Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

Evet canım, buz gibi kendisi az ve öz konuşur, soru sorarsan cevaplar, gerçekçi biri, durumun ne ise o. Benim bir arkadaşım 8. Denemesinde ve tek yumurtası ile hamile kaldı, dünya güzeli bir kızı var şimdi. 100 bine yakın para harcadı. Istanbulda gitmediği doktor kalmadı en son da bülent beye. O daha sonra bir arkadaşını götürmüş, 3 kere deneme yapmış birini. Direk ona onun çocuğu olamayacağını, 2 şansı olduğunu, ya evlat edinme ya da yurt dışında donör alması gerektiğini ve ona umut tacirliği yaparak parasını alamayacağını söylemiş. O kişi daha sonra 4 kez daha basla yerlerde denemiş sonuç malasef negatif. Bülent bey maddiyatci biri değil, ve istediği tahlilleri istediğin yerde yaptırabileceğini söylüyor. Ben hep diyorum ona kocaman bir gülümseme hediye etmek istiyorum diye:)

sende benim gibi yasın küçük canım sebep ne inşallah
hayırlısı olur bebişlerimiz tutumur bize inşallah nerde başladın

sanirim sen de aytug beye gidip memnun kalmayanlardansin (doktor, olmayacak dedigi kisinin ne sorunu varmis, biliyor musun?(((

Son düzenleme:

tedavin hayırlı olsun benim yumurtalarim toplandı çarsamba günü transfer olucak benim ilk denemem

sende benim gibi yasın küçük canım sebep ne inşallah
hayırlısı olur bebişlerimiz tutumur bize inşallah nerde başladın

inş canım biizm sebepsiz infertilite bursadayım ben koza tüpbebek enbaşından beri aynı doktora gidiyorum canım sen nerdesin senin yaş kaç:)

sanirim sen de aytug beye gidip memnun kalmayanlardansin (doktor, olmayacak dedigi kisinin ne sorunu varmis, biliyor musun?(((

Ben Aytuğ Beyi hiç gitmedim, burda çok popüler olan bir yere daha gittim. Haftada 300 hastası olan biri idi o da. Aytuğ bey içine sindiyse oraya git bence, başkalarının ne düşündüğü önemli değil. Önemli olan senin doktoruna güvenmem, merkezde kendini rahat hissetmen. Nihayetinde hepsi aynı şeyi yapıyor. Hepsinin amacı kaliteli yumurta elde etmek, kaliteli sperm örneği olmak, döllenmenin olması, kaliteli embryo ve transfer:)) Gözlerini kapattığında yüreğin "evet burda başla" diyorsa, boşuna kafanı karıştırma hem fiyatı da uygunmuş. Ne zaman gelmeyi planlıyorsun? Gelir gelmez hemen başlamayı mı düşünüyorsun?

Söylemişti ama unutmuşum sanırım yumurtaları ile ilgilidir, donör al dediğine göre...

ben herseye cok duygusal bakiyorum, mantigimi kullanamiyorum. o yüzden de burdan destek almak istedim... böyle önemli seylerde de hemen karar veremeyen biriyimdir:26: adetiim gelmeden 1-2 gün önce gidicem kismetse türkiyeye. sonrada hayirlisiyla baslarim. burda bazen okuyorum transfer asamasina bile gelememis kisileri, o zaman neyle karsilasicani bilemiyor insan. sanki gözümü kapatmislarda hadi böyle yürü diyorlar. Allah hepimizin yardimcisi olsun..

Arkadaşlar, şöyle bir tablo oluşturalım mı, hem merkezler hakkında fikrimiz olur, hem de pozitif sonuçlar bize umut olmaya devam eder. Eğer herkes yaşını, hangi merkezde ve hangi sorundan dolayı tedavi olduğunu, transefr tarihin, embryo adetini, test tarihini ve sonucunu bildirirse listeye ekleye ekleye gideriz.

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]NİCKİNİZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]NEDEN/YER/DENEME SAY.
[/TD]
[TD]TRANSFER TARİHİ
[/TD]
[TD]KONULAN ADET
[/TD]
[TD]TEST TARİHİ
[/TD]
[TD]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]winebir
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]endometriousiz
3.deneme
Amerikan Has.
[/TD]
[TD]20 mart
[/TD]
[TD]2 adet embryo
[/TD]
[TD]30 mart
[/TD]
[TD]SON 4 GÜN
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

beni kararsiz diye yazabilirsin sekerim... yas 28, prolaktin, endometriozis/sperm kalitesizligi....bu arada senin az zamanin kalmis, sadece 4 gün.. insallah 4 gün sonra hayirli mutlu haberler verirsin bize

kusura bakma canım ben yeni üyeyim tam bilemiyorum böle hazır bi liste mi var nereye yazalım:)

14serap38 yaş= 28 sorun= sperm azlığı / 1.deneme /Ankara medicana transfer tarihi =7 mart embriyo=2 adet sonuç tarihi=19mart ve sonuç pozitif

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…