Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

Sizce adetin 2. Günü yumurtanın 15-16 mm olması normal mi? Erken mi gelişmiş anlamadım.. Sanırım ben gününü kaçırdıgım için tutturamıyorum :)

oleyyy sonunda ilk iğnemi dün vuruldum kızımla nasıl olacak bilmiyorum ama inanıyorum ki olacak

Canim yaa sorma zor zamanlar valla icimde hem korku hem umut var son bikac gundur cok hassaslastim elimde olmadan aglama geliyo...sen nasilsin gittinmi doktora??

Seni iyi anlıyorum, ben de çok heycanliydim ama herzaman icimde bir ses vardı canlarım benimle diye, ilk ultrasona yarın gireceğim ve aynı heycan bu heycanlar hiç geçmez gibiO zaman yarın ikimizin büyük bir gün

Son düzenleme:
Ben simdi dondurulmuslari kullandim. Sanki daha onceki igneler, haplar kilo alma surecini baslatti. Su an sadece estraderm bant ve puregestan fitil kullaniyorum. Karnim kocaman oldu. Kiyafetlerime sigamiyorum. Acaba ilaclar mi aldiriyor, anlayamadim. Bahceci Fulya`da tedavideyim. Bugun zor tuttum kendimi hamilelik testi almadim. Son 3 gunun bekle kizim, simdi negatifi gorucen moralin dibe vuracak. Kotu haberi almaktansa en azindan umutla beklemek daha guzel dedim kendi kendime.

Hayırlı olsun, canım!!!

yuyocum canım nasılsın? nasıl gidio hamilelik?

benim akşama belli olcak. ama çok korkuyorum. hiçbir belirti bişi yok bende. normal kasık batması arad bi göğüs sızlaması onlarında ilaçlardan kaynaklandığını düşünüyorum. senin de böyle miydi canım?

olmaz mi hic sekerim, birakmayiz seni biyere.. hem burasi mart-nisan topigi. ben de nisanda basliycam zaten kismetse

canım az kaldı, aslında senin sonucun çoktan belli olmuştur, sabah verdiysen eğer, arayıp bir sorsan mı acaba...hadi güzel bir haber duyalım...ben de heyecanlı bir şekilde bekliyorum...güzel dua imiş. ben de hem kendim hem de isteyen herkes için dua ediyorum. Elimizden geleni yaptığımıza inanıyorum, gerisi takdiri ilahi:))

gokofigo,

cevabın için teşekkürler ne bileyim forumda 25 yumurta 21 döllnemiş felan okuyunca insanın morali bozuluyor ama aslında bebek 1 yumurta 1 spermden oluyor=))

canım sende hayırlısıyla güzel sonuc alırsın, sonucta allah bize kaldıramayacağımız yükü vermez bizi bizden daha iyi o biliyor, ondan başkada kimseye güvenemeyiz ki. bugun alacağın haber inşallah hakkına en hayırlısı olan olur ve hakkında hayırlı olanda bugun senin hamilelik haberindir. AMİNN

ben de bol bol fetih süresi okumaya calısıyorum embriyolarım güzel güzel bölünsün güçlü olsun diye, sen de hamilelik haberini alınca fetih okuyabilirsin hamileliğin sonuna kadar sağlıklı sorunsuz geçsin diye. birde kılabiliryorsan haberi alır almaz şükür namazını ihmal etme canım...

Sizce adetin 2. Günü yumurtanın 15-16 mm olması normal mi? Erken mi gelişmiş anlamadım.. Sanırım ben gününü kaçırdıgım için tutturamıyorum :)

Benimkiler 5-6mm falan oluyor adetin 2.günü:)) seninkiler maşallah:)) doktorun ne dedi bu duruma?

benimkiler 5-6mm falan oluyor adetin 2.günü:)) seninkiler maşallah:)) doktorun ne dedi bu duruma?

hayır bisey demedi.. Ya çok iyi yada erken büyümüş v.s .. Hemsiresine bilgi yazdırıken duydum sağ ve solda 15-16 mm 2 yumurta dediğini.. Iyi biseymi acaba ? Erken mi gelişmiş. Aldıgım vitaamin ve dhesa nın etkisi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…