Tedavileriniz hayırlı ,sağlıklı olsun.. göbişleriniz bebekle dolsun...
Allahın izniyle son tedavileriniz olsun evlat hasretiniz son bulsun
arkadaşlar bugün başladık tüp bebeğe çok korkuyorum iğnelerden.bugün ilk iğnemi vurunacağım inş.
Tedavileriniz hayırlı ,sağlıklı olsun.. göbişleriniz bebekle dolsun...
Allahın izniyle son tedavileriniz olsun evlat hasretiniz son bulsun
canım hayırlı olsun,kucağın bebişle dolsun.
ne var kız korkcak, hiçbişi hissetmiosun merak etme. bende daha önceden 3 ay tedavi görmüştüm, şimdiye kadar tüm iğnelerimi kendim yaptım
şimdi tüp için iğnelere başladım onları da kendim vuruyorum. sen eğer yapamayacak gibi hissediosan ilk iğneni dr un vursun sana göstersin korkulcak hiçbişi yok inan ki canımmm..
arkadaşlar merhaba ben de şubat ayında ilk tüp bebek denememden olumsuz sonuç aldım...kısmet değilmiş:) 2.deneme için de nisan ayını bekliyorum...ilk deneme umut tüp bebekteydi.ama doktorum özeldi...şimdi de kafam çok karışık ama yeri değiştirsem mi diye...2 ve daha fazlası deneme yapan arkadaşlar sizle değişiklik yaptınız mı? rabbim buradaki herkese hayırlısıyla sağlıklı,hayırlı bebekler nasip etsin...
arkadaşlar bugün başladık tüp bebeğe çok korkuyorum iğnelerden.bugün ilk iğnemi vurunacağım inş.
Beslenmeye başla canım!Bunyen guclu olmalı bir de kızlar ben saf arı sutu sabahları içiyorum, acaba transferden sonra içeyim mi içmeyim mi:44: düşük riski azaltıyor diye duydum....ama tadı da çok fena(((((
Benim 28 tane yumoşlarim toplandı (cuma günü) ondan 1 gün sonra 17 tane dollendi (cumartesi) pazartesi 13 tane güzel gelişiyordu ve 4 tane yavaşlandı (ama inşallah yetiştiler öbürlere). Biz embriolara genetik tanı yaptırıyoruz ...pazartesi yapıldı sonuç yarın çıkacak (inşallah güzel bir sonuç alacağiz) ve yarın transfer yapılacak (5 günlük embrio). Genetik bozuk olanları kullanmayacağiz çunku nasıl olsa düşüyorlar. Şimdi bu bizim 5 denemimiz olduğu için ve 2 defa düşük yaşadığım için oyle bir tahlil yaptırmaya karar aldık. Biraz pahalı o ama olsun. Artık inanın hiç parayi düşünecek halde değilim.
Buyuk ihtimal 2 veya 3 tane transfer edilecek ben de 3 tane istiyorum. 5 denemem olduğu için zaten 2 tane hakkım var. Bakalım doktor nasıl uygun görürse
Ben bugune kadar butun testlerimi yaptım valla ne varsa. Kanı 1 günde verebilirsin ama aç karnına git ver. Çünkü bazi tahlileri aç karnina vermesi lazım. Aynı günde herşey çıkmaz. Bazılar 1 gün sürüyor bazılar 2-3 gün. Kromozom tahlili 21 gün içinde çikiyor. Sen istiyorsan çok bekleme yaptır herşey
Hayırlı olsun tedavin!
Korkma canım aaaa...korkacak birşey yok)))))
canım benim çok tşk ederim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.göbekten vuruluyomuş iğneler ondan korktum biraz.bugün hep ağladım ne bilim bi tuhafım inş hayırlı olur.
minnnnik canım tşk ederim hayırlısı.evet ilk denemem olucak o yüzden bıraz korku,heyecen,stres hepsi var valla karmakarışık oldum
ilk önce çok geçmiş olsun canım inşallah bu sefer hamile kalırsın.
İlk önce senin dondurulmuşların kaldı mı? Eğer kaldıysa kalitesi de fena değilse onları da dene diyebilirim ama eğer kalmadıysa ve hastaneden çok memnun değilse değiştir. Çünkü güven ve huzur çok önemli. Doktora ve hastaneye güvenmelisin rahat olmalısın!
