Doğuma Hazırlık Mart meleklerinin isimler topiği

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kızlar bende kızıma isim arıyorum. Aslında eşim ve ben EZO istiyorduk ama hem aile hem arkadaşlar, söylediğimiz herkes inanılmaz tepki gösterdi. Başka isim mi bulmadınız, çocukla sürekli ezo gelin,çorba diye dalga geçerler falan diye . Bizde öyle olunca vazgeçtik şimdi yeniden isim bulmaya çalışıyoruz. BEn kısa isimleri seviyorum, Ela, Ece, İdil,Nil gibi ama bizim akrabaların hepsi bunları kapmış
Sizin önerileriniz var mı??

arkadaşlar topiğimiz hayırlı olsunn......

sütlüçörek canımm DEFNE bencede güzel isim karar sizin tabiiki...

Polyannacığım paylaşımın için tşk.ederim ne kadar çok yanlış bildiğimiz isim anlamları varmış böyleee vay beeee....

şimdide bizim isim konusuna gelelimmm karar verilmiş değil henüz ama düşündüğümüz isimler

ÇAĞLA - ÇAĞLAYAN - ÇAĞLAR - KUMSAL - DORUK - DAĞLAR şimdilik bunlar varr ama ilerde ne olur bilemiyorum :26::26::26::26::26:

Son düzenleme:

canlarım iyiki açmışım toğpiği herkesin fikre ihtiyacı varmı

zeynepsudem acaba ikimizde zeynep ece mi koysak olurmu uyumlumu sence

canlarım iyiki açmışım toğpiği herkesin fikre ihtiyacı varmı

zeynepsudem acaba ikimizde zeynep ece mi koysak olurmu uyumlumu sence

olabilir neden olmasın bak bi kaç tane var aslında aklımda

zeeynep ada
zeynep asya
zeynep naz
zeynep su
zeynep sıla
zeynep aslı
zeynep ece
başka gelmiyor aklıma cnm ama başında zeynep olacak zeynep ten vazgeçmem diye düşünüyorum daha çok var ama

guzel bi topik olmus, hayirli olsun sutlu corek hepimize :)

bence iclerinde en guzeli Defne canim.

Pollyanna ben de kizim olsa Cemre koyarim diye dusunmustum ama sonradan vazgecmistim, cunku burda kullanimi baya zor olucak, semre ya da sempre falan derler Allah muhafaza kizimi ispanyol asilli sanirlar diye, ama baharin mujdecisi olarak dusunmustum Cemre'yi her zaman. Deniz de guzel bi isim tabiki sen bilirsin :) Defne'ye ugun...

kizim Melis koyalim istiyo ama anlami pek guzel degilmis. bu arada daha cinsiyetini ogrenmedik bakalim, erkek olursa Mete olucak

sütlü çörekçim ben kızımın ismini
taa başından beri hamile kaldığımdan beri eğer kız oursa diyordum BURÇE koycam derdim
babasıda karşı çıkmadı biz Burçe koyucaz
Anlamı:etrafına ışık saçan yıldız ve Kuran'dada geçiyor Cennetteki en küçük çiçek

senin şıklarından da ECEM güzelmiş.:)

Son düzenleme:

cnm çok güzelmiş burçe ama artık Kuranda geçen isimler gerçekten geçiyormu yanlış mı biliyor bilmeiyorum

merhabalar yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun
Allah nasip ederse bizimde kızımız olacak.Bizde Zeynep düşünüyoruz.Her zaman çok beğenmştim.Sade ve zarif
ben de çok severim zeynep ismini. kızımız olsa zeynep kayacaktık ama oğlumuz olacak. aslında teyzem kızına zeynep burcu simini koydu yakın akraba da var ama yine de çok seviyorum hiç vazgeçmedim yıllardır. yine de koymak isterdim.

klasik ama güzel. ben klasik isimleri de severim. zeynep hem anlamsız değil ve hem söylemesi kolay. zevklerimiz benziyo... oğlumuza kerem ismini koyabilirz çoooook seviyorum. tabi eşime bağlı...

az önce dediğim gibi teyzem kızına zeynep burcu izmini koydu. bence zeynep ela da güzel olabilir.

kız için ayrıca NEHİR ve MÜBERRA isimlerini çok severim. müberra adında öğrencilerim vardı hep akıllı uslu kızlardı. nehir de çok sevdiğim bi arkadaşımın adıydı. herhalde isimleri kişlerle bağdaştırdığımız doğru. neslihan ismini hiç sevmem mesela

kısa isim istiyorsan bence naz çok güzel

--------------------

emeğine ,ellerine sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş.

çok güzel bir topik olmuş :)) bende mart annesi olucam inşallah... benim oğluşum olcak.. ismini DEMİR düşünüyorum şimdilik.. daha önce emir diyordum sonra demire döndüm.. rüzgar ismini çok seviyorum ama eşim beğenmedi... hala karar vermiş değiliz tabi.. eşim daha çok var deyip ağırdan alıyo ama ben şimdilik demir diyorum..

kız olsaydı seçenek çoktu...
ceyla
beril
ece
miray
ela
zeynep
nil
güliz
gülin
masal
bunları beğeniyorum ama kız olasaydı miray ece koyardık herhalde...

bence damla çok güzel.. çok sevdiğim bir arkadaşımın ismidir damla.... severim... kardeşi olduğundada yağmur koyarsın :))

senin isimlerin içindede yanılmıyorsam defne vardı çok hoş bir isim defne ben beeğendim...

canım topiğin hayırlı olsun sectıgın ısımler arasında defne güzel isim

benimde inşlh kızım olucak biz ela isminde karar verdik :)

zeynep ela ne kaadar hoş dimi tşk

Hep isimleri insanlarla bağdaştırıyoruz ya demetler hep hoş kadınlar olur,ama damla da güzel:)Ne güzel fikir verdim dimi ama:))
:)) çok teşekkürler canım.. bakalım kısmetinde ne var yavrumuzun.

teşekkürler canım çok sağol fikrin için.

Cemre kor ateş gibi bişey demekmiş. o yüzden Peygamber Efendimiz(sav) değiştirmiş. çocuklarınıza ateş, taş isimleri koymayın diye.

--------------------

emeğine ,ellerine sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş.
teşekkür ederim.Allah razı olsun

bence damla çok güzel.. çok sevdiğim bir arkadaşımın ismidir damla.... severim... kardeşi olduğundada yağmur koyarsın :))
neeeee bi kardeşi daha mıııı???
defne-demet veya defne-damla. bakalım hangisi olursa artık. 2 kardeş yeter. şükür Rabbime. 3.yü Rabbim olmayanlara nasip etsin

zeynep ela ne kaadar hoş dimi tşk

bence de ZEYNEP ELA veya ZEYNEP ADA.. çünkü ilk ismin ünlüleri E harfi İkinci simde A harfi olması daha hoş duruyor. söylemesi bile daha güzel geliyor kulağa bence. ZEYNEP ECEnin söylemi sanki birleşik isim gibi oluyor. tabi soyismide hesaba katmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…