Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

valla cidden maşallahhh tebrikler ama bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın neden bir dahaki aya bırakıyolar onu anlamadım

Canım benim anlatayım hemen, şimdi bende pko lduğu için fazla yumurta ürettim, 30yumurta toplanınca da transferden sonra ohss olma riskim yüksekmiş, hele bir de hamile kalırsam hamile kaldığıma pişmen olacak ağrılar yaşayabilirmişim, karnımdan su falan aldırmak gerekebilirmiş. Bünyeden bünyeye değişiyor işte :) rahim yumurtalıklar biraz dinlesin dedi doktorum. Dondurulmuş transferi şansımı %5 arttıracakmış, aksi taktirde düşük riskim olabailirmiş bir de progesteron seviyem 1.26 çıktı. taze transferi için sınır 1.3müş, yani ben sınırdaydım, riske atmak istemedik, dondurucaz bakalım

Merhaba arkadaslar. Kanada da yasiyorum ve bu Mart ayinda burda tub bebek yaptik ama sperm kalitesinden dolayi embriyo buyumeyi durdurdu. Esimde ileri derecede varikosel var, bende hicbir sorun yok. Mayis 'ta Istanbul'a gelip denemek istiyorum ama istanbul tup bebek merkezi (Dr. Aret Kamar) ve yesilkoy international hospital tub bebek merkezi (Dr. Engin Oral) arasinda kalmis durumdayiz. Benzer sorunu yasayan arkadaslar luten yardim edermisiniz. Iyi yada kotu tecrubelerinizi paylasir misiniz? Bu kadar uzak yerden sirf bunun icin gidicez ve umarim mutlu doneriz. Konuda actim benyardim almak icin.
Ayrica esim varikosel ameliyati olmak istiyor ama hastane yada doktor konusunda hicbir fikrimiz yok...
Birde ogretmen evlerinde kalabilirmiyiz ogretmen olmasakta? Fiyati uygun ve guvenli oluyormus. Nasil tel ve adress ulasabilirim... Yardim lutfennn...

Canım ben bahçeci fulyadatedavi görüyorum, çok çok memnunum, gerçi bizim sorunumuz sadece varikosel değil, benim eşimde de var sol varikosel ama ileri değil. Bizim doktorumuz ameliyatı önermedi. bizde yaptırmadık ameliyat. Bahsettiğin hastaneler hakkında bilgim yok canım ama evet öğretmen olmasanızda öğretmen evlerinde kalabilirsiniz. Fiyatı nispeten daha uygun oluyor tabi.Bizde öğretmen olmamamıza rağmen zaman zaman öğretmen evlerini kullanıyoruz eşimle. Şansınız bol olsun canım ,Allah bu yolda yolunuzu açık etsin

Merhaba arkadaslar. Kanada da yasiyorum ve bu Mart ayinda burda tub bebek yaptik ama sperm kalitesinden dolayi embriyo buyumeyi durdurdu. Esimde ileri derecede varikosel var, bende hicbir sorun yok. Mayis ayi icin Istanbul'a gelip denemek istiyorum ama istanbul tup bebek merkezi (Dr. Aret Kamar) ve yesilkoy international hospital tub bebek merkezi (Dr. Engin Oral) arasinda kalmis durumdayiz. Benzer sorunu yasayan arkadaslar luten yardim edermisiniz. Iyi yada kotu tecrubelerinizi paylasir misiniz? Bu kadar uzak yerden sirf bunun icin gidicez ve umarim mutlu doneriz.Konuda actim yardim almak icin.
Ayrica esim varikosel ameliyati olmak istiyor ama hastane yada doktor konusunda hicbir fikrimiz yok...
Birde ogretmen evlerinde kalabilirmiyiz ogretmen olmasakta? Fiyati uygun ve guvenli oluyormus. Nasil tel ve adress ulasabilirim... Yardim lutfennn...

Ne kadar tuttu toplam olaraksenin merkezde? Tam olarak kac gun surdu. Benim esimde %1 sperm var.Gercektencok zor bizim icin karar vermek.

