Merhabalar 2 yıl önce yine nisan topiği açmıştık çok uğurlu gelmişti arkadaşlarıma umarım bu seferde bol bebişli bi sayfamız olur
Kizlar benimde 8 yumurtam toplanmisti 6 si dollenmis 3 tanesi iyiymis 1 tanesi transfer edilcekmis kalanlari donduralim dedik uzun vaded dondurma kalitesinde degilmis umarim bu tutar en azindan bir bebegim olur.:-- -(
arkadaşlar herkese güneydın ve selamlar,
bugun transferim var, hepinizden dualarınız bekliyorum, takip ettiğim kadarıyla 2 arkadaşımızın daha olacak bu topikten bugun nickleri yanlışsa kusura bakmasınlar ama deryamd ve maximirage dı sanırım. onlardan da dualarımızı eksik etmeyelim. allah hepimizin yardımcısı olsun.
İsallah canim
arkadaşlar herkese güneydın ve selamlar,
bugun transferim var, hepinizden dualarınız bekliyorum, takip ettiğim kadarıyla 2 arkadaşımızın daha olacak bu topikten bugun nickleri yanlışsa kusura bakmasınlar ama deryamd ve maximirage dı sanırım. onlardan da dualarımızı eksik etmeyelim. allah hepimizin yardımcısı olsun.
hanımlar test günüm bu gün ve sonucum 254.7 hamileyimmmmm rabbim emeklerimizi boşa çıkarmsın(aminnnnn)
hanımlar test günüm bu gün ve sonucum 254.7 hamileyimmmmm rabbim emeklerimizi boşa çıkarmsın(aminnnnn)
Slm kizlar az once merkezden geldim opum cok basarili gecmis tam 33 yumurtam toplanmis allahin izniyle insallah kaliteli ebriyolarim olur haber bekliyecegiz artik insallah
bu arada bugun transfer olacak arkadaslara en iyi dileklerimi gonderiyorum allah yar ve yardimciniz olsun
insallah hersey gönlünce olur nekdar süre igne vuruldun benim bugün dördüncü ignem olucak daha yeniyiim yani :)
coook tebrik ederim canim... böyle haberler almak nekadar güzel ve huzur verici:))))) insallah bebegin sana simsiki sarilir ve hic birakmazhanımlar test günüm bu gün ve sonucum 254.7 hamileyimmmmm rabbim emeklerimizi boşa çıkarmsın(aminnnnn)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?