Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

çok üzüldüm ve seni çok iyi anlıyorum sakın umudunu yitirme benim hikayemi okumadınmı bu 6.denemem 3 gebelik kaybım vaar yarın test günüm ben pes etmedim hiç kızımı toprağa verdim yine dayandım birgün mutlaka kokusunu duyucama kucağıma alıcama inandım rabbim asla kulunun emeğini ve duasını karşılıksız bırakmaz şimdi sakin ol ne yapabilirimi düşün anladığım kadarıyla doktorlar sana çok umut vermiş böle doktordan uzak durun umut taciri onlar gerçek doktorlar asla ytamam oldu demez ben son hamileliğimdr doktorum 5 aya kadar hep herşeye hazırlıklı ol demiştim çünkü hep kanamalareım oluyordu ve bebeğim daha fazla dayanamadı ve 6.yda erkenden doğdu sakın pes etme annelere pes etmek yakışmaz ilk iş doktorunu değiş derim güzelce araşter git görüş ve sana umut veren doktordanda kaç rabbim yardımcın olsun

tüp bebekten olumlu sonuç alıpta hamile olan arkadaşlar benim 6 hafta oldu ama sanki birşey olacak gibi korkuyorum farklı bir hareket yapsam acaba bunun bir zararı oldumu diye içim içimi yiyor sizde de kaybetme korkusu var mı

kızlarr ben dün rahim filmini çektirdim çok zordu ( dünden bugüne kanamam devam ediyor sancı devam ediyor((

bende rahim filmi çektirmiştim ama anezteili olduğu için hiçbişi anlamadım benimde bikaç gün kanamm oldu ama çok az az ağrı ise oldu ama 1 gün sonra geçti zaten hafifti.kanaman yoğun oluyosa mutlaka doktoruna sor

sanci ve kanama normalmi ki acaba, doktoruna sordun mu canim?

normalmiş canım sanıcı için ağrı kesici ve antibiyotik kullanıyorum bugün sonucu almaya gidicem bakalım sonrası ne olucak burası özeldeki gibi değil ben ilk tedavimde şimdiye kadar iğnelere başlamıştım burda sürekli tahlil istiyorlar çok inceliyorlar...

canım hiç öyle düşünme hayırlısı böyleymiş am apes etmek sana hiç yakışmıyo.ben dış gebelik geçirdim 2 kez arkadaşlar bılıyolar ve ölümden döndüm dedim bidaha çocuk asla ama sonra ayanlış olduğunu anladım ve devam ediyorum.ark.dediği gibi RABBİM hiçbi zaman emekleri boşa çıkarmaz.çıkardıysada mutlaka vardır bi hayır.herşey gönlünce olsun.

canım söylicek söz bulamıyorum yazılarınızı okudukça ben umutlu bakıyordum sizlere( çok zor bu durum çoookkk ((

anestezi keşke banada uygulasaydılar( canım bugün sonucu almaya gidicem bakalım

Son düzenleme:

winebir, su cuma vaktı dua edıyorum sana umutlarını tuketme guclu ol... cok uzuldum Allah yardımcın olsun.. Asla umudununu kaybetme, suan bu kelımelerın senın ıcın bır anlam ıfade etmedıgını bılıyorum, cunku bende senın gıbı yıkılısımın ardından yaslı gozlerle ızledım gıden umutlarımı Ama bak sımdı tekrar ayaktayım ve yenı bır deneme ıcın tedavı goruyorum...hayata sarıl umuda sarıl ..Allah evlat sevgısını herkese tattırsın ınsallah..Allah umutlarımızı bosa cıkarmasın cnm bnm...

incelemeleri negüzel, olduya bittiye getirmiyorlar isi..

hala aramadılar laboratuardan haber beklıyorum ona gore transfer gunum bellı olcak
tabı ısallah ıyı sonuc gelırde.

kelimelerin tükendiği yer bu olsa gerek..
genede umudunu kaybetme
Allah yardımcın olsun
çok üzüldüm keşke elimizden bişey gelse ama dualarım senınle arkadasım.

Seninki benimkinden acıymiş, güçlü biri olduğun belli.umarım yarın en güzel haberi sen alırsın. Aslında doktorum bana hiç umut vermedi. Yüzde 50 şansımın olduğunu söyledi. Beni umulandiran çevremdekiler oldu, eşim,ailem, dostlarım, ben de kaptırdım kendimi. Bu hazin sona kendimi hiç hazırlamamiştim. Yoruldum. Inancımı kaybettim. Hepsi bu. Yeniden denemek, umutlanmak demek. Yeni bir hayalkırıklığı demek. Zaten bu denemeyi kredi kartına taksit yaptırdım. yeni bir tedaviye ne madden ne manen hazır değilim.

Allah sana guc, kuvvet versin. Su an olmadiysa mutlaka vardir bir hayiri. Pes etme, mucadeleye devam ama mutlaka gittigin doktoru ve tedavi gordugun merkezi degistir. Umut tacirligi yapanlardan uzak durmak gerekir. Allah sana da bebisler nasip eder insallah.

