yok canım tek embriyo grade 1 olduğu için transferden sonra ne yaptın canım sen
canım ben transfer sonrası yattım dinlendim 6. gün işe geri döndüm. kendimi yormadan. şu anda da işteyim. strese girmeden çalışıyorum. masabaşı zaten işim. kabak çekirdeği antep fıstığı bol meyve yedim. bi de ceviz fındık falan. ne biliim ne bulduysam yedimDDDDDDDDD
dogrusunu söylemek gerekirse burda doktroun hakkinda biseyler okuyana kadar icime sinmis gibiydi ama televizyondaki gibi samimi olmadigini, cok konusmadigini falan yazmislar, ister istemez kafamda soru isareti olmasina sebep oldu. ama benim gördügüm kadariyla ekibi falan cok iyi. benim icin iyi dileklerde bulundualr, ben onlara ulasamayinca mesaj attilar, cok güler yüzlüler. doktorunda tv deki gibi olmamasi yogunlugundandir herhalde.
canım nasılsın bakalım büyük güne az kaldı.sonucunu mutlaka bizimle paylaş inş güzel haber olur.benimde 4. günüm sankı adet olucakmışım gibi ara ara kasıklara girip çıkıyo sendede oluyomu?
zehroşcummm iyiyim sen nasılsın? yarından sonra belli olcak inşallah pozitif görcez hepimiz. dua edelim. benimde başlarda öyle özellikle sol kasığıma sancı giriyordu. ama beni merkezden baştan uyarmışlardı. transferden sonra arada kasıklarında sancı hissedebilirsin bunlar yumurta toplama işleminden kalan sancılar olabilir demişlerdi. yani gebelik olmuş olabilir diye yorumlamayayım mı dedim. hayır dediler.
sonra gerçekten de 4. günden sonra ki günlerde sancı hissetmedim aniden geçti. ama bugün yeniden sancılar hissetmeye başladım. bilemiyorum. özellikle sol tarafım sol göğsümde sancı var ve sol kasığımda. öbür tarafta bişi yok. hatta komik bişi sööliimDDD sol göğsüm şu anda gözle farkedilir derece de sağdakinden büyük DD komik duruyor.
merhaba, kismetse alman hastanesi aytug beyde.. sen?
ben esra 24yaşındayım 6.5yıllık evliiym 2.tüpbbeğe başladımşükür çarşamba yumurtalarım toplanıyo heycan mutluluk:)) umarım hepimiz olumlu sonuçlar alırız buyıl çok pozitifle karşılıyorum içlerinde bizlerde oluruz inş ALLAHAemanet olun ..
sanirim sen de aytug beye gidip memnun kalmayanlardansinEvet canım, buz gibi kendisiaz ve öz konuşur, soru sorarsan cevaplar, gerçekçi biri, durumun ne ise o. Benim bir arkadaşım 8. Denemesinde ve tek yumurtası ile hamile kaldı, dünya güzeli bir kızı var şimdi. 100 bine yakın para harcadı. Istanbulda gitmediği doktor kalmadı en son da bülent beye. O daha sonra bir arkadaşını götürmüş, 3 kere deneme yapmış birini. Direk ona onun çocuğu olamayacağını, 2 şansı olduğunu, ya evlat edinme ya da yurt dışında donör alması gerektiğini ve ona umut tacirliği yaparak parasını alamayacağını söylemiş. O kişi daha sonra 4 kez daha basla yerlerde denemiş sonuç malasef negatif. Bülent bey maddiyatci biri değil, ve istediği tahlilleri istediğin yerde yaptırabileceğini söylüyor. Ben hep diyorum ona kocaman bir gülümseme hediye etmek istiyorum diye:)
ben esra 24yaşındayım 6.5yıllık evliiym 2.tüpbbeğe başladımşükür çarşamba yumurtalarım toplanıyo heycan mutluluk:)) umarım hepimiz olumlu sonuçlar alırız buyıl çok pozitifle karşılıyorum içlerinde bizlerde oluruz inş ALLAHAemanet olun ..
