Doğuma Hazırlık Mart meleklerinin isimler topiği

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mete hun imparatorunun adı canım 10luk sayma sistemini bulan adam sanırım teomanın oğluydu.zeki bir şahsiyet yani..bence güzel bir isim tam manası bilinmiyor yazılı bir eser olmadığı için o zamanlardan kalan.ama serdar,komutan gibi manaları ihtiva eder diye mantık yürütüyorum ben

Naz ve Nazlı bencede çok güzel. Ama tanıdığım 6-7 tane Naz ve Nazlı var hepsi birbirinden Nazlı. Anneleri binpişman bu ismi koydukları için. :)
hakikaten çok nazlı oluyorlar yaaaa:))) bizimkiler bir de balık burcu olacakki Allah Allah...nazından geçilmez heralde.

ben insanların isimlerinin manalarını taşıdıklarına inananlardanım
Yusuf
Koken : İbr.
Söyleyiş :
Anlam : 1. İnleyen, ah eden.2. İnilti.

olarak geçiyor tdk da.benim kaynımın adı yusuf.hakkaten ah ettiği insanın başına bir şeyler geliyo. ama peygamber adı ve fonetik olarak da çok hoş geliyo kulağa:)

sağol cnm biri cvp yazdı sonunda hun imparatoruold.nu biliyordum ama zekki olduğunu bilmiyordum bence de isme göre kişilik oluyor çoğu kişide
ben de o yüzden çok seçiciyim galiba şimdilik tek aklımızda olan hamza tan ismi bazen mete diyorum ama dini bir değeri yok sanırım o yüzden kararsız kaldım ama karnımı severken hamza tancığım diyorum:44:

merhaba,emir demiri keser diye bi laf vardır onu paylaşayım dedim:)eğer ikisinin arasında kaldıysan bence Emir:)
bu arada geçmişi okudum da kızın olsa benim adımdan olcakmış..miray=)

((( ama kime sorsam aynı lafı söylüyoooo..... :))) bilmiyorumki çok kararsızım ve açıkçası yüzde 50 çıkıyo yaptığım yoklama.. emir demir kura çekicez sonunda :)))

kızlar benim eşim rahmetli annemin ismini koycam diyo vazgeçiremiyorum yaaaa güzel isim olsa tamam dicem ama ben istemiyorum BERRA olsun dedim ozaman iki isim olsun diyo kimliğe bizim istediğimz ismi yanınada anasının ismini yazdıracakmış ama sölemicekmiş ben adım gibi eminim anasının ismini sölücek babası danası hepsi aynı şekilde eğer vazgeçiremesem kızımın ismi BERRA GANİME olacak ben tek isim istiyorum yaa gerçi BERRA isminin anlamı güzel değilmiş ama kısmet artık ya ben taşıyorum bebişi karnımda olan bana oluyo ben kesip biçiliyorum off sinir oluyorum ya nasıl vazgeçirebilirim kimlikte görürsem sevmedim isim keserim o kimliği benim söz hakkım yokmu yaa

Allah yardimcin olsun Senin derdinden benim bi arkadasimda da vardi kocasini doguma girmesi icin ikna etti adam doguma girdi kizin eziyetini görünce fikrini degistirdi isim isini arkadasima birakti

Allah yardimcin olsun Senin derdinden benim bi arkadasimda da vardi kocasini doguma girmesi icin ikna etti adam doguma girdi kizin eziyetini görünce fikrini degistirdi isim isini arkadasima birakti

canım arkadaşın en iyisini yapmış ama ben sigortada doğum yapcam için kşimseyi almıyolar off yaa

Canım işin zormuş.inş.doğuma kadar eşin ikna olur.berra ismi güzelmiş,anlamı ne?

kızlar benm de eşim Lina olmasını istiyor kızımızın isminin. o ismi ilk ben önermiştim ama şuan aklıma başka isimler de geliyor. eşim ise okadar alıştı ve sahiplendi ki ismi, başka isim arama boşuna diyor. eşimn ailesi hiç beğenmedi benmkiler bişey demedi. kararsız kaldım ben de.:26:

kızlaaaaarrrr benim prensesimin adı da melis olacak eşimle tanıştığımızdan beri kızımız olursa adını melis koyarız diyorduk neden derseniz MELek+İSmail karışımı olarak söylüyorduk hep:))) ben aslında pek istemez olmuştum ama babacııımız ikna etti tekrar.kız olduğunu duyar duymaz "melisim geliyor yanii" diye sevinç çığlıkları attı.ben de kıyamadım peki madem melis olsun dedim. ondan önce aklıma gelenler de "duru,beril,hüma" olmuştu.kız ismi arayanların belki işine yarar.

çok güzel bence. adıyla yaşasın prenses

slm kızlar benim bu hamilelğimden önce iki bebeğimi kaybettim oğlum güçlü çıktı şimdilik iyiyiz Rabbim bebeğimi kucağıma almayı nasip ederse ÇINAR koyucam uzun ömürlü sağlam köklü anlamında nasıl sizce.

çok güzel bence. adıyla yaşasın prenses
Çok teşekkür ederim canım hepimizinkine Allah hayırlı uzun uzun ömürler nasip eylesin inşallah

canım çok iyi düşünmüşsün çok güzel bir isim çınar ağacı gibi soyu sürsün inşallah

bence cok guzel. bende cınar ıstemıstım ama esıme begendıremedım bı turlu

ben de çok beğeniyorum çınar ismini. bence çok güzel kulağa hoş gelen bir isim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…