valla cidden maşallahhh tebrikler ama bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın neden bir dahaki aya bırakıyolar onu anlamadım
Merhaba arkadaslar. Kanada da yasiyorum ve bu Mart ayinda burda tub bebek yaptik ama sperm kalitesinden dolayi embriyo buyumeyi durdurdu. Esimde ileri derecede varikosel var, bende hicbir sorun yok. Mayis 'ta Istanbul'a gelip denemek istiyorum ama istanbul tup bebek merkezi (Dr. Aret Kamar) ve yesilkoy international hospital tub bebek merkezi (Dr. Engin Oral) arasinda kalmis durumdayiz. Benzer sorunu yasayan arkadaslar luten yardim edermisiniz. Iyi yada kotu tecrubelerinizi paylasir misiniz? Bu kadar uzak yerden sirf bunun icin gidicez ve umarim mutlu doneriz. Konuda actim benyardim almak icin.
Ayrica esim varikosel ameliyati olmak istiyor ama hastane yada doktor konusunda hicbir fikrimiz yok...
Birde ogretmen evlerinde kalabilirmiyiz ogretmen olmasakta? Fiyati uygun ve guvenli oluyormus. Nasil tel ve adress ulasabilirim... Yardim lutfennn...
Canım ben bahçeci fulyadatedavi görüyorum, çok çok memnunum, gerçi bizim sorunumuz sadece varikosel değil, benim eşimde de var sol varikosel ama ileri değil. Bizim doktorumuz ameliyatı önermedi. bizde yaptırmadık ameliyat. Bahsettiğin hastaneler hakkında bilgim yok canım ama evet öğretmen olmasanızda öğretmen evlerinde kalabilirsiniz. Fiyatı nispeten daha uygun oluyor tabi.Bizde öğretmen olmamamıza rağmen zaman zaman öğretmen evlerini kullanıyoruz eşimle. Şansınız bol olsun canım ,Allah bu yolda yolunuzu açık etsin
serap özel olmazsa yaşın kaç ve kaçıncı denemen, yani bilgim olsun diye soruyorum doktora söylerken örnek vermek açısından bana doktorum yeni yasa gereği 35 yaş altı ilk iki denemede kesinlikle tek embriyo koyuyoruz dedi. eğer bunda bir yumusama varsa ben de 2 tane isterim şansın artması açısından tabii ki. benim cumartesi o güne kadar biraz araştırsam iyi oalcak.
slm canım nasılsın tedavin nasıl gidiyor? inşallah allahın izniyle seninde hayırlı haberlerini alırız kendine iybak.
herkeze iyi gecelerrr
güzel bi haberde benden dayanamadım 10. gün testi yaptırdım sonuç pozitiffffffffffffffinşallahh böyle devam eder. allah bu yolda yolumuzu açık etsin inşallahh sağlığıyla evlatlarımıza kavuşalım inşallah...
Ne kadar tuttu toplam olaraksenin merkezde? Tam olarak kac gun surdu. Benim esimde %1 sperm var.Gercektencok zor bizim icin karar vermek.
Canım benim anlatayım hemen, şimdi bende pko lduğu için fazla yumurta ürettim, 30yumurta toplanınca da transferden sonra ohss olma riskim yüksekmiş, hele bir de hamile kalırsam hamile kaldığıma pişmen olacak ağrılar yaşayabilirmişim, karnımdan su falan aldırmak gerekebilirmiş. Bünyeden bünyeye değişiyor işte :) rahim yumurtalıklar biraz dinlesin dedi doktorum. Dondurulmuş transferi şansımı %5 arttıracakmış, aksi taktirde düşük riskim olabailirmiş bir de progesteron seviyem 1.26 çıktı. taze transferi için sınır 1.3müş, yani ben sınırdaydım, riske atmak istemedik, dondurucaz bakalım
insallah hakkinda hayirlisi olur.. dedigin gibi, insallah sonuda keyifli olur senin icinde, bizler icindegünaydınlar herkese :)
yarın benim büyük gün korkum yok hatta çok keyifliyim heyecanla bebişlerimi bekliyorum tabi inşş sonuda bu kadar keyifli olur :))))
allah kimsenin emeklerini boşuna çıkarmasın
Canım, ne söylenir bilmiyorum, benim de yarın test günüm. Şimdiden düşünüyorum, eğer sonuç negatif olursa beni ne teselli eder diye...Ne yazsam boşunaymış gibi hissediyorum. Ama bildiğin gibi (bunu kendime de söylüyorum) yaşam devam ediyor, herşey rağmen...
15 - 17 yumurta var demislerdi 8 tane toplandi.
Acaba normalmi?
kendinden o kadar umutluydüm ki, o sefer oldu diyordum. Ama yine olmamış. Yorgun ve yenik düşmüş bir savaşci gibiyim, üzerimde ağır bir yük var,nefes almama izin vermiyor, vazgeçtim ben, olmuyorsa kabullenmesini de bilirim ben. Bir daha beni kandırmalarina, önce hayal kurdurup, sonra onlari çalmalarina izin vermeyeceğim. Benden yana olmayan şans sizinle olsun.
sanci ve kanama normalmi ki acaba, doktoruna sordun mu canim?kızlarr ben dün rahim filmini çektirdim çok zordu( dünden bugüne kanamam devam ediyor sancı devam ediyor ((
canim benim ya.. nekdar da umutluydun oysa kikendinden o kadar umutluydüm ki, o sefer oldu diyordum. Ama yine olmamış. Yorgun ve yenik düşmüş bir savaşci gibiyim, üzerimde ağır bir yük var,nefes almama izin vermiyor, vazgeçtim ben, olmuyorsa kabullenmesini de bilirim ben. Bir daha beni kandırmalarina, önce hayal kurdurup, sonra onlari çalmalarina izin vermeyeceğim. Benden yana olmayan şans sizinle olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?