Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

tşk ederim canım benim çok güzel dilekler için.inş dr öyle der.RABBİM hepimizn yar ve yardımcısı olsun.

Kizlar transferin ikinci gunu biraz karnim agriyo normalmi?

aynen benim de ikinci günüm ve karnım ağrıyor ara ara sızlıyor, gülerken acıyor...hatta gülmemeye çalışıyorum..doktor ağrıların normal olduunu söylemişti

sana da oldumu dün ben ay yerleşti mi, ya kayarsa, ya düşerse diye stress yaptım=)birde transfer sırasında deli gibi ağladım tutamadım kendimi stressten sanırım. sonra bana bir ultrasyon fotografı verdıler bak burda diye ama tabii hiç bir şey anlamadım, birde embriyonun resmini verdiler=)) 1 saat sonrada ayaga kaldırıp gönderdiler. ağrılar dışında hiçbirşey hissetmiyorum.

iyi sen kendin icin aglamissin. ben bu sabah tesadüfen tüp bebek tedavisi yapilan bir cifti izledim tv'de, transfer yapilirken ve sonucu ögrenirlerken gectim televizyonun karsisina hüngür hüngür agladim
kendimde nolurum hic düsünemiyorum bile

bisey sorucam arkadaslar
cyclo persembe gunu bıttı ıkı gundur lekenlenmeler oluyor ama adet kanaması gıbı degıl ne yapıcamı sasırdım.2. gunu ıgnelere baslıycaktık. bazen koyu kahve gıbı oluyor bu ılacın etkısımı ..yardımmmm..

gokyuzu hemen doktorunu ara ve muayeneye git, ben tedaviye baslamadan önce adet söktürü verdi iki gün lekenlenme seklindeyi anlattım doktora çağırdı, gittim rahim kalınlığına felan baktı sanırım tamam başlayalım dedi, eğer uygun olmsaydı birkaç gün beklicektik dedi. diyeceğim o ki bence buna doktorun karar versin ya adet başladıysa 2. yada 3. gününü kaçırma

şimdi rüya gibi geliyor bana dün ki yaşadıklarım acı yada başka bir şey yok sadece korku, ben aslında ağlamıyordum ama embriyolog gelip embriyo hakkında bilgi vermeye başladı son olarak ta o şimdi tutunacak bir yer arıyor, inşallah size tutunur diyince yavaş yavaş hıçkırmaya başladım, doktorda yerleştirirken eline alıp işte kuzuyu yerleştiriyoruz diyince duygusala bağladım hemşirenin elini sıka sıka ağladım=))

yaşadıklarımız kolay değil, ben böyle ağlamazdım..allah hepimize güç kuvvet en önemlisi sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.

bu arada merak ettim izlediğin çiftin bebeği tuttu mu?

ayyy ne kadar güzel yaa, anlattigin kadariyla ekip seninle cok ilgiliymis, nebileyim bu durumlarda doktorun söyleyecegi o bir söz bile insanda nekadar umut veriyordur... insallah gercekten kuzucun sana simsiki sarilir canim..
eveett bebisleri dogdu, dogum aninida gösterdiler, minicik bir erkek bebegi dogdu:)))

Evet bende dusermi dedim hemsire dusmez korkma dedi doktorum konusturdu beni transfer sirasinda o yuzden heyecanimi falan atlattim. Hersey cok normal gecti yani. Karin agrisinin disinda biraz midem bulaniyo bide gece cok terledim o kadar.
Ben 2 saat falan yattim. Evdede yatiyorum sag sola donebilirsin yatarken dediler ama evdekiler duz yatiriyorlar. Ayin 13 unde kan vericem.
Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin isallah guzel haberler verelim birbirimize

Ultrason resmini verdiklerinde bende cok duygulandim cektigim aci gecti sanki

doktorun ve ekibin iyi olmasi cok onemli sanirim kizlar
doktor bana tam transfer ederken dua et artik bebegin seninle demesi bile hem umut verdi hemde cok mutlu etti beni.

[SUP][/SUP] saol arkadasımm,
o kadar heycanlıyım kı suan anlatamam sana.senın yazılarını okurken elım ayagıma dolastı ( ... sende kımı zaman koyu kahve lekelenmeler oluyormuydu?

transferi olan arkadaşlarım inşallah iyi haberlerinizi bekliyoruz. Sizi takip ederken sonuç kısmında kendı sonucum gıbı heycanlanıyorum. ALLAH ım ınsallah çoook yüksek degerlerler nasip etsinnnn :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…