canım bende ne rapor var ne devlet desteği medicanada yaptırıyorum, bana 1 dediler ben bir daha görüşeyim o zaman, senin durumlar ne sana kaç tane koyacaklar kaçıncı denemen?
Arkadaşlar merhaba.dün opu işlemim oldu ve 8 tane yumurtam çıktı.bugün merkezden aradılar.7 si işlem görmüş 3 ü döllenmiş.yarında rabbimin izniyle transferim olcak inşallah.dua edin benim için nolur...
benim ilk denemem 27 yaşındayım ve 2 tane kodurucam doktorada söyledim tmm dedi bişey demedi yani
allah yardımcın olsun angel saat kaç gibi olcak? o saattede etmeye çalışırım
ay benim de yaş 27 ilk denemeydi seninde değil mi, ben de söyleyeceğim, bakalım inşallah hastane politikası felan değildir yoksa orada yaptırdığıma çok pişman olurum. sen nerde yaptırıyordun canım?
Hayırlı olsun, canım, inşallah transferin kolay ve basarili gecerben de bugün keseyi gördüm bir tane canimcim benim
yarın seninde test günümmüş sanırım, allah yardımcın olsun inşallah müjdeli haberini bizimle paylaşırsın yarın.
benim ilk denemem 27 yaşındayım ve 2 tane kodurucam doktorada söyledim tmm dedi bişey demedi yani
deryamd sen nerde tedavı oluyorsun? ben 35 yasındayım ve 2 tane transfer edılıcek ve 35 yasın altına 1 tane dedıler. Aslında ben 3 tane ıstemıstım
canım bende ne rapor var ne devlet desteği medicanada yaptırıyorum, bana 1 dediler ben bir daha görüşeyim o zaman, senin durumlar ne sana kaç tane koyacaklar kaçıncı denemen?
ben ankara medicana da yaptırdım 2 tane koydular ama biri tuttu 1 tane koymaları değişik geldi
Hayırlı olsun, canım, inşallah transferin kolay ve basarili gecerben de bugün keseyi gördüm bir tane canimcim benim
Yuyocum senden haber bekliyodum herzamanki gibi telden girebiliyorum...cnm benim keseyi gormussun coj sukur sevindim cnm gercekten dedigin gibi daha yeni basliyo pozitif almakla bitmiyo degisik degisik korkular giriyo insanin icine allahim buyuktur sagligiyla evlatlarimizi alicaz cnm inananmakla basliyor hersey....
Allah yardımcın olsun.. Hersey guzel olucakkkk insallah..
allah güç versin .inşallah bol bol yumurta toplanır
Arkadaşlar merhaba.dün opu işlemim oldu ve 8 tane yumurtam çıktı.bugün merkezden aradılar.7 si işlem görmüş 3 ü döllenmiş.yarında rabbimin izniyle transferim olcak inşallah.dua edin benim için nolur...
merhaba canım nerede yaptırıyosun hayırlı olsun inşallah pozitif sonuçlarla umarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?