Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

canım bende ne rapor var ne devlet desteği medicanada yaptırıyorum, bana 1 dediler ben bir daha görüşeyim o zaman, senin durumlar ne sana kaç tane koyacaklar kaçıncı denemen?

benim ilk denemem 27 yaşındayım ve 2 tane kodurucam doktorada söyledim tmm dedi bişey demedi yani

Hayırlı olsun, canım, inşallah transferin kolay ve basarili gecer ben de bugün keseyi gördüm bir tane canimcim benim

benim ilk denemem 27 yaşındayım ve 2 tane kodurucam doktorada söyledim tmm dedi bişey demedi yani

ay benim de yaş 27 ilk denemeydi seninde değil mi, ben de söyleyeceğim, bakalım inşallah hastane politikası felan değildir yoksa orada yaptırdığıma çok pişman olurum. sen nerde yaptırıyordun canım?

ay benim de yaş 27 ilk denemeydi seninde değil mi, ben de söyleyeceğim, bakalım inşallah hastane politikası felan değildir yoksa orada yaptırdığıma çok pişman olurum. sen nerde yaptırıyordun canım?

benim şöyle normalde kocaelinde oturuyorum. aslında doktorum orda ama orda iyi bi merkez olmadığı için benim doktorum beni istanbul cerrrahi hastanesi serdar beye yönlendirdi takiplerimi kendisi yaptı benim sadece toplama ve transferimi serdar bey yapıcaktı benim doktorum söyledi serdar beye 2 tane koyalım diye öyle oldu işte şimdi anlıyacağın tüp bebeği istanbul cerrahide yaptırıyorum

Hayırlı olsun, canım, inşallah transferin kolay ve basarili gecer ben de bugün keseyi gördüm bir tane canimcim benim

çok teşekkür ederim canım.inşallah inşallahhh.keseyi görmene çok sevindim.rabbim sorunsuz bi şekilde kucağınada almayı nasip etsin. 1-0 olsun bizim olsun :)

canım bende ne rapor var ne devlet desteği medicanada yaptırıyorum, bana 1 dediler ben bir daha görüşeyim o zaman, senin durumlar ne sana kaç tane koyacaklar kaçıncı denemen?

ben ankara medicana da yaptırdım 2 tane koydular ama biri tuttu 1 tane koymaları değişik geldi

ben ankara medicana da yaptırdım 2 tane koydular ama biri tuttu 1 tane koymaları değişik geldi

serap özel olmazsa yaşın kaç ve kaçıncı denemen, yani bilgim olsun diye soruyorum doktora söylerken örnek vermek açısından bana doktorum yeni yasa gereği 35 yaş altı ilk iki denemede kesinlikle tek embriyo koyuyoruz dedi. eğer bunda bir yumusama varsa ben de 2 tane isterim şansın artması açısından tabii ki. benim cumartesi o güne kadar biraz araştırsam iyi oalcak.

Yuyocum senden haber bekliyodum herzamanki gibi telden girebiliyorum...cnm benim keseyi gormussun coj sukur sevindim cnm gercekten dedigin gibi daha yeni basliyo pozitif almakla bitmiyo degisik degisik korkular giriyo insanin icine allahim buyuktur sagligiyla evlatlarimizi alicaz cnm inananmakla basliyor hersey....

İnşallah, canım benim, inşallah

merhaba canım nerede yaptırıyosun hayırlı olsun inşallah pozitif sonuçlarla umarım :)

bugün transferimin 8 .günü düne kadar kasığımda rahmimde ara ara ağrılar hisediyodum bunlar kesildi ama bu sabah kalktığımda hatta yatagımdan bile kalkamadım baş dönmesi mide bulantısı vardı 2 saat kadar sürdü korktum neden oluyo aranızda bunları yaşayan varmı yardım edin LÜTFEN!!!!!!

dün opum vardı 10 yumurtadan sadece 3tanecik dolu çıktı doktorumda bende tabiki şok yaşadık opum çok uuzn sürdü herkesten fazla narkoz aldım oan bütün opu sonrası sancılarım hiç geldi yıkıldım resmen doktorum dediğine göre 2aydır fhs birden yükseldi sınırdaydı 11.5 muş sanırım ondan dedi belkide dedi aşılamaları bile boşuna yaptık boş yumurtalardı dedi neyseki bugün emriyalog aradı ve üçüde döllenmiş herşey yolunda dedi çok çok mutluyum umarım tutunurlar ALLAH büüyk busefer olsun inş bu 2.denemem. geçenkinde 5yumurtadan 4 döllenmişti..

merhaba canım nerede yaptırıyosun hayırlı olsun inşallah pozitif sonuçlarla umarım :)

Merhaba isallah yarin ariyacaklar kactane dollendigini soyluycekler bide transfer gunubelli olucak.
Ankara da maya tup bebek merkezinde yaptiriyorum doktorum osman hoca. Ekibinden cok memnunum.
İsallah hepimiz olumlu sonuclar aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…