Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

winebir canım peki bu senin kaçıncı 2 embriyo transfer edilişin? yani demek istediğim 2 embriyo transfer edilirse şans daha mı yüksek oluyor?

Canım bana daha önce de 2 embriyo transfer edildiği söylenmişti, ama bana verilen epikriz raporunda tek transfer edildiği yazıyor. Ben de anlamadım tek mi çift mi diye. Ama bu sefer 2 tane transfer ettiler. Hatta bize fotolarına da verdiler. Canım 2 tane olunca şansın daha da artıyor, biri tutunmazsa diğeri tutunabiliyor. Hatırlarmısınız bilmem, eskiden 3-4 tane koyuyorlar, en azından biri tutsun diye. Sonra riskli çoğul gebelik oranı artına bakanlık böyle bir yasal düzenlemeye gitti.

bebişlerinin ikiside tutunur inş. canım benim ilk denememde 4 embriyo transfer etmişlerdi...

anlıyorum canım benim. inşallah bebişlerinin ikiside seninledir. rabbim dualarımızı işitiyor biliyorum ve mükafatlarımızı yakında verecek.

bende varım 33 yaş
sebepsiz infertil
6.deneme (3 gebelik 1 kimyasal gebelik 1 negatif )
bursa pembemavi
transfer tarihi 19 mart test tarihi 31 mart.
inşallah hamiş listesinede geçeriz.

Aramızda 1 gün varmış, nasılsın bakalım, allah bu sefer yüzünü güldürsün, senin için dua edeceğim:))[/QUOTE]

saol cnm rabbim emeklerimizi boş çıkarmasın inş.

2 tane 3. gün enbriyosu transfer edildi cnm.

ben 2 yer arasında kaldım.. Dün akşam adetim başladı ve ben halen karar veremedim ivi tüp bebek emre bey yada medicine asya figen hanım.. Karar vermeme yardımcı olun

cnm hangi şehirdesin bilmiyorum istersen konu aç ana sayfada mutlaka yardımcı olur kızlar

Canımn saol ilgin için. Ben istanbulda anadolu yakasında oturuyorum. 2-3 aydırda araştırıyorum.. Maddi açıdan da.. 3-4 yer ile öngörüşme yaptım ve maddi manevi açıdan bana uygun iki yer arasında kaldım. Medicine evimede yakın ama bilmiyorum.. Ivi avrupa yakasında kalıyor evimede işimede uzak ama tüp bebek merkezi.. Kaldım böylece

ben 2 yer arasında kaldım.. Dün akşam adetim başladı ve ben halen karar veremedim ivi tüp bebek emre bey yada medicine asya figen hanım.. Karar vermeme yardımcı olun
karar veemekte acele etmelisin canim, cünkü adetin 2.günü merkeze gitmelisin

anadolu yakasinda umut tüp bebekte var canim. orasi evine yakin olur mu? orayida cok begenen var. yalniz anladigim kadariyla yogunlugu fazla, cok talep var.

Evet biliyorum umut tüp bebeki. Ama orası bana pahalı geldi. Ekonomik olarak daha uygun medicine ve ivi offffffff... Hemen randevu almam lazım :44:

[ındent][/ındent]
evet biliyorum umut tüp bebeki. Ama orası bana pahalı geldi. Ekonomik olarak daha uygun medicine ve ivi offffffff... Hemen randevu almam lazım :44:

arkadaşım hayırlısı olsun hiç aceleye getirme sakin ol geç olsun güç olmasın bende daha randevu falan almadım bekliyorum ben hataydayım.neyse hayırlısı

Saol canım.. Seninde hayırlı olsun hakkımızda hayırlısı olsun. Acele etmeyecem de yaşım geçiyo.. Fsh yükselir diye kormuyorum. Yani zaman kaybetmekten tüp şansımıda kaybederim korkusu ama ikinden biri.. Benim için hangisi hayırlı olacaksa o olsun diyelim .

bende de aynı problem var. Boşver fsh ne kadar yüksek olursa olsun.lacak olduktan sonra vız gelir o.28 yaşındayım bende korkuyorum ama yapacak bişey yok sen sanırım iatanbuldasın.bende yazın orda acıbadem tayfun bağışa gemek istiyodum ama artık burda adnada yakın biyerde yaptıracam başkentte.

gokofigo inşallah güzel sonuclanır ikimizin doktoru aynı ondanmıdır bilmiyorum ama cok merak ediyorum sanki senin olcaksa benimde olcakmıs gibi geliyo ama benim yarin transfer olucak oyüzden cok heyecanlıyım nasil gececek bilmiyorum ama düa edıyorum burdan herkese inşallah herkesin bu son denemesi olur bi dahakine gerek kalmaz

Hayırlısı olsun.. Biraz araştır bakalaım.. Maddi sıkıntında yoksa fazla gecikmeden yaptır bence.
Ben 38 yasındayım fsh de yüksek çıkınca gözüm korktu. Aslında istanbulda çok merkez var ama cebime htap etmesi de lazım

hadi hayırlı olsun.. Inşallah olumlu , güzel sonuçlar yazarsınız . Hangi merkezdi sizinki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…