Aşılama Mart da aşılama yaptıracak olan arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

arkadaşlar geri sayım başladı.................

Bende martta yaptırıcam aşılamamı. Inşallah tüm yaptıranların tutar arkadaşlar .allah hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin. Ilk defada tutma şansı ne kadar bilen varmı ?

arkadaşlarım
bugun saat 11,30 da ikinci aşılamamı oldum
Rabbime önce kendim sonra da site ismi vererek sizler için dua ettim:)))
Rabbim bizlere de tattırır inşallah anneliği...aşılananlara başarılar inşallah tutar, tabi diğerlerinin de

Umarım hakkımızda hayrlısı neyse rabbım bıze onu yasatır ben cok sabırsızlanıyorum yanı daha 18mart test tahlılım ama ben catlıcammmm

hepinize mrhaba hep takipteydim ama hiç yazmamıştım bende ikinci aşılamamı yaptırıcam ilki bugun negatifle sonuçlandı 31 yaşındayım pco luyum eşimde hareket var ALLAH kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı sonuçlar

Umarım hakkımızda hayrlısı neyse rabbım bıze onu yasatır ben cok sabırsızlanıyorum yanı daha 18mart test tahlılım ama ben catlıcammmm
senden 1 gün sonra da ben
inşallah güzel sonuçlar alırsın da bana da moral olursun

kızlar perşembe günü aşılamam yapıldı ayın 19 da test yaptırmamı istedi dr....bende herkez için dua ettim inşallah rabbim ümütlerimizi boşa çıkarmaz....

arkadaşlar bi dün girmedim amma değişiklik olmuş yahu bugün acayip yoğunum pazartesi listeyi güncellerim tamam mı ???????????????????? hepinize şimdiden hayırlısını diliyorum...............

Bende allaha şükür dün akşam ilk aşılamamı oldumm.Ama felaketti benim içn çok canım yandıı sanki bütün canım rahmimde toplanmış gibiydii bir daha asla anestezisiz yaptırmam..Kızlar dr lekelenme olur dedı bende var şuan sizde de lekelenme sancılar oldumu ne kadar sürdü?:a015::çok üzgünüm:

hayırlı olsun balsurat...
ben de ikinci aşılamamı dün oldum ilki gibi rahat geçti...lekelenmede yok çok şükür, sancı ve gaz çok vardı dün bugun hafıf sancılarım var, progestanda cok uyku yaptı bana...ama hamdolsun ıyıyım

bende kara leke şeklinde ver ama kanama şeklinde değil....sancım oldu ama öyle aşırı derecede değil ...
sonrasında bir sancı yada gaz sorunu yaşamadım ben gayet normalim aslında....inşallah hayırlısı olur hakkımızda...

arkadaşlar ben ikinci aşılamama başladım hatırlamışsınızdır şimdi gonal-f kullanıyorum 4 gün 75 ml kullandım dün dr gittim henüz büyüme yok biraz kıpırtı var 150ml ye çıkarttık 3 gün kullanacağım ve tekrar kontrole gideceğim kızlar endişelenmeye başladım ya büyümezlerse geçen aşılamada klomen tek doz kullanmıştım 1 tane büyümüştü sizce büyümeme ihtimali varmı aranızda bu süreçte olan varmı sizlerin nasıl büyümesi neler kullanıyorsunuz kaçıncı günde aşılama yaptınız bilgi verirseni,z sevinirim

Bende de kara lekelenme şeklinde evet kan değil zaten peki kaç gün devam etti benim 2 gündür devam:çok üzgünüm:

hayırlı olsun arkadaşım...endişe etme olumlu pozitif düşün...moral çok önemli
hem bu bir gerçekki kötü düşündüğün herşey başına gelebilir...bu yüzden olumlu düşünm

hayırlı olsun arkadaşım...endişe etme olumlu pozitif düşün...moral çok önemli
hem bu bir gerçekki kötü düşündüğün herşey başına gelebilir...bu yüzden olumlu düşünm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…