bende rahim filmi çektirmiştim ama anezteili olduğu için hiçbişi anlamadım benimde bikaç gün kanamm oldu ama çok az az ağrı ise oldu ama 1 gün sonra geçti zaten hafifti.kanaman yoğun oluyosa mutlaka doktoruna sor
Evet cnm ikimiz icinde onemli gun insallah guzel haber veririz birbirimize allah hepimizin yardimcisi olsun
Merhabalar 2 yıl önce yine nisan topiği açmıştık çok uğurlu gelmişti arkadaşlarıma umarım bu seferde bol bebişli bi sayfamız olur
azmini, umudunu yitirmeyisini tebrik ediyorum... gercekten güclü birisin, yazdiklarindan güclü ve bir bebege nekadar cok sahip olmak isteyisin belli oluyor. keske ben de senin kadar güclü olabilsemcanım benim allahım inşallah bir daha bizleri o kötü sonuçla karşılaştırmaz. tedavinde hayırlı uğurlu olsun, allahım inşallah sana bu ay evladına kavuşmayı nasip etsin.
daha önce de 3 ay çatlatma iğnesi tedavisi olmuştum zaten ordan aldığım negatiflerden dolayı sonucu işyerinde telefonla öğrenmek istememiştim. aynen dediğin gibi tüpte negatif çok daha farklı bir duygu. çünkü biliyorsun bebeğin içinde onu tutmaya çalışıyorsun bir bağ kuruyorsun, ben her gün konuştum onla biliyor musun? şu anda rregl oldum ama hala istemsizce elim karnıma gidiyor hala ordaymış gibi. neyse allahım sabrını verecek zamanla atlatacağım bu durumu yeniden deneyceğim yeniden deneyeceğim rabbim bana nasip edene kadar bende vazgeçmeyeceğim.
Kizlar merhaba hepinize allahin izniyle yarin benimde opum var
buradan negatif sonuc alanlara sesleniyorum bu benim sekizinci denemem olacak ama hala umutluyum siz rabbinizden umudunuzu kesmeyinki oda sizden kesmesin rabbim herkesin yuzunu guldursun insallah
sizlerden benim icin dua istiyorum dualarinizi eksik etmeyin ne olur
canım, seni öyle iyi anlıyorum ki, ne hissettiğini o kadar iyi biliyorum ki. sabah uyandığımda bir kabus görmüş olmayı hala bebeğimin içimde olduğunu ve hala bir umudumun olduğunu düşünmek istiyorum. ama ne yazıkki herşey o kadar gerçek ki.
söylemiştim hatırlarsanız işyerinde olduğum için sonucumun öğlen çıkmasına rağmen öğrenmek için akşamı beklemiştim. akşam eşim iş çıkışı hastaneye gitmek üzere beni aldı. üzerini değiştirmek için eve uğramak istediğini söyledi. ama içim kıpır kıpırdı. bir an önce gidip sonucu almak istioyrdum. eve girdikten sonra eşim yavaşça yaklaşıp aşkım ben sonucumuzu aldım dedi. gözlerinde ki üzüntüyü görmeme rağmen çaresizce ama yine de bir umutla neymiş sonuç dedim. olmamış aşkım ama nolur üzülme dedi. o ana kadar öyle umudum vardı ki. bir anda kendimi boşlukta gibi hissettim. nerde olduğumu şaşırdım. ağladım ağladım ağladım. eşim bir türlü durduramadı. tekrar deneriz üzülme dünyanın sonu değil bana sen yetersin başka birşey istemiyorum kendini hırpalama vs. vs. ne dediyse hiçbiri kar etmedi. ağladım ağladım ağladım. allahım nolur bu acıyı kimseye yaşatma dedim, ümitle bekleyenleri sana yalvaranları geri çevirme yüzüstü bırakma nolur diye ağladım.
