bayanlar bana yardımcı olurmusunuz(( tam tedaviye başladım ve 2 gündür felaket bel ağrısı ayağımın üzerine basamıyrum bir sıkıntı olurmu sizce???
bende acıbadem şahin beyde tüp bebek tedavisine başladım 8 martta 22 nisanda transfer oldu merakla bekliyoruz:))
bende acıbadem şahin beyde tüp bebek tedavisine başladım 8 martta 22 nisanda transfer oldu merakla bekliyoruz:))
bana ilaclar haric tedavi icin 3800 dediler ama yine de mümkünse sorarsan cok sevinirim, alternatif olur benim icin.
bayanlar bana yardımcı olurmusunuz(( tam tedaviye başladım ve 2 gündür felaket bel ağrısı ayağımın üzerine basamıyrum bir sıkıntı olurmu sizce???
amin prvn inşallah:)
evet gokofigo ilk denemem ne güzel inşallah hayırlı sonuçlarla seninde:) ilk denemen mi ?
dogrusunu söylemek gerekirse burda doktroun hakkinda biseyler okuyana kadar icime sinmis gibiydi ama televizyondaki gibi samimi olmadigini, cok konusmadigini falan yazmislar, ister istemez kafamda soru isareti olmasina sebep oldu. ama benim gördügüm kadariyla ekibi falan cok iyi. benim icin iyi dileklerde bulundualr, ben onlara ulasamayinca mesaj attilar, cok güler yüzlüler. doktorunda tv deki gibi olmamasi yogunlugundandir herhalde.Gayet çok iyi fiyat, hatırladığım kadarı ile 5200 idi buranın ilk fiyatı. Zaten bu tür merkezlerde ilaç hariç oluyor. Içine sindiyse alman hastanesi orası ile başla.
evet canım ilk denemem. hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.
benim yaş 29 ve sorunumuz sebepsiz infertilite. sizde ne canım?
yaş 25 sebep ben tek over bir tüp bir over opere alındı bu sene artı endometrioma var canım
evet canım ilk denemem. hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.
benim yaş 29 ve sorunumuz sebepsiz infertilite. sizde ne canım?
yaş 25 sebep ben tek over bir tüp bir over opere alındı bu sene artı endometrioma var canım
anlıyorum canım. çok geçmiş olsun. embriyolar nasıldı? 1 tane mi kondu? senin özel durumundan dolayı belki izin vardır 2 taneye diye düşündüm.
anlıyorum canım. çok geçmiş olsun. embriyolar nasıldı? 1 tane mi kondu? senin özel durumundan dolayı belki izin vardır 2 taneye diye düşündüm.
canım nasılsın bakalım büyük güne az kaldı.sonucunu mutlaka bizimle paylaş inş güzel haber olur.benimde 4. günüm sankı adet olucakmışım gibi ara ara kasıklara girip çıkıyo sendede oluyomu?
dogrusunu söylemek gerekirse burda doktroun hakkinda biseyler okuyana kadar icime sinmis gibiydi ama televizyondaki gibi samimi olmadigini, cok konusmadigini falan yazmislar, ister istemez kafamda soru isareti olmasina sebep oldu. ama benim gördügüm kadariyla ekibi falan cok iyi. benim icin iyi dileklerde bulundualr, ben onlara ulasamayinca mesaj attilar, cok güler yüzlüler. doktorunda tv deki gibi olmamasi yogunlugundandir herhalde.
merhaba benimde çarşamba günü transferim olucak inşallah herkesin güzel sonuçlanır tedaviye yeni başlayan herkesin hayırlı olsun[/QUOT
amin canım senınde inş hayırlısı olur.
ben esra 24yaşındayım 6.5yıllık evliiym 2.tüpbbeğe başladımşükür çarşamba yumurtalarım toplanıyo heycan mutluluk:)) umarım hepimiz olumlu sonuçlar alırız buyıl çok pozitifle karşılıyorum içlerinde bizlerde oluruz inş ALLAHAemanet olun ..
yok canım tek embriyo grade 1 olduğu için transferden sonra ne yaptın canım sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?