Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

maşallahhhhhh allah tamamına erdirsin ne güzel bir haber darısı başımıza, bu mutlu anında bizlerede dua etmeyi unutma canım.

çok teşekkür ederiimm dualarım bütün konuştuğum arkadaşalrıma bu yolda emek veren bütün arkadaşlarımın yolu açık olsun diye her duamın sonunu böyle bitiriyorum inşallah sizlerdende güzel haberleri alıcazzzz

canım gözünaydın çok sevindim bizde mutlu haberleri alırız inş.

çok sağol cnm inşallahh sizlerdende güzel haberleri alıcazz ilk etabı böyle hep birlikte atlatıcaz.....allahım kucaklarımıza sağlıklı evlatlar almayı nasip etsin inşallahhh....

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum biraz utanç verici ama doktoruma danışmadım, yumurtalar toplandıktan sonra transfere kadar doktorunuz eşinizle ilişkiye girmek konusunda bir yasak koydu mu??

Biz 6. haftamıza girdik doktorumuz yasağa devam

kızlar günaydın.

maalesef sonucum negatif. dün moralim çok bozuk olduğu için haber veremedim. allahım bana nasip etmedi daha zamanı gelmemiş demek ki.
uzun bir süre tekrar denemeyi düşünmüyorum.

Oley!!!!! Canım, coooook sevindim!!!! biliyordum!!! Kendine ve bebeğine çok iyi bak!!

kızlar günaydın.

maalesef sonucum negatif. dün moralim çok bozuk olduğu için haber veremedim. allahım bana nasip etmedi daha zamanı gelmemiş demek ki.
uzun bir süre tekrar denemeyi düşünmüyorum.

Canım, çok üzüldüm ne desem boş, çok çok gecmis olsun, inşallah çabuk atlatirsin kısmet canım, inşallah yakın bir zamanda hamile kalırsın!

Son düzenleme:

Cok cook uzuldum cnm allah sabrini verecektir insallah en kisa zamanda bu zor gunleri atlatirsin arkadasim :..(

gözünüz aydın rabbim bu mutluluğunu bozmasın inş kucağına aldığın günlerine de tanık oluruz aman dikkat et asıl şimdi başlıyor kese görünecek mi kalp atışı duyulacak mı derken yeni heyacanlar stres bitmiyor

işte söylenecek sözün bittiği yer burası zor bir durum inş kısa zamanda atlatırsın her şer gördüğümüz şey de bir hayır vardır.

Kesinlikle sana katlıyorum, aksi takdirde eşle arana bir soğukluğun girmesi kaçınışmaz. Zaten hamileliğin belli aşamasına kadar ilişki öneriliyor. Ama ben şu an zaten zor olan ve maddi manevi bir sürü emek harcadığımız bir süreçte olmamasından yanayım. benim 3.denemem, üçünde de transferden sonra verdikleri kağıtta da, transferden sonra verdikleri kağıtta da ilişkinin yasak olduğu yazıyordu. Enfeksiyon riskinden dolayı diye bir açıklama yaptılar. Zaten antibiyotik veriyorlar yumurta toplamından sonra.

Canım tebrikler, ne güzel bir habr böyle..darısı başımıza:)) allah tamamını erdirsin:))

Canım, ne söylenir bilmiyorum, benim de yarın test günüm. Şimdiden düşünüyorum, eğer sonuç negatif olursa beni ne teselli eder diye...Ne yazsam boşunaymış gibi hissediyorum. Ama bildiğin gibi (bunu kendime de söylüyorum) yaşam devam ediyor, herşey rağmen...

merhabalar herkese
güzel haberler duyunca çok mutlu oluyorum tabiki ama negatif sonuçlardada ümitsizliğe kapılmamak lazım tabi yaşayan bilir her ay heyecanla beklemek falan ama tevekkül etmek lazım rabbim hayırlı zamanda nasip edecektir inşş hepimize bu mutluluğu
bu arada benim yumurtalar pazartesi toplandı gelişimler çok iyiymiş 5. gün transferi olucakmış yani cumartesi :)

inş canım inş.çooooooook sevindim canım hayırlı olsun.ALLAH kucağına almayıda nasip etsin darısı bize bende 7. günümdeyim.kan değerin kaç çıktı 10.gün?

canım beniiiiim dün çok merak ettim seni kaç kez girdim nete .çok yıpratma kendini zamanı gelınce kendiliğinden olacak zaten.hayırlısı böyleymiş bidaha denersin canım.çok öpüyorum seni.

selam,

nasılsınız kızlar....
dün doktor bana cyclo verdi.. bir ay kullan adet düzenin bozulmasın diye.nisanın sonunda tüp bebege başlayacakya.
bu nasıl kullanılıyo ben bilmiyorum. ilk 5gün iç dedi devamında biseyler girdi araya kaldı öyle. eczacı söyler zaten dedi sonrada. ilacı alırken eczacıya sordum oda doktoruna sor dedi :)

allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda atlatıp yine geleceğine umutla bakmaya başlarsın canım...sonucta tüp bebek aşamasına gelene kadar yada bu aşamada ne hayal kırıklıkları yaşadık, ama hepimiz tekrar ayağa kalkmayı bildik lütfen pes etme allah sabrının karşılığını tez zamanda versin inşallah, dualarım seninle.

merhaba deryamd benim de pazartesi yumurtalarım toplandı ve benmde muhtemelen cumartesi olcakmış, gerçi daha bugun telefon gelmedi ama dün ki telefonda cumartesi olur dediler. kaç embriyon vardı canım? tabii ben hala heyecanla embriyologun bugun de aramasını ve güzel haberler vermesini bekliyorum=)

yarın seninde test günümmüş sanırım, allah yardımcın olsun inşallah müjdeli haberini bizimle paylaşırsın yarın.

Gogofiko senin icin uzuldum, daha zamani gelmemis, hayirli olan neyse o olmus demek ki. Sakin kusme, kahretme, cok uzun sure ara vermeden tekrar dene. Insallah olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…