gokofigo inşallah güzel sonuclanır ikimizin doktoru aynı ondanmıdır bilmiyorum ama cok merak ediyorum sanki senin olcaksa benimde olcakmıs gibi geliyo ama benim yarin transfer olucak oyüzden cok heyecanlıyım nasil gececek bilmiyorum ama düa edıyorum burdan herkese inşallah herkesin bu son denemesi olur bi dahakine gerek kalmaz
TEDAVİ AŞAMASINDA OLANLAR
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]NİCKİNİZ[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]NEDEN/YER/DENEME SAY.
[/TD]
[TD]TRANSFER TARİHİ
[/TD]
[TD]KONULAN ADET
[/TD]
[TD]TEST TARİHİ
[/TD]
[TD]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]winebir[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]endometriousiz
3.deneme
Amerikan Has.[/TD]
[TD]20 mart[/TD]
[TD]2 adet embryo[/TD]
[TD]30 mart[/TD]
[TD]SON 3 GÜN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bortwen[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]prolaktin
endometriousiz
sperm kalitesizliği/
kararsız[/TD]
[TD]henüz belli değil[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pervn[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]sperm kalitesizliği/
Ankara Gata/
2 deneme[/TD]
[TD]henüz belli değil[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavielle[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]sebepsiz infertil
6.deneme
Bursa Pembemavi[/TD]
[TD]19 Mart[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]31 Mart[/TD]
[TD]SON 4 GÜN
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zehrosssss
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]tüpler hasarlı
3 deneme
?
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]3 Nisan
[/TD]
[TD]SON 7 GÜN
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
GRUBUN HAMİLE LİSTESİ, HADİ HEP BİRLİKTE BU LİSTEYE GİRELİM:))
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]NİCKİNİZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]NEDEN/YER/DENEME SAY
[/TD]
[TD]KONULAN ADET
[/TD]
[TD]TEST TARİHİ
[/TD]
[TD]SONUÇ
[/TD]
[TD]BHCG DEĞERİ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14serap38[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]sperm azlığı
1.deneme
Ankara Medicana[/TD]
[TD]2 adet embriyo[/TD]
[TD]19 mart[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE][/QUOTE
benim test tarihim 7 mart sonuç 19 mart ve betahcg 346
merhaba nazlıcan inş olur transfer sırasında güzel şeyler düşün.bizide haberdar et sen nerde yaptırıyosun memnun kaldınmı kaç yumurtan toplandı cevaplar mısın teşekkürler...
hadi hayırlı olsun.. Inşallah olumlu , güzel sonuçlar yazarsınız . Hangi merkezdi sizinki ?
gokofigo inşallah güzel sonuclanır ikimizin doktoru aynı ondanmıdır bilmiyorum ama cok merak ediyorum sanki senin olcaksa benimde olcakmıs gibi geliyo ama benim yarin transfer olucak oyüzden cok heyecanlıyım nasil gececek bilmiyorum ama düa edıyorum burdan herkese inşallah herkesin bu son denemesi olur bi dahakine gerek kalmaz
seninde hayırlı olsun bursa acıbadem
sen karar verememiştin sanirım
Eklerim tabi canım:)) Şimdiden hayırlı olsun:))[/QUO
teşekkür ederim canım inşallah o taploda hamile yazısınıda görürüm.....
Amin:))))))))))
bebişlerinin ikiside tutunur inş. canım benim ilk denememde 4 embriyo transfer etmişlerdi...
İnşallah canım, bakması zor olacak ama olsun biz ikisini de istiyoruz, eşime diyorum, bak biri ağlarken diğeri de başlayacak ağlamaya, hazır mısın diye soruyorum...o da hazırım diyor:))
inşallah canım benim. dua edelim hep beraber kabul olur inşallah. şu saatten sonra zaten artık dua etmekten başka elimden brişey gelmez. allahım biliyoru çok uğraştım ne gerekiyorsa yaptım yarın sonucu belli olacak. seninde inşallah transferin güzel geçer canım benim sende bizleri haberdar et gelişmelerden. bende seni merak ediyorum ::DDD
evet karar verememiştim . Az önce eşime de sorarak karar verdik. Evimize çok yakın olması ve maliyetinin de uygun olması dolayısıyla medicine asyayı sectik . Yarın sabah 10.30 da randevu aldım bakalım ne olacak..
Bu arada ivi'den emre bey'de mükemmel bir insan ama nasip..
saol canım seninde hayırlı olsun ben bursa acıbadem de tedavi görüyorum onbir tane toplandı sekiz tanesi olgunlaşmişti ama beş tane döllendi sen nerde yaptırıyorsun senin ilk denemenmi
ben 2 yer arasında kaldım.. Dün akşam adetim başladı ve ben halen karar veremedimivi tüp bebek emre bey yada medicine asya figen hanım.. Karar vermeme yardımcı olun
kızlar nasılsınız keyifler iyidir inşş.
ben dün yumurta toplattım 9 tanesi işlem görücek transfer günüyle ilgilide yarın hbr vericekler çok heyecanlıyım :)))))[/QU
hayırlı olsun canım perşembe yada cumartesi transferin olur diye düşünüyorum...
beni 2. deneme olacak daha başlamadım adana başkent hastanesi düşünüyorum ama bi yandanda istanbul kadıköy acıbadem tayfun beye mi gitsem bilmiyorum hayırlısı artık
Hayırlı olsun arkadasım..
Vinebir evet yazdıgın yöntem güzel. Karşılaştırma.. Yol derdi gidip gelme derdi , zaman kaybı olmasın die medicine dedik. Fiyatları aşağı yukarı aynıydı. Tedaviyi bilmiyorum. Ilaçları da bilmiyorum ama iki yerde aynı uygular sanırım.. Bu arada benim yaş 38. 2 embiryo mu konulur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?