canım rb85 in dediklerin aynısı oluyo ben rahim filmi çekindim ama tüp bebekten önce tüplerin durumuna baktılar çünkü ben 2 kez dış gebelik geçirdim.ama tüp bebeğin rahim filmiyle alakası yok bildiiğim kadarıyla.rahim filmi istemiyolar tüp bebekte.kizlar bilenler bana yardimci olabilir mi, bir daha aya kismetse tüp bebege basliycaz ve ben öncesinde hangi testlerin yapilmasi gerektigini bilmiyorum:44:. daha dogrusu tedavi baslamadan test yapiliyor mu yapiliyorsa hangileri? ayrica, rahim filmi hangi asamada cektiriliyor??
kizlar bilenler bana yardimci olabilir mi, bir daha aya kismetse tüp bebege basliycaz ve ben öncesinde hangi testlerin yapilmasi gerektigini bilmiyorum:44:. daha dogrusu tedavi baslamadan test yapiliyor mu yapiliyorsa hangileri? ayrica, rahim filmi hangi asamada cektiriliyor??
rahim filmi cok acitiyor mu? ben daha önce hic yaptirmadimcanım rahim filmi daha önce çekilip üç seneyi geçmediyse kabul ediyorlar.benim bu sefer ilginç oldu adetin 3, günü gel dedi doktor muayne olucamı düşündüm ama muayne etmediler sadece kan tahlili istediler ve gönderdiler.ben haftaya bir atlatsaydım rahim filmini(
anladim canim.... cok sagol cevaplandirdigin icin..[SUB][/SUB]
canım rb85 in dediklerin aynısı oluyo ben rahim filmi çekindim ama tüp bebekten önce tüplerin durumuna baktılar çünkü ben 2 kez dış gebelik geçirdim.ama tüp bebeğin rahim filmiyle alakası yok bildiiğim kadarıyla.rahim filmi istemiyolar tüp bebekte.
selamm... hayirlisi olsun seninkide... insallah güel haberler verirsin. ben güzel haberler duydukca kendim icinde ümitleniyorum. diger türlü yüregim sizliyor hep..slm bende yeni başladım ilk denemem
benim durumumda azicik karisik. ben iki kez laparoskopi oldum, sonuncusunda 5 cmlik kist aldilar ama yaklasik 1 ay sonra cikolata kisti cikti(suan 3 cm) burdaki doktoruma gittim, tüp bebek yaptiracagimi söyleyip evrraklarimi istedim, problem var yani bilemiyorum diger doktorunuzlada bir konusun dedi.(diger doktor dedigide infertilite tanisini koyup ona göre asilamaya ya da tüp b. yönlendiren bir doktor) (bunlari söyleyen almanyadaki doktorlarim) türkiyede ki tüp bebek merkezindeki doktorda 3 cm cikolata kisti fazla degil ama acele etmelisin dedi. simdi ben hangisine inanicam bilmiyorumKizlar benden ve esimden bi dolu tetkik istediler. Bugun yaptirdim hepsini.. Transferde anestezi alacagim icin herhangi bi problem olmasin diye istemisler.
Rahim filmini daha once cektirmistim ilk muanede baktilar.
Filmde sorun olsaydi laproskopi yapicaklardi ama cok sukur bisey cikmamisti.
rahim filmi cok acitiyor mu? ben daha önce hic yaptirmadim[/QUO
canım ben rahim filmi çektirdiğimde çok kötü oldum bu yüzden ikinciden biraz korkuyorum ama bilmiyorum herkezde aynımı??
rahim filmi cok acitiyor mu? ben daha önce hic yaptirmadim
kızlar dün transferim yapıldı.bugun 1. günüm eşim işe gitti bende kahvaltımı kendim hazırlamak zorundayım yanımda kalacak kimse yok.öğlenleride yemekleri ısıtıyorum bişey olurmu daha ilk günden çok tedirginim.yapmasam aç kalıcam(
allah herkese hayırlısını nasip etsin inşallah bende yeni başladım ilaclarımı kullanmaya purogen, birde yeni birşey ögrendim, tüb bebeye başlamadan önce diş sorununuz olmaması gerekiyormuş cürük vs gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?