Merhaba benim de 30 mart, nasıl geçiyor günlerin, bir belirtin var mi..[/QUOTE
merhaba canım.
valla çok zor geçiyor zaman. 3 gün kaldı ama bu seferde valla test yaptırmaya gitmek istemiyorum. korkuyorum. herhangi bri belirti falan da yok. sadece 3 gündür aralıksız başım ağrıyor. o da galiba stresten. bilemedim. normalde böyle olmazdı. hayırlısı bakalım. çarşamba günü belli olcak sonuç.
sende ne var ne yok? sende herhangi bir değişiklik var mı?
kizlar bilenler bana yardimci olabilir mi, bir daha aya kismetse tüp bebege basliycaz ve ben öncesinde hangi testlerin yapilmasi gerektigini bilmiyorum:44:. daha dogrusu tedavi baslamadan test yapiliyor mu yapiliyorsa hangileri? ayrica, rahim filmi hangi asamada cektiriliyor??
benim durumumda azicik karisik. ben iki kez laparoskopi oldum, sonuncusunda 5 cmlik kist aldilar ama yaklasik 1 ay sonra cikolata kisti cikti(suan 3 cm) burdaki doktoruma gittim, tüp bebek yaptiracagimi söyleyip evrraklarimi istedim, problem var yani bilemiyorum diger doktorunuzlada bir konusun dedi.(diger doktor dedigide infertilite tanisini koyup ona göre asilamaya ya da tüp b. yönlendiren bir doktor) (bunlari söyleyen almanyadaki doktorlarim) türkiyede ki tüp bebek merkezindeki doktorda 3 cm cikolata kisti fazla degil ama acele etmelisin dedi. simdi ben hangisine inanicam bilmiyorum(( o yüzden de ne olurr ne olmaz rahim filmi cektirmek istiyorum.
Merhaba benim de 30 mart, nasıl geçiyor günlerin, bir belirtin var mi..[/QUOTE
merhaba canım.
valla çok zor geçiyor zaman. 3 gün kaldı ama bu seferde valla test yaptırmaya gitmek istemiyorum. korkuyorum. herhangi bri belirti falan da yok. sadece 3 gündür aralıksız başım ağrıyor. o da galiba stresten. bilemedim. normalde böyle olmazdı. hayırlısı bakalım. çarşamba günü belli olcak sonuç.
sende ne var ne yok? sende herhangi bir değişiklik var mı?
Ben kendimi dinlememe çalışıyorum. Biraz belim ağrıyor o da çok sık değil, ama çok halsiz hissediyorum kendimi, bir de acayip gazım var:) az kaldı:)
İsallah iyi sonuc alirsin.
öncelikle seninde hakkinda hayirlisi olsun canim, insallah güzel haberlerini aliriz buda.
benim maalesef cok vaktim yok, yurtdisinda gelicem tedavi icin, yani tr'gidince coktan hangi merkezde olucana karar vermem lazim. o yüzden merkezlerle ancak internett üzerinden görüsebiliyorum ya da telefonla. alman hastanesine türkiyedeyken muayene oldum(yaklasik 2 hafta önce) doktorun konferansina katilmistim, ordan karar verdim orda yaptirmaya ama doktor cok yogun biri, bu da beni biraz tedirgin yapiyor.. bir de tabii hasttaligimizda bir tane degil, hormonlar-kistler-sperm kalitesi morfoloji vs.. herseyin degerlendirilmesini istiyorum.