Yarin test gunum. Hic umudum yok. Zaten yasim 38 % 10-20 sansim var. Hava da karanlik bugun, ayni icim gibi. Bu denemeden sonra baska bir deneme kesinlikle yaptirmayacagim. Eger yarin veya pazar gunu benden ses cikmazsa bilin ki sonuc (-). Bazen dusunuyorum testte (+) sonucunu alip, mutlu olmak ama sonra kalp atislarini duyamamak veya en kotusu karninda bir sure tasidiktan sonra onu kaybetmek bu daha kotu bir sey. Allah kullarina kaldiramayacagi yuku vermezmis. Sonuc - de olsa biliyorum ki allah beni koruyor ve benim icin en hayirlisini veriyor.Isteseydi ilkini verdigi gibi ikinciyide verirdi. Yine de elde degil uzulmemek ve aglamamak.Hepiniz allaha emanet olun. allah kalbinizdekini gerceklestirsin.Allah tum cocuksuzlara hayirli evlatlar nasip eder umarim.

belki bizlerde seni cok umuttlandirdik kizdim simdi kendime
biliyorum nedesem bos ama yine de söylemek istiyorum, lütfen üzme kendini.. Allah demek ki baska sekilde mükafatlandiracak seni... umudunu, inancini hic yitirme..

Son düzenleme:

canım, seni öyle iyi anlıyorum ki, ne hissettiğini o kadar iyi biliyorum ki. sabah uyandığımda bir kabus görmüş olmayı hala bebeğimin içimde olduğunu ve hala bir umudumun olduğunu düşünmek istiyorum. ama ne yazıkki herşey o kadar gerçek ki.

söylemiştim hatırlarsanız işyerinde olduğum için sonucumun öğlen çıkmasına rağmen öğrenmek için akşamı beklemiştim. akşam eşim iş çıkışı hastaneye gitmek üzere beni aldı. üzerini değiştirmek için eve uğramak istediğini söyledi. ama içim kıpır kıpırdı. bir an önce gidip sonucu almak istioyrdum. eve girdikten sonra eşim yavaşça yaklaşıp aşkım ben sonucumuzu aldım dedi. gözlerinde ki üzüntüyü görmeme rağmen çaresizce ama yine de bir umutla neymiş sonuç dedim. olmamış aşkım ama nolur üzülme dedi. o ana kadar öyle umudum vardı ki. bir anda kendimi boşlukta gibi hissettim. nerde olduğumu şaşırdım. ağladım ağladım ağladım. eşim bir türlü durduramadı. tekrar deneriz üzülme dünyanın sonu değil bana sen yetersin başka birşey istemiyorum kendini hırpalama vs. vs. ne dediyse hiçbiri kar etmedi. ağladım ağladım ağladım. allahım nolur bu acıyı kimseye yaşatma dedim, ümitle bekleyenleri sana yalvaranları geri çevirme yüzüstü bırakma nolur diye ağladım.
2 gün geçti üzerinden ama hala çok üzgünüm. tabi zamanla daha hafifliyorum. ama vazgeçmeyeceğim. bebeğime kavuşacağım. sende vazgeçme. anne olmak bizimde hakkımız. bizim sadece maddi manevi biraz daha fazla bedeller ödememiz gerekiyor. dilersen konuşabiliriz konuşmak çok iyi geliyor. ben 2 gündür o an ne hissediyorsam konuştum eşimle annemle, kızdım bağırdım ne biliim ağlamak geldiyse tutmadım ağladım. biraz ferahladım.
biliyorum adım adım yaklaıyoruz bebeklerimize biraz daha sabır...

Şu an iş yerindeyim ve göz yaşlarımı tutamıyorum, nasıl üzüldüm anlatamam, Allah bidaha size bu mutsuzluğu yaştmasın dilerim, dilerim birdahaki sefere ilk denemenizde pozitif sonucu alırsın canım. Kendimi düşünemiyorum o an.Allahım o kadar umutlanıpta negatif sonucunu görmek çok zor. Ben bundan önce defalarca kan tahlili yaptırmış biri olarak, sonucumu aldığımda her gidişimde hemşire kadının bana acır gözlerle zarfı vermesini asla ve asla unutamıyorum, o negatifi görmek insana çok koyuyor bilirim, hele hele tüp bebek için içine yerleştirilmiş bir embriyonun olduğunu bilipte negatifi görmek daha da acıdır. Allah bizleri görsün yüzümüze gülsün. Benimde transferim önümüzdeki ay nasipse. Allaha dua ediyorum hayırlısıyla evladımı kucağıma almak için. Allah bu yolda hepimizin yardımcısı olsun ne diiiim, söylenecek çok az söz var.

canım benim allahım inşallah bir daha bizleri o kötü sonuçla karşılaştırmaz. tedavinde hayırlı uğurlu olsun, allahım inşallah sana bu ay evladına kavuşmayı nasip etsin.
daha önce de 3 ay çatlatma iğnesi tedavisi olmuştum zaten ordan aldığım negatiflerden dolayı sonucu işyerinde telefonla öğrenmek istememiştim. aynen dediğin gibi tüpte negatif çok daha farklı bir duygu. çünkü biliyorsun bebeğin içinde onu tutmaya çalışıyorsun bir bağ kuruyorsun, ben her gün konuştum onla biliyor musun? şu anda rregl oldum ama hala istemsizce elim karnıma gidiyor hala ordaymış gibi. neyse allahım sabrını verecek zamanla atlatacağım bu durumu yeniden deneyceğim yeniden deneyeceğim rabbim bana nasip edene kadar bende vazgeçmeyeceğim.

Kizlar merhaba hepinize allahin izniyle yarin benimde opum var
buradan negatif sonuc alanlara sesleniyorum bu benim sekizinci denemem olacak ama hala umutluyum siz rabbinizden umudunuzu kesmeyinki oda sizden kesmesin rabbim herkesin yuzunu guldursun insallah
sizlerden benim icin dua istiyorum dualarinizi eksik etmeyin ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…