Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

simdiden hayirlisi olsun canim... insallah hayirli haberlerini aliriz..

merhaba arkadaşlar bende martta yaptırcaktım ama kromozom testinin sonucu çıkmayınca nisana kaldı inşallah...

Bendede tedaviyebasladigimda kist cikti. Devlet hastanesinde kist cikinca yasmin veriyor tedaviyi bir ay erteliyor. Ben ozelde yaptiriyorum tup bebegi. Dedigim gibi ufak bir kist cikti problem degil dediler 17 sinde baslamistim 2 gun once ultrasona gittigimde kistin eridiginisolediler.

biran tedaviyi erteliyor deyince yüregim agzima geldi( ama erimesine sevindim. umarim benimkide öyle olur. seninkide cikolata kisti miydi e kac cm'di?

Rahim filmi cektirirken aci hissediyosunuz tabikide ama kisa suruyor anestezi almaya degmez bence. Kisiye gore degisirmi bilmiyorum ama tekrar cekilecek olsam ayni aciyi ceker genede anestezi almam.

biran tedaviyi erteliyor deyince yüregim agzima geldi( ama erimesine sevindim. umarim benimkide öyle olur. seninkide cikolata kisti miydi e kac cm'di?

Asilama yaptirdim tutmadi tekrar yaptircaktim ama kist cikti yasmin verdiler o ara karar degistirdik maya tup bebek merkezine gittik iyikide gitmisiz esimde sorun varmis devlette yapilan testlerde esimde cikan sorunun testi yapilmiyomus. Bizde 2,5yildir sorun yok diye normal yoldan cocugumuz olsun diye bekliyoduk. Tedaviye baslamaya karar verdik ilk ultrasonda cikolata kisti var 2 tane dediler bende uzuldum kalcakmi tedavi dedim yok bu tedaviye engel degil zaten bir kac gune erir dediler ve dedikleri gibi 3 gun sonra eridi kac cmdi bilmiyorum arkadasim. Sen nerde yaptircaksin tedavini?

ayyyy canim benim yaa, dogru ama her sorunu cikarmiyor bazi testler( sacma ama napalim.. bizim burda da morfoloji sonucu cikmiyor, oysa ki nekadar önemli.. ama cok önemli bir gelisme kistin erimesi. cok özel olacak (yani cevaplamayabilirsin) adetinde pihti seklinde kan geliyor mu, benden geliyor ve cikolata kistinden oldugunu düsünüyorum.
benim türkiydeki doktorumda kist tedavi icin sorun degil dedi. ben alman hastanesinden yaptiricam kismetse. insallah hayirlisi olur..

Yok pihti seklinde gelmiyor canim. Bir arkadasiminda surekli cikolata kisti oluyor vucudu yapiyormus onada doktor yasmin veriyo kisti eridiginde yani bir dahaki adetinde kisti olmassa hemen tup bebek yapalim demis. Acaba senindemi oyle.

Seni çok anlıyorum. Benim ilk 2 denemeni çok samimi arkadaşım yaptı. 2'si de negatif olunca yaşadığım şehirde bir merkeze gitmeye karar verdik eşimle. Ben de senin gibi nasıl seçeceğimi düşünüyordum, zaten kararsızın biriyim. Aynı merkezi hem çok övüyorlar, hem de çok yeriyorlardi. Ben söyle bir çözüm buldum kendimce, 2merkez seçtim. Ikisine de muayene oldum, ikisini de dinledim. Mantigimi bir kenara bırakarak içime sinen, kendimi bekleme salonunda beklerken gergin hissetmediğim, bir merkezi seçtim. Nihayetinde hepsi aynı işi yapıyor. Benim gittiğim hastane kredi kartına 9 taksit yapıyordu peşin fiyatına, bir de tüm tahlil, psikolog görüşmeleri ücretin içindeydi. Ben memnun ayrıldım. Cuma günü sonucumu öğreneceğim:) hakkında hayırlısı olsun.

İsallah iyi sonuc alirsin.

Yok pihti seklinde gelmiyor canim. Bir arkadasiminda surekli cikolata kisti oluyor vucudu yapiyormus onada doktor yasmin veriyo kisti eridiginde yani bir dahaki adetinde kisti olmassa hemen tup bebek yapalim demis. Acaba senindemi oyle.
bana yasmin verelim demediler. hatta ben kist sorun olur mu tedavi icin dedim, yok yok olmaz dedi doktor. ama tabii her doktorun görüsü, tedavi sekli degisik (

öncelikle seninde hakkinda hayirlisi olsun canim, insallah güzel haberlerini aliriz buda.
benim maalesef cok vaktim yok, yurtdisinda gelicem tedavi icin, yani tr'gidince coktan hangi merkezde olucana karar vermem lazim. o yüzden merkezlerle ancak internett üzerinden görüsebiliyorum ya da telefonla. alman hastanesine türkiyedeyken muayene oldum(yaklasik 2 hafta önce) doktorun konferansina katilmistim, ordan karar verdim orda yaptirmaya ama doktor cok yogun biri, bu da beni biraz tedirgin yapiyor.. bir de tabii hasttaligimizda bir tane degil, hormonlar-kistler-sperm kalitesi morfoloji vs.. herseyin degerlendirilmesini istiyorum.

selam cnm sanırım aynı hafta başlamışız :) bende purogen vuruluorum 3 gündür,yaklaşık 1 haftam var herşey yolunda giderse,senin kaç gün oldu iğneler?arada yazışalım ,nerde yaptırıosun,sorun ne sizde cnm ilk denemen demi?bizde eş kaynaklı benim de ilk deneme :) IVI ye gidiorum.Allah yardımcımız olsun! diş çürüğü ile ilgili hamileyken sorun oluo die duydum yani dişler daha da çürüomuş kalsiyum takviyesi çok yapmalıyız,bende de dişler çok sağlam değil,canları sağolsun bebeklerimizin!öptm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…