Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

ama bu şişlikten dolayı kıyafetlerim olmuyor erkenden hamile kıyafeti alacam gibi ya sen ne yaptıydın

:)) evet ama olmuyor diye atma yada birilerine verme çünkü eski kilona aynen dönüyorsun ben bi kaç çeşit yeni kıyafet almıştım idare ettim anlıcan canım.şimidi ikinci kez bomba gibi olmaya hazırım:)))

Canım sana söyleyim heycan hiç bitmez, buna hazır ol, pozitif sonuc aldıktan sonra ilk ultrasonu bekliyorsun, sonra kalp atışları, testler .... Şimdiden buna hazır ol canım, eminim pozitif alacaksın ve sevineceksin, ondan sonra yeni heycan. Benim de göğüs sızlaması ve kasık batmaları vardı, aynı canım

Seni iyi anlıyorum, ben de çok heycanliydim ama herzaman icimde bir ses vardı canlarım benimle diye, ilk ultrasona yarın gireceğim ve aynı heycan bu heycanlar hiç geçmez gibiO zaman yarın ikimizin büyük bir gün

Evet cnm ikimiz icinde onemli gun insallah guzel haber veririz birbirimize allah hepimizin yardimcisi olsun

bu yola adim atmaya baslandigi andan itibaren heyecan hic bitmiyor sanirim. ben daha tedaviye baslamadan heyecanliyim. hem kendim icin hem sizler icin

slm canım nasılsın tedavin nasıl gidiyor? inşallah allahın izniyle seninde hayırlı haberlerini alırız kendine iybak.

Son düzenleme:
sekerim nolddu test sonucu, sabirsizliktan isi gücü biraktim seni bekliyorum valla burda, nolur hayirli güzel haberler ver bize.. mutlu haberlere cookk ihtiyacimiz var..

slm kızlar benim bügün transferim oldu test günüm dokuz nisan. hayırlısı olsun hakkımızda gokofigo senin de yüzün gülüyodur inşallah

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum biraz utanç verici ama doktoruma danışmadım, yumurtalar toplandıktan sonra transfere kadar doktorunuz eşinizle ilişkiye girmek konusunda bir yasak koydu mu??

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum biraz utanç verici ama doktoruma danışmadım, yumurtalar toplandıktan sonra transfere kadar doktorunuz eşinizle ilişkiye girmek konusunda bir yasak koydu mu??

Evet canım enfeksiyon riskinden dolayı gebelik testine kadar ilişki yasak.

Bizim doktorumuz öyle birsey demedi, transfere kadar iliskiye girebilirsiniz dedi ama transferden sonra sonuc alana kadar en iyisi girmemek.

Son düzenleme:
teşekkürler kızlar cevaplar için, hamileliği öğrendikten sonrada aslında çok dikkatli olmak gerek ne de olsa kolay kolay hamile kalamıyoruz.ama bu da işte bir gerçek hamilelik ve bebek içinde hayattaki her şeyi de silmemek ve ertelememek gerekir. neyse kimseyi soramadığım seyleri sordum iyi ki varsınız=))

Selam cnm!kusurabakma dün görmedim mesajını,ben uğurmumcuda oturuorum.öğretmenim ama bizde izin okadar sorun değil zaten ders çıkışlarıma getirdik kotrollerimi,ben 1 haftadır puregon iğne vuruldum 125 doz, 15 yumurtam oluştu,3gündürde ani çatlamasınlar die iğne vuruldum,iğneler şuana kadar 650 tuttu.tedavim 3.000 ama benim hemşire arkadaşım olduğu için bana indirim yaptılar ,gerçi az önce 2 ay önce gene IVI de tedavi olmuş bi bayan(hamile) 3.500 tedavi yazmış .ama ben gittiğimde normal fiyatımız 4.200 demişlerdi :) kandırıldım neyse...ama memnunum,rahatım ,doktorum erdal bey,o hamile kalan bayanın emre beymiş buarada.. yarın gene kontrolüm var,gene yazarım cnm başka şeyler varmı kafana takılan,sen başka yere gittinmi bugün yoksa,kolay gelsin öptmmmm!

herkeze iyi gecelerrr

güzel bi haberde benden dayanamadım 10. gün testi yaptırdım sonuç pozitiffffffffffffff inşallahh böyle devam eder. allah bu yolda yolumuzu açık etsin inşallahh sağlığıyla evlatlarımıza kavuşalım inşallah...

maşallahhhhhh allah tamamına erdirsin ne güzel bir haber darısı başımıza, bu mutlu anında bizlerede dua etmeyi unutma canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…