Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

hoşgeldin.. hayırlı olsun. nerede balşıyorsun tedaviye ?

benimde 9 olgun çıkmıştı 6 sı döllendi hala 6 olarak devam ediyolar :) benim 2 tane transfer olucak doktoruna söyleseydin yapmıyomu 2 tane

ay canım yasadan dolayı koyamıyoruz dediler yaşım 35 den küçük ve ilk denemem, ikinci denemede 1 müş 3 de 2 tane koyuluyormus. senin kaçıncı denemen? eger öyle bir yasa yoksa ben de söyleyeyim onlar öyle deyince ısrar etmedim

hayırlı uğurlu olsun, her anı ve adımı heyecan stres ve umut dolu oluyor bu tüp bebek tedavisinin, rabbim seninkiyle beraber hepimizin tedavisini güzel ve hayırlı sonuçlara ulaştırsın.

hmm naladım canım. Ozaman bana 2 tane koyabilirler.. Yaş 38 ilk deneme. önceden olan 2 çocuk var ama.

aramiza hosgeldiinnn:))) ben de ilk kez yaptiricam, umarim ilk ve son olur. ben de adetimi bekliyorum. senin nezaman adetin?

Son düzenleme:

benim ilk denemem eğer raporlu falan yaptırıyosan 1 tane koyuyolar yani devlet desteğini kullanıyosan nerde yaptırıyosun?

benimde tam belli olmuyor. stes yasiyorsam 25.gün geliyor. yani en erken 13 nisanda gelir. sen benden önce basliycaksin

benim ilk denemem eğer raporlu falan yaptırıyosan 1 tane koyuyolar yani devlet desteğini kullanıyosan nerde yaptırıyosun?

canım bende ne rapor var ne devlet desteği medicanada yaptırıyorum, bana 1 dediler ben bir daha görüşeyim o zaman, senin durumlar ne sana kaç tane koyacaklar kaçıncı denemen?

kizlar, benim burdaki doktorum esimi aramis azevvel; almanya da yaptirmak istiyorsaniz(tüp bebegi) esinizin endometriozisini yoketmek icin bir igne veririz 3 ay onu kullanir kisti yokettikten sonra tüp bebek yapariz demis(bu 3 ayda da iliski yokmus) hic duydunuz mu böyle bisey??

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba.dün opu işlemim oldu ve 8 tane yumurtam çıktı.bugün merkezden aradılar.7 si işlem görmüş 3 ü döllenmiş.yarında rabbimin izniyle transferim olcak inşallah.dua edin benim için nolur...

cylo-prognova mı? o ise günde bir tane..

allah yardımcın olsun angel saat kaç gibi olcak? o saattede etmeye çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…