- 18 Mart 2010
- 178
- 31
- 118
selam arkadaşlar
Ben de 20 mart ta ilk tüp bebek transferimi yaptırdım yaşım 34 ve de 3 yıllık evliyim normal yolla kalamayınca tüp denemek istedik bizimki sebepsiz infertilite imiş bugün transferin 9. günü idrarda silikte olsa ikinci çizgiyi gördük sonra kan testi yaptırdım ordada çıktı çok şükür ama çok endişeliyim ben cronino jel - corasprin ve estrofem kullanıyorum normallde test günüm çarşamba günü yani transferin 12. günü o zaman. ben ilaçlarıma gebelik testine kadar devam ediyorum dimi? çünkü bana verilen kağıtta test gününe kadar bu ilaçları kullanın yazıyor siz ne yaptınız sonucu öğrenince ilaçlara devam mı ettiniz yoksa kestiniz mi?
canım benimde onuncu günüm bende silik çizgi gördüm ama ilaçlarıma devam ediyorum .farzetki 12. gün test yaptın.ben 12. güne kadar devam edileceğini biliyorum ama için rahat etmese doktoruna danış.
selam arkadaşlar
Ben de 20 mart ta ilk tüp bebek transferimi yaptırdım yaşım 34 ve de 3 yıllık evliyim normal yolla kalamayınca tüp denemek istedik bizimki sebepsiz infertilite imiş bugün transferin 9. günü idrarda silikte olsa ikinci çizgiyi gördük sonra kan testi yaptırdım ordada çıktı çok şükür ama çok endişeliyim ben cronino jel - corasprin ve estrofem kullanıyorum normallde test günüm çarşamba günü yani transferin 12. günü o zaman. ben ilaçlarıma gebelik testine kadar devam ediyorum dimi? çünkü bana verilen kağıtta test gününe kadar bu ilaçları kullanın yazıyor siz ne yaptınız sonucu öğrenince ilaçlara devam mı ettiniz yoksa kestiniz mi?
şimdi rüya gibi geliyor bana dün ki yaşadıklarım acı yada başka bir şey yok sadece korku, ben aslında ağlamıyordum ama embriyolog gelip embriyo hakkında bilgi vermeye başladı son olarak ta o şimdi tutunacak bir yer arıyor, inşallah size tutunur diyince yavaş yavaş hıçkırmaya başladım, doktorda yerleştirirken eline alıp işte kuzuyu yerleştiriyoruz diyince duygusala bağladım hemşirenin elini sıka sıka ağladım=))
yaşadıklarımız kolay değil, ben böyle ağlamazdım..allah hepimize güç kuvvet en önemlisi sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.
bu arada merak ettim izlediğin çiftin bebeği tuttu mu?
Canım benim çok sevindim, transferin yapılmış, umarım mutlu sonucu alırsın bu ay. Ben de heycanla bekliyorum adetimi, adetimle birlikte ilaç kullanmaya başlıcam, kuzularım beni bekliyo İstanbulda, bir an önce onları almak istiyorum :) :) Süreç nasıldı canım, acıdan ziyade ben de yapılanları merak ediyorum, her türlü acıya alıştık nasıl olsa dayanırım sorun değil ama o anki ortam nasıl, idrara sıkışık olmak biraz gözümü korkutuyo ama... Herşeyin hayırlısı. Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın
bu benimde gözümü korkutuyor. transferden nekadar sonra idrara cikabiliyoruz ki acaba?
[SUP][/SUP]
saol arkadasımm,
o kadar heycanlıyım kı suan anlatamam sana.senın yazılarını okurken elım ayagıma dolastı( ... sende kımı zaman koyu kahve lekelenmeler oluyormuydu?
Canım benim çok sevindim, transferin yapılmış, umarım mutlu sonucu alırsın bu ay. Ben de heycanla bekliyorum adetimi, adetimle birlikte ilaç kullanmaya başlıcam, kuzularım beni bekliyo İstanbulda, bir an önce onları almak istiyorum :) :) Süreç nasıldı canım, acıdan ziyade ben de yapılanları merak ediyorum, her türlü acıya alıştık nasıl olsa dayanırım sorun değil ama o anki ortam nasıl, idrara sıkışık olmak biraz gözümü korkutuyo ama... Herşeyin hayırlısı. Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın
evet aynen hem kahverengi hem de lekelenme seklinde kan...inşallah sen de tez zmanada başlarsın, su gibi geçer=)
bu arada evet baya bir hamile haberi var arkadaşlar allah tamamına erdirsin, darısı basımıza...kaç embriyo transfer edilmişti size??ben çok ısrar ettim ama kesinlikle 1 adet transfer ederiz dediler.
bu arada ben hiç bir sey hissetmiyorum yine dün yürürken ağrı acı hissediyordum oda geçti bomboş hiç bir sey yok gibi=(
ben yürümemeye calıstım ama crirone jel den sora ilk gün dahi 10 dk evde yürüdüm. çok da dinlenmek gerekmiyormus sanırım sadece dikkat etmek gerekiyormus. birde estrofem gibi bir ilaç kullanıyor herkes bana doktor vermedi o ne ilacı arkadaşlar?
bende katılabilirmiym arnıza allah tamamına erdirsin kucagınıza almayı nasip etsin
bende katılabilirmiym arnıza allah tamamına erdirsin kucagınıza almayı nasip etsin
ilk denemem oldum 3 buçuk aylık düşük yaptım 2.denemem nisanın sonunda başlayacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?