Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

selam arkadaşlar
Ben de 20 mart ta ilk tüp bebek transferimi yaptırdım yaşım 34 ve de 3 yıllık evliyim normal yolla kalamayınca tüp denemek istedik bizimki sebepsiz infertilite imiş bugün transferin 9. günü idrarda silikte olsa ikinci çizgiyi gördük sonra kan testi yaptırdım ordada çıktı çok şükür ama çok endişeliyim ben cronino jel - corasprin ve estrofem kullanıyorum normallde test günüm çarşamba günü yani transferin 12. günü o zaman. ben ilaçlarıma gebelik testine kadar devam ediyorum dimi? çünkü bana verilen kağıtta test gününe kadar bu ilaçları kullanın yazıyor siz ne yaptınız sonucu öğrenince ilaçlara devam mı ettiniz yoksa kestiniz mi?

canım benimde onuncu günüm bende silik çizgi gördüm ama ilaçlarıma devam ediyorum .farzetki 12. gün test yaptın.ben 12. güne kadar devam edileceğini biliyorum ama için rahat etmese doktoruna danış.

canım benimde onuncu günüm bende silik çizgi gördüm ama ilaçlarıma devam ediyorum .farzetki 12. gün test yaptın.ben 12. güne kadar devam edileceğini biliyorum ama için rahat etmese doktoruna danış.

Canım Allah kucağımıza almayıda nasip etsin bende öyle yapıyorum ilaçlara devam ediyorum inşallah herşey yolunda gider doktorumu yarın aramayı düşünüyorum belki hastaneye çağırabilir ama normalde bugün 9. günüm çarşamba test günümdü hayırlısı sen ne zaman doktoruna gitmeyi planlıyorsun 12. günü mü bekleyeceksin?

cnm öncelikle hayırlı olsun o ilaçları gebelik elde edildiği için dr zaten bıraktırmayacak sana takribi 12 haftaya kadar kullanılıyor söyleyecekler zaten sana yani kullanmaya devam edebilirsin

Canım benim çok sevindim, transferin yapılmış, umarım mutlu sonucu alırsın bu ay. Ben de heycanla bekliyorum adetimi, adetimle birlikte ilaç kullanmaya başlıcam, kuzularım beni bekliyo İstanbulda, bir an önce onları almak istiyorum :) :) Süreç nasıldı canım, acıdan ziyade ben de yapılanları merak ediyorum, her türlü acıya alıştık nasıl olsa dayanırım sorun değil ama o anki ortam nasıl, idrara sıkışık olmak biraz gözümü korkutuyo ama... Herşeyin hayırlısı. Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın

bu benimde gözümü korkutuyor. transferden nekadar sonra idrara cikabiliyoruz ki acaba?

bu benimde gözümü korkutuyor. transferden nekadar sonra idrara cikabiliyoruz ki acaba?

Arkadaşlar transfer öncesi az bir şey idrara sıkışık olsanız dahi yeterli onlar için çünkü zaten yeterli bulmazlarsa kendileri su vererek idrara sıkıştırıyorlar ben kendimden örnek vereyim hastaneye gidince su içmeye başladım evde su içilmeye başlanırsa sıkışıklığın rahatsızlık vereceğini duymuştum iyi ki de öyle yapmışım çünkü 3 saat doktorun toplantıdan çıkmasını bekledim tabi haliyle çok sıkıştım ve 3-4 kez tuvalete azar azar çıktım sonra doktorum geldi sıkışıkmısın dedi bende durumu anlattım ultrasonla baktı bu bizim için yeterli dedi ve transferi çok az sıkışıklıkla yaptı yani hepsi bu. işlemden sonra idrara en fazla 15 dk sonra çıkabilirsiniz eğer isterseniz sondayla onlarda sizi rahatlatabilirler ben istememiştim ve 5 dk sonra lavaboya gittim. Korkulacak yada strese girecek hiçbirşey yok herşey çok basit bir şekilde gerçekleşiyor.

[SUP][/SUP]
saol arkadasımm,
o kadar heycanlıyım kı suan anlatamam sana.senın yazılarını okurken elım ayagıma dolastı ( ... sende kımı zaman koyu kahve lekelenmeler oluyormuydu?

evet aynen hem kahverengi hem de lekelenme seklinde kan...inşallah sen de tez zmanada başlarsın, su gibi geçer=)

acı hiççç olmuyor ama heyecan ve stress cok fena, ben transfer yapılırken ağladım hemşirenin elini sıka sıka, neden bilmiyorum heyecan, korku, ümit yani her sey. bir de ameliyat ortamıydı yani yumurtaların toplandığı ortam, orda bilinçli beklemek her seyi duymak biraz geriyor, aslında doktor konusturuyor sorular felan soruyor ama ben dinlemedim bile onu tavsiyem doktorunu dinle, sakın olmaya calıs.

sıkısık olmak çok sorun, ben 2 lt su içtim o sırada sıkısık değildim fakat doktor okadarın yeterli olduğunu söyledi ama sonra odama gidince kötü oldum, sürgü gibi birşey verdiler ben onu kullanamadım, transferden sonra 1,5 saat sonra ayaga kaldırıyorlar o zamana kadar catlıcak gibi oldum cok ağrıdı, bu konudada tavsiyem cok içmeyin az bir sıkısıklık yetiyor.ben cok kıvrandım ..

benim de 4 tane kaldı geriye dondurduk, piraye embriyologlar embriyonun resmini veriyor ve ultrasyon fotosu veriyor o zaman garip oluyorsun işte.

cok stresli ve bu işi yeni atlatmıs biri olarak hiç bir zorluğu yok bu işlemin, içiniz ferah gidin...

bu arada evet baya bir hamile haberi var arkadaşlar allah tamamına erdirsin, darısı basımıza...kaç embriyo transfer edilmişti size??ben çok ısrar ettim ama kesinlikle 1 adet transfer ederiz dediler.

bu arada ben hiç bir sey hissetmiyorum yine dün yürürken ağrı acı hissediyordum oda geçti bomboş hiç bir sey yok gibi=(

ben yürümemeye calıstım ama crirone jel den sora ilk gün dahi 10 dk evde yürüdüm. çok da dinlenmek gerekmiyormus sanırım sadece dikkat etmek gerekiyormus. birde estrofem gibi bir ilaç kullanıyor herkes bana doktor vermedi o ne ilacı arkadaşlar?

evet aynen hem kahverengi hem de lekelenme seklinde kan...inşallah sen de tez zmanada başlarsın, su gibi geçer=)

cnm ya tsk ederım...bugun dr. gıdıcem ılk kontrol ve sanırım ılk ıgne olur dıye dusunuyorum. korku heycan bırbırıne kaıstı :)) sen nasılsın bu arada ? Bebiş nasıl? insallah sızınde ıyı haberlerinizi bekliyorum heycanla ...

jel kullanılımından sonra yurumek mı gerekıyormus ?

gokyuzu az öncede yazmıstım ben bir sey hissedemiyorum, koş, zıpla de hepsini yapabilirim. ben zannediyordum ki hareket edemicem öyle değil benim durumum bir ağırlık yada ağrı yok. kendi kendime mukayet olup yatmaya dinlenmeye çalışıyorum.

doktor demişti emilmesi için jelden sonra 10 dk hareket et diye.yoksa emilmiyormus ve geri geliyormus.ben transferden sonra evde yavas yavas yürüdüm.

amin ilk denemem centrumda ama 2.denem timur gürganda olacak sorun poliksitik over ama onunda özel hastasymışım çok nadir yumurtluyormuşm normal yolla hamile kalırmışım ama 6 yıldır olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…