sende benim gibi yasın küçük canım sebep ne inşallah
hayırlısı olur bebişlerimiz tutumur bize inşallah nerde başladın
tedavin hayırlı olsun benim yumurtalarim toplandı çarsamba günü transfer olucak benim ilk denemem
hayırlı olsun canım inş bbeişin tutunacak dualarım seninle kaç yumurtan toplandı
sanirim sen de aytug beye gidip memnun kalmayanlardansin(doktor, olmayacak dedigi kisinin ne sorunu varmis, biliyor musun? (((
ben herseye cok duygusal bakiyorum, mantigimi kullanamiyorum. o yüzden de burdan destek almak istedim... böyle önemli seylerde de hemen karar veremeyen biriyimdir:26: adetiim gelmeden 1-2 gün önce gidicem kismetse türkiyeye. sonrada hayirlisiyla baslarim. burda bazen okuyorum transfer asamasina bile gelememis kisileri, o zaman neyle karsilasicani bilemiyor insan. sanki gözümü kapatmislarda hadi böyle yürü diyorlar. Allah hepimizin yardimcisi olsun..Ben Aytuğ Beyi hiç gitmedim, burda çok popüler olan bir yere daha gittim. Haftada 300 hastası olan biri idi o da. Aytuğ bey içine sindiyse oraya git bence, başkalarının ne düşündüğü önemli değil. Önemli olan senin doktoruna güvenmem, merkezde kendini rahat hissetmen. Nihayetinde hepsi aynı şeyi yapıyor. Hepsinin amacı kaliteli yumurta elde etmek, kaliteli sperm örneği olmak, döllenmenin olması, kaliteli embryo ve transfer:)) Gözlerini kapattığında yüreğin "evet burda başla" diyorsa, boşuna kafanı karıştırma hem fiyatı da uygunmuş. Ne zaman gelmeyi planlıyorsun? Gelir gelmez hemen başlamayı mı düşünüyorsun?
Söylemişti ama unutmuşum sanırım yumurtaları ile ilgilidir, donör al dediğine göre...
Arkadaşlar, şöyle bir tablo oluşturalım mı, hem merkezler hakkında fikrimiz olur, hem de pozitif sonuçlar bize umut olmaya devam eder. Eğer herkes yaşını, hangi merkezde ve hangi sorundan dolayı tedavi olduğunu, transefr tarihin, embryo adetini, test tarihini ve sonucunu bildirirse listeye ekleye ekleye gideriz.
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]NİCKİNİZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]NEDEN/YER/DENEME SAY.
[/TD]
[TD]TRANSFER TARİHİ
[/TD]
[TD]KONULAN ADET
[/TD]
[TD]TEST TARİHİ
[/TD]
[TD]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]winebir
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]endometriousiz
3.deneme
Amerikan Has.
[/TD]
[TD]20 mart
[/TD]
[TD]2 adet embryo
[/TD]
[TD]30 mart
[/TD]
[TD]SON 4 GÜN
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
zehroşcummm iyiyim sen nasılsın? yarından sonra belli olcak inşallah pozitif görcez hepimiz. dua edelim. benimde başlarda öyle özellikle sol kasığıma sancı giriyordu. ama beni merkezden baştan uyarmışlardı. transferden sonra arada kasıklarında sancı hissedebilirsin bunlar yumurta toplama işleminden kalan sancılar olabilir demişlerdi. yani gebelik olmuş olabilir diye yorumlamayayım mı dedim. hayır dediler.
sonra gerçekten de 4. günden sonra ki günlerde sancı hissetmedim aniden geçti. ama bugün yeniden sancılar hissetmeye başladım. bilemiyorum. özellikle sol tarafım sol göğsümde sancı var ve sol kasığımda. öbür tarafta bişi yok. hatta komik bişi sööliimDDD sol göğsüm şu anda gözle farkedilir derece de sağdakinden büyük DD komik duruyor.
