canım evet ilaçlar yapıyor ben bir ayda 12 kilo fazla görünmüştüm sorun yapma sonrasında normale dönüyosun...
ama bu şişlikten dolayı kıyafetlerim olmuyor erkenden hamile kıyafeti alacam gibi ya sen ne yaptıydın
yuyocum canım nasılsın? nasıl gidio hamilelik?
benim akşama belli olcak. ama çok korkuyorum. hiçbir belirti bişi yok bende. normal kasık batması arad bi göğüs sızlaması onlarında ilaçlardan kaynaklandığını düşünüyorum. senin de böyle miydi canım?
Seni iyi anlıyorum, ben de çok heycanliydim ama herzaman icimde bir ses vardı canlarım benimle diye, ilk ultrasona yarın gireceğim ve aynı heycanbu heycanlar hiç geçmez gibi O zaman yarın ikimizin büyük bir gün
selam! ben de IVI ye gidiorum,doktorum erdal bey,memnunum,inşallah böyle devam eder.. kartal da oturuorum hem de,ama gidip geldim sorun olmadı yollara iett otobüslerine alışığımbebeklerimize kavuşacağımız merkezleri seçmişizdir umarım,öptm,kolay gelsin!
slm kızlar benim bügün transferim oldu test günüm dokuz nisan. hayırlısı olsun hakkımızda gokofigo senin de yüzün gülüyodur inşallah
slm kızlar benim bügün transferim oldu test günüm dokuz nisan. hayırlısı olsun hakkımızda gokofigo senin de yüzün gülüyodur inşallah
hayırlı olsun canım inşallah güzel haber verirsin
hadi hayirlisi olsun canim.. 9 nisan benim icin önemli bir gün, insallah senin icinde öyle olur)
arkadaşlar bir şey sormak istiyorum biraz utanç verici ama doktoruma danışmadım, yumurtalar toplandıktan sonra transfere kadar doktorunuz eşinizle ilişkiye girmek konusunda bir yasak koydu mu??
arkadaşlar bir şey sormak istiyorum biraz utanç verici ama doktoruma danışmadım, yumurtalar toplandıktan sonra transfere kadar doktorunuz eşinizle ilişkiye girmek konusunda bir yasak koydu mu??
Saol canım, ınsallah..kartalın neresındensın. Bende pendıkte oturuyorum.calıstıgım ıcın ızın almak ta mesele olacak gıbı.. Yoksa ıvı benım aklıma da cok yatmıstı. Sen hangı asamadasın. Neler yapıldı? Kacıncı denemen. Tedavın ne tuttuyor. Hemen yazabılırsen yarına kadar ıvıye de gıdebılırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?