selam,
nasılsınız kızlar....
dün doktor bana cyclo verdi.. bir ay kullan adet düzenin bozulmasın diye.nisanın sonunda tüp bebege başlayacakya.
bu nasıl kullanılıyo ben bilmiyorum. ilk 5gün iç dedi devamında biseyler girdi araya kaldı öyle. eczacı söyler zaten dedi sonrada. ilacı alırken eczacıya sordum oda doktoruna sor dedi :)
birazdan opu islemim var ve ben cokkk korkuyorum :-(
mesajını okurken ben sinirlendim doktoruna ne demek eczacı sana söyler kendisinin söylemesi lazım, bence ara sor canım üstelik sen özel hastaneye gidiyordun birde
allah yardımcın olsun.. Hersey guzel olucakkkk insallah..
Yazılarınızı okudum RABBİM meklerimizi boşa çıkarmasın.Yazılarınızı okurken herbır yazıda dua ettım sevındır Rabbim DİYE. Ben cyclo kullanıyorum yarın son gun , sanırım carsamba ıgnelere baslıycaz ve tüp bebek için çalışıcaz.Çok gerginim aslında nasıl olucak nasıl sonuçlnıcak dıye dusunuyorum ve elımde olmadan stres yapıyorum. Geçmişte çok fazla sayıda başarısız tedavi sürelerim oldu. Neden sebebsiz infertilite. 12 yasında bır kızım var ve sonrasında bırdaha cocugum olmadıİyi ki varsınız sizinle olmak benı rahatlatıyor...
Bende seninle ayni durumdayim. 9 yasinda oglum var, sonra olmadi ve hic korunmadik. Sebepsiz infertilite dediler. Buna da cok inanmiyorum ne demek bu? Yasima gore her sey cok iyi. Ama yok yok iste, olmuyor. . Test icin son 3 gunum, en iyisi cok dusunmemek.
merhaba deryamd benim de pazartesi yumurtalarım toplandı ve benmde muhtemelen cumartesi olcakmış, gerçi daha bugun telefon gelmedi ama dün ki telefonda cumartesi olur dediler. kaç embriyon vardı canım? tabii ben hala heyecanla embriyologun bugun de aramasını ve güzel haberler vermesini bekliyorum=)
benim 6 embriyo varmış gelişimleride gayet güzel dedi bölünmeleri falan iyiymişş o yüzden 5. gün yapalım dedi benide hergün arıyolar saolsunlar senin kaç taneydi
cook tebrik ederimherkeze iyi gecelerrr
güzel bi haberde benden dayanamadım 10. gün testi yaptırdım sonuç pozitiffffffffffffffinşallahh böyle devam eder. allah bu yolda yolumuzu açık etsin inşallahh sağlığıyla evlatlarımıza kavuşalım inşallah...
Kızlar herkese selam, 22 yumurtadan döllenen 14 tane yumurtama var :) transferim bir sonraki aya kaldı, c.tesi günü kaliteleri hakkında bilgilendirecekler beni.. Ayy çok heycanlı
canim benim üzme kendini.. vakti degilmis demek ki.. böylesi hayirlisiymis.. kendini nezaman hazir hissedersen ozaman denersin yine.. cook öpüldünn...kızlar günaydın.
maalesef sonucum negatif. dün moralim çok bozuk olduğu için haber veremedim. allahım bana nasip etmedi daha zamanı gelmemiş demek ki.
uzun bir süre tekrar denemeyi düşünmüyorum.
benim de 8 adet 16 yumurtanın 12 olgun cıktı 8 i döllendi, hala 8 adet devam ediyorlarmış, ben de beklenen telefonumu aldım canım az önce cumartesi dediler ama yarında ararız dediler. bana 1 adet transfer edecekler diğerleri dondurulacak sanırım keşke 2 olsaydı şansımız yükselseydi sana kaç adet transfer olacak?
pirayeeee inanmıyorum 4 yeter diyordun 14 olmus maşallah hepsi güçlü kuvvetli olsunlar inşallah=))ay o bilgi telefonlarını beklemek çoook heycanlı ve zor, benim de cumartesi olcakmış transfer ben yarın istanbula tekrar gidiyorum=))) sen evine dönmüşsündür insanın evi memleketi gibi yok değil mi=)
neden bir dahaki aya bırakıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?