2 gün geçti üzerinden ama hala çok üzgünüm. tabi zamanla daha hafifliyorum. ama vazgeçmeyeceğim. bebeğime kavuşacağım. sende vazgeçme. anne olmak bizimde hakkımız. bizim sadece maddi manevi biraz daha fazla bedeller ödememiz gerekiyor. dilersen konuşabiliriz konuşmak çok iyi geliyor. ben 2 gündür o an ne hissediyorsam konuştum eşimle annemle, kızdım bağırdım ne biliim ağlamak geldiyse tutmadım ağladım. biraz ferahladım.
biliyorum adım adım yaklaıyoruz bebeklerimize biraz daha sabır...
duvalarim seninle insallah bu tutmustur ve sonuncu olur hala ümitli olman ayri bi güzellik ben ilk hamileligimde dogal yollardan kaldim 6bucuk aylik ken suyum patladi dogum yaptim bebeyimi kucagima bile vermediler sonra 2 hmilelik daha gecirdim onlarda düsüktü simdi ikinci evliliyimi yaptim 3 sene oldu dogal yollardan hamile kalamadim tüp bebek tedavisine basladik insallah bu sefer tutar rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun insallah
iğneye başlayalı tam 1 hafta oldu ama bugün kontrole gittiğimde toplam 15 yumurtam olmasına rağmen en büyükleri 15-16 ml ve 5 tane sadece diğerleri geride kalmış 11-10-9-12 karışık yanimoralim bozuldu , bunların hepsi aynı anda nası 18 ml olcak anlamadım,4-5 yumurtam ancak toplanır,napalım kaliteli olsunlarda artık,bi an önce toplansın istiorum,pazar dedi ama pazarteside kalabilir bence salıyı bile bulur ,offf! kendimi iyi hissetmiorum açıkçası...senin nası gidio cnm ,hangi aşamadaydın?öptm!kolay gelsin...
bozma moralini bende bugün kontrole gittim 15-12-11 dediler sordum güzel gidiyo dediler yarın bidaha kontole gidicem, sanırım benimde yumurtalarım pazartesi yada salıyı bulur, zatan 10 günü bulabiliyormuş bende 1 hafdadır ignelerimi vuruyorum önemli olan kaliteli olması bize 1 tane kalitelisi bile yeter önemli olan anlımıza yazılmış olması hayırlısıyla canım kendine iybak öptüm.
Aynı yaşanmışliklar, aynı duygular, aynı hüsran. Ben de sonucu alır almaz eve geldim ve kendimi yatağa zor attım, evde annem olduğu için sessizce ağladım. Hala yataktayim. Içimden kalkmak gelmiyor. Kimseyle konuşmak de istemiyorum. Beni anlamadan, yaşadıklarımı bilmeden üzülme demelerini duymak da istemiyorum. Işin en kötüsü kardeşim gibi gördüğüm arkadaşım uzun zamandan beri evimde kalıyor ve bir kez denedi ve hamile kaldı. Onu da görmek istemiyorum. Hep zorla güzellik olmaz derdim. 3 kere zorladım. Elimden geleni yaptım. Eşim beni çok sevdiğine ve iyi ki onunla birlikte olduğuma dair mesaj çekmiş. Ben de illahi çocuk istiyorsa boşanabilecegimizi bundan sonra benim denemeyecegimi yazdım. Eminim zamanla hafifler acım, boğazımdaki düğüm açılır. Ama şu an herkesin beni rahat bırakmasını ve acımı sonuna kadar yaşamak istiyorum. Yeniden denemek bana çoook uzak geliyor.
