Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

arkadaşlar bugün başladık tüp bebeğe çok korkuyorum iğnelerden.bugün ilk iğnemi vurunacağım inş.

hayırlısı olsun cnm hiç korkma çok çabuk geçicek ilk denemem mi?

Tedavileriniz hayırlı ,sağlıklı olsun.. göbişleriniz bebekle dolsun...
Allahın izniyle son tedavileriniz olsun evlat hasretiniz son bulsun

amiiiiin inşaalllaahhhh seninde hayırlı uğurlu olsun cnm....

canım benim çok tşk ederim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.göbekten vuruluyomuş iğneler ondan korktum biraz.bugün hep ağladım ne bilim bi tuhafım inş hayırlı olur.

ilk önce çok geçmiş olsun canım inşallah bu sefer hamile kalırsın.
İlk önce senin dondurulmuşların kaldı mı? Eğer kaldıysa kalitesi de fena değilse onları da dene diyebilirim ama eğer kalmadıysa ve hastaneden çok memnun değilse değiştir. Çünkü güven ve huzur çok önemli. Doktora ve hastaneye güvenmelisin rahat olmalısın!

minnnnik canım tşk ederim hayırlısı.evet ilk denemem olucak o yüzden bıraz korku,heyecen,stres hepsi var valla karmakarışık oldum

canım Antalyadasın dı mı? Ben de Antalyadayım da
Tedavin hayırlı olsun!! Hangi hastaneyi seçtin?

maşallah yuyocuum çok güzel yumurta sonuçların bu sefer inşallahhh güzel sonuç alırsın arkadaşım benimde 3. denemem ve 2. denemem düşükle sonuçlandı ( çok zor neyse geldi geçti diyelim bende antalya tüp bebekte yaptırdım ilk ikisini şimdi ankaradayım ve olursa ilk defa banada 5. güne kadar gidilecek embiriyolar bakalım neler yaşıcam birde pgt ne kadar mal oldu bende çok istiyorum aslında yaptırmayı ama doktorum gerek duymadı normal kromozon tahlili yaptırdık temiz çıktı ama düşük oluca insan düşünüyo yinede

canım benim çok tşk ederim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.göbekten vuruluyomuş iğneler ondan korktum biraz.bugün hep ağladım ne bilim bi tuhafım inş hayırlı olur.

korkma korkma hiç acımıyor inan ki. iğneleri görmüşsündür saç teli gibi incecik. hiçbişi hissetmiosun.acısa zaten kendine yapamaz insan. güven bize tatlım.

minnnnik canım tşk ederim hayırlısı.evet ilk denemem olucak o yüzden bıraz korku,heyecen,stres hepsi var valla karmakarışık oldum

canım benim anlıyorum seni ilk denemem olduğu zmanları ama inan bana hiç ama hiç korkulacak strese giricek hiç bişi yok şimdi senin en kuvvettli olman gereken dönem çünkü yumoşların oluşuyoo ve her şey ama herşeyin başı stress lütfen ondan uzak durmaya çalış hayal kur sonunda güzel şeyler olucağının hayalini ve kendi kendine terapi yap cnm benim herşey ozman çok çabuk geçicek ve herşey çok güzel olucak allahın izniylee

teşekkür ederim canım...ne yazık ki dondurulmuşlarım yok.. 4 yumurtam vardı ve sadece biri döllenmişti...aslında doktoruma güven konusunda sıkıntı yaşamadım ama bazen insan kararsız kalıyor...nisana kadar zamnım var oyüzden de düşünüyorum...hayırlısı olsun inşallahh hepimiz için...

Cok cok tesekkur ederim canim!!!! Insallah senin de tedavin cok guzel gecer ve anne olacaksin!!!
Ben de 3 deneme Antalya Tup Bebekte yaptim Kemal beye guvenim cok ama işte bu sefer hastane degistirmeye karar verdık. Biz de Gelecekte yaptırıyoruz bu sefer. Oradaki embriolog tanıdıgımız cikti. Bize her konuda yardımcı oluyor. Birde hastane çok kalabalık degil ve herkesle yeterince ilgileniyorlar.
Antalya Tup Bebekte kaç defa yalvardım embrioları 3-4-5 gune kadar götürelim, doktor gene de 2 gunluk transfer ediyordu. Ben de 2 defa duşuk yasadim amaaan bitti geçti, suanda yeni bebişlerimi duşunuyorum cok umutlandim bu sefer
pgt için baştan 2.000 dollar istediler, Ankaradan embriolog bunun için geliyormuş, neyse sonra 1300 dollara indirdik ve yaptırdık. Eğer doktorunuz gereği gormuyorsa, oyle bir masrafa hiç gerek yok.

