Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

bayanlar bana yardımcı olurmusunuz(( tam tedaviye başladım ve 2 gündür felaket bel ağrısı ayağımın üzerine basamıyrum bir sıkıntı olurmu sizce???

tedaviye yeni adım attım canım henüz tahliller devam ediyor iğnelere başlamadım perşembe rahim filmi sonrası ne olucak bakalım doktorum kim olucak onu bile bilmiyorum (

bende acıbadem şahin beyde tüp bebek tedavisine başladım 8 martta 22 nisanda transfer oldu merakla bekliyoruz:))

hayırlı uğurlu olsun kucağın bebişle dolsun canım. ilk denememiydi? bende şahin bey in hastasıyım. benimde transfer 16 martta oldu. bugün 10. günüm. çarşamba günü kan vercem.

bende acıbadem şahin beyde tüp bebek tedavisine başladım 8 martta 22 nisanda transfer oldu merakla bekliyoruz:))

hayırlı olsun bayanlar sizler transfer olduk deyince ben sizden daha çok heyecanlanıyorum bebişleriniz sizleri bir ömür boyu hiiççç bırakmasın sıkı sıkı sarınsınlar sizlere.....

bana ilaclar haric tedavi icin 3800 dediler ama yine de mümkünse sorarsan cok sevinirim, alternatif olur benim icin.

Gayet çok iyi fiyat, hatırladığım kadarı ile 5200 idi buranın ilk fiyatı. Zaten bu tür merkezlerde ilaç hariç oluyor. Içine sindiyse alman hastanesi orası ile başla.

Gayet çok iyi fiyat, hatırladığım kadarı ile 5200 idi buranın ilk fiyatı. Zaten bu tür merkezlerde ilaç hariç oluyor. Içine sindiyse alman hastanesi orası ile başla.
dogrusunu söylemek gerekirse burda doktroun hakkinda biseyler okuyana kadar icime sinmis gibiydi ama televizyondaki gibi samimi olmadigini, cok konusmadigini falan yazmislar, ister istemez kafamda soru isareti olmasina sebep oldu. ama benim gördügüm kadariyla ekibi falan cok iyi. benim icin iyi dileklerde bulundualr, ben onlara ulasamayinca mesaj attilar, cok güler yüzlüler. doktorunda tv deki gibi olmamasi yogunlugundandir herhalde.

merhaba benimde çarşamba günü transferim olucak inşallah herkesin güzel sonuçlanır tedaviye yeni başlayan herkesin hayırlı olsun

merhaba,

hangi merkezde hangi doktorla başlayacaksın?

ben esra 24yaşındayım 6.5yıllık evliiym 2.tüpbbeğe başladımşükür çarşamba yumurtalarım toplanıyo heycan mutluluk:)) umarım hepimiz olumlu sonuçlar alırız buyıl çok pozitifle karşılıyorum içlerinde bizlerde oluruz inş ALLAHAemanet olun ..

hayırlı olsun canım.hepizin RABBİM kucağına nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…