olmaz merak etme canım. iyi artık sende her seferinde dış gebe mi kalcaksın bu seferde iç gebe kal. alalaala :)))))))))))))))
benim yarın test günüm çok korkuorummmmmsabahtan kan verip akşam iş çıkışı sonucu almaya gidicem. hatta sonucu almaya gitmek bile istemiyorum. sınav sonucunu bekleyen ilkokul bebesi gibiyim yaaaaa çok heyecanlıyım valla dua edin benim için nolurrrr
iç gebelik tek isteğim zaten.ya 2 dış gebeliktede tek taraflı kasık ağrısı yaşadım şimdide sağ kasığım ağrıyınca çok korkuyom.senin de çok heyecanlı ama ben duramaz bı idrar testi yapardım heralde test günü az heyecan yapıyım diye.inş güzel haber alırsın canım.dua edicem tabıkı senin için güzel haberini bekliom.
beni kararsizdiye yazabilirsin sekerim... yas 28, prolaktin, endometriozis/sperm kalitesizligi....bu arada senin az zamanin kalmis, sadece 4 gün.. insallah 4 gün sonra hayirli mutlu haberler verirsin bize
hayırlı olsun canım inş bbeişin tutunacak dualarım seninle kaç yumurtan toplandı
:)) sol göğsüne güldüm az önce :)).canım bende iyiyim şükür.benimde genelde sağ kasığıma ağrı giriyo 2 kez dış gebelik geçirdiğim için korkuyorum.bugün ağladım durdum dış gebelik olmasın diye tüp bebek yaptırdık yoksa genemi diye kurup durdum inş değildir.dua edecem senin içinde canım öpüyorum.
Olumlu düşün canım, umarım bu sefer olması gereken yerde tutunur...Allah hepimizin emeğinin karşılığını versin. sen de bilgilerini verirsen listeye ekleriz:))
kusura bakma canım ben yeni üyeyim tam bilemiyorum böle hazır bi liste mi var nereye yazalım:)
olmaz merak etme canım. iyi artık sende her seferinde dış gebe mi kalcaksın bu seferde iç gebe kal. alalaala :)))))))))))))))
benim yarın test günüm çok korkuorummmmmsabahtan kan verip akşam iş çıkışı sonucu almaya gidicem. hatta sonucu almaya gitmek bile istemiyorum. sınav sonucunu bekleyen ilkokul bebesi gibiyim yaaaaa çok heyecanlıyım valla dua edin benim için nolurrrr
Gokofigo, hadi günleri birtirdin:)) darısı başıma...5.günn gecesinde şiddetli kasık ve bel ağrısı ile uyandım...adet oluyorum diye çok korktum, ağladım hatta. ama dünden beri ne ağrı var, ne de başka bir belirti...Bir an önce gidip kan testi yaptırmak istiyorum, ama evdekiler malasef izin vermiyor( Allahım inşallah bize güzel haberlerini verirsin...sonra da arkandan biz geliriz:))
[/QUOTE]Kızlar, sizde bilgilerinizi verirseniz ekleriz:)) Hatta hamile olan arkadaşlar da bchg değerleri ile verirse onlar için ayrı bir tablo oluşturabiliriz.
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]NİCKİNİZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]NEDEN/YER/DENEME SAY.
[/TD]
[TD]TRANSFER TARİHİ
[/TD]
[TD]KONULAN ADET
[/TD]
[TD]TEST TARİHİ
[/TD]
[TD]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]winebir[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]endometriousiz
3.deneme
Amerikan Has.[/TD]
[TD]20 mart[/TD]
[TD]2 adet embryo[/TD]
[TD]30 mart[/TD]
[TD]SON 4 GÜN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bortwen
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]prolaktin
endometriousiz
sperm kalitesizliği/
kararsız
[/TD]
[TD]henüz belli değil
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Olumlu düşün canım, umarım bu sefer olması gereken yerde tutunur...Allah hepimizin emeğinin karşılığını versin. sen de bilgilerini verirsen listeye ekleriz:))
inş canım inş.yaş 28,ilk deneme,sorun 2 kez dış gebelik geçirmiş olmak yanı kısaca tüpler hasarlı diyelim.,transfer sonrası 5. günüm.RABBİM yardımcımız olsun.
