merhaba kızlarr
Aranızda 3. Bebeqe hamile olan yada düşünen varmı?
Canim yaa sorma zor zamanlar valla icimde hem korku hem umut var son bikac gundur cok hassaslastim elimde olmadan aglama geliyo...sen nasilsin gittinmi doktora??
oleyyy sonunda ilk iğnemi dün vuruldum kızımla nasıl olacak bilmiyorum ama inanıyorum ki olacak
Hayırlı olsun, canım!!!
olmaz mi hic sekerim, birakmayiz seni biyere.. hem burasi mart-nisan topigi. ben de nisanda basliycam zaten kismetsesaol canım.. Bende bu ay hemen başlanacak sanıyordum.. 2 aydır içiyorum dhea 'yı bir ay daha kullan dedi.
Hayırlısı olsun napalım. Allahtan ters bir durum yok.. Sadece iyi hazırlanıp iyi başlamak istedi sanırım.. Ee artık bu topikte yerim yok mu ?:2:
dua ediorum canım başka da elimden birşey gelmiyor bu saatten sonra maalesef. artık tutunduysa bebişim tutundu. inşallah anneyi yalnız bırakmamıştır.
aklıma geldikçe sürekli
'rabbim bana da kendi katından tertemiz bir soy armağan et. şüphesiz ki sen duaları işitensin.' diye dua ettim. KK da bir yer de okumuştum. bir istek bu kadar kısa ve öz anlatılamaz :)))
sizler de böyle dua edin kızlar.
olmaz mi hic sekerim, birakmayiz seni biyere.. hem burasi mart-nisan topigi. ben de nisanda basliycam zaten kismetse
bende nisanda başlamış olucam bizim yerimizde burası :))
Sizce adetin 2. Günü yumurtanın 15-16 mm olması normal mi? Erken mi gelişmiş anlamadım.. Sanırım ben gününü kaçırdıgım için tutturamıyorum :)
pervn sen neler yaptın canım, benim opu felan takip edemedim teslerin nasıl gidiyor, rahim filmini çektirdin mi[/QU
bugün kan tahlili verdim canım yarın bir buçukda film çekilcek bugün antibiyotiğe başladım ağrıyı azaltmak için sonrası ne olucak bakalım...sen neler yaptın???
pervn sen neler yaptın canım, benim opu felan takip edemedim teslerin nasıl gidiyor, rahim filmini çektirdin mi[/QU
bugün kan tahlili verdim canım yarın bir buçukda film çekilcek bugün antibiyotiğe başladım ağrıyı azaltmak için sonrası ne olucak bakalım...sen neler yaptın???
iyi canım ben rahim filmi hiç çektirmedim ama okuduğum kadarıyla kişiden kişiye çok değişiyormus inşallah kolay atlatırsın.
benimde pazartesi yumurtalarım alındı,her gün embriyolog arıyor işte 2. günleri bugun en geç cumartesi transfer yapılır dedi ama daha erkende olabilirmiş bakalım heyecanla bekliyorum. malum bu tedavinin her aşaması heyecan ve stress dolu
iyi canım ben rahim filmi hiç çektirmedim ama okuduğum kadarıyla kişiden kişiye çok değişiyormus inşallah kolay atlatırsın.
benimde pazartesi yumurtalarım alındı,her gün embriyolog arıyor işte 2. günleri bugun en geç cumartesi transfer yapılır dedi ama daha erkende olabilirmiş bakalım heyecanla bekliyorum. malum bu tedavinin her aşaması heyecan ve stress dolu
haklısın canım her adım stres senin yumurtaların toplanmış hayırlısıyla bende o aşamaya gelseydim burda gata çok araştırıyor istemediği tahlil kalmadı ilk yaptırdığımda bu kadar tahlil istememişti...hadi bakalım canım bebişlerin cumartesi seninle birlikte olur inş.
Kullandiginiz, igneler, haplar, bantlar sizi de sismanlatti mi? Yoksa benim sismanligim sadece yemekten mi?:26:
benimkiler 5-6mm falan oluyor adetin 2.günü:)) seninkiler maşallah:)) doktorun ne dedi bu duruma?
bende senin gibi kilo aldım sanmıştım ama tartıldım almamışım ama çok şiştim ilaçlar yapıyormuş vücutta ödem oluşturmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?