:)) sol göğsüne güldüm az önce :)).canım bende iyiyim şükür.benimde genelde sağ kasığıma ağrı giriyo 2 kez dış gebelik geçirdiğim için korkuyorum.bugün ağladım durdum dış gebelik olmasın diye tüp bebek yaptırdık yoksa genemi diye kurup durdum inş değildir.dua edecem senin içinde canım öpüyorum.
Arkadaşlar, şöyle bir tablo oluşturalım mı, hem merkezler hakkında fikrimiz olur, hem de pozitif sonuçlar bize umut olmaya devam eder. Eğer herkes yaşını, hangi merkezde ve hangi sorundan dolayı tedavi olduğunu, transefr tarihin, embryo adetini, test tarihini ve sonucunu bildirirse listeye ekleye ekleye gideriz.
[TR]
[TD]NİCKİNİZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[/TD]
[TD]TRANSFER TARİHİ
[/TD]
[TD]KONULAN ADET
[/TD]
[TD]TEST TARİHİ
[/TD]
[TD]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]winebir
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]endometriousiz
3.deneme
Amerikan Has.
[/TD]
[TD]20 mart
[/TD]
[TD]2 adet embryo
[/TD]
[TD]30 mart
[/TD]
[TD]SON 4 GÜN
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
:)) sol göğsüne güldüm az önce :)).canım bende iyiyim şükür.benimde genelde sağ kasığıma ağrı giriyo 2 kez dış gebelik geçirdiğim için korkuyorum.bugün ağladım durdum dış gebelik olmasın diye tüp bebek yaptırdık yoksa genemi diye kurup durdum inş değildir.dua edecem senin içinde canım öpüyorum.
olmaz merak etme canım. iyi artık sende her seferinde dış gebe mi kalcaksın bu seferde iç gebe kal. alalaala :)))))))))))))))
benim yarın test günüm çok korkuorummmmmsabahtan kan verip akşam iş çıkışı sonucu almaya gidicem. hatta sonucu almaya gitmek bile istemiyorum. sınav sonucunu bekleyen ilkokul bebesi gibiyim yaaaaa çok heyecanlıyım valla dua edin benim için nolurrrr
yarin isyerinde zaman gecmez sana :)))) bizde sabirsizlikla bekliycez burda hayirli haberleriniolmaz merak etme canım. iyi artık sende her seferinde dış gebe mi kalcaksın bu seferde iç gebe kal. alalaala :)))))))))))))))
benim yarın test günüm çok korkuorummmmmsabahtan kan verip akşam iş çıkışı sonucu almaya gidicem. hatta sonucu almaya gitmek bile istemiyorum. sınav sonucunu bekleyen ilkokul bebesi gibiyim yaaaaa çok heyecanlıyım valla dua edin benim için nolurrrr )
[TR]
[TD]NİCKİNİZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[/TD]
[TD]TRANSFER TARİHİ
[/TD]
[TD]KONULAN ADET
[/TD]
[TD]TEST TARİHİ
[/TD]
[TD]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]winebir
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]endometriousiz
3.deneme
Amerikan Has.
[/TD]
[TD]20 mart
[/TD]
[TD]2 adet embryo
[/TD]
[TD]30 mart
[/TD]
[TD]SON 4 GÜN
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
yarin isyerinde zaman gecmez sana :)))) bizde sabirsizlikla bekliycez burda hayirli haberlerini)
evet canım aynen yaaa. napcam bilmiorum. zaten şimdiden geçmio. bi de sabah vercem kanı öğlen gibi sonuç belli olur. cesaretimi toplayıp arayamam da o yüzden akşamı bekleyeceğim. offffffffffffffffffffff
imdaatttttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?