Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

hayırlı olsun canım. inşallah pozitifi bulursun. dr un öyle uygun gördüyse 1 ay bekleyeceksin canım. bol şanslar dua edicez senin için.

merhaba canım. hayırlı olsun. 8 döllenmiş çok iyi bir rakam. 5. güne kadar gitmesi kaliteye bağlı isterse 100 tane yum. olsun kalitesizse gelişmiyor ya da tam tersi 1 tane yum. olsun ama kalitesliyse 5. güne de gider hamile de kalırsın. bunları takma kafana. benim 11 yum. toplanmıştı bunların 6 sı anormal yapıdaydı o yüzden sadece 5 tane yumurtam kalmıştı ve bu 5 i üzerinde döllenme yapıldı. 5 i de döllenmişti ve 3. güne sağlıklı bir şekilde gelişmişlerdi. bende şehir dışından geliodum tedaviye. bana da her gün arayıp emb. ların durumu hakkında bilgi verdiler sonra 2. günü akşamı yarın şu saatte hastanede hazır bulunun denildi. o şekilde tekrar gittik.
opudan sonra ki ilaçlarda seni transfere hazırlamak için. sen bunları kafana takma ne deniyorsa onları yap bunların hepsi senin hamile kalmanı kolaylaştırabilmek için.

canım hiç belli olmuyor. bazı ham. arkadaşlar bende hiç belirti olmadı diyor bazılarında bazı belirtiler olmuş. herkesin bünyesi farklı olduğu için değişik tepkiler gösteriyor vücut. takılmayalım bence fazla bunlara. gerçi elde değil. bende akşama test sonucumu alcam hala kendimde belirti arıyorum.

kızlar günaydın.

kan verdim sonucu akşam alıcam. benim için dua edin lütfennnnnnn.......

Canım, hadi bakalım inşallah güzel bir sonuc alırsın, sevinelim!! Kız aksama kadar nasıl dayanabiliyorsunuz vallahi çok sabirlisi

canım

Son düzenleme:
Cnm ya hergun aklimdasin nete giremiyorum esim yasakladi telden girdim simdide dualarim seninle guzellll haberlerini bekliyorum benimde yarin test gunum cok heycanli gercektende allah yuzumuzu guldursun insallahhhhhhh

Canim, hep aklimdasin, anladım ki İnternet'e giremiyorsun, inşallah yarın güzel bir sonuc alırsın canım!!

merhaba,

bende 38 yasındaım berkecik.şuan tüp bebeğe hazırlık aşamasındayım. DHEA ve başka bir vitamin ilacı kullanıyorum.aşırı olmazsada bunlar benim kilomda etki gösterdi. sen nerede yaptırdın tedavini.

Cnm ya hergun aklimdasin nete giremiyorum esim yasakladi telden girdim simdide dualarim seninle guzellll haberlerini bekliyorum benimde yarin test gunum cok heycanli gercektende allah yuzumuzu guldursun insallahhhhhhh

erkekler işte peeehhhhhhhh ne anlar onlar. biz burda birbrimize destek oluoruz birşeyler öğrenioruz. benim eşimde kızıodu bişiler duyup sonra yok benim ööle değil yok benim böçöle problem mi die kendini yıpratıosun die kızdı sonra ben bir şarladımmmm :88::88::88::88::88: karışmıo artık. DDDD

senin nasıldı canım bu süreç herhangi bir belirtin birşey falan oldu mu? bende elle tutulur hiçbişi olmadı biliosun bi sol göğsüm diğerine göre büyüdü. biri küçük öbürü büyük göğüslerimin. onun dışında bişli yok. varya sonucum çıkmıştır artık :18::18::18::18::18::18::18::18:

sen bugün doktora gidecektin di mi?

söyle bir oksa karnini, elini öpüp karnina götür, korkma, dua et, herseyin hayirlisi insallaahhhhh...

Canim, hep aklimdasin, anladım ki İnternet'e giremiyorsun, inşallah yarın güzel bir sonuc alırsın canım!!

Canim yaa sorma zor zamanlar valla icimde hem korku hem umut var son bikac gundur cok hassaslastim elimde olmadan aglama geliyo...sen nasilsin gittinmi doktora??

Canim yaa sorma zor zamanlar valla icimde hem korku hem umut var son bikac gundur cok hassaslastim elimde olmadan aglama geliyo...sen nasilsin gittinmi doktora??

sen bugün doktora gidecektin di mi?

evet canım sabah gittim. Muayene oldum. Sağ ve solda biri 15 digeri 16 mm olan yumurtalar gördü ,
şuan ters bir durum yok. Bir ay daha biosteron kullan nisan ayı adetinde gel dedi oda 27 nisana filan denk gelecek. 1-2 mayıs gibi tedaviye başlarız dedi.
Keşke o zaman kadar kendiliğinden hamile kalsam :)

söyle bir oksa karnini, elini öpüp karnina götür, korkma, dua et, herseyin hayirlisi insallaahhhhh...

dua ediorum canım başka da elimden birşey gelmiyor bu saatten sonra maalesef. artık tutunduysa bebişim tutundu. inşallah anneyi yalnız bırakmamıştır.
aklıma geldikçe sürekli
'rabbim bana da kendi katından tertemiz bir soy armağan et. şüphesiz ki sen duaları işitensin.' diye dua ettim. KK da bir yer de okumuştum. bir istek bu kadar kısa ve öz anlatılamaz :)))
sizler de böyle dua edin kızlar.

ben bu ay basliycaksin saniyordum.. neyse ön hazirlik iyidir hadi bakalim hayirlisi olsun simdiden..

gercekten güzel ve anlamli.. ne güzel ya hergün burdan birsey ögreniyoruz... insallah Rabbim senin dualarini da bizimkilerini de duyuyordur..

Aynen cnm banada okuyup okuyup takiyosun kafana diye hergun usenmeden bilgisayari goturdu ise bende giremedim onun icin. Canim belirti olara pek bisi olmadi bendede sadece goguslerim ibanilmaz sisti ve aciyo birde dun sag kasigimda 5dak surup gecen bi agri vardi anlamsiz bisi korkumdan hic kalkmadim dun birazda bugun moralim bozuk aglamakliym bi umutlaniyorum bi korkuyorum allahima hergun dua ediyorum bebegimi sagligiyla kucaklata biliyim diye...senden gercekten guzellll haberler bekliyorum cnm insallah guzel sonucu vericeksin bizlere...

ben bu ay basliycaksin saniyordum.. Neyse ön hazirlik iyidir hadi bakalim hayirlisi olsun simdiden..

saol canım.. Bende bu ay hemen başlanacak sanıyordum.. 2 aydır içiyorum dhea 'yı bir ay daha kullan dedi.
Hayırlısı olsun napalım. Allahtan ters bir durum yok.. Sadece iyi hazırlanıp iyi başlamak istedi sanırım.. Ee artık bu topikte yerim yok mu ?:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…