Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

Evet cnm ikimiz icinde onemli gun insallah guzel haber veririz birbirimize allah hepimizin yardimcisi olsun

aynegüzeeel ikinizin adinada cok sevindim hayirlisi olsu insallah ... minnik mesajina cevap veremiyorum canim 100 yorumu daha tamamlayamadiim o yüzden özel mesaj azamiyormusum benim bugün daha ücüncü ignem vurulcak

canim cok sevindim adina insallah 9 ay bebeyin sana hep tutunur ve birakmaz bu arada sana özelden cevap yazmaya calisiyorum ama 100 tane yorum yapmadan özelden yazamiyormusum ben daha yolun basindayim bugün ücüncü ignemi vurulucam yarinda merkeze gidicem ultrasyonla bakacaklar yeterli olup olmadigini karar vericekler evde daha degisik degisik 2 torba ilac igneler ve haplar var hepsinide sirasiyla kullanacakmisim acaba ne kadar sürecek yarin olsun istiyorum hemen :)

bende merak ediyorum. ay sonu bende başlayacam tedaviye.. hergün bir iğnemi yapacağız kendimize? kaç gün sürecek?

benimde nisan ayinda tüp bebek olacakmis bugün ignelerimin ücüncü günü olucak daha 2 torba igne ilac var hepsini hemsire anlatmadi sirasiyla kullanacaksin dedi yarin tekrar merkeze gidicem bakicaklar artik insallah hepimiz icin hayirisi olur kizla ... minnniiiik nerdesiiiin :) özelden mesaj henüz atamiyorum daha 44 yorumum olmus ve 100 olmadan mesaj yazamiyormusum

seninde hayırlı olsun canım.. allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.. nerde başladın tedaviye?

azmini, umudunu yitirmeyisini tebrik ediyorum... gercekten güclü birisin, yazdiklarindan güclü ve bir bebege nekadar cok sahip olmak isteyisin belli oluyor. keske ben de senin kadar güclü olabilsem( insan umudunu yitirdigi an ölmüs demektir, diye bir söz duymustum...evet dogru, Yüce Rabbimin izniyle ve senin azminle inaniyorum ki sen de anne olacaksin arkadasim.. cok öpüyorum seni...

duvalarim seninle insallah bu tutmustur ve sonuncu olur hala ümitli olman ayri bi güzellik ben ilk hamileligimde dogal yollardan kaldim 6bucuk aylik ken suyum patladi dogum yaptim bebeyimi kucagima bile vermediler sonra 2 hmilelik daha gecirdim onlarda düsüktü simdi ikinci evliliyimi yaptim 3 sene oldu dogal yollardan hamile kalamadim tüp bebek tedavisine basladik insallah bu sefer tutar rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun insallah

Aynı yaşanmışliklar, aynı duygular, aynı hüsran. Ben de sonucu alır almaz eve geldim ve kendimi yatağa zor attım, evde annem olduğu için sessizce ağladım. Hala yataktayim. Içimden kalkmak gelmiyor. Kimseyle konuşmak de istemiyorum. Beni anlamadan, yaşadıklarımı bilmeden üzülme demelerini duymak da istemiyorum. Işin en kötüsü kardeşim gibi gördüğüm arkadaşım uzun zamandan beri evimde kalıyor ve bir kez denedi ve hamile kaldı. Onu da görmek istemiyorum. Hep zorla güzellik olmaz derdim. 3 kere zorladım. Elimden geleni yaptım. Eşim beni çok sevdiğine ve iyi ki onunla birlikte olduğuma dair mesaj çekmiş. Ben de illahi çocuk istiyorsa boşanabilecegimizi bundan sonra benim denemeyecegimi yazdım. Eminim zamanla hafifler acım, boğazımdaki düğüm açılır. Ama şu an herkesin beni rahat bırakmasını ve acımı sonuna kadar yaşamak istiyorum. Yeniden denemek bana çoook uzak geliyor.

