Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

merhaba nazlıcan inş olur transfer sırasında güzel şeyler düşün.bizide haberdar et sen nerde yaptırıyosun memnun kaldınmı kaç yumurtan toplandı cevaplar mısın teşekkürler...

merhaba nazlıcan inş olur transfer sırasında güzel şeyler düşün.bizide haberdar et sen nerde yaptırıyosun memnun kaldınmı kaç yumurtan toplandı cevaplar mısın teşekkürler...

saol canım seninde hayırlı olsun ben bursa acıbadem de tedavi görüyorum onbir tane toplandı sekiz tanesi olgunlaşmişti ama beş tane döllendi sen nerde yaptırıyorsun senin ilk denemenmi

inşallah canım benim. dua edelim hep beraber kabul olur inşallah. şu saatten sonra zaten artık dua etmekten başka elimden brişey gelmez. allahım biliyoru çok uğraştım ne gerekiyorsa yaptım yarın sonucu belli olacak. seninde inşallah transferin güzel geçer canım benim sende bizleri haberdar et gelişmelerden. bende seni merak ediyorum ::DDD

seninde hayırlı olsun bursa acıbadem
sen karar verememiştin sanirım

evet karar verememiştim . Az önce eşime de sorarak karar verdik. Evimize çok yakın olması ve maliyetinin de uygun olması dolayısıyla medicine asyayı sectik . Yarın sabah 10.30 da randevu aldım bakalım ne olacak..

Bu arada ivi'den emre bey'de mükemmel bir insan ama nasip..

TEDAVİ AŞAMASINDA OLANLAR
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]NİCKİNİZ[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]NEDEN/YER/DENEME SAY.
[/TD]
[TD]TRANSFER TARİHİ
[/TD]
[TD]KONULAN ADET
[/TD]
[TD]TEST TARİHİ
[/TD]
[TD]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]winebir[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]endometriousiz
3.deneme
Amerikan Has.[/TD]
[TD]20 mart[/TD]
[TD]2 adet embryo[/TD]
[TD]30 mart[/TD]
[TD]SON 3 GÜN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bortwen[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]prolaktin
endometriousiz
sperm kalitesizliği/
kararsız[/TD]
[TD]henüz belli değil[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pervn[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]sperm kalitesizliği/
Ankara Gata/
2 deneme[/TD]
[TD]henüz belli değil[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavielle[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]sebepsiz infertil
6.deneme
Bursa Pembemavi[/TD]
[TD]19 Mart[/TD]
[TD]2 adet 3.gün
embriyosu[/TD]
[TD]31 Mart[/TD]
[TD]SON 4 GÜN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zehrosssss[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]tüpler hasarlı
3 deneme
?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]3 Nisan[/TD]
[TD]SON 7 GÜN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

GRUBUN HAMİLE LİSTESİ, HADİ HEP BİRLİKTE BU LİSTEYE GİRELİM:))
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]NİCKİNİZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]NEDEN/YER/DENEME SAY
[/TD]
[TD]KONULAN ADET
[/TD]
[TD]TEST TARİHİ
[/TD]
[TD]SONUÇ
[/TD]
[TD]BHCG DEĞERİ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14serap38[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]sperm azlığı
1.deneme
Ankara Medicana[/TD]
[TD]2 adet embriyo[/TD]
[TD]19 mart[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[TD]346
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
bebişlerinin ikiside tutunur inş. canım benim ilk denememde 4 embriyo transfer etmişlerdi...

İnşallah canım, bakması zor olacak ama olsun biz ikisini de istiyoruz, eşime diyorum, bak biri ağlarken diğeri de başlayacak ağlamaya, hazır mısın diye soruyorum...o da hazırım diyor:))

İnşallah canım, bakması zor olacak ama olsun biz ikisini de istiyoruz, eşime diyorum, bak biri ağlarken diğeri de başlayacak ağlamaya, hazır mısın diye soruyorum...o da hazırım diyor:))

ne güzel işte ikisini birden büyütürsün hep hayalem ikizlerim olsun istemişimdir ama benim öyle bir altarnatifim yok tek embriyo olucak...

bu yolda emek verenler en kısa zamanda karşılıgını alır inşallah bu saatten sonra duadan başka ypcak bişey kalmadı bence. yarın çok zor bigün ama neleri atlattık biz gerçi en zoru bu doğruyu söylemek gerekirse.

sevindim karar vermene.senin adına en hayırlısı olur insallah

saol canım seninde hayırlı olsun ben bursa acıbadem de tedavi görüyorum onbir tane toplandı sekiz tanesi olgunlaşmişti ama beş tane döllendi sen nerde yaptırıyorsun senin ilk denemenmi

beni 2. deneme olacak daha başlamadım adana başkent hastanesi düşünüyorum ama bi yandanda istanbul kadıköy acıbadem tayfun beye mi gitsem bilmiyorum hayırlısı artık

ben 2 yer arasında kaldım.. Dün akşam adetim başladı ve ben halen karar veremedim ivi tüp bebek emre bey yada medicine asya figen hanım.. Karar vermeme yardımcı olun

Şöyle bir karşılaştırma yapsana..Eşimle biz öyle yapmıştık. Umarım işine yarar
İvi Medicine
Fiyat
Tedavi Bçimi
Avantajları
Dezavantajları
İlaç

kızlar nasılsınız keyifler iyidir inşş.
ben dün yumurta toplattım 9 tanesi işlem görücek transfer günüyle ilgilide yarın hbr vericekler çok heyecanlıyım :)))))

Hayırlı olsun arkadasım..

Vinebir evet yazdıgın yöntem güzel. Karşılaştırma.. Yol derdi gidip gelme derdi , zaman kaybı olmasın die medicine dedik. Fiyatları aşağı yukarı aynıydı. Tedaviyi bilmiyorum. Ilaçları da bilmiyorum ama iki yerde aynı uygular sanırım.. Bu arada benim yaş 38. 2 embiryo mu konulur :)

şimdiden hayırlı olsun canım evet 2 embriyo transfer ederler....bebişlerin sıkı sıkı sarılırlar inş. sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…