balsurat gerçekten hiç korkmaya gerek yok ben 1 kere aşılama yaptırdım hiç acımıyor kendini kasma işlemin bittiğini bile anlamayacaksın o kadar basit bi işlem sadece rahat bırak kendini her şey BEBEK için unutma
balkafa selamhihoyyytAllah izin ederse bende 6 martta ilk aşılamamı olucam allahın izniylee..Fakat felaket korkuyorum dr ikna edemedim anesteziye gerek yok dedı ama ne yapıcam bılmıyom :1ninca::CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
balkafa selam
benımle aynı gun.
ben de ıkıncı aşılamamı 6 mart da yaptırıyorum ınsallah.
korkacak hıcbırsey yok acımıyor emın ol. hele anestezıye hıc gerek yok. acımayan 5 dakıkalık bır ıslem ıcın vucuduna o zehırı verdırmene gerek yok...sakın ol kendını kasma.
yarın asılamalarımızdan sonra konusuruz ınsallah
sadberk................5 mart
biricik mericik......16 mart
ESRACAĞ..........17 mart
demet_yaren.......18 mart
şimal82...............18 mart
bernareco............21 Mart
Balsurat..............21 Mart
boncuk ...............hihoyyyt
geve ...................hihoyyyt
reno....................hihoyyyt
cemre18..............hihoyyyt
papatyaaaa..........hihoyyyt
sude.nl................hihoyyyt
canzi3445............hihoyyyt
naz1982...............hihoyyyt
gel_bebek_gel......hihoyyyt
simgewxyz...........hihoyyyt
mehtap09.............hihoyyyt
07HS07................hihoyyyt
mavioje.................hihoyyyt
sissem.................hihoyyyt
AYSEBIR..............hihoyyyt
Özlem1415...........hihoyyyt
sehrinaz...............hihoyyyt
xmaryyx...............hihoyyyt
amin balım inşallah:))))hihoyyytCanım seninde aşılaman hayırlıı olsunn .Ne güzel aynı günde yaptırıyoruz hehe :) aşılamadan sonra konuşuruzz bakalım ..Rabbim mübarek cuma günün hürmetineee hayırlıı günde bebelerimizi tutunduru inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
amin balım inşallah:))))
sana birşey söyliyim mi...aşılama değil ama aşılamadan sonra beklemek çok acı veriyor insana...gerçi hamdolsun bu da bir imtihan...bu imthanlar olmasa insan olmamızın bir anlamı olmaz.Rabbim kaldıramayacağımız yük yüklemesin bize...düşününce, adetin bitmesini bekle, yumurtlamayı bekle, aşılamayı bekle, 14 günün geçmesini bekle,test yaptıracağın günü bekle, testin sonucunu bekle,bekle,bekle,beklee..........
bu bekleyişler olmasa ömür nasıl geçerdi arkadaşlar
amin balım inşallah:))))
sana birşey söyliyim mi...aşılama değil ama aşılamadan sonra beklemek çok acı veriyor insana...gerçi hamdolsun bu da bir imtihan...bu imthanlar olmasa insan olmamızın bir anlamı olmaz.Rabbim kaldıramayacağımız yük yüklemesin bize...düşününce, adetin bitmesini bekle, yumurtlamayı bekle, aşılamayı bekle, 14 günün geçmesini bekle,test yaptıracağın günü bekle, testin sonucunu bekle,bekle,bekle,beklee..........
bu bekleyişler olmasa ömür nasıl geçerdi arkadaşlar
aslında ben de rızelıyım. anne baba rızelı. ben kocaelı dogumluyum ıstanbulda yasıyordum. esim trabzonlu, sımdı trabzondayım:)))bıraz tum turkıyelı gıbı oldum ama:1rolleyes:Şimdi profilinden baktım trazbondasın hehe bende rize Evet canımm çok doğru söylüyorsunn.Hayatta herşey insanlarr içinn...Herşeyi yaşayıpp görücezz..Evet bekleme süresi insanın ömrünü alıyor sankii....Adet geçmeden test yapmamayı öğrenicez...Bize düşün görev sabırrlaaa sabırlaa beklemek ve allaha sığınmakk....dua etmek:Saruboceq::Saruboceq:
canım benımcanım yaaa doğru söylüyorsun sürekli birşeyleri bekliyoruz.ben daha yolun çok başındayım adet günümü bekliyorum.kızlar ya bişey soracağım benim ilk aşılamam olacak kısmetse.stres yok relax diyorlar stres zorlaştırıyormuş.bu doktorların stresten kastı ne bi türlü anlamadım ya.stresle bunun ne alakası var.bi bilen varsa lütfen cevaplasın.aksine takmayacağım takmayacağım herşey normal derken bile bi bakmışım bu durumu düşünüyorum.atamıyorum ki kafamdan bi türlü.............offffffffffffffffff ooooofffffffffff:uhm::uhm::uhm:
aslında ben de rızelıyım. anne baba rızelı. ben kocaelı dogumluyum ıstanbulda yasıyordum. esim trabzonlu, sımdı trabzondayım:)))bıraz tum turkıyelı gıbı oldum ama
rızeye sık sık gelıyorum dayım var dedem var amcam var...
merhabalar benim 2 aşılamam 4 mart akşam yapıldı.Korkacak bir şey yok ama benim canım sıkın biraz
benim yumurtalarım çatlamadan aşılamam yapıldı dr sabaha yumurtalarınız çatlar dedi spermlerde rahimde 48 saat canlı kalır kısmetse olur dedi bilmiyorummm keşke yumurtaların çatlamsını bekleseydi
diyip duruyorum
neyse hakımızda hayırlısı rabim kısmet ederse olur ona el açıp dua etmekden başka bizim yapacağım bir şey yok
herkes için hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?