Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

kizlar bilenler bana yardimci olabilir mi, bir daha aya kismetse tüp bebege basliycaz ve ben öncesinde hangi testlerin yapilmasi gerektigini bilmiyorum:44:. daha dogrusu tedavi baslamadan test yapiliyor mu yapiliyorsa hangileri? ayrica, rahim filmi hangi asamada cektiriliyor??

Son düzenleme:
canım ben yardımcı olmaya calısayım, ben ilk kez yaptırıyorum...

benden klasik hormon testleri, tam kan sayımı, insulun ve seker birde sanırım hıv testleri istediler ama sanırım formaliteydi gerekli olan hormon testidir muhtemelen. birde geçmişte yaşadığım bütün tedavileri ve tahlilleri istediler. birde ultrasyonla muayene ve sonra reglinin 2. günü çağırdılar. benden rahim filmi istemediler tüp bebekte tüplerle işimiz yok rahim filmine gerek yok dediler. bukadar canım. yani regli olmadan gidip görüşmen lazım tabii bunlar kişiden kişiye değişiyordur eminim.

hayırlı olsun tedavin benim de ilk tedavim inşallah hepimizle beraber bu ay ki tedavim benim de son olur. aminnnnn.

ben ilk görüsmemi yapip muayene oldum, doktor da ''nezaman yapiyoruz tüp bebegi?'' dedi. ben de endometriozis oldugu icin acele etmemi söyledi ama öncesinde tahlil falan söylemedi. sanirim tedaviye baslayinca yapacaklar tahlilleri. ben bircok kisiden okudum burda(ayrica doktora gelen cogu kisidede rahim filmlerini ellerinde gördüm) o yüzden acaba önceden yaptirmalimiyim yoksa baslayinca mi yapilacak diye düsündüm de demek ki suan adetimin gelmesini beklemekten baska yapacak birseyim yok:44:
cok tesekkür ederim canim, insallah hepimizin dualari kabul olur. ben de senin gibi dualarimda hep insallah herkesin bu son tedavisi olsun da bebeklerimizi kucaklarimiza alalim diyorum.

canım rahim filmi daha önce çekilip üç seneyi geçmediyse kabul ediyorlar.benim bu sefer ilginç oldu adetin 3, günü gel dedi doktor muayne olucamı düşündüm ama muayne etmediler sadece kan tahlili istediler ve gönderdiler.ben haftaya bir atlatsaydım rahim filmini(

gokafigo,bortwen,yuyo,rb85,meloni84, KIZLAR iyiki varsınız yazmış olduğunuz cevaplar beni çok rahatlattı ALLAH hepinizden razı olsun.ALLAH hepimizin kucağına sağlıklı hayırlı bebekler versin hepimiz için tabiki dua ediyorum.

[SUB][/SUB] canım rb85 in dediklerin aynısı oluyo ben rahim filmi çekindim ama tüp bebekten önce tüplerin durumuna baktılar çünkü ben 2 kez dış gebelik geçirdim.ama tüp bebeğin rahim filmiyle alakası yok bildiiğim kadarıyla.rahim filmi istemiyolar tüp bebekte.

Kizlar benden ve esimden bi dolu tetkik istediler. Bugun yaptirdim hepsini.. Transferde anestezi alacagim icin herhangi bi problem olmasin diye istemisler.
Rahim filmini daha once cektirmistim ilk muanede baktilar.
Filmde sorun olsaydi laproskopi yapicaklardi ama cok sukur bisey cikmamisti.

rahim filmi cok acitiyor mu? ben daha önce hic yaptirmadim

anladim canim.... cok sagol cevaplandirdigin icin..

benim durumumda azicik karisik. ben iki kez laparoskopi oldum, sonuncusunda 5 cmlik kist aldilar ama yaklasik 1 ay sonra cikolata kisti cikti(suan 3 cm) burdaki doktoruma gittim, tüp bebek yaptiracagimi söyleyip evrraklarimi istedim, problem var yani bilemiyorum diger doktorunuzlada bir konusun dedi.(diger doktor dedigide infertilite tanisini koyup ona göre asilamaya ya da tüp b. yönlendiren bir doktor) (bunlari söyleyen almanyadaki doktorlarim) türkiyede ki tüp bebek merkezindeki doktorda 3 cm cikolata kisti fazla degil ama acele etmelisin dedi. simdi ben hangisine inanicam bilmiyorum(( o yüzden de ne olurr ne olmaz rahim filmi cektirmek istiyorum.

Son düzenleme:
arkadaşlar mrb. bende IVI tüp bebek te başladım bu hafta okadar korkuodum ki 1 yıldır hep erteliodum tüp bebeği,ama olmadı kaçamadım :) yaşım 28, problem eşimde .inşallah herşey yolunda gider de ben de buraya olumlu şeyler yazarım ve umut olurum başlayacaklara.iğne fobim çoktu ama 2 tane vuruldum bile bişi değilmiş,küçük ince,ama kendime vurmaya cesaretim yok bugün gene nereye yaptırcam bakalım sonra haftaya bugün tahminen toplanır yumurtalarım inşallah çok ve kaliteli çıkarlar dua edin,anestezi alındığı için ondan korkmuorum korkmak istemiorum daha doğrusu,ALLAH yardımcımız olsun,emeklerimiz boşa gitmesin,sağlıklı bebeklerimiz olsun inşallah!!

hayırlı olsun arkadaşım transferin.ALLAH ım güzel sonuçlar almanı nasip etsin...

allah herkese hayırlısını nasip etsin inşallah bende yeni başladım ilaclarımı kullanmaya purogen, birde yeni birşey ögrendim, tüb bebeye başlamadan önce diş sorununuz olmaması gerekiyormuş cürük vs gibi.

Son düzenleme:

Tedavin hayırlı uğurlu olsun arkadaşım.ALLAH ım güzel sonuçlar almanı nasip etsin.diş olayını ilk defa duyuyorum doğruluk payı ne kadar bilmiyorum.bu arada nerde tedavi görüyosun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…