Aşılama Mart da aşılama yaptıracak olan arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar ben de yarın aşılama için doktora başvuruyorum ben batmana yeni taşındım doktorumu da yarın ilk defa görücem umarım iyidir buralarda yaptırabililiriz inşallah yoksa diyarbakıra gitmek zorunda kalacaz offff offff bu bebiş izmirdeyken olsaydı yarın eşim de spermiyogram yaptıracak varikosel ameliyatından tam 3 ay geçti yarabbim ya inşallah düzelme olmuştur.bu arada keçiboynuzu kürüne başladık 2 hafta önce tüm arkadaşlar Allah hepimize hayırlı olanı nasip etsin

bende dün aşılamamı oldum kızlar ama bende ne en ufak ağrı nede kanamam oldu belkide bünyeyle alakalı yada doktorun tecrübesine bağlıymış diye duydum hepimizin için hayırlısı olsun bakalım

Bende de kara lekelenme şeklinde evet kan değil zaten peki kaç gün devam etti benim 2 gündür devam:çok üzgünüm:

benimde 2 gün devam etti canım....ama şimdi çok rahatım yani ağrım sızım yok....arada çok hafif sağ tarafımda bir kasılma oluyor ama tabi gaz da olabilir.....birde yarın jel kullanmaya başlıycam.....onun da yan etkileri aynı hamilelik belirtileri gibi.....o yüzden ümütlenmek boş olucak....

arkadaşlar bu topiği sözde ben açtım ama en son ben mi yaptıracam ne.öööööylleee bekliyorum vallaaaaa........benneyaptımki:1no2:

benim moralim çok bozuk bir umut bekliyodum süpriz olurda hamile kalırım malesef sabh regli oldum hüngür hüngür ağladım çok kötüyüm arkadaşlar moral sıfır tekrar aşılma oda tutarsa hiç ümidim kalmadı allah hepimizin yardımcısı olsun

arkadaşlar listedeki diğer arkadaşlardan sonucunu bildiğiniz varmı............................

Canım sanırım seni en iyi biz topikde kızlar anlar çünkü şahsım her ay bunu yaşıyorum herseferinde önceden kendime söz veriyorum ağlamak yok diye ama ne fayda
neyse canım demek ki vardır bunda bir hayır
ben kendimi şebnem ferahın bir parçası var onunla avutuyorum belki sana da iyi gelir
SİL BAŞTAN....

ya arkadaşlar gonal -f kullananlar sizin yumurta takibiniz nasıl oldu benim hala büyümedi sizler hangi dozları nekadar kullandınız lütfen bilgi verin korkmaya başladım

merhaba arkadaşlar ben 2 doz klomen kullandım 3 yumurtam gelişti 18-19 mm civarında falan... bu gece vıtrelle adında bi çatlatma iğnesi vurucam göbekten... mart 11 aşılama tarihim... beklenen adet tarihim mart 24... Ama yumurtaların büyüklüğü sizce yeterli mi doktorum bayağı düşündü de acaba olmaz mı? birde bu benim ilk aşılamam olacak başarı şansı nedir sizce? bana dua edin arkadaşlar doktor anesteziye gerek yok dedi ama arkadaş ağrılı oluyo dedi beni çok korkuttu..:uhm:

kızlaarr ya bende aşılama düşünüyorum ama göbekten iğne falan yazmışsınız...ben iğneden çok korkarım kan aldırırken bile korkudan tansiyonum düşer fena olurum...biiraz daha açıklarmısınız lütfeeennnnnnnnnsenağlama

ben hala ade olmadım yaaa menogon kullanmıştık yumurtalıklara fayda etmedi diye bıraktık en son 15 ockta oldum dr ne zaman adet olacağımı ilmiyordu belki 2 ayda belki de 10 gün sonra dedi tık yok test de yapmadım umutlanmayayım diye-tatlicadiarzu-Çok üzgünüm çoook

göbekten iğne hiç acıtmıyor canım kendin veya eşin yapabilir... tabi şimdi böyle diyorum da akşam ben iğneyi yaptırmadan önce yüzümü görseydin gülmekten çatlardın:roflol: eşim iğneyi yapana kadar yapma deyip kaçıyodum en sonunda ellerini bağlar zorla yaparım deyince yaptırdım.... ya hiç acımıyor hissetmedim bile...boşuna kaçmışım

canım teşekkür ederim cevapladığın için ama eşimde fena oluyor....biz şimdi napcaaazz yaaaasenağlama göbekten iğne olmadan olmazmıııııııı offff

arkadaşlar ben de çarşamba klomene başlayacam(adetimin 5. günü) 16 sında çatlatma gibi duruyor aşılama da muhtemelen 17 mart olacak bu benim 2. aşılamam ilki kasımdaydıvarikosel ameliyatı öncesi ya tutarsa dedik ama olmadı şimdi varikoselden 3 ay geçti spermlerde düzelme var inşallah bu sefer tutar bu topikte bi bakıcaz herkez hamile olmuş o zaman bol bol halayyyyyyyyyyy

canım teşekkür ederim cevapladığın için ama eşimde fena oluyor....biz şimdi napcaaazz yaaaasenağlama göbekten iğne olmadan olmazmıııııııı offff

göbeğin yakınından deri altına yapılıyo hemşireye yaptırırsın ...çivi saplar gibi sallamıyorlar canım deriyi biraz çektirip altına sokuyorlar hissetmiyosun inan .. bebeği düşün acımaz yerimseniben

sağol arkadaşım cesaret verdiğin içinkaydirigubbakcemile5

arkadaşlar regl olmayı hiç bu kadar çok beklememiştim.......

Merhaba ben 07 martta aşılama oldum. 20 mart regl günüm. Regl günüm gelmesi için bende sabırsızlanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…