Son düzenleme:

benım yaş 28 ve 2 kondu

slm canım nasılsın tedavin nasıl gidiyor? inşallah allahın izniyle seninde hayırlı haberlerini alırız kendine iybak.

iğneye başlayalı tam 1 hafta oldu ama bugün kontrole gittiğimde toplam 15 yumurtam olmasına rağmen en büyükleri 15-16 ml ve 5 tane sadece diğerleri geride kalmış 11-10-9-12 karışık yani moralim bozuldu , bunların hepsi aynı anda nası 18 ml olcak anlamadım,4-5 yumurtam ancak toplanır,napalım kaliteli olsunlarda artık,bi an önce toplansın istiorum,pazar dedi ama pazarteside kalabilir bence salıyı bile bulur ,offf! kendimi iyi hissetmiorum açıkçası...senin nası gidio cnm ,hangi aşamadaydın?öptm!kolay gelsin...

cnm ALLAH sonunu getirsin mutluluğun daim olsun inşallah...kaçıncı gün emriosuydu,kaç tane transfer oldu,yaşın kaç,ilk denemen mi die bazı şeyler sorsam, moral olsun bana da ,çok öptm!

Ne kadar tuttu toplam olaraksenin merkezde? Tam olarak kac gun surdu. Benim esimde %1 sperm var.Gercektencok zor bizim icin karar vermek.

Günaydın canım, benim de eşimin ileri hareket ve morfoloji sorunu var, morfoloji %2, sperm sayısı fena değil. Sizde anladığım kadarıyla azospermi var. Benim gittiğim merkezde azospermi konusunda deneyimli istersen bir görüşün canım telefonla, tahlillerini falan iletirsin. bizim toplamda 7-7.5 gibi bişi tuttu. tahliller ilaçlar falan dahil. toplamda 2 haftalık bir süreç gerekiyor, benim transferim yapılmadığı için 2 hafta içinde işlem bitti, transfer ve sonrasında dinlenmeyi de katarsak işin içine yaklaışık 20-25 gün yeterli diye tahmin ediyorum canım

merhaba anladım o zaman en mantıklısını yapmışsın açıklama içinde tşkler :)

günaydınlar herkese :)
yarın benim büyük gün korkum yok hatta çok keyifliyim heyecanla bebişlerimi bekliyorum tabi inşş sonuda bu kadar keyifli olur :))))
allah kimsenin emeklerini boşuna çıkarmasın

günaydınlar herkese :)
yarın benim büyük gün korkum yok hatta çok keyifliyim heyecanla bebişlerimi bekliyorum tabi inşş sonuda bu kadar keyifli olur :))))
allah kimsenin emeklerini boşuna çıkarmasın
insallah hakkinda hayirlisi olur.. dedigin gibi, insallah sonuda keyifli olur senin icinde, bizler icinde)

gokofigo çok üzüldüm canım çok zor bir durum tarif edilemiyor işte ((

kızlarr ben dün rahim filmini çektirdim çok zordu ( dünden bugüne kanamam devam ediyor sancı devam ediyor((

15 - 17 yumurta var demislerdi 8 tane toplandi.
Acaba normalmi?

ah canım beni,m ben buay sonu başlayacam daha hiç yumurta toplatmadım. ama buradan okuduklarıma göre iyi..kaliteli olanları seçip onları kullanıyolarmış zaten. birde bebek için sağlıklı tek yumurta bile yeterli oluyormuş. hadi hayırlısı.. güzel sonuçlara az kaldı

kendinden o kadar umutluydüm ki, o sefer oldu diyordum. Ama yine olmamış. Yorgun ve yenik düşmüş bir savaşci gibiyim, üzerimde ağır bir yük var,nefes almama izin vermiyor, vazgeçtim ben, olmuyorsa kabullenmesini de bilirim ben. Bir daha beni kandırmalarina, önce hayal kurdurup, sonra onlari çalmalarina izin vermeyeceğim. Benden yana olmayan şans sizinle olsun.

çok üzüldüm yaa... neolur güçlü ol ,sabırlı ve azimli ol biraz dinlen hem vücudun dinlensin..belki zamanı değildi. zamanı gelince inşallah olacak.

canim benim ya.. nekdar da umutluydun oysa ki( hayirlisi böyleymis demekten baska yapacak bisi yok maalesef(( ümidini kirma canim, demek sabretmelisin daha, nezaman konusmak, icini dökmek istersen bizler burdayiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…