herkeze iyi gecelerrr
güzel bi haberde benden dayanamadım 10. gün testi yaptırdım sonuç pozitiffffffffffffffinşallahh böyle devam eder. allah bu yolda yolumuzu açık etsin inşallahh sağlığıyla evlatlarımıza kavuşalım inşallah...[/QUO
canım gözünaydın çok sevindim bizde mutlu haberleri alırız inş.
maşallahhhhhh allah tamamına erdirsin ne güzel bir haber darısı başımıza, bu mutlu anında bizlerede dua etmeyi unutma canım.
canım gözünaydın çok sevindim bizde mutlu haberleri alırız inş.
arkadaşlar bir şey sormak istiyorum biraz utanç verici ama doktoruma danışmadım, yumurtalar toplandıktan sonra transfere kadar doktorunuz eşinizle ilişkiye girmek konusunda bir yasak koydu mu??
herkeze iyi gecelerrr
güzel bi haberde benden dayanamadım 10. gün testi yaptırdım sonuç pozitiffffffffffffffinşallahh böyle devam eder. allah bu yolda yolumuzu açık etsin inşallahh sağlığıyla evlatlarımıza kavuşalım inşallah...
kızlar günaydın.
maalesef sonucum negatif. dün moralim çok bozuk olduğu için haber veremedim. allahım bana nasip etmedi daha zamanı gelmemiş demek ki.
uzun bir süre tekrar denemeyi düşünmüyorum.
kızlar günaydın.
maalesef sonucum negatif. dün moralim çok bozuk olduğu için haber veremedim. allahım bana nasip etmedi daha zamanı gelmemiş demek ki.
herkeze iyi gecelerrr
güzel bi haberde benden dayanamadım 10. gün testi yaptırdım sonuç pozitiffffffffffffffinşallahh böyle devam eder. allah bu yolda yolumuzu açık etsin inşallahh sağlığıyla evlatlarımıza kavuşalım inşallah...
kızlar günaydın.
teşekkürler kızlar cevaplar için, hamileliği öğrendikten sonrada aslında çok dikkatli olmak gerek ne de olsa kolay kolay hamile kalamıyoruz.ama bu da işte bir gerçek hamilelik ve bebek içinde hayattaki her şeyi de silmemek ve ertelememek gerekir. neyse kimseyi soramadığım seyleri sordum iyi ki varsınız=))
herkeze iyi gecelerrr
kızlar günaydın.
herkeze iyi gecelerrr
kızlar günaydın.
kızlar günaydın.
merhabalar herkese
güzel haberler duyunca çok mutlu oluyorum tabiki ama negatif sonuçlardada ümitsizliğe kapılmamak lazım tabi yaşayan bilir her ay heyecanla beklemek falan ama tevekkül etmek lazım rabbim hayırlı zamanda nasip edecektir inşş hepimize bu mutluluğu
bu arada benim yumurtalar pazartesi toplandı gelişimler çok iyiymiş 5. gün transferi olucakmış yani cumartesi :)
Kesinlikle sana katlıyorum, aksi takdirde eşle arana bir soğukluğun girmesi kaçınışmaz. Zaten hamileliğin belli aşamasına kadar ilişki öneriliyor. Ama ben şu an zaten zor olan ve maddi manevi bir sürü emek harcadığımız bir süreçte olmamasından yanayım. benim 3.denemem, üçünde de transferden sonra verdikleri kağıtta da, transferden sonra verdikleri kağıtta da ilişkinin yasak olduğu yazıyordu. Enfeksiyon riskinden dolayı diye bir açıklama yaptılar. Zaten antibiyotik veriyorlar yumurta toplamından sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?