Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

[/QUOTE
benim test tarihim 7 mart sonuç 19 mart ve betahcg 346[/QUOTE]

canım ikiz mi senin? değerin çok güzelmiş...darısı başıma:))

ne güzel işte ikisini birden büyütürsün hep hayalem ikizlerim olsun istemişimdir ama benim öyle bir altarnatifim yok tek embriyo olucak...

Bir arkadaşım anlatmıştı, 2 embriyo transfer edilmiş ama üçüzleri olmuş:)) allahın mucizesi...bakarsın seninki de öyle olur:))

hayırlı olsun canım perşembe yada cumartesi transferin olur diye düşünüyorum...[/QUOTE]

perşembe olur diye düşünüyorum bende ama hayırlısı bakalım bugün aradıklarında çok iyi gelişme gösteriyolar dedi istanbul cerrahide yaptırıyorum çok ilgililer dr serdar koç bide benim ilk denemem eşimde sorun yok benimde rahimde sıkıntı yok 2 tane koydurucam doktorlar tabi transferden sonrasını söylüyolar neler dikkat edileceğini ama ben bu konuda yaşayan insanların daha tecrübeli olduklarını düşünüyorum nelere dikkat etmeliyim?

Evet canım sana kesin 2 tane koyarlar...Bilgilerini tam olarak versene, seni de ekleyelim listeye....

meraba arkadaşlar ben yeni başladım tüp bebeye, 4 gündür purogen kullanıyordum bugün muane için gittim bana estrofem diye bir ilac verdi bunu daha önce aranızda kullanan varmıydı acaba? birde neişe yarıyor ?cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleme:
hayırlı olsun canım perşembe yada cumartesi transferin olur diye düşünüyorum...

perşembe olur diye düşünüyorum bende ama hayırlısı bakalım bugün aradıklarında çok iyi gelişme gösteriyolar dedi istanbul cerrahide yaptırıyorum çok ilgililer dr serdar koç bide benim ilk denemem eşimde sorun yok benimde rahimde sıkıntı yok 2 tane koydurucam doktorlar tabi transferden sonrasını söylüyolar neler dikkat edileceğini ama ben bu konuda yaşayan insanların daha tecrübeli olduklarını düşünüyorum nelere dikkat etmeliyim?[/QUOTE]

benim fikrim en fazla 3 gün yat sonrasında kendini zorlamamak şartıyla canın neyi istiyorsa onu yap benim ilk tedavimde tam 10 gün yatırdılar beni kalkma yat afedersiniz ama nerdeyse lavabo ihtiyacıma bile göndermiceklerdi tamamen sitrese girmiştim.sırf bu yüzdende bu sefer kimseye söylemedim oh be ne güzel arıyan yok soran yok iinsanın beyni tamamen rahat oluyor...

anladım canım onu bilmiyodum ama benim gördüğüm ilk denemesiydi hatta dr. demiş aramızda kalsın.neyse nasipse tektede olur nasip değilse on tanedede olmaz.bu arad canım tabloya 3. demeye yazmısın benim ilk deneme.ben dış gebelikleri normal yolla hamıle kaldığımda geçirmiştim ((

anladım canım onu bilmiyodum ama benim gördüğüm ilk denemesiydi hatta dr. demiş aramızda kalsın.neyse nasipse tektede olur nasip değilse on tanedede olmaz.bu arad canım tabloya 3. demeye yazmısın benim ilk deneme.ben dış gebelikleri normal yolla hamıle kaldığımda geçirmiştim ((

rabbim isteyen herkese nasip etsin evlat hasretiyle sınamasın ankara medicana da yaptırdım ve sonuna kadar menmunum

amin canımm cümlemize yokluğu çok zor.bn gatada başladım ama doktorları hakkında hiçbirşey bilmiyorum.perşembe günü rahim filmim var ben çok korkuyorum daha önce acısını bildiğim için((

amin canımm cümlemize yokluğu çok zor.bn gatada başladım ama doktorları hakkında hiçbirşey bilmiyorum.perşembe günü rahim filmim var ben çok korkuyorum daha önce acısını bildiğim için((

ben rahim filmi çektirmedim acısını bilemem ama şimdiden sana bu süreçte kolay gelsın

ben daha önce kullandım, rahim kalınlığını arttırmak için veriyorlar. transferin olabilmesi ve bebişlerin tutunabilmesi için rahim kalınlığının 8 falan olması gerekiyor.

TEDAVİ AŞAMASINDA OLANLAR
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]NİCKİNİZ[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]NEDEN/YER/DENEME SAY.
[/TD]
[TD]TRANSFER TARİHİ
[/TD]
[TD]KONULAN ADET
[/TD]
[TD]TEST TARİHİ
[/TD]
[TD]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]winebir[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]endometriousiz
3.deneme
Amerikan Has.[/TD]
[TD]20 mart[/TD]
[TD]2 adet embryo[/TD]
[TD]30 mart[/TD]
[TD]SON 3 GÜN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bortwen[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]prolaktin
endometriousiz
sperm kalitesizliği/
kararsız[/TD]
[TD]henüz belli değil[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pervn[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]sperm kalitesizliği/
Ankara Gata/
2 deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavielle[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]sebepsiz infertil
6.deneme
Bursa Pembemavi[/TD]
[TD]19 Mart[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]31 Mart[/TD]
[TD]SON 4 GÜN
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zehrosssss[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]tüpler hasarlı
1.deneme
?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]1 adet embriyo[/TD]
[TD]3 Nisan[/TD]
[TD]SON 7 GÜN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cal[/TD]
[TD]38[/TD]
[TD]?
2.deneme
medicine[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

GRUBUN HAMİLE LİSTESİ, HADİ HEP BİRLİKTE BU LİSTEYE GİRELİM:))
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]NİCKİNİZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]NEDEN/YER/DENEME SAY
[/TD]
[TD]KONULAN ADET
[/TD]
[TD]TEST TARİHİ
[/TD]
[TD]SONUÇ
[/TD]
[TD]BHCG DEĞERİ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14serap38[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]sperm azlığı
1.deneme
Ankara Medicana[/TD]
[TD]2 adet embriyo[/TD]
[TD]19 mart[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[TD]346
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/QUOTE
benim test tarihim 7 mart sonuç 19 mart ve betahcg 346[/QUOTE]

Son düzenleme:

Anladım canım, bir de merkez adını, ve tarihleri de verirsen süper olur:))

selam kızlar
ben şu an aşılama sürecindeyim ama tüp bebek içinde merkezleri takip ediyorum

cal ivi ile görüşmüşsün sen, izlenimlerini paylaşırmısın benimle birde nekadar fiyat vrdiklerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…