Doğuma Hazırlık Mart meleklerinin isimler topiği

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

süpersin cnm farklı açıdan bakmışsın bn hiç böle düşünmemiştim ama çok haklısın soyisimdede ö ve ü ünlüleleri var

süpersin cnm farklı açıdan bakmışsın bn hiç böle düşünmemiştim ama çok haklısın soyisimdede ö ve ü ünlüleleri var

Tatlım biz kızımıza isim koyarkende böyle düşünmüştük. sonuçta isim soyisim bir bütün olucak. uyum içinde olması bebişlerimiz içinde en iyisi.

ben şahsen DAMLA'yı beğendim Semracım

topiğimiz hayırlı olsun sutlucorek'cim eminim birçoğumuz için çok faydalı olacaktır.kısmetse benim de oğlum olacak.birçok isim arasından anlamı,telaffuz kolaylığı,dini yönü vs gibi kriterlerle eleyerek tek bir isme indirdim.sonradan değiştirir miyim bilmiyorum ama pek sanmıyorum.ALLAH izin verirse oğlumun adını KEREM koymayı düşünüyoruz.soyadım kısa olmadığı için uzun yada çift isim düşünmedim.Allah hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin hepimize ki bu anlamlı güzel isimlerle seslenebilelim yavrularımıza.

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

aslında ezo çok güzel bence madem kısa istiyorsun benim kızımın adı rüya bir kızım daha olsaydı inci koyardım kısa isteseydim aklında olsunn

ama bana da fikir verin yaaa kıslaarr metenin anlamı var mııı

ıyı geceler kızlar
bızde oglumuza TUNA ısmını koyacagız abısının adıda ARDA :)

bnmde oğlum olcak ismi çok uzun yıllardır hazırdı:) Aden Tuğra koycaz inş.
kızım olsaydı hayal koyacaktım çok sviyorum hayal, masal, rüya gibi isimleri.

arkadaşlar bende forumlarda yeniyim inşallah bende mart annesi olacağım büyük ihtimalle oğlum olacak adını batu düşünüyoruz.başka ismide beğenemdik batu çok hoşumuza gitti kız olsaydı bade koyacaktık.

biz Arjen Aren düşünüyoruz iki ismide çok beğeniyorum tercih yapmaktansa ikisini birden koyalım diyorum.
Arjen : Ateş parçası
Aren : ermenistanda bir göl ismi Farsçada en parlak kum tanesi anlamına geliyo ayrıca Hititlerdede ışığın oğlu anlamında kullanılıyormuş

Naz ve Nazlı bencede çok güzel. Ama tanıdığım 6-7 tane Naz ve Nazlı var hepsi birbirinden Nazlı. Anneleri binpişman bu ismi koydukları için. :)

benım ablamın kızının adıda nazlı. ama cok sevdıgım bı ısım narin duruyo.
Aslında kızım olsaydı ben adını nehir koyucaktım onuda cok begenıyorum

Ben de daha karar veremedim zeynep ismi çok fazla var. ama babamın özel isteği diye onu kırmak istemiyorum. yanına berrak düşünüyorum.yani berrak zeynep. erkek olursa ali düşünüyorum tanıdığım alilerin hepsi de birbirinden munis iyi kalpli zeki insanlardı. başına da eşim çok istiyo diye yusuf düşünüyoruz. ama yusuflar da biraz değişik oluyomuş orjinal insanlar oluyomuş doğru mu acaba bilginiz var mı

walla bence o yusuftan yusufa deişir :)
insanın ismi kişiliğini yansıtır diolar ama ben pek katılamıyorum bu soze.
Bizde isim secerken hep bukonuda takılıyoruz yok ahmetler boyle mehmetler şöyle diye ama bence kısıden kısıye deısır her ısmı yusuf olanın kısılıgı aynı olacak dıye bı sınırlama yok bence.
o yuzden sen hangısını koymak ıstıyosan onu dusun bence.

peygamber efendimizin hadisi var çocuklarınıza ateş ve taş manalarını içeren isimler koymayın diye. mesela cemre ismi ateş parçası anlamına geliyo peygamberimiz onu cemile diye değiştirmiş. isim konusunu biraz araştırmak lazım diye düşünüyorum. çünkü çocuklarımız bu isimleri ömür boyu taşıyacaklar ahirette anne ve babalar çocuğa koyulan isimden dolayı hesap vereceklermiş. ben bildiğim doğruyu paylaşayım diye söyledim amerdacım. yanlış anlama. tabiki tercih sizin yinede. öpüyorum

Yok canım neden yanlış anlayayım :))) ama biz bu iki ismi çok beğendik ve oluşumuza bu isimleri vereceğiz.Ne olursa olsun düşünüp uyarma gereği duyduğun içinde teşekkürler öpüyorum canm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…