Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

ben bu stresi yavas yavas cözmeye basladim galiba. baska seylerle ilgilendigimde hic aklima gelmiyor, gelse de hemen toparliyorum kendimi. havalar cok güzel olmaya basladi burda(umarim uzun süre böyle gider) ben de keyfim gelsin diye cicekler aldim, eve dekorasyon yaptim yesil yesil oldu evim. keyfimi getirdi(ama tabii tedaviye baslayinca nolurum bilemiyorum) yine de sunu anladim ki evde oturdukca , biseyle ilgilenmedikce insan sürekli kafasinda bu konuyu kurup kurup duruyor:18:

Canım, benim doktorum şu testleri istemişti. Tsh, anti-tpo, t3, th, hemogram, kızamık ve rubella, eliza markirları, hepatit markırları, prolaktın, estrojen aklıma gelenler bunlar. Şimdiden kolay gelsin. Kızamık ve rubella testleri dışında hepsini devlette yaptırdım. Yaşadığın yerde hıffizsihaa varsa orda da çok ucuza yaptırabilirsin.

Ben de endometriozis hastasıyım. 1 kere laparoskopi oldum. 1 taze 1 dondurulmuşlarla tüp bebek denedik sonuç malasef negatifti. Eski doktorum rahim filmi çektirmeme gerek olmadığını söylemisti. 3.deneme için gittiğim doktor, rahim filmi istedi. Ve temiz çıktı. Öyle çok canım acımadı. Her iki doktorum da kesinlikle ameliyat olmamami söylediler. Ameliyat yumurtalık rezervlerini azaltır dediler. Benim de ilk ameliyattan 3 ay sonra kistim tekrarlamişti. Transferimin 5.günü. Kendimi hamil gibi hissediyorum:) dr. Istemediği sürece çektirme bence, ama benim gibi içim rahat olsun diyorsan çektir.

Anlıyorum canım, senin için durum daha da zor tabi...İstersen benim doktorumla da görüş, internet tara, ben bugüne kadar hakkında hiç olumsuz şey okumadım. Amerikan hastanesinde prof.dr. bülent urman. Gerekci biri, durumun neyse o, pohpolanmayı beklemeyeceksin bu arada, işini profosyonel yapan biri. Tabi o da yoğun biri, ilk muayene, yumurta toplama ve transferi kendisi yaptı, ama diğer ultrasonları başka doktolar yaptı. Psikologları müthiş biri. Ben tedaviye karar verdiğim andan itibaren görüşmeye gittim, hatta yumurta toplanma işlemine de katıldı ve genel anestezi olmak istemedim işin gerçeği. Ve hiç bir şey hissetmedim. Transfer sonrası da görüştüm, hatta şu an ihtiyacım olduğu her an arayabileceğimi söyledi. Ve hepsi paket bir fiyat. Ekstra fiyat ödemiyorsun. Umarım sana bebeğini verecek merkezi seçersin, sana bol şans diliyorum. Gelince burda kalacak yer sorunun varsa şişli öğretmenvini öneririm. Hem merkezi hem temiz hem ucuz:))

sagol canım benimde 3 günüm,evet aynı hafta başlamışız bizimde eş kaynaklı benimde ilk denemem zeynep kamile gidiyorum çok araştırdım orayı bana çok met ettiler, salı günü konturole gidicem, herşeyin hayırlısı kendi günümde başlayan birini bulmak güzel, allah herkesin yardımcısı olsun inşallah günü geldiginde allah herkesin evladını verir, inşallah bizde güzel haberler veririz.

Son düzenleme:
Tedavin hayırlı uğurlu olsun arkadaşım.ALLAH ım güzel sonuçlar almanı nasip etsin.diş olayını ilk defa duyuyorum doğruluk payı ne kadar bilmiyorum.bu arada nerde tedavi görüyosun...

cok araştırdım ve benim ilk denemem, zeynep kamilde ilk denememi yapmak istedim cok korkuyordum ama şuan herşey güzel gidiyo allah hepinizin yardımcısı olsun.

bu testleri tedavi baslamadan yaptirdin di mi canim?

Son düzenleme:
insallah hissetigin gibi hamilesindir canim, dualarim seninle... ben de umutlu olmaya calisiyorum, yoksa insan hasta olmasa da hastalaniyor.

eger bir sakincasi yoksa fiyati nekadar tuttu canim?

Evet canım, ilk muayeneye gittiğim de istedi. Sonra sonuçları göstermeye gittiğimde ise triodum normal sınırda olmasına rağmen anti.tpo'm yüksek olduğu için ilaç başladı. Bir de ca125 istedi bu da endometriouzisle ilgili.

Evet canım, ilk muayeneye gittiğim de istedi. Sonra sonuçları göstermeye gittiğimde ise triodum normal sınırda olmasına rağmen anti.tpo'm yüksek olduğu için ilaç başladı. Bir de ca125 istedi bu da endometriouzisle ilgili.

eger bir sakincasi yoksa fiyati nekadar tuttu canim?

Ben toplamda 4160 ödedim. Benim 3.denemem olduğu için 3.deneme fiyatı aldılar, 1. Ve 2. Deneme fiyatı ayrı. Istersen öğrenebilirim senin için. Fiyatı da 3 ayrı aşamada ödedik. World karta da 9 taksit yaptırdık. Ilaçlar 1150 tuttu. Fazla hormon yüklemesi bende yapmadilar. Işte böyle

bana ilaclar haric tedavi icin 3800 dediler ama yine de mümkünse sorarsan cok sevinirim, alternatif olur benim icin.

bayanlar bana yardımcı olurmusunuz(( tam tedaviye başladım ve 2 gündür felaket bel ağrısı ayağımın üzerine basamıyrum bir sıkıntı olurmu sizce???

bayanlar bana yardımcı olurmusunuz(( tam tedaviye başladım ve 2 gündür felaket bel ağrısı ayağımın üzerine basamıyrum bir sıkıntı olurmu sizce???

canım geçmiş olsun ama bence doktoruna danış. tedavi derken iğneleri mi oluyorsun daha? ben iğneleri olurken bu şekilde birşey yaşamadım. bence dr una sor pek duyduğum birşey değil bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…