Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

bende kalcadan igne vuruluyorum iyneyi vuran hemsirene rica et siringayi hizli skmasn cünkü bende ilk ignede hizli skti ve belime kadar bi sizilti oldu ikinci günü baska bir hemsire yapti onun eli cok hafifti ve hic acimadi eve gelince yani igneden yaklasik yarimsaat sonra hafif agrilar oluyor ama abartilcak kadarcok degil yani rahatlikla calisabilirsin herkezde farkli tabi ben cok hassas biriyi oldugum halde okadar agri yok emin ol rahat old :)

MAŞALLAH MAŞALLAH İLAÇLAR DIŞINDA HERHANGİ BİR ŞEY YEYİP İÇTİN Mİ CANIM.. İNCİR GİBİ :)

ben iki cesit igne vuruluyorum o yüzden karistiriyorum kendi kendine vurdugun ignemi 10 gün sürdü yoksa kalcadan hemiserenin vurdugumu 10 gün sürdü :)

Ben kalcadan hic igne yapmadim kalcadan yarin baslayacagim progesteron herkesin tedavisi farkli oluyo bende pcos var

hmm ne güzel.. bende suyu pek içmem

hanımlar test günüm bu gün ve sonucum 254.7 hamileyimmmmm rabbim emeklerimizi boşa çıkarmsın(aminnnnn)

Cok cok tebrikler. Allah tamamina erdirsin insallah. Senin hamilelik kesin, benim ki muallakta. Bugun benimde test gunumdu 23,59 cikti. O yuzden hamileyim diyemiyorum.
Deger cok az, kimyasal mi acaba?

canım sen böyle şeylere takma kafanı herkesin bünyesi farklı oldugu için ona göre tedaviyi uyguluyorlar, bende bugün kontrole gittim 15-14-12-11 dedi ordaki bazı arkadaşlarınkide 18-25-28 cıktı hepsi sevine sevine catlatma ignelerini vurdurmaya gittiler, yani herkes bir olmuyor benimki daha uzar zannedersem seninki bence normaldir, oyüzden sıkma canını galiba ben biraz gerideyim, pazartesi tekrar gidicem canım kendine iyibak öptüm gelişmelerden haberdar edersen sevinirim.

Cok cok tebrikler. Allah tamamina erdirsin insallah. Senin hamilelik kesin, benim ki muallakta. Bugun benimde test gunumdu 23,59 cikti. O yuzden hamileyim diyemiyorum.
Deger cok az, kimyasal mi acaba?

hiç belli olmaz cnm değerlerin artabilir kardeşimin değeri18 çıkmışı ve 14 aylık oğlu var geç tutunma olmuş olabilir sen dikkatli ol

Az once labaratuardan aradilar 33 yumurtandan 26 si islem gormus14 tanesi dollenmis ben 3, gun transferi bekliyordum sanirim 5 gun transferi olacak muhtemel transfer carsamba yada persembe diye tahmin ediyoruz dedi acaba embriyolarin gelisimi kotumu ki

kızlar bugün transferimin 10.günü 2 günüm kaldı sonuca ama o gün heyecandan bayılmayım diye bugün idrar testi yaptım 2.çizgi silik çıktı ilaçla etki ediyormu idarra sonucuna?

kızlar bugün transferimin 10.günü 2 günüm kaldı sonuca ama o gün heyecandan bayılmayım diye bugün idrar testi yaptım 2.çizgi silik çıktı ilaçla etki ediyormu idarra sonucuna?

canim iki cizgi ciktiysa allahin izniyle kesin hamilesin icin rahat olsun duva et genede icinde bir süpe varsa git birdaha aldir ama bence hic gerek yok arkadasin dedigi gibi kly koly 2 cizgi cikmaz canim simdikten tebrik ederim seni allah yar ve ardimcin olsun zaman su gibi aksin gecsin doktorun hamilesin desin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…