Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

birazdan merkeze gidicem 3 gün menogon ignesi kullandim kalcamin üzerine oturamiyorum resmen bugün doktorum utrasyonl bakacak ve yeterli olup olmadigini sölicek daha 2 torba igne hap var bu kullandigim igne yeteriyse bugün diger haplara ignelere baslicam insallah :) daha simdikten cook heycanliyim ster yapmamaya calissamda elimde degil

arkadaşlar herkese güneydın ve selamlar,

bugun transferim var, hepinizden dualarınız bekliyorum, takip ettiğim kadarıyla 2 arkadaşımızın daha olacak bu topikten bugun nickleri yanlışsa kusura bakmasınlar ama deryamd ve maximirage dı sanırım. onlardan da dualarımızı eksik etmeyelim. allah hepimizin yardımcısı olsun.

Rabbim hepimizin yardimcisi olsun arkadaslar herseyin hayirlisi olur isallah. 10 gun sonra pozitif sonuclar yazariz umarim

dualarımız seninle rb55 inşallah bebişlerin sıkı sıkı sarılırlar sana ve hiiççç bırakmazlar Allah yardımcın olsun canım mutlu haberlerini bekliyoruz...

bayanlar ben size birşey sorucam yardımcı olursanız sevinirim 21, gün testi nedir bilen varmı ben doktora sormadı ilk tedavide bu test olduysada hatırlamıyorum ((

bu arada sen ilk igneyi kac gün kulandin ben bugün dördüncü günüm olacak 4 büyük yumurtam cikti 3 tanesi daha kücükmüs iki gündaha kullan dedi moralim bozuldu simdikten pazartesi tekrar gidicem yarinda aksam göbekten igne vuracakmisim sen igneni bacaktanmi vurdun göbektenmi :)

duvalarim seninle insallah bebisin sana ski ski tutunurlar canim insallaaaah :) mutlu haberi bekliyoruz ona göre :)

Slm kizlar az once merkezden geldim opum cok basarili gecmis tam 33 yumurtam toplanmis allahin izniyle insallah kaliteli ebriyolarim olur haber bekliyecegiz artik insallah
bu arada bugun transfer olacak arkadaslara en iyi dileklerimi gonderiyorum allah yar ve yardimciniz olsun

hanımlar test günüm bu gün ve sonucum 254.7 hamileyimmmmm rabbim emeklerimizi boşa çıkarmsın(aminnnnn)

insallah hersey gönlünce olur nekdar süre igne vuruldun benim bugün dördüncü ignem olucak daha yeniyiim yani :)

hanımlar test günüm bu gün ve sonucum 254.7 hamileyimmmmm rabbim emeklerimizi boşa çıkarmsın(aminnnnn)
coook tebrik ederim canim... böyle haberler almak nekadar güzel ve huzur verici:))))) insallah bebegin sana simsiki sarilir ve hic birakmaz... bu arada hangi merkezde tedavi görmüstün?

bugün transferi olan arkadaslar, Allah yardimciniz olsun, insallah hersey gönlünüzce olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…