırer, sen zayıf degılsın aksıne bu ımtıhandan ınsallah alnının akıyla cıkacak kadar guclu ve sabırlısın...
hem benım doktorumda dahıl olmak uzere bır cok doktor ıkıncı üçüncü aşılamalara daha çok şans veriyorlar....çünkü vücut alışıyor ilaçlara da aşılamaya da....kendini kasmıyorsun bir kere olumlu düşün...RAbbim bize de anneliği taddıracak inşallah ancak vakti ne zaman O bilir

sağol barnareco şimdi cevapını görünce inan gözlerim doldu
İnşallah canım Allah hepimize nasip eder

merhaba kızlar ben klomen kullanıyorum.ve bende bu ay bir aksilik çıkmazsa aşılama yaptıracam.Allah bana ve isteyen herkese bebek nasip etsin inşaaallah:Saruboceq:

son asılamayıda bugu yaptık coksukur ya bu ıkı kez asılama olma bence cok guzel ıhtımalı arttırabılıyo kızlar 18 mart test tarıhım ama ben 17 de yaptırırım gıbı gelıyo catlıcam

bende dün akşam doktora gitdim yumurtalar oldukça büyümüş dün çatlama iğnesi yapıldı bu akşamda
aşılamam yapılacak ne olur bana dua edin

arkadaşlar benimkisi nisana yada mayıs ayına kaldı sanırım uygun olursa nisanda yapılacak rabbim isteyen herkese nasip etsin

kızlar merhaba dün yumurta ölçümüm yapıldı ve hem sağ hemde sol tarafta iki tane yumurtam oluşmuş...:)) bugün çatlama iğnemi vurunucam ve yarın 4 den sonra aşılamam yapılacak....bu benim ilk aşılamam çok heycanlıyım..rabbim inaşşah hepimizin yüzünü güldürür...dualarımızı bir birimizden eksik etmeyelim arkadaşlar.....

benim ikinci aşılamam
Allahım herkese nasip et isteyen herkese şu anda ekran karşısında amena resulu duasını okuyorum
ben duaların gücüne çok inanıyorum sizler içinde okuyorum
benim için okuyan herkese teşekürler

kızlar liste çok güzzzzzeeeeeeeeeellllllll......

Arkadaşlar ben listeyi yenilemeye yetişemeyeceğim neredeyse...............Güzel bir ay olsun inşallah hepimiz için...........................

merhaba arkadaşlar ben 2 gün önce aşılama ilk kez yaptırdım.çok heyecanlıyım bekliyorum

merhaba kızlar ben de dün yaptırdım aşılamamı, şuan bolca dinlniyorum. aşılamadan sonra kasıklarımda çok fena ağrım oldu benim, ara ara batmalar oluyo..bugün daha az olmakla beraber devam ediyo ağrılarım..aşılama yaptıran arkadaşlar sizde de oldu mu bu ağrılardan? bide drum 1 hafta sonra kontrole çağırdı..neden çağırdığını anlamadım ben, hamile kalsam bile belli olur mu 1 haftada? siz ne zaman konrole gideceksiniz??

Selam arkadaslar, bugun kontrolumu oldum ve 5 gun boyunca kullanacagım ve gobekten kendımınde yapabıldıgım Merıonal adlı ıgneyı kullanmaya basladım , 9 mart ovulasyon kontrolum olacak ... bu sıtede baska bolumlerde bısı okudum sureklı progesteron hapından bahsedılıyor , bunu neden alıyorlar fıkrınız varmı ? Arkadaslar daha once asılama yaptıran arkadaslar daha detaylı deneyımlerını bu Mart ayı bolumumuzde bıze yazsalar ne kadar makbule gecer dımı . Sımdıden tesekkurler
:CüvCüv::CüvCüv:

selam arkadaşım
progestan ı doktor aşılamadan sonra veriyor. eğer döllenme olmuşsa tutunsun diye
ben cuma günü ikinci aşılamamı olacağım inşallah. çok rahat ol kendini hiç sıkma...inan hiç acı duymuyorsun. zaten 5 dakikalık bir olay. ben ikinde kendimi kasmıştım ama baktım hiç acı yok emin ol. şimdi ikincide daha rahat olacak inşallah. hem doktorlar ikincide üçüncüde daha çok şans veriyorlar. neden çünkü kasmıyorsun kendini alışmış oluyor vücut aşılamaya....
rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…