Kızlar merhaba, benim de ilaçlarım bitti dün, akşam ovitralle iğnemi yaptım :) yarın opum var. Transferi tazelerle değil de dondurulmuşlarla yapıcam. PKOs olduğu için bende fazla yumurtam oluştu, opu sırasında da rahim ve yumurtalıklar yorulacağından bir ay ara vermeye karar verdik transefr için, aksi taktirde hamile kalırsam çok sıkıntı yaşarmışı, su falan toplarmış midem falan... Bir de ben istanbulda tedavi oluyorum ama şehir dışından geliyorum. Doktorum hamile kalırsam gözümün önünde de olmayacağın için riske atmak istemiyorum dedi. Transferim önümüzdeki aya kaldı. Şimdilik tek dileğim emanetlerimi sapasağlam teslim etmek doktoruma, umarım yarın herşey yolunda gider de 4-5 tane kaliteli embriyom oluşur. Bu yolda herkese bol şans diliyorum
arkadaşlar selam ,
dün opu işlemim vardı 16 yumurta toplanmıs 12 si işlem görmüş 8 i döllenmiş bu iyi bir sayımı, 5. güne kadar gitmesi sayıya mı kaliteye mi bağlı. 16 dan 8 düşmesi endişelendirdi acaba kalitesiz mi olustu yumurtalar???
birde genelde herkes transfer tarihini biliyor bizimkiler beni bugun arayıp bu bilgileri verdi, her gün arayacağız transferin ne zaman olacağıda o gün belli olcak sizi cağıracağız dediler ben de amasyada oturup istanbulda tedavi görüyorum o yüzden endişelendim.cünkü dün hemen amasyaya döndüm yine gidip beklemem gerekecek=(
birde opudan sonra bir sürü yeni ilaç verdiler normal mi, sizlerede verdiler mi
selam kızlar
ben şu an aşılama sürecindeyim ama tüp bebek içinde merkezleri takip ediyorum
cal ivi ile görüşmüşsün sen, izlenimlerini paylaşırmısın benimle birde nekadar fiyat vrdiklerini
kızlar aranızda Ankarada tedavi yaptıran yokmu????
Merhaba,
38 yasindayim.Benimde transferim 17 Mart` ta yapildi. 31 Mart test gunum, bu ikinci denemem. Daha onceki de cok sorunsuz, agrisiz gecmisti ama sonuc negatifti. Bunda da hic bir sorun yok, icimden bir his bu da (-) diyor. Hamile kalanlar herhangi bir belirti veya farklilik gorduler mi acaba?
Merhaba,
38 yasindayim.Benimde transferim 17 Mart` ta yapildi. 31 Mart test gunum, bu ikinci denemem. Daha onceki de cok sorunsuz, agrisiz gecmisti ama sonuc negatifti. Bunda da hic bir sorun yok, icimden bir his bu da (-) diyor. Hamile kalanlar herhangi bir belirti veya farklilik gorduler mi acaba?
EVET İVİDEN EMRE BEYLE GÖRÜŞTÜM YÜZYÜZE.. BİRKAÇ DEFADA asistanı gül hanımla grüştüm. emre beye bayıldım. çok kibar çok iyi ve işini bilen emin bi doktor. ama bana uzak oldugu için medicineyi sectim ama nasip son hamle yapabilirim :)
fiyat olarak kendi gelişmiş yumurtanla (doğal yumurta )takip edilerek tüp olursa 2300 tl. eger ilaçlarla tedavi olunursa yani müdahele ile olursa 3500 dediler. tabi ilaç hariç fiyat. doktor olarak süper .. görüşmek için , ivi merkeze gitmeden beni anadolu yakasında başka bi hastanede kabul etti görüştük. tedaviye başlarsam mecidiyeköydeki ivi merkeze gitmem gerekiyor.
Saol canım, ınsallah..kartalın neresındensın. Bende pendıkte oturuyorum.calıstıgım ıcın ızın almak ta mesele olacak gıbı.. Yoksa ıvı benım aklıma da cok yatmıstı. Sen hangı asamadasın. Neler yapıldı? Kacıncı denemen. Tedavın ne tuttuyor. Hemen yazabılırsen yarına kadar ıvıye de gıdebılırım:)selam! ben de IVI ye gidiorum,doktorum erdal bey,memnunum,inşallah böyle devam eder.. kartal da oturuorum hem de,ama gidip geldim sorun olmadı yollara iett otobüslerine alışığımbebeklerimize kavuşacağımız merkezleri seçmişizdir umarım,öptm,kolay gelsin!
Saol canım, ınsallah..kartalın neresındensın. Bende pendıkte oturuyorum.calıstıgım ıcın ızın almak ta mesele olacak gıbı.. Yoksa ıvı benım aklıma da cok yatmıstı. Sen hangı asamadasın. Neler yapıldı? Kacıncı denemen. Tedavın ne tuttuyor. Hemen yazabılırsen yarına kadar ıvıye de gıdebılırım:)selam! ben de IVI ye gidiorum,doktorum erdal bey,memnunum,inşallah böyle devam eder.. kartal da oturuorum hem de,ama gidip geldim sorun olmadı yollara iett otobüslerine alışığımbebeklerimize kavuşacağımız merkezleri seçmişizdir umarım,öptm,kolay gelsin!
herkese günayyydddiiinnnnnn:))))))))kızlar günaydın.
kan verdim sonucu akşam alıcam. benim için dua edin lütfennnnnnn.......
kızlar günaydın.
kızlar günaydın.
Kan verdim sonucu akşam alıcam. Benim için dua edin lütfennnnnnn.......
arkadaşlar selam ,
dün opu işlemim vardı 16 yumurta toplanmıs 12 si işlem görmüş 8 i döllenmiş bu iyi bir sayımı, 5. Güne kadar gitmesi sayıya mı kaliteye mi bağlı. 16 dan 8 düşmesi endişelendirdi acaba kalitesiz mi olustu yumurtalar???
Birde genelde herkes transfer tarihini biliyor bizimkiler beni bugun arayıp bu bilgileri verdi, her gün arayacağız transferin ne zaman olacağıda o gün belli olcak sizi cağıracağız dediler ben de amasyada oturup istanbulda tedavi görüyorum o yüzden endişelendim.cünkü dün hemen amasyaya döndüm yine gidip beklemem gerekecek=(
birde opudan sonra bir sürü yeni ilaç verdiler normal mi, sizlerede verdiler mi
kızlar günaydın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?