korkma korkma hiç acımıyor inan ki. iğneleri görmüşsündür saç teli gibi incecik. hiçbişi hissetmiosun.acısa zaten kendine yapamaz insan. güven bize tatlım.

evet doğru söylüyosun.güveniyorum size kızlar.RABBİM hepimize mart aynı hayırlı etsin.mümin kardeşim mümin kardeşine yaptığı dua kabul olurmuş.benim dualarımda hepiniz olucaksınız inş.

nisan ayina kadar biraz arastir istiyorsan ama, soyle bir sey de var, bu doktor artik seni taniyor, neyin var neyin yok, ve ona gore devam edecek

saol canım benimm ben de çoook teşşekkür ederiiim

resmen aynı şeyleri yaşamışız kemal beye çok güvenmem rağmen hiç bir zman 4-5. gün embiriyosu yüklemediler ve bizde şiddetli erkek infertilitesi var yani spermin dna sı bozuk dedim ne yapıcaz düşük oldu dedim bu sefer beni yumurtalarımdan vurdular kalitesiz yumurta yüzünden düşük olmuştur dedilerr haydaaa bide onu kafaya taktımn sonra kardeşim yalvar yakar ankara çağırdı beni ve burdaki doktorum nasıl olurda bu sonuçlarla 5. gün embiriyosuna gidilmez dedi ona çok şaşırdı be spermede pıcsı yöntemi diye ayıklama yapacaklarını söyledi işte böyel cnm benim hikayemde şimdiki doktorumada merkezede çok güveniyorum ( senin dediğin gibi bu merkezde daha sakin) önemli olanda güven zaten bakalım sonuç ne olur bilmiyorum ama kafamdaki sorulara cevap verdiler galiba bu tedavidede önemli olan beyninin içinin rahat olması...

inşşşallahhh hepimizzzz çoooooook güzel sonuçlar alıcazzz bu sefer evevetttt oldu dicezzz allahııın izniyleee yarın galiba yüklemen varrr allahımmm sana ve bebeklerine bol kuvvet versin inşallahhhh

Son düzenleme:

Canım, valla ayni şey yasıyoruz seninle. Bizde de şiddetli erkek infertilitesi var ve dnası bozuk. Bende bir problem yok, şükür. En son Kemal beye dedimki lütfen en az 3 günlük transfer edelim. Ikıncı gun aradılar cagırdılar yumurtaların kalitesı kotuydu sperm de fena…onun icin embriolar ölebelir diye transfer yapıldı. Şikayetçi değilim ve Kemal beyin beyin hastalarından hamile kalan cok kadın var
Ama simdi sukur 13 tane guzel gelisen embriolarım var ve 5 gune kadar gidiyoruz. Cok huzurluyum bu sefer. Sen de huzurlusun. Bu sefer cok guzel olacagına inanıyorum!!! İnşallah hepimiz hamişşş olacagız!!

kesinlikle huzurluyum cnm

benimde çok arkadaşım var orda hamile kalan ama şunu anladım ki yoğunluktan orası 2 günde yükleyip gönderiyo normal problemi olanları hallediyolar ama şiddetli problemlilere özel bi yöntem yapmıyolar gibi geliyo herkesin hakkında hayırlısı cnm herşeyde vardır bi hayır diyerek önümüze bakıyoruzzzzzz güzel günleree

tüp bebek yaptıracaklara tavsiyem ,transfer sonrası kendinize sonda taktırmayın(sürgü kullanın),dr .lar 1 saat diyor ama transfer sonrası siz en az 1.5 saat yataktan kalmayın ayaklarınınz yukarda olacak şekilde yatın.çok fazla ve hızlı hareket etmeyin.evi süpürmeyin,kendinizi yormayın,bol dinlenmenin faydası var.verilen ilaçları yada fitilleri tam zamanında uygulayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…