Cok cok tesekkur ederim canim!!!!maşallah yuyocuum çok güzel yumurta sonuçlarınbu sefer inşallahhh güzel sonuç alırsın arkadaşım benimde 3. denemem ve 2. denemem düşükle sonuçlandı ( çok zor neyse geldi geçti diyelim bende antalya tüp bebekte yaptırdım ilk ikisini şimdi ankaradayım ve olursa ilk defa banada 5. güne kadar gidilecek embiriyolar bakalım neler yaşıcam birde pgt ne kadar mal oldu bende çok istiyorum aslında yaptırmayı ama doktorum gerek duymadı normal kromozon tahlili yaptırdık temiz çıktı ama düşük oluca insan düşünüyo yinede
korkma korkma hiç acımıyor inan ki. iğneleri görmüşsündür saç teli gibi incecik. hiçbişi hissetmiosun.acısa zaten kendine yapamaz insan. güven bize tatlım.
tşk ederim canım.arkadaşlar iyiki varsınız ya valla konuşmak çok iyi geliyo.bu akşam bişi olmasa bana yarın yazarım size :)
teşekkür ederim canım...ne yazık ki dondurulmuşlarım yok.. 4 yumurtam vardı ve sadece biri döllenmişti...aslında doktoruma güven konusunda sıkıntı yaşamadım ama bazen insan kararsız kalıyor...nisana kadar zamnım var oyüzden de düşünüyorum...hayırlısı olsun inşallahh hepimiz için...
Cok cok tesekkur ederim canim!!!!Insallah senin de tedavin cok guzel gecer ve anne olacaksin!!!
Ben de 3 deneme Antalya Tup Bebekte yaptim Kemal beye guvenim cok ama işte bu sefer hastane degistirmeye karar verdık. Biz de Gelecekte yaptırıyoruz bu sefer. Oradaki embriolog tanıdıgımız cikti. Bize her konuda yardımcı oluyor. Birde hastane çok kalabalık degil ve herkesle yeterince ilgileniyorlar.
Antalya Tup Bebekte kaç defa yalvardım embrioları 3-4-5 gune kadar götürelim, doktor gene de 2 gunluk transfer ediyordu. Ben de 2 defa duşuk yasadim amaaan bitti geçti, suanda yeni bebişlerimi duşunuyorum cok umutlandim bu sefer
pgt için baştan 2.000 dollar istediler, Ankaradan embriolog bunun için geliyormuş, neyse sonra 1300 dollara indirdik ve yaptırdık. Eğer doktorunuz gereği gormuyorsa, oyle bir masrafa hiç gerek yok.
saol canım benimm ben de çoook teşşekkür ederiiim
resmen aynı şeyleri yaşamışız kemal beye çok güvenmem rağmen hiç bir zman 4-5. gün embiriyosu yüklemediler ve bizde şiddetli erkek infertilitesi var yani spermin dna sı bozuk dedim ne yapıcaz düşük oldu dedim bu sefer beni yumurtalarımdan vurdular kalitesiz yumurta yüzünden düşük olmuştur dedilerr haydaaa bide onu kafaya taktımn sonra kardeşim yalvar yakar ankara çağırdı beni ve burdaki doktorum nasıl olurda bu sonuçlarla 5. gün embiriyosuna gidilmez dedi ona çok şaşırdı be spermede pıcsı yöntemi diye ayıklama yapacaklarını söyledi işte böyel cnm benim hikayemde şimdiki doktorumada merkezede çok güveniyorum ( senin dediğin gibi bu merkezde daha sakin) önemli olanda güven zaten bakalım sonuç ne olur bilmiyorum ama kafamdaki sorulara cevap verdiler galiba bu tedavidede önemli olan beyninin içinin rahat olması...
inşşşallahhh hepimizzzz çoooooook güzel sonuçlar alıcazzz bu sefer evevetttt oldu dicezzz allahııın izniyleee yarın galiba yüklemen varrr allahımmm sana ve bebeklerine bol kuvvet versin inşallahhhh
Canım, valla ayni şey yasıyoruz seninle. Bizde de şiddetli erkek infertilitesi var ve dnası bozuk. Bende bir problem yok, şükür. En son Kemal beye dedimki lütfen en az 3 günlük transfer edelim. Ikıncı gun aradılar cagırdılar yumurtaların kalitesı kotuydu sperm de fena…onun icin embriolar ölebelir diye transfer yapıldı. Şikayetçi değilim ve Kemal beyin beyin hastalarından hamile kalan cok kadın var
Ama simdi sukur 13 tane guzel gelisen embriolarım var ve 5 gune kadar gidiyoruz. Cok huzurluyum bu sefer. Sen de huzurlusun. Bu sefer cok guzel olacagına inanıyorum!!! İnşallah hepimiz hamişşş olacagız!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?