Canım haklısın idrar testi sonucunda ama yine de keşke eve gizlice gebelik testi alıp saklasaydım, herkes uyurken yapardım, sonucu da kimseye söylemezdim diyorum. ama tabi keşke, bana 5 günlük embriyo tranfer edildi, bu yüzden 10.günüm test günüm olacak. bugün 7.gün:)) 10günlük rapor aldım, işe gimiyorum, bundan önceki ikisinde hiç dinlenmemiştim,tutmadı, şimdi de dinlenerek geçireyim dedim...artık çaresizlikten her yolu deniyoruz. zor bir süreç, bak gerildiğinde nefes egzersizi yap, ben yapıyorum acayip işe yarıyor:)) bir çiceği koklar gibi burnundan derin bir nefes alıyorsun, bir mumu üfler gibi de yavş yavaş aldığın nefesi veriyorsun. Gerilen kaslarının gevşemesini sağlıyor...Senin yarındı test günün değil mi? Hadi topla cesaretini, derin bir nefes al, allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize....
canımmm beniiiimmm valla denicem bu nefes egzersizini. çünkü baya bir ihtiyacım var. hayırlısı olsun canım benim benden 2 gün sorna da senin belli olcak hayırlısıyle inşallah.
cesaretimi toplayıp yarın acı veya tatlı gerçekle yüzleşeceğim allahın izniyle güzel olcak inşallah. desteğin için teşekkür edeirm canım benim.
winebir canım peki bu senin kaçıncı 2 embriyo transfer edilişin? yani demek istediğim 2 embriyo transfer edilirse şans daha mı yüksek oluyor?
Eklerim tabi canım:)) Şimdiden hayırlı olsun:))[/QUO
teşekkür ederim canım inşallah o taploda hamile yazısınıda görürüm.....
Canım bana daha önce de 2 embriyo transfer edildiği söylenmişti, ama bana verilen epikriz raporunda tek transfer edildiği yazıyor. Ben de anlamadım tek mi çift mi diye. Ama bu sefer 2 tane transfer ettiler. Hatta bize fotolarına da verdiler. Canım 2 tane olunca şansın daha da artıyor, biri tutunmazsa diğeri tutunabiliyor. Hatırlarmısınız bilmem, eskiden 3-4 tane koyuyorlar, en azından biri tutsun diye. Sonra riskli çoğul gebelik oranı artına bakanlık böyle bir yasal düzenlemeye gitti.
Canım bana daha önce de 2 embriyo transfer edildiği söylenmişti, ama bana verilen epikriz raporunda tek transfer edildiği yazıyor. Ben de anlamadım tek mi çift mi diye. Ama bu sefer 2 tane transfer ettiler. Hatta bize fotolarına da verdiler. Canım 2 tane olunca şansın daha da artıyor, biri tutunmazsa diğeri tutunabiliyor. Hatırlarmısınız bilmem, eskiden 3-4 tane koyuyorlar, en azından biri tutsun diye. Sonra riskli çoğul gebelik oranı artına bakanlık böyle bir yasal düzenlemeye gitti.
bende varım 33 yaş
sebepsiz infertil
6.deneme (3 gebelik 1 kimyasal gebelik 1 negatif )
bursa pembemavi
transfer tarihi 19 mart test tarihi 31 mart.
inşallah hamiş listesinede geçeriz.
TEDAVİ AŞAMASINDA OLANLAR
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]NİCKİNİZ[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]NEDEN/YER/DENEME SAY.
[/TD]
[TD]TRANSFER TARİHİ
[/TD]
[TD]KONULAN ADET
[/TD]
[TD]TEST TARİHİ
[/TD]
[TD]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]winebir[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]endometriousiz
3.deneme
Amerikan Has.[/TD]
[TD]20 mart[/TD]
[TD]2 adet embryo[/TD]
[TD]30 mart[/TD]
[TD]SON 3 GÜN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bortwen[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]prolaktin
endometriousiz
sperm kalitesizliği/
kararsız[/TD]
[TD]henüz belli değil[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pervn[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]sperm kalitesizliği/
Ankara Gata/
2 deneme[/TD]
[TD]henüz belli değil[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavielle[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]sebepsiz infertil
6.deneme
Bursa Pembemavi[/TD]
[TD]19 Mart[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]31 Mart[/TD]
[TD]SON 4 GÜN
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zehrosssss
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]tüpler hasarlı
3 deneme
?
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]3 Nisan
[/TD]
[TD]SON 7 GÜN
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
GRUBUN HAMİLE LİSTESİ, HADİ HEP BİRLİKTE BU LİSTEYE GİRELİM:))
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]NİCKİNİZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]NEDEN/YER/DENEME SAY
[/TD]
[TD]KONULAN ADET
[/TD]
[TD]TEST TARİHİ
[/TD]
[TD]SONUÇ
[/TD]
[TD]BHCG DEĞERİ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14serap38[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]sperm azlığı
1.deneme
Ankara Medicana[/TD]
[TD]2 adet embriyo[/TD]
[TD]19 mart[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
merhaba, kismetse alman hastanesi aytug beyde.. Sen?
ben 2 yer arasında kaldım.. Dün akşam adetim başladı ve ben halen karar veremedimivi tüp bebek emre bey yada medicine asya figen hanım.. Karar vermeme yardımcı olun
etmez miyim canim her duamda sizleride söylüyorum. Allahim bana da isteyen cabalayan herkese nasip et diyorum..canım dualarını bekliyorum, inşallah güzel bir haber alırım:)) Alır almaz yazarım:))
karar veemekte acele etmelisin canim, cünkü adetin 2.günü merkeze gitmelisinben 2 yer arasında kaldım.. Dün akşam adetim başladı ve ben halen karar veremedimivi tüp bebek emre bey yada medicine asya figen hanım.. Karar vermeme yardımcı olun
anadolu yakasinda umut tüp bebekte var canim. orasi evine yakin olur mu? orayida cok begenen var. yalniz anladigim kadariyla yogunlugu fazla, cok talep var.Canımn saol ilgin için. Ben istanbulda anadolu yakasında oturuyorum. 2-3 aydırda araştırıyorum.. Maddi açıdan da.. 3-4 yer ile öngörüşme yaptım ve maddi manevi açıdan bana uygun iki yer arasında kaldım. Medicine evimede yakın ama bilmiyorum.. Ivi avrupa yakasında kalıyor evimede işimede uzak ama tüp bebek merkezi.. Kaldım böylece
evet biliyorum umut tüp bebeki. Ama orası bana pahalı geldi. Ekonomik olarak daha uygun medicine ve ivioffffffff... Hemen randevu almam lazım :44:
saol canım.. Seninde hayırlı olsun hakkımızda hayırlısı olsun. Acele etmeyecem de yaşım geçiyo.. Fsh yükselir diye kormuyorum. Yani zaman kaybetmekten tüp şansımıda kaybederim korkusuama ikinden biri.. Benim için hangisi hayırlı olacaksa o olsun diyelim .
gokofigo inşallah güzel sonuclanır ikimizin doktoru aynı ondanmıdır bilmiyorum ama cok merak ediyorum sanki senin olcaksa benimde olcakmıs gibi geliyo ama benim yarin transfer olucak oyüzden cok heyecanlıyım nasil gececek bilmiyorum ama düa edıyorum burdan herkese inşallah herkesin bu son denemesi olur bi dahakine gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?