2.cizgi kolay kolay cikmaz yani, bence de hamilesin.. dualarimiz seninle:))
canim iki cizgi ciktiysa allahin izniyle kesin hamilesin icin rahat olsun duva et genede icinde bir süpe varsa git birdaha aldir ama bence hic gerek yok arkadasin dedigi gibi kly koly 2 cizgi cikmaz canim simdikten tebrik ederim seni allah yar ve ardimcin olsun zaman su gibi aksin gecsin doktorun hamilesin desin :)
Amiin rabbim.kimseyi bu sekilde sinamasin cok zor cok yillardir neler cekiyorum bir ben bir allahim bilir rabbim dusmanimin basina vermesin
Kizlar transferin ikinci gunu biraz karnim agriyo normalmi?
iyi sen kendin icin aglamissin. ben bu sabah tesadüfen tüp bebek tedavisi yapilan bir cifti izledim tv'de, transfer yapilirken ve sonucu ögrenirlerken gectim televizyonun karsisina hüngür hüngür agladimaynen benim de ikinci günüm ve karnım ağrıyor ara ara sızlıyor, gülerken acıyor...hatta gülmemeye çalışıyorum..doktor ağrıların normal olduunu söylemişti
sana da oldumu dün ben ay yerleşti mi, ya kayarsa, ya düşerse diye stress yaptım=)birde transfer sırasında deli gibi ağladım tutamadım kendimi stressten sanırım. sonra bana bir ultrasyon fotografı verdıler bak burda diye ama tabii hiç bir şey anlamadım, birde embriyonun resmini verdiler=)) 1 saat sonrada ayaga kaldırıp gönderdiler. ağrılar dışında hiçbirşey hissetmiyorum.
iyi sen kendin icin aglamissin. ben bu sabah tesadüfen tüp bebek tedavisi yapilan bir cifti izledim tv'de, transfer yapilirken ve sonucu ögrenirlerken gectim televizyonun karsisina hüngür hüngür agladim
kendimde nolurum hic düsünemiyorum bile
Kizlar benimde 8 yumurtam toplanmisti 6 si dollenmis 3 tanesi iyiymis 1 tanesi transfer edilcekmis kalanlari donduralim dedik uzun vaded dondurma kalitesinde degilmis umarim bu tutar en azindan bir bebegim olur.:-- -(
ayyy ne kadar güzel yaa, anlattigin kadariyla ekip seninle cok ilgiliymis, nebileyim bu durumlarda doktorun söyleyecegi o bir söz bile insanda nekadar umut veriyordur... insallah gercekten kuzucun sana simsiki sarilir canim..şimdi rüya gibi geliyor bana dün ki yaşadıklarım acı yada başka bir şey yok sadece korku, ben aslında ağlamıyordum ama embriyolog gelip embriyo hakkında bilgi vermeye başladı son olarak ta o şimdi tutunacak bir yer arıyor, inşallah size tutunur diyince yavaş yavaş hıçkırmaya başladım, doktorda yerleştirirken eline alıp işte kuzuyu yerleştiriyoruz diyince duygusala bağladım hemşirenin elini sıka sıka ağladım=))
yaşadıklarımız kolay değil, ben böyle ağlamazdım..allah hepimize güç kuvvet en önemlisi sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.
bu arada merak ettim izlediğin çiftin bebeği tuttu mu?
hangi merkezde yaptirdin ve bekleme sürecinde misin yoksa hamile misin?:)))))arkadaşlar merhaba. ben de tüp bebek yaptırdım merak ettikleriniz varsa paylaşabiliriz
aynen benim de ikinci günüm ve karnım ağrıyor ara ara sızlıyor, gülerken acıyor...hatta gülmemeye çalışıyorum..doktor ağrıların normal olduunu söylemişti
sana da oldumu dün ben ay yerleşti mi, ya kayarsa, ya düşerse diye stress yaptım=)birde transfer sırasında deli gibi ağladım tutamadım kendimi stressten sanırım. sonra bana bir ultrasyon fotografı verdıler bak burda diye ama tabii hiç bir şey anlamadım, birde embriyonun resmini verdiler=)) 1 saat sonrada ayaga kaldırıp gönderdiler. ağrılar dışında hiçbirşey hissetmiyorum.
aynen benim de ikinci günüm ve karnım ağrıyor ara ara sızlıyor, gülerken acıyor...hatta gülmemeye çalışıyorum..doktor ağrıların normal olduunu söylemişti
inşallah canım allahın izniyle kavuşursun bebegine.
doktorun ve ekibin iyi olmasi cok onemli sanirim kizlarayyy ne kadar güzel yaa, anlattigin kadariyla ekip seninle cok ilgiliymis, nebileyim bu durumlarda doktorun söyleyecegi o bir söz bile insanda nekadar umut veriyordur... insallah gercekten kuzucun sana simsiki sarilir canim..
eveett bebisleri dogdu, dogum aninida gösterdiler, minicik bir erkek bebegi dogdu:)))
saol arkadasımm,gokyuzu hemen doktorunu ara ve muayeneye git, ben tedaviye baslamadan önce adet söktürü verdi iki gün lekenlenme seklindeyi anlattım doktora çağırdı, gittim rahim kalınlığına felan baktı sanırım tamam başlayalım dedi, eğer uygun olmsaydı birkaç gün beklicektik dedi. diyeceğim o ki bence buna doktorun karar versin ya adet başladıysa 2. yada 3. gününü kaçırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?