sadberk................5 mart
biricik mericik......16 mart
ESRACAĞ..........17 mart
demet_yaren.......18 mart
şimal82...............18 mart
sissem................19 Mart
bernareco............21 Mart
Balsurat..............21 Mart
boncuk ...............hihoyyyt
geve ...................hihoyyyt
reno....................hihoyyyt
cemre18..............hihoyyyt
papatyaaaa..........hihoyyyt
sude.nl................hihoyyyt
canzi3445............hihoyyyt
naz1982...............hihoyyyt
gel_bebek_gel......hihoyyyt
simgewxyz...........hihoyyyt
mehtap09.............hihoyyyt
07HS07................hihoyyyt
mavioje.................hihoyyyt
AYSEBIR..............hihoyyyt
Özlem1415...........hihoyyyt
sehrinaz...............hihoyyyt
xmaryyx...............hihoyyyt
sağol arkadaşımhayırlı olsun berna inşallah bebiş tutunmuştur
arkadaşım benım beklenen adetım 19 mart...aslında beklenmeyen:)))arkadaşlar geri sayım başladı.................
senden 1 gün sonra da benUmarım hakkımızda hayrlısı neyse rabbım bıze onu yasatır ben cok sabırsızlanıyorum yanı daha 18mart test tahlılım ama ben catlıcammmm
hayırlı olsun balsurat...Bende allaha şükür dün akşam ilk aşılamamı oldumm.Ama felaketti benim içn çok canım yandıı sanki bütün canım rahmimde toplanmış gibiydiibir daha asla anestezisiz yaptırmam..Kızlar dr lekelenme olur dedı bende var şuan sizde de lekelenme sancılar oldumu ne kadar sürdü?:a015::çok üzgünüm:
bende kara leke şeklinde ver ama kanama şeklinde değil....sancım oldu ama öyle aşırı derecede değil ...
sonrasında bir sancı yada gaz sorunu yaşamadım ben gayet normalim aslında....inşallah hayırlısı olur hakkımızda...
hayırlı olsun arkadaşım...endişe etme olumlu pozitif düşün...moral çok önemliarkadaşlar ben ikinci aşılamama başladım hatırlamışsınızdır şimdi gonal-f kullanıyorum 4 gün 75 ml kullandım dün dr gittim henüz büyüme yok biraz kıpırtı var 150ml ye çıkarttık 3 gün kullanacağım ve tekrar kontrole gideceğim kızlar endişelenmeye başladım ya büyümezlerse geçen aşılamada klomen tek doz kullanmıştım 1 tane büyümüştü sizce büyümeme ihtimali varmı aranızda bu süreçte olan varmı sizlerin nasıl büyümesi neler kullanıyorsunuz kaçıncı günde aşılama yaptınız bilgi verirseni,z sevinirim
hayırlı olsun arkadaşım...endişe etme olumlu pozitif düşün...moral çok önemliarkadaşlar ben ikinci aşılamama başladım hatırlamışsınızdır şimdi gonal-f kullanıyorum 4 gün 75 ml kullandım dün dr gittim henüz büyüme yok biraz kıpırtı var 150ml ye çıkarttık 3 gün kullanacağım ve tekrar kontrole gideceğim kızlar endişelenmeye başladım ya büyümezlerse geçen aşılamada klomen tek doz kullanmıştım 1 tane büyümüştü sizce büyümeme ihtimali varmı aranızda bu süreçte olan varmı sizlerin nasıl büyümesi neler kullanıyorsunuz kaçıncı günde aşılama yaptınız bilgi verirseni,z sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?