Winebir tabloya eklermisin?? pervn,28,sperm kalitesizliği,Ankara Gata,deneme sayısı 2,transfer tarihi belli değil...
evet canım aynen yaaa. napcam bilmiorum. zaten şimdiden geçmio. bi de sabah vercem kanı öğlen gibi sonuç belli olur. cesaretimi toplayıp arayamam da o yüzden akşamı bekleyeceğim. offffffffffffffffffffff
imdaatttttttt
Haydi ara, haydi ara, haydi ara, nasıl bekleyeceğiz akşama kadar:)) hadi araaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Gokofigo, hadi günleri birtirdin:)) darısı başıma...5.günn gecesinde şiddetli kasık ve bel ağrısı ile uyandım...adet oluyorum diye çok korktum, ağladım hatta. ama dünden beri ne ağrı var, ne de başka bir belirti...Bir an önce gidip kan testi yaptırmak istiyorum, ama evdekiler malasef izin vermiyor( Allahım inşallah bize güzel haberlerini verirsin...sonra da arkandan biz geliriz:))
inşallah canım benim hepimiz için dua ediyorum inan ki ama.yarın belli olcak herşey haber vericem sizlere de. sende bekle test gününü. idrarda negatif çıkıyo 2 gün sonra kanda pozitif çıkıo ama o 2 gün zehir oluo stres oluosun bebişe zarar. idrara çok geç geçio ham. hormonu. kaçıncı günündesin sen şimdi canım? benimde ilk 3-4 gün kasık ağrım oldu ama sonra geçti. bi dün biraz oldu sol kasığımda. bugün o da yok. ne düşüneceğimi bilemiyorum. cesaretimde yok test yaptırmaya napcam ben yaa???
kızlar yasal olarak 35 yaş altına tek embriyo denildi ama burdanda gördüğümde ve hastanede rastladım 27 yaşında 2 embriyo konmuş.ben söledim iki embriyo koyamazmısınız diye hayır yasak dediler. bu nasıl iş anlamadım bu yasa bu işedemi torpil giriryo.
Canım yasada şöyle bir şey de var, 35 yaş altı olup, 2 kez denemiş ve negatif sonuç almış olanlara da 2 embriyo transefer konuluyor. Benim öyle oldu mesela, eprikriz raporu istediler hatta daha önceki 2 tedavinin olduğunu ispatlamamız için.
inşallah canım benim hepimiz için dua ediyorum inan ki ama.yarın belli olcak herşey haber vericem sizlere de. sende bekle test gününü. idrarda negatif çıkıyo 2 gün sonra kanda pozitif çıkıo ama o 2 gün zehir oluo stres oluosun bebişe zarar. idrara çok geç geçio ham. hormonu. kaçıncı günündesin sen şimdi canım? benimde ilk 3-4 gün kasık ağrım oldu ama sonra geçti. bi dün biraz oldu sol kasığımda. bugün o da yok. ne düşüneceğimi bilemiyorum. cesaretimde yok test yaptırmaya napcam ben yaa???
Canım haklısın idrar testi sonucunda ama yine de keşke eve gizlice gebelik testi alıp saklasaydım, herkes uyurken yapardım, sonucu da kimseye söylemezdim diyorum. ama tabi keşke, bana 5 günlük embriyo tranfer edildi, bu yüzden 10.günüm test günüm olacak. bugün 7.gün:)) 10günlük rapor aldım, işe gimiyorum, bundan önceki ikisinde hiç dinlenmemiştim,tutmadı, şimdi de dinlenerek geçireyim dedim...artık çaresizlikten her yolu deniyoruz. zor bir süreç, bak gerildiğinde nefes egzersizi yap, ben yapıyorum acayip işe yarıyor:)) bir çiceği koklar gibi burnundan derin bir nefes alıyorsun, bir mumu üfler gibi de yavş yavaş aldığın nefesi veriyorsun. Gerilen kaslarının gevşemesini sağlıyor...Senin yarındı test günün değil mi? Hadi topla cesaretini, derin bir nefes al, allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?