Cok uzuldum yasadiklarina benimde iki dusugum ve bir tanede dis gebeligim.oldu allah buyuktur bu da bizim sinavimiz

bozma moralini bende bugün kontrole gittim 15-12-11 dediler sordum güzel gidiyo dediler yarın bidaha kontole gidicem, sanırım benimde yumurtalarım pazartesi yada salıyı bulur, zatan 10 günü bulabiliyormuş bende 1 hafdadır ignelerimi vuruyorum önemli olan kaliteli olması bize 1 tane kalitelisi bile yeter önemli olan anlımıza yazılmış olması hayırlısıyla canım kendine iybak öptüm.

Kizlar benimde 8 yumurtam toplanmisti 6 si dollenmis 3 tanesi iyiymis 1 tanesi transfer edilcekmis kalanlari donduralim dedik uzun vaded dondurma kalitesinde degilmis umarim bu tutar en azindan bir bebegim olur.:---(

bugün gene gittim cnm sayı 30 u bulmuş yumurtalar,küçüklü büyüklü ama az önce bi bayan yazmış 30 yumurtası olduğu için OHSS olma riski var demişler ertelemişler bana söylemedi doktor ama kafam karıştı,pazartesi toplanacak yumurtalar üstelik,bi bilgin varmı bu fazla yumurtayla ilgili,sonuçta bunların hepsi zaten kaliteli değil yada içi dolu değil ...öptm!

Ben bu yazınızı şimdi okudum ve gözyaşlarımı tutamıyorum ALLAH sabır versin diyorum aynı durumu bende yaşadım umarım en kısa zamanda toparlarsınız kendiniz takdir rabbimin inş. bizimde yüzümüzü güldürür...

ben de bunlari yazarken agladim, sonra da kendine gel aglamak yok dedim ve ciceklerimi falan sevdim, kendimi toparlamak icin.. sagolsun annecim cok destek bana, neseli neseli konustu benimle telefonda. ama ben anliyorum nesemi getirmek icin öyle yptigini. Allah korusunda hani kanser hastalara hastaligi gizlenirde her istedigi yapilir ama o herseyin farkindadir ya öyle hissediyorum ailemin ve esimin yaninda... hep beni mutlu etmek icin unutturmak icin biseyler yapiyorlar, ben de pollyannaciligi oynuyorum, iyin kan aglasada onlara belli etmemeye calisiyorum. bunun gibi bisey.. bu arada bukadar sabirli oldugumu da bilmiyordum, eskiden istedigim birsey olmayinca ortaligi yikardim olasiya kadar.. onlarin acisi mi bu bilmiyorum ama gücümün son damlasina kadar sabrediyorum.
söyleyemediklerimi yazmissin demissin ya iste bu da bizi ancak biz anlariz demek oluyor canim, yasayan bilir ancak ben dualara sigindim, her basim SIKISTIGINDA oldugu gibi, Rabbime siginmak beni cok rahatlatiyor.

Merhaba yuyo.Bende Kanada da yasiyorum ve onumuzdeki ay istanbula gelip tedavi gormek istiyoruz. Bende bi sorun yok ama esimde sperm sorunu var. hareketsiz ve sayi %1 varikoselden dolayi. Senin hangi merkezde tedavi gordugunu soracaktim ve sonucun ne oldu? Umarim hamile kalmissindir. Ben de bu kadar uzak yerden sirf tedavimizi yapmak ve sansimizi birde orda denemek istiyoruz. Dogru bi merkez icin karar veririm umarim.

Cok uzuldum yasadiklarina benimde iki dusugum ve bir tanede dis gebeligim.oldu allah buyuktur bu da bizim sinavimiz
insallah hepimizde bebeyimizi kucagimiza almamizi rabbim bize nasip eyler cok zor rabbim istemeyenlere veriyor onlar aldiryior yada bir cami avlusuna atiyorlar bebeklerini biz ise anne olabilmek icin elimizden gelen herseyi yapiyoruz isyan degil bu vardir elbet rabbiminde bir bildigi dedigin gibi sinav iste yasayacaklarimiz varmis insallah bitmistir bitmediysede gene isyan etmiyorum bende senin gibi mücadele ediyorum duvalarim hepimize insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…