bortwen bu nasıl birşey içindekileri yazıya dökebilmek bugün nedendir bilmiyorum ama ben gözyaşlarımı tutamıyorum söylemek isteyipde söyliyemediklerimi yazmışsın çok dua ediyorum hepimize sekiz yıldır bekliyorum evlenmeden önce hediye yapılan bebeğimin hırkalarını seviyorum çok zoorr rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün diyorumYarin test gunum. Hic umudum yok. Zaten yasim 38 % 10-20 sansim var. Hava da karanlik bugun, ayni icim gibi. Bu denemeden sonra baska bir deneme kesinlikle yaptirmayacagim. Eger yarin veya pazar gunu benden ses cikmazsa bilin ki sonuc (-). Bazen dusunuyorum testte (+) sonucunu alip, mutlu olmak ama sonra kalp atislarini duyamamak veya en kotusu karninda bir sure tasidiktan sonra onu kaybetmek bu daha kotu bir sey. Allah kullarina kaldiramayacagi yuku vermezmis. Sonuc - de olsa biliyorum ki allah beni koruyor ve benim icin en hayirlisini veriyor.Isteseydi ilkini verdigi gibi ikinciyide verirdi. Yine de elde degil uzulmemek ve aglamamak.Hepiniz allaha emanet olun. allah kalbinizdekini gerceklestirsin.Allah tum cocuksuzlara hayirli evlatlar nasip eder umarim.[/QUOTE
en azindan birkez de olsa Allah sana anne olmayi nasip etmis, belki bunu cok kez duymussundur sakin yanlis anlama dedigimi ama ve tabii ki de sen benden cok cok iyi biliyorsundur ama cocugunun kiymetini bil en azindan o var.. bizlerde hic yok.. kendimi bildim bileli spor yapan ben,degil bebegimi kucagima almayi, bebek istedigim su son 3 yildir spor yapmiyorum aman hamile kalirsam bilmeden bebegimi düsürürüm diye. eskiden yüzümü cevirip yemedigim seyleri vitamin olsun diye midem bulansada artik yiyorum, geceleri agliyorum esime hissettirmeden, oyuncaklari hazir bebegimin, birkac kiyafeti ama o yok....
etrafimda evli olupta cocuk sahibi olmayan tek cift biziz, herkesin 1 ya da 2 cocugu var. ben sadece onlari sevmekle kaliyorum, bebek sevmeyi bile bilmiyorum 29uma giricem yakinda, cünkü hic bebegim yok ve ben bebek nasil bakilir bilmiyorum... annelik duygusunu bilmiyorum, her anneler gününde baskalarinin anneler gününü kutluyorum, benim anneler günümü kutlayan yok...
kendimi avuttugum bir tavsanim, birkac tane cicegim var, annecim annecim dedigim... onlar cicek actiginda esime, bak babasi bir kizim daha oldu diyorum.. esimde kendimi avutmaya calistigimi biliyor, birsey diyemiyor...
anne olmak istiyorum ya, cok mu??? insanlar evlenmeden veya istemeden hamile kalirken, ben hazirken anne olamiyorum ama asla isyan etmiyorum... bunu yasamaliyim demek ki.. belki de hazir degildim farkinda olmadan anne olmaya, hayirlisi böyleymis...
o yüzden lütfen eger en azindan bir cocugunuz varsa ikincisi neden olmuyor diye üzmeyin kendinizi.. en azindan koklayabilecek, sevebilecek, size anne diyecek bir meleginiz var...
(((
Merhaba kızlar!
İnşallah bu ay bereketli olacak.
Herhalde aranızda ilk ben olacağim, aslına şubat ayinda transfer olacaktı diye hesapladım ama mart ayında olacak tam 2 gun sonra çarşamba günü))) yumoşlarım toplandı, 17 tane dollendi, 13 tane guzel gelişiyor. Şuanda bebişlerime genetik tanı yapılacak ve inşallah kotu birsey çikmaz.
Çok heycanlıyımbu bizim 5ci denememiz, inşallah güzel haberle gelirim buraya!
Yarin transferim varrr
insallah hepimizde bebeyimizi kucagimiza almamizi rabbim bize nasip eyler cok zor rabbim istemeyenlere veriyor onlar aldiryior yada bir cami avlusuna atiyorlar bebeklerini biz ise anne olabilmek icin elimizden gelen herseyi yapiyoruz isyan degil bu vardir elbet rabbiminde bir bildigi dedigin gibi sinav iste yasayacaklarimiz varmis insallah bitmistir bitmediysede gene isyan etmiyorum bende senin gibi mücadele ediyorum duvalarim hepimize insallahCok uzuldum yasadiklarina benimde iki dusugum ve bir tanede dis gebeligim.oldu allah buyuktur bu da bizim sinavimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?