Winebir sakincasi yoksa tedavini hangi merkezde yaptiriyosun?
selam cnm sanırım aynı hafta başlamışız :) bende purogen vuruluorum 3 gündür,yaklaşık 1 haftam var herşey yolunda giderse,senin kaç gün oldu iğneler?arada yazışalım ,nerde yaptırıosun,sorun ne sizde cnm ilk denemen demi?bizde eş kaynaklı benim de ilk deneme :) IVI ye gidiorum.Allah yardımcımız olsun! diş çürüğü ile ilgili hamileyken sorun oluo die duydum yani dişler daha da çürüomuşkalsiyum takviyesi çok yapmalıyız,bende de dişler çok sağlam değil,canları sağolsun bebeklerimizin!öptm
Tedavin hayırlı uğurlu olsun arkadaşım.ALLAH ım güzel sonuçlar almanı nasip etsin.diş olayını ilk defa duyuyorum doğruluk payı ne kadar bilmiyorum.bu arada nerde tedavi görüyosun...
bu testleri tedavi baslamadan yaptirdin di mi canim?Canım, benim doktorum şu testleri istemişti. Tsh, anti-tpo, t3, th, hemogram, kızamık ve rubella, eliza markirları, hepatit markırları, prolaktın, estrojen aklıma gelenler bunlar. Şimdiden kolay gelsin. Kızamık ve rubella testleri dışında hepsini devlette yaptırdım. Yaşadığın yerde hıffizsihaa varsa orda da çok ucuza yaptırabilirsin.
insallah hissetigin gibi hamilesindir canim, dualarim seninle... ben de umutlu olmaya calisiyorum, yoksa insan hasta olmasa da hastalaniyor.Ben de endometriozis hastasıyım. 1 kere laparoskopi oldum. 1 taze 1 dondurulmuşlarla tüp bebek denedik sonuç malasef negatifti. Eski doktorum rahim filmi çektirmeme gerek olmadığını söylemisti. 3.deneme için gittiğim doktor, rahim filmi istedi. Ve temiz çıktı. Öyle çok canım acımadı. Her iki doktorum da kesinlikle ameliyat olmamami söylediler. Ameliyat yumurtalık rezervlerini azaltır dediler. Benim de ilk ameliyattan 3 ay sonra kistim tekrarlamişti. Transferimin 5.günü. Kendimi hamil gibi hissediyorum:) dr. Istemediği sürece çektirme bence, ama benim gibi içim rahat olsun diyorsan çektir.
Anlıyorum canım, senin için durum daha da zor tabi...İstersen benim doktorumla da görüş, internet tara, ben bugüne kadar hakkında hiç olumsuz şey okumadım. Amerikan hastanesinde prof.dr. bülent urman. Gerekci biri, durumun neyse o, pohpolanmayı beklemeyeceksin bu arada, işini profosyonel yapan biri. Tabi o da yoğun biri, ilk muayene, yumurta toplama ve transferi kendisi yaptı, ama diğer ultrasonları başka doktolar yaptı. Psikologları müthiş biri. Ben tedaviye karar verdiğim andan itibaren görüşmeye gittim, hatta yumurta toplanma işlemine de katıldı ve genel anestezi olmak istemedim işin gerçeği. Ve hiç bir şey hissetmedim. Transfer sonrası da görüştüm, hatta şu an ihtiyacım olduğu her an arayabileceğimi söyledi. Ve hepsi paket bir fiyat. Ekstra fiyat ödemiyorsun. Umarım sana bebeğini verecek merkezi seçersin, sana bol şans diliyorum. Gelince burda kalacak yer sorunun varsa şişli öğretmenvini öneririm. Hem merkezi hem temiz hem ucuz:))
bu testleri tedavi baslamadan yaptirdin di mi canim?
eger bir sakincasi yoksa fiyati nekadar tuttu canim?
bana ilaclar haric tedavi icin 3800 dediler ama yine de mümkünse sorarsan cok sevinirim, alternatif olur benim icin.Ben toplamda 4160 ödedim. Benim 3.denemem olduğu için 3.deneme fiyatı aldılar, 1. Ve 2. Deneme fiyatı ayrı. Istersen öğrenebilirim senin için. Fiyatı da 3 ayrı aşamada ödedik. World karta da 9 taksit yaptırdık. Ilaçlar 1150 tuttu. Fazla hormon yüklemesi bende yapmadilar. Işte böyle
bayanlar bana yardımcı olurmusunuz(( tam tedaviye başladım ve 2 gündür felaket bel ağrısı ayağımın üzerine basamıyrum bir sıkıntı olurmu sizce???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?