kızlar yazdıklarınızı daha okumadım mayıs nisan tüp bebek başlığı görünce hemen atladım bende geldim aranıza benide alın :) ilk muayenemi oldum kanlar alındı şimdi adetimi beklicem . ilk deneyimim olacak inş son olur herkes duamda inanin rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın bol bol güzel olumlu muhabbetlere inş.. :)
benimde 9 olgun çıkmıştı 6 sı döllendi hala 6 olarak devam ediyolar :) benim 2 tane transfer olucak doktoruna söyleseydin yapmıyomu 2 tane
kızlar yazdıklarınızı daha okumadım mayıs nisan tüp bebek başlığı görünce hemen atladım bende geldim aranıza benide alın :) ilk muayenemi oldum kanlar alındı şimdi adetimi beklicem . ilk deneyimim olacak inş son olur herkes duamda inanin rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın bol bol güzel olumlu muhabbetlere inş.. :)
ay canım yasadan dolayı koyamıyoruz dediler yaşım 35 den küçük ve ilk denemem, ikinci denemede 1 müş 3 de 2 tane koyuluyormus. Senin kaçıncı denemen? Eger öyle bir yasa yoksa ben de söyleyeyim onlar öyle deyince ısrar etmedim
aramiza hosgeldiinnn:))) ben de ilk kez yaptiricam, umarim ilk ve son olur. ben de adetimi bekliyorum. senin nezaman adetin?kızlar yazdıklarınızı daha okumadım mayıs nisan tüp bebek başlığı görünce hemen atladım bende geldim aranıza benide alın :) ilk muayenemi oldum kanlar alındı şimdi adetimi beklicem . ilk deneyimim olacak inş son olur herkes duamda inanin rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın bol bol güzel olumlu muhabbetlere inş.. :)
ay canım yasadan dolayı koyamıyoruz dediler yaşım 35 den küçük ve ilk denemem, ikinci denemede 1 müş 3 de 2 tane koyuluyormus. senin kaçıncı denemen? eger öyle bir yasa yoksa ben de söyleyeyim onlar öyle deyince ısrar etmedim
hayırlı uğurlu olsun, her anı ve adımı heyecan stres ve umut dolu oluyor bu tüp bebek tedavisinin, rabbim seninkiyle beraber hepimizin tedavisini güzel ve hayırlı sonuçlara ulaştırsın.
aramiza hosgeldiinnn:))) ben de ilk kez yaptiricam, umarim ilk ve son olur. ben de adetimi bekliyorum. senin nezaman adetin?
h.b arkadaşım benm adetim 27 siydi olmadı 2 gün atttı bakalım zaten polikistik over hastasıyım ben ge.ikiyodu hemen de çok uzun süreli ama son 5 aydır düzenli geliyodu şimdi şaka gibi gelmedi gelmicekmi bilmiyorum gelmezse farlutala başlarım artık bi kaçgün daha bekliyeyim bakalım senin
benim ilk denemem eğer raporlu falan yaptırıyosan 1 tane koyuyolar yani devlet desteğini kullanıyosan nerde yaptırıyosun?
hmm naladım canım. Ozaman bana 2 tane koyabilirler.. Yaş 38 ilk deneme. önceden olan 2 çocuk var ama.
selam,
nasılsınız kızlar....
dün doktor bana cyclo verdi.. bir ay kullan adet düzenin bozulmasın diye.nisanın sonunda tüp bebege başlayacakya.
bu nasıl kullanılıyo ben bilmiyorum. ilk 5gün iç dedi devamında biseyler girdi araya kaldı öyle. eczacı söyler zaten dedi sonrada. ilacı alırken eczacıya sordum oda doktoruna sor dedi :)
Kandaki hamilelik testlerini nerede yaptiriyorsunuz. Acibadem 125 tl dedi?
Arkadaşlar merhaba.dün opu işlemim oldu ve 8 tane yumurtam çıktı.bugün merkezden aradılar.7 si işlem görmüş 3 ü döllenmiş.yarında rabbimin izniyle transferim olcak inşallah.dua edin benim için nolur...
cylo-prognova mı? o ise günde bir tane..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?