bende katılabilirmiym arnıza allah tamamına erdirsin kucagınıza almayı nasip etsin
Merhaba hosgeldin,
Sende tedavidemisin?
hoşgeldin eefile hemen hemen aynı tarihlerde başlıcaz...
nerde başlayacaksınız? İlk denemeniz mi Allah YARDIMCIMIZ OLSUN...
eveet bende nisan ayının sonunda başlayacağım. ikinci denemem olacak ilkini düşük yaptım 3,5 aylıkken
cnm ya tsk ederım...bugun dr. gıdıcem ılk kontrol ve sanırım ılk ıgne olur dıye dusunuyorum. korku heycan bırbırıne kaıstı :)) sen nasılsın bu arada ?Bebiş nasıl? insallah sızınde ıyı haberlerinizi bekliyorum heycanla ...
miragexmirage nasıl gidiyor transfer sonrası ne yapıyorsun dinleniyor musun?? ağrıların geçti mi benim hiç bir seyim yok sanki hiç transfer olmamıs gibi=(
Dinleniyorum cnm agrilarim oluyo ara ara adet sancisi gibi bugun hemsire ile gorustum normal dedi
Bisey sorucam sana bebegin ultrason resmi ile bi kagit veriyorlar onda hucre sayisi ve emriyo kalitesi yaziyo senin kac cikti benim emriyo 1. Kalite ama hucre sayisi 4 bi arkadasla gorustum onun hucre sayisi 7 imis tutmus benimde canimsikildi ya tutmazsa diye:-(
iyiki gitmişssin o zaman canım netleşmiş ne zaman başlayacağı. az kalmış başlamasına. sorun neydi sizde?? ben pko hastasıyım o yüzden benim ilaç kullanmam kısa sürdü ve az dozla. bu yuzden mi bilmiyorum ama ilaç kullanma aşaması hiç zor değil küçücük iğneler, sürekli doktor kontrolundede olunca hiç sıkıntı n yapmıyorsun her seyi sorruyorsun doktoruna. nerde yaptırıyordun bu arada
kaçıncı gün embriyosu senin 3 mü çünkü 3. gün 4 hücreli oluyor sanırım, ama kalitesi bir ise korkma sakın o senin karnında bölünecek iinsallah. benden sana tavsiye gerçekten takılma bunlara nice blast embriyolar tutmuyor da 2. 3. kaliteler tutuyor. bunları çok arastırma su an benimde moralim her seye bozuluyor düşün az önce hapşurdum korkudan öldüm=)) biz elimizden geleni yaptık, ilaçlar dualar acılar, ama suan beklicez. 1. kalitede olsa dua edip beklicez tek hücreli olsada dua edip beklicez. bu da bizim imtihanımızmıs.
Ilk testim 23, 59 cikmisti. Cok dusuktu ama rakamsal olarakda bir hamilelik vardi.Inanamamis, aklimda suphede olsa cok sevinmistim. Bazi bunyelerde boyle olabiliyormus.3 veya 10 ile hamile olup cocuk doguranlar olmus. Bugun tekrar test yaptirdim 26,72 cikti. Hamilelik olmus ama cok erken evrede dusuk olmus. Biyokimyasal gebelik dedikleri bu olsa gerek. Sorunlu embriyolarda bu oluyormus.Embriyo tutunsa bile anomolisi yuzunden tam olarak tutunamiyormus, bolunemiyormus.. Ilk test sonucu pozitif olupta sonra bebisi kaybeden arkadaslar hic uzulmeyin, aslinda allah bizi koruyor.
Benim bebek maceram burada bitti, en azindan 3-5 sene sonra pisman olmayacagim.Hamilelik haberini alip, kendini hamile hissetmek, hayal kurmakda guzeldi. Her kotu olayda guzel bir sey gorelim arkadaslar. Olmuyorsa olmuyor iste. Bende sorun yok, esimde yok. Bu yasta hamilelik elde etmek bile bir basari benim yasimda ama demek ki benim nasibim degil.Allahin dedigi olur, o bizim icin en iyiyi bilir.
arkadaşlar çok büyük bir hata yaptım sanırım ben =((
cumartesi transferim olmustu, bugun 4. günü yani aynı apartmanda oturduğum arkadaşım kahvaltıya çağırdı ben de gittim nede olsa oturacagım hep diye, kapı çalınca ben kapıyı açtım başka bir arkadaş ayakkabısını çıkarana kadar 6 aylık oğlunu (8 kg ) kucağıma verdi ben cok dikkatli aldım, kimse bilmiyor benim tedavi gördüğümü birden bahane bulamadım inanın sonra hep oturdum arkama yastıkla, aslında bir ağırlık zorlama da hissetmedim ama çooooook pişman oldum bile. inşallah bir sorun olmaz=((
arkadaşlar çok büyük bir hata yaptım sanırım ben =((
cumartesi transferim olmustu, bugun 4. günü yani aynı apartmanda oturduğum arkadaşım kahvaltıya çağırdı ben de gittim nede olsa oturacagım hep diye, kapı çalınca ben kapıyı açtım başka bir arkadaş ayakkabısını çıkarana kadar 6 aylık oğlunu (8 kg ) kucağıma verdi ben cok dikkatli aldım, kimse bilmiyor benim tedavi gördüğümü birden bahane bulamadım inanın sonra hep oturdum arkama yastıkla, aslında bir ağırlık zorlama da hissetmedim ama çooooook pişman oldum bile. inşallah bir sorun olmaz=((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?