Kızlar merhaba, benim de ilaçlarım bitti dün, akşam ovitralle iğnemi yaptım :) yarın opum var. Transferi tazelerle değil de dondurulmuşlarla yapıcam. PKOs olduğu için bende fazla yumurtam oluştu, opu sırasında da rahim ve yumurtalıklar yorulacağından bir ay ara vermeye karar verdik transefr için, aksi taktirde hamile kalırsam çok sıkıntı yaşarmışı, su falan toplarmış midem falan... Bir de ben istanbulda tedavi oluyorum ama şehir dışından geliyorum. Doktorum hamile kalırsam gözümün önünde de olmayacağın için riske atmak istemiyorum dedi. Transferim önümüzdeki aya kaldı. Şimdilik tek dileğim emanetlerimi sapasağlam teslim etmek doktoruma, umarım yarın herşey yolunda gider de 4-5 tane kaliteli embriyom oluşur. Bu yolda herkese bol şans diliyorum
arkadaşlar selam ,
dün opu işlemim vardı 16 yumurta toplanmıs 12 si işlem görmüş 8 i döllenmiş bu iyi bir sayımı, 5. güne kadar gitmesi sayıya mı kaliteye mi bağlı. 16 dan 8 düşmesi endişelendirdi acaba kalitesiz mi olustu yumurtalar???
birde genelde herkes transfer tarihini biliyor bizimkiler beni bugun arayıp bu bilgileri verdi, her gün arayacağız transferin ne zaman olacağıda o gün belli olcak sizi cağıracağız dediler ben de amasyada oturup istanbulda tedavi görüyorum o yüzden endişelendim.cünkü dün hemen amasyaya döndüm yine gidip beklemem gerekecek=(
birde opudan sonra bir sürü yeni ilaç verdiler normal mi, sizlerede verdiler mi
Merhaba,
38 yasindayim.Benimde transferim 17 Mart` ta yapildi. 31 Mart test gunum, bu ikinci denemem. Daha onceki de cok sorunsuz, agrisiz gecmisti ama sonuc negatifti. Bunda da hic bir sorun yok, icimden bir his bu da (-) diyor. Hamile kalanlar herhangi bir belirti veya farklilik gorduler mi acaba?
kızlar günaydın.
kan verdim sonucu akşam alıcam. benim için dua edin lütfennnnnnn.......
Cnm ya hergun aklimdasin nete giremiyorum esim yasakladi telden girdim simdide dualarim seninle guzellll haberlerini bekliyorum benimde yarin test gunum cok heycanli gercektende allah yuzumuzu guldursun insallahhhhhhh
Cnm ya hergun aklimdasin nete giremiyorum esim yasakladi telden girdim simdide dualarim seninle guzellll haberlerini bekliyorum benimde yarin test gunum cok heycanli gercektende allah yuzumuzu guldursun insallahhhhhhh
Canım, hadi bakalım inşallah güzel bir sonuc alırsın, sevinelim!! Kız aksama kadar nasıl dayanabiliyorsunuz vallahi çok sabirlisi
canım
sen bugün doktora gidecektin di mi?merhaba,
bende 38 yasındaım berkecik.şuan tüp bebeğe hazırlık aşamasındayım. DHEA ve başka bir vitamin ilacı kullanıyorum.aşırı olmazsada bunlar benim kilomda etki gösterdi. sen nerede yaptırdın tedavini.
erkekler işte peeehhhhhhhhne anlar onlar. biz burda birbrimize destek oluoruz birşeyler öğrenioruz. benim eşimde kızıodu bişiler duyup sonra yok benim ööle değil yok benim böçöle problem mi die kendini yıpratıosun die kızdı sonra ben bir şarladımmmm :88::88::88::88::88: karışmıo artık. DDDD
senin nasıldı canım bu süreç herhangi bir belirtin birşey falan oldu mu? bende elle tutulur hiçbişi olmadı biliosun bi sol göğsüm diğerine göre büyüdü. biri küçük öbürü büyük göğüslerimin. onun dışında bişli yok. varya sonucum çıkmıştır artık :18::18::18::18::18::18::18::18:
Canim, hep aklimdasin, anladım ki İnternet'e giremiyorsun, inşallah yarın güzel bir sonuc alırsın canım!!
Canim, hep aklimdasin, anladım ki İnternet'e giremiyorsun, inşallah yarın güzel bir sonuc alırsın canım!!
sen bugün doktora gidecektin di mi?
söyle bir oksa karnini, elini öpüp karnina götür , korkma , dua et, herseyin hayirlisi insallaahhhhh...
ben bu ay basliycaksin saniyordum.. neyse ön hazirlik iyidirevet canım sabah gittim. Muayene oldum. Sağ ve solda biri 15 digeri 16 mm olan yumurtalar gördü ,
şuan ters bir durum yok. Bir ay daha biosteron kullan nisan ayı adetinde gel dedi oda 27 nisana filan denk gelecek. 1-2 mayıs gibi tedaviye başlarız dedi.
Keşke o zaman kadar kendiliğinden hamile kalsam :)
gercekten güzel ve anlamli.. ne güzel ya hergün burdan birsey ögreniyoruz... insallah Rabbim senin dualarini da bizimkilerini de duyuyordur..dua ediorum canım başka da elimden birşey gelmiyor bu saatten sonra maalesef. artık tutunduysa bebişim tutundu. inşallah anneyi yalnız bırakmamıştır.
aklıma geldikçe sürekli
'rabbim bana da kendi katından tertemiz bir soy armağan et. şüphesiz ki sen duaları işitensin.' diye dua ettim. KK da bir yer de okumuştum. bir istek bu kadar kısa ve öz anlatılamaz :)))
sizler de böyle dua edin kızlar.
Aynen cnm banada okuyup okuyup takiyosun kafana diye hergun usenmeden bilgisayari goturdu ise bende giremedim onun icin. Canim belirti olara pek bisi olmadi bendede sadece goguslerim ibanilmaz sisti ve aciyo birde dun sag kasigimda 5dak surup gecen bi agri vardi anlamsiz bisi korkumdan hic kalkmadim dun birazda bugun moralim bozuk aglamakliym bi umutlaniyorum bi korkuyorum allahima hergun dua ediyorum bebegimi sagligiyla kucaklata biliyim diye...senden gercekten guzellll haberler bekliyorum cnm insallah guzel sonucu vericeksin bizlere...erkekler işte peeehhhhhhhhne anlar onlar. biz burda birbrimize destek o[SUP][/SUP]luoruz birşeyler öğrenioruz. benim eşimde kızıodu bişiler duyup sonra yok benim ööle değil yok benim böçöle problem mi die kendini yıpratıosun die kızdı sonra ben bir şarladımmmm :88::88::88::88::88: karışmıo artık. DDDD
senin nasıldı canım bu süreç herhangi bir belirtin birşey falan oldu mu? bende elle tutulur hiçbişi olmadı biliosun bi sol göğsüm diğerine göre büyüdü. biri küçük öbürü büyük göğüslerimin. onun dışında bişli yok. varya sonucum çıkmıştır artık :18::18::18::18::18::18::18::18:
ben bu ay basliycaksin saniyordum.. Neyse ön hazirlik iyidirhadi bakalim hayirlisi olsun simdiden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?