Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

Gözümün Nuru
Umudumu kesmiyorum bebeğim. Çünkü,Allah'tan umut kesmek daha yorar, daha çıkmazlara salar beni. Hem işinin ehli doktor amcalar teyzeler senin için "gelecek" diyorlar. Sana ne battaniyeler, ne kazaklar ördüm. Bilmem, belki de dereyi görmeden paçaları sıvamak benimkisi, gülme ne olur. Hani diyorum bir yerlerden beni izliyorsan, heveslenir beğenir de gelirsin. Belki Tanrı, "Hadi kalk, toparlan annen baban seni bekliyor." der de, tutar kolundan getirir diye tam 10 yıldır gözlerim yollarda... Bazen öyle oluyor ki odalardan birinde oynuyorsun ve çıkıp gelivereceksin yanıma. Yok, ama yoksun... Biliyorum bir gün bizim evimizi de yuva yapacak, ocağımızı şenlendireceksin... Bak bugün bir hırka daha başladım sana. Öyle hoş ki renkleri... Gel artık, ne olur üzme beni daha fazla...

ALINTI çok etkilendim rabbim hepimizin yüzünü güldürsün...

miragexmirage nasıl gidiyor transfer sonrası ne yapıyorsun dinleniyor musun?? ağrıların geçti mi benim hiç bir seyim yok sanki hiç transfer olmamıs gibi=(

canım merak ettim doktor ne dedi başladı mı tedavin?

miragexmirage nasıl gidiyor transfer sonrası ne yapıyorsun dinleniyor musun?? ağrıların geçti mi benim hiç bir seyim yok sanki hiç transfer olmamıs gibi=(

Dinleniyorum cnm agrilarim oluyo ara ara adet sancisi gibi bugun hemsire ile gorustum normal dedi
Bisey sorucam sana bebegin ultrason resmi ile bi kagit veriyorlar onda hucre sayisi ve emriyo kalitesi yaziyo senin kac cikti benim emriyo 1. Kalite ama hucre sayisi 4 bi arkadasla gorustum onun hucre sayisi 7 imis tutmus benimde canimsikildi ya tutmazsa diye:-(

kaçıncı gün embriyosu senin 3 mü çünkü 3. gün 4 hücreli oluyor sanırım, ama kalitesi bir ise korkma sakın o senin karnında bölünecek iinsallah. benden sana tavsiye gerçekten takılma bunlara nice blast embriyolar tutmuyor da 2. 3. kaliteler tutuyor. bunları çok arastırma su an benimde moralim her seye bozuluyor düşün az önce hapşurdum korkudan öldüm=)) biz elimizden geleni yaptık, ilaçlar dualar acılar, ama suan beklicez. 1. kalitede olsa dua edip beklicez tek hücreli olsada dua edip beklicez. bu da bizim imtihanımızmıs.

rb85 bugun doktora gıttım. rahım tam olarak ıncelmemıs bu nedenle hayırlısıyla carsamba gunu ıgnelere baslıyorum. cok heycanlıyım ve okadarda korkuyorum ne olucak sonuc dıye (

iyiki gitmişssin o zaman canım netleşmiş ne zaman başlayacağı. az kalmış başlamasına. sorun neydi sizde?? ben pko hastasıyım o yüzden benim ilaç kullanmam kısa sürdü ve az dozla. bu yuzden mi bilmiyorum ama ilaç kullanma aşaması hiç zor değil küçücük iğneler, sürekli doktor kontrolundede olunca hiç sıkıntı n yapmıyorsun her seyi sorruyorsun doktoruna. nerde yaptırıyordun bu arada

ewet ıyıkı bugun gıtmısım. bende pko luyum. 12 yasında bır kızım var devamında bır daha bebegım olmadı. cok yıkıldım bu surecte ve son kez toparlanıp tekrar denemeye karar verdık. Kızımda aşırı derece bır kardeş isteği var... Bugun okadar mutluydukı gözleri ısıl ısıl parlıyordu...' annecım bu kez bnm de kardesım olucak 'dedı ...Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah.. Buarada ben eurofertil altunızadede yaptırıyorum..sımdılık memnunum bakalım hayırlısı ınsallah cnm..

Buda kafama takiliyor 2. Gun emriyosu cnm. Haklisin bizim imtihanimizdaboyle ama iste umut ediyoz isallah bosa cikmaz

Ilk testim 23, 59 cikmisti. Cok dusuktu ama rakamsal olarakda bir hamilelik vardi.Inanamamis, aklimda suphede olsa cok sevinmistim. Bazi bunyelerde boyle olabiliyormus.3 veya 10 ile hamile olup cocuk doguranlar olmus. Bugun tekrar test yaptirdim 26,72 cikti. Hamilelik olmus ama cok erken evrede dusuk olmus. Biyokimyasal gebelik dedikleri bu olsa gerek. Sorunlu embriyolarda bu oluyormus.Embriyo tutunsa bile anomolisi yuzunden tam olarak tutunamiyormus, bolunemiyormus.. Ilk test sonucu pozitif olupta sonra bebisi kaybeden arkadaslar hic uzulmeyin, aslinda allah bizi koruyor.
Benim bebek maceram burada bitti, en azindan 3-5 sene sonra pisman olmayacagim.Hamilelik haberini alip, kendini hamile hissetmek, hayal kurmakda guzeldi. Her kotu olayda guzel bir sey gorelim arkadaslar. Olmuyorsa olmuyor iste. Bende sorun yok, esimde yok. Bu yasta hamilelik elde etmek bile bir basari benim yasimda ama demek ki benim nasibim degil.Allahin dedigi olur, o bizim icin en iyiyi bilir.

Uzuldum arkadasim. Allah yardimcin olsun.

arkadaşlar çok büyük bir hata yaptım sanırım ben =((

cumartesi transferim olmustu, bugun 4. günü yani aynı apartmanda oturduğum arkadaşım kahvaltıya çağırdı ben de gittim nede olsa oturacagım hep diye, kapı çalınca ben kapıyı açtım başka bir arkadaş ayakkabısını çıkarana kadar 6 aylık oğlunu (8 kg ) kucağıma verdi ben cok dikkatli aldım, kimse bilmiyor benim tedavi gördüğümü birden bahane bulamadım inanın sonra hep oturdum arkama yastıkla, aslında bir ağırlık zorlama da hissetmedim ama çooooook pişman oldum bile. inşallah bir sorun olmaz=((

Ah canım benim yaaaa, umarım bir sorun olmaz, sen içini ferah tutmaya çalış. eğilerek almadıysan çocuğu kucağına sonrada eğilerek bırakmadıysan yere pek bişi olmaz gibi ama sonuçta eğilerek kaldırdıysan tüm yük karın kaslarına biniyo ya o belki biraz sakıncalı olabilirdi. Sen korkutma kendini, arkadaşlarına da belimde problem var diyiver canım ağır kaldıramıyorum falan de

canım ALLAH'ın izniyle hiçbirşey olmaz için rahat olsun olucak ya içine bi kuşku düşücek ya bunu yaşadın...rahat ol bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…