ne güzel işte ikisini birden büyütürsün hep hayalem ikizlerim olsun istemişimdir ama benim öyle bir altarnatifim yok tek embriyo olucak...
Hayırlı olsun arkadasım..
Vinebir evet yazdıgın yöntem güzel. Karşılaştırma.. Yol derdi gidip gelme derdi , zaman kaybı olmasın die medicine dedik. Fiyatları aşağı yukarı aynıydı. Tedaviyi bilmiyorum. Ilaçları da bilmiyorum ama iki yerde aynı uygular sanırım.. Bu arada benim yaş 38. 2 embiryo mu konulur :)
Bir arkadaşım anlatmıştı, 2 embriyo transfer edilmiş ama üçüzleri olmuş:)) allahın mucizesi...bakarsın seninki de öyle olur:))
hayırlı olsun canım perşembe yada cumartesi transferin olur diye düşünüyorum...
evet canım sana kesin 2 tane koyarlar...bilgilerini tam olarak versene, seni de ekleyelim listeye....
Canım yasada şöyle bir şey de var, 35 yaş altı olup, 2 kez denemiş ve negatif sonuç almış olanlara da 2 embriyo transefer konuluyor. Benim öyle oldu mesela, eprikriz raporu istediler hatta daha önceki 2 tedavinin olduğunu ispatlamamız için.
Canım yasada şöyle bir şey de var, 35 yaş altı olup, 2 kez denemiş ve negatif sonuç almış olanlara da 2 embriyo transefer konuluyor. Benim öyle oldu mesela, eprikriz raporu istediler hatta daha önceki 2 tedavinin olduğunu ispatlamamız için.
kızlar aranızda Ankarada tedavi yaptıran yokmu????
var... yaptırdım ve başarılı sonuçlandı.
:))) tebrikler canımm Allah bizede nasip eder inş. hangi merkezde yaptırdın??
rabbim isteyen herkese nasip etsin evlat hasretiyle sınamasın ankara medicana da yaptırdım ve sonuna kadar menmunum
amin canımm cümlemize yokluğu çok zor.bn gatada başladım ama doktorları hakkında hiçbirşey bilmiyorum.perşembe günü rahim filmim var ben çok korkuyorum daha önce acısını bildiğim için((
meraba arkadaşlar ben yeni başladım tüp bebeye, 4 gündür purogen kullanıyordum bugün muane için gittim bana estrofem diye bir ilac verdi bunu daha önce aranızda kullanan varmıydı acaba? birde neişe yarıyor ?cevaplarsanız sevinirim.
anladım canım onu bilmiyodum ama benim gördüğüm ilk denemesiydi hatta dr. demiş aramızda kalsın.neyse nasipse tektede olur nasip değilse on tanedede olmaz.bu arad canım tabloya 3. demeye yazmısın benim ilk deneme.ben dış gebelikleri normal yolla hamıle kaldığımda geçirmiştim((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?