canım benim benimde 3. denemem bizde de sperm problemi var şimdi ilaçlarımı araştırıyordum daha önceki 2 denemeden farklı bu sefer ilaçlarım hatta kalçadan iğnem de var oda çok can yakıyormuş kara kara onu düşünüyorum kullananları okudum da ne yürüyebiliyorlarmış ne oturabiliyorlarmış ben ne yapıcam çünkü çalışıyorum onu sorun ettim şimdi kendime
Ben 21 martta basladim ignelere 10 gun icersinde ldu bitti sukur
Slm kizlar az once merkezden geldim opum cok basarili gecmis tam 33 yumurtam toplanmis allahin izniyle insallah kaliteli ebriyolarim olur haber bekliyecegiz artik insallah
bu arada bugun transfer olacak arkadaslara en iyi dileklerimi gonderiyorum allah yar ve yardimciniz olsun
hanımlar test günüm bu gün ve sonucum 254.7 hamileyimmmmm rabbim emeklerimizi boşa çıkarmsın(aminnnnn)
ben iki cesit igne vuruluyorum o yüzden karistiriyorum kendi kendine vurdugun ignemi 10 gün sürdü yoksa kalcadan hemiserenin vurdugumu 10 gün sürdü :)
Slm kizlar az once merkezden geldim opum cok basarili gecmis tam 33 yumurtam toplanmis allahin izniyle insallah kaliteli ebriyolarim olur haber bekliyecegiz artik insallah
bu arada bugun transfer olacak arkadaslara en iyi dileklerimi gonderiyorum allah yar ve yardimciniz olsun
allah tamamına erdırsın.. Kucagına alıp büyütmeyi de nasip etsin inşallah..
Bizim için de dua et canım. Darısı bize de olsun
hanımlar test günüm bu gün ve sonucum 254.7 hamileyimmmmm rabbim emeklerimizi boşa çıkarmsın(aminnnnn)
bugün gene gittim cnm sayı 30 u bulmuş yumurtalar,küçüklü büyüklü ama az önce bi bayan yazmış 30 yumurtası olduğu için OHSS olma riski var demişler ertelemişlerbana söylemedi doktor ama kafam karıştı,pazartesi toplanacak yumurtalar üstelik,bi bilgin varmı bu fazla yumurtayla ilgili,sonuçta bunların hepsi zaten kaliteli değil yada içi dolu değil ...öptm!
Cok cok tebrikler. Allah tamamina erdirsin insallah. Senin hamilelik kesin, benim ki muallakta. Bugun benimde test gunumdu 23,59 cikti. O yuzden hamileyim diyemiyorum.
Deger cok az, kimyasal mi acaba?
kızlar bugün transferimin 10.günü 2 günüm kaldı sonuca ama o gün heyecandan bayılmayım diye bugün idrar testi yaptım 2.çizgi silik çıktı ilaçla etki ediyormu idarra sonucuna?
Yok benim.ozellikle yedigim.bisey olmadi su an bol su iciyorum cok onemliymis
kızlar bugün transferimin 10.günü 2 günüm kaldı sonuca ama o gün heyecandan bayılmayım diye bugün idrar testi yaptım 2.çizgi silik çıktı ilaçla etki ediyormu idarra sonucuna?
tebrik ederiiiim cok sevindim allah basa kadar getirsin insallah :) darisida bizlere insallah :)
